Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Slabim in continuare:)))))))))))))))))))))
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72
aki
CITAT(anca veselie @ 22-04-2008, 12:13 PM) *

bravooo pupic.gif cheer.gif cheer.gif

pupic.gif merci
bubbles
Nu stiam eu de mi-e rau blink.gif ca am uitat de rusi lol.gif
aki
CITAT(bubbles @ 22-04-2008, 01:01 PM) *

Nu stiam eu de mi-e rau blink.gif ca am uitat de rusi lol.gif

lol.gif
butterfly
felicitaari akisor! pupic.gif
aki
CITAT(butterfly @ 22-04-2008, 01:30 PM) *

felicitaari akisor! pupic.gif

pupic.gif
ramonavlas
Felicitari si la cat mai multe kg jos pupic.gif
aki
CITAT(ramonavlas @ 22-04-2008, 05:01 PM) *

Felicitari si la cat mai multe kg jos pupic.gif

pupic.gif
Pe eri nu va pun meniul blum.gif
Am avut zi de nastere si am mincat tot ce mi-a iesit in cale doh.gif
lucy
pupic.gif AKI slabutza
Cherie
Cum mai merg pregatirile? pupic.gif
aki
CITAT(lucy @ 23-04-2008, 09:08 AM) *

pupic.gif AKI slabutza

blum.gif
w00t.gif hug.gif

CITAT(Cherie @ 23-04-2008, 10:14 AM) *

Cum mai merg pregatirile? pupic.gif

Of,Cherie doh.gif Luna aceasta numai cheltuieli,nu mai stiu de unde sa scot bani.Pe 12 a fost ziua mamei.Eri am avut o zi de nastere.Mine ziua de nastere a nanasei si 2 mai cumatria doh.gif SUNT FALITAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! tease.gif
Cherie
Creeed! S-au adunat toate acum sad.gif
aki
CITAT(Cherie @ 23-04-2008, 10:19 AM) *

Creeed! S-au adunat toate acum sad.gif

Da sorry.gif Si am vrut luna aceasta sa-mi iau tel mobil.Al meu cel vechi l-am vindut si cit ma stat acasa nu mi-a trebuit,dar acum ar prinde bine unul wink1.gif Dar cum vad nici luna aceasta nu-mi achizitionez tel wacko.gif
bubbles
Ziua yahoo.gif .Si noi suntem inglodati in cheltuieli .Bine ca plec la mama si parca mai uit doh.gif .Suntem pe ultima suta de metri cu banii si ne mai trebuie si altii in afara de astia batista.gif
aki
CITAT(bubbles @ 23-04-2008, 12:46 PM) *

Ziua yahoo.gif .Si noi suntem inglodati in cheltuieli .Bine ca plec la mama si parca mai uit doh.gif .Suntem pe ultima suta de metri cu banii si ne mai trebuie si altii in afara de astia batista.gif

Saracii de voi hug.gif Dar ce sa mai zicem de noi ca stam in chirie si mai avem si copil tease.gif
bubbles
Si noi avem copil lol.gif lol.gif .Pe Fritz lol.gif
aki
CITAT(bubbles @ 23-04-2008, 12:56 PM) *

Inseamna ca noi avem doi copii:Danuta si Graph blum.gif
anca veselie
pupic.gif
aki
CITAT(anca veselie @ 23-04-2008, 01:43 PM) *

pupic.gif

pupic.gif
ganesha
CITAT(aki @ 23-04-2008, 12:27 PM) *

CITAT(bubbles @ 23-04-2008, 12:56 PM) *

Inseamna ca noi avem doi copii:Danuta si Graph blum.gif

Si eu am doi, si eu am doi cheer.gif )).gif Bravo pentru kile, bravo tie! pupic.gif
aki
CITAT(ganesha @ 23-04-2008, 03:44 PM) *

Si eu am doi, si eu am doi cheer.gif )).gif Bravo pentru kile, bravo tie! pupic.gif

Sa-ti traiasca cheer.gif
Cherie
pupic.gif
aki
Salut la toata lumea.Azi am imbracat blugii si ma string blink.gif Sa fie de la cilcu wacko.gif ?
butterfly
sigur e de la asta smile.gif eu dupa ce mi-a trecut am avut cu 1,5 kg mai putin biggrin.gif..si nu mai eram asa umflata smile.gif
bubbles
Paste fericit pupic.gif pupic.gif
aki
CITAT(bubbles @ 24-04-2008, 12:05 PM) *

Paste fericit pupic.gif pupic.gif

Merci deasemenea pupic.gif
ganesha
CITAT(aki @ 24-04-2008, 07:15 AM) *

Salut la toata lumea.Azi am imbracat blugii si ma string blink.gif Sa fie de la cilcu wacko.gif ?

Las'ca nu-i nimic. Erau proaspat spalati? Citeodata se intimpla cind ii speli sa stea mai strins. pupic.gif
Cherie
Da Aki, de la spalat stau asa fix! Nu te mai ingrijora! pupic.gif
aki
Da fetelor erau spalati w00t.gif
Am fost ieri la cumparaturi cu Sergiu.Nu-mi trebuie nici o prietena ,el este prietena mea.Sa vezi ce sfaturi si ce gusturi are mai bune ca la o fata blum.gif Mi-am luat o fusta de material de costum(barbatesc) gri in stil creion.E cu talia foarte inalta pina sub sini,e ca un corset si cu o curea mare neagra la briu.Camasa din atlas botit/sifonat cu incheetura la mineca lata si cu un rind din 5 nasturi.Si o pereche de pantofi toc/cui foarte frumosi.Vineri ma programez la coafor ca sa-mi schimb culoare parului si sa mi-l aranjez.Ma vopsesc buneta w00t.gif
Andreea-Rodica
Sarbatori Fericite, lumina in casa si in suflete! hug.gif
Si distractie placuta la cumatrie, sa fii cea mai frumoasa! wink1.gif
aki
CITAT(Andreea-Rodica @ 25-04-2008, 09:33 AM) *

Sarbatori Fericite, lumina in casa si in suflete! hug.gif
Si distractie placuta la cumatrie, sa fii cea mai frumoasa! wink1.gif

Merci pupic.gif
Cherie
Wow, cred ca o sa arati super misto!!! w00t.gif

Daca nu aduci poze, te alerg pe aici naughty.gif

pupic.gifpupic.gif
BuFiTaSaD
Eu sunt mai noua pe aici si as vrea sa va urez si eu Sarbatori fericite .... multa sanatate si multa multa liniste sufleteasca wink1.gif
aki
CITAT(Cherie @ 25-04-2008, 10:20 AM) *

Wow, cred ca o sa arati super misto!!! w00t.gif

Daca nu aduci poze, te alerg pe aici naughty.gif

pupic.gifpupic.gif

O sa incerc,sa vad daca aduce Sergiu aparatul de acasa blum.gif

CITAT(BuFiTaSaD @ 25-04-2008, 11:24 AM) *

Eu sunt mai noua pe aici si as vrea sa va urez si eu Sarbatori fericite .... multa sanatate si multa multa liniste sufleteasca wink1.gif

Bine ai venit printre noi.Si tie un PASTE FERICIT give_rose.gif
Sexymom
Paste fericit Rodica. floare.gif
Ma bucur ca esti bine pupic.gif

PS: chiar vrei sa te faci bruneta??? negrul aspreste trasaturile .Parerea mea. sad.gif
BuFiTaSaD
Multumesc Hiena

Scuze ca te-am poreclit pupic.gif Aki
Cherie
Imagine
lucy
pupic.gif pupic.gif pupic.gif PASTE FERICIT cheer.gif cheer.gif pupic.gif pupic.gif
BuFiTaSaD
Se pare ca pe aici inca se mai sarbatoreste Pastele va pup si va astept curand pe aici biggrin.gif:D!!
julyalina
pupic.gif
si eu vreau poze blum.gif
aki
Buna la toata lumea cheer.gif
bubbles
Buna ziua si Hristos a inviat pupic.gif
ganesha
CITAT(aki @ 29-04-2008, 01:02 PM) *

Buna Akisor! Ce mai faci, ce ne mai povestesti? Cum e Danuta, Sergiu, cutzu? Ce-ati facut de Paste? pupic.gif
aki
CITAT(bubbles @ 29-04-2008, 02:41 PM) *

Buna ziua si Hristos a inviat pupic.gif

pupic.gif Buna draguta hug.gif

CITAT(ganesha @ 29-04-2008, 04:44 PM) *

CITAT(aki @ 29-04-2008, 01:02 PM) *

Buna Akisor! Ce mai faci, ce ne mai povestesti? Cum e Danuta, Sergiu, cutzu? Ce-ati facut de Paste? pupic.gif

Toti suntem bine.Graph si Danuta sunt acasa la ai nostri,la parinti rolleyes.gif Nu suntem in apele noastre fara ei sorry.gif ,dar vineri vin acasa w00t.gif
bubbles
Ce faci?Cum merge dieta?Eu nu mai zic la cate kg am ajuns ca mi se face mie rau blink.gif
aki
CITAT(bubbles @ 30-04-2008, 10:32 AM) *

Ce faci?Cum merge dieta?Eu nu mai zic la cate kg am ajuns ca mi se face mie rau blink.gif

Eu inca nu indraznesc sa ma cintaresc ca ma ia cu lesin.Dupa Paste,dupa Paste tease.gif
bubbles
Da si eu cica vroiam saptamana viitoare da nu am rezistat ca are o prietena cantar de ala de iti arata si masa de grasime si mi-a aratat 9% ohmy.gif
aki
CITAT(bubbles @ 30-04-2008, 10:36 AM) *

Da si eu cica vroiam saptamana viitoare da nu am rezistat ca are o prietena cantar de ala de iti arata si masa de grasime si mi-a aratat 9% ohmy.gif

Dar cit ar fi bine sa fie? grin.gif
bubbles
Habara nu am blink.gif
aki
CITAT(bubbles @ 30-04-2008, 10:40 AM) *

Habara nu am blink.gif

)).gif
ganesha
Bubule nu se poate, ori era cintarul stricat ori esti barbat sprotiv de performanta lol.gif La femei limita de jos safe de % de grasime e 10%, atletele au 14-20%

pupic.gif Aki! Nici eu n-am curaj sa ma cintaresc lol.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.