Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Slabim in continuare:)))))))))))))))))))))
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75
Cherie
pupic.gif
aki
CITAT(buretel @ 30-05-2008, 05:38 PM) *

La Multi Ani!! give_rose.gif Si Casa de Piatra in continuare wink1.gif

ps: vezi ce mananci pe acolo devil.gif grin.gif

Buna dimineata.Merci de urari.Am mincat ca poarca doh.gif

CITAT(bubbles @ 30-05-2008, 06:35 PM) *

Multi inainte Aki cheer.gif . Cu dieta cum stai?cate kile mai ai? devil.gif

Nu m-am cintarit ca am fost pe stop,acum astept sa-mi revin dupa sarabtori si sa ma cintaresc sorry.gif

CITAT(bubbles @ 01-06-2008, 09:21 AM) *

La multi ani mandrei tale pupic.gif

Merci mult hug.gif

CITAT(buretel @ 01-06-2008, 06:38 PM) *

La Multi Ani Danutei pentru 1 Iunie! give_rose.gif

Multumesc din inima pupic.gif

CITAT(Cherie @ 01-06-2008, 11:38 PM) *

pupic.gif

pupic.gif
bubbles
Si mie tb sa imi apara rusii doh.gif
aki
CITAT(bubbles @ 02-06-2008, 08:21 AM) *

Si mie tb sa imi apara rusii doh.gif

Ii astepti sau nu prea? tease.gif
Tu de ce nu dormi la ora aceasta? naughty.gif
bubbles
Il astept grin.gif .Am si visat azi noapte ca venisera lol.gif .M-am trezit devreme .. nu stiu de ce blum.gif .
aki
Eu sunt umflata ca o bila sorry.gif .Ma stringe fusta doh.gif .As vrea mine sa ma cintaresc,dar mi-i frica wacko.gif
bubbles
Da si mie mi-a fost frica si pana num-am cantarit sa vad in ce hal sunt renuntasem cat de cat.Da acu` incerc sa revin la 59 wink1.gif
aki
Of,toata viata e o dieta doh.gif
bubbles
Nu neaprat tease.gif .Depinde cum te hranesti.De fapt viata ar trebui bazata pe o dieta sanatoasa blum.gif ,pe un mod de viata sanatos )).gif
aki
CITAT(bubbles @ 02-06-2008, 10:02 AM) *

Nu neaprat tease.gif .Depinde cum te hranesti.De fapt viata ar trebui bazata pe o dieta sanatoasa blum.gif ,pe un mod de viata sanatos )).gif

Dar,nu tot ce e gustos e si sanatos tease.gif
bubbles
Binenteles ca NU .Ca daca ar fi asa nu ne-ar mai fi atat de greu de slabit blum.gif .Dar poti sa faci tu ceva gustos si sanatos grin.gif tease.gif
buretel
CITAT(bubbles @ 02-06-2008, 10:02 AM) *

salut.gif De acord!
ramonavlas
De-acord si eu ca AR TREBUI dar oare la cate din noi functioneaza? )).gif
bubbles
La prea putina lumea functioneaza principiul asta.Eu una m-am cam speriat cand am vazut ca din cauza hranirii nesanatoase ,poti ajunge chiar la cancer sorry.gif .A fost un reportaj la TV dry.gif
lucy
pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif
anca veselie
pupic.gif pupic.gif
aki
Ce de-a fete pe la mine doh.gif
Va pup pe toate pupic.gif
buretel
Si noi pupic.gif )).gif
Mariana
pupic.gif hug.gif
aki
Buna la toata lumea pupic.gif .Sunt la munca si mi-i frig si somn doh.gif
buretel
Neata pupic.gif Mie nu mi-e frig, dar mi-e somn tare blink.gif Zici ca m-a calcat un tren lol.gif
aki
M-am cintarit azi dimineata wink1.gif .Am 62 kg cheer.gif ,nu am luat mult in plus,doar 100 gr yahoo.gif
ganesha
Am trecut sa-ti las un pupic.gif mare de tot!
Mariana
La mai multe kilos jos.
pupic.gif hug.gif
buretel
Neata cafea.gif
Ce bine ca te-ai motivat din nou wink1.gif
aki
Azi am avut o zi de nastere si iarasi am dat-o in bara doh.gif
Parca mi-a stat mai bine ca v-am zis tease.gif
ganesha
CITAT(aki @ 04-06-2008, 12:27 PM) *

Azi am avut o zi de nastere si iarasi am dat-o in bara doh.gif
Parca mi-a stat mai bine ca v-am zis tease.gif

Si eu! )).gif pupic.gif
aki
Buna dimineata.Putina,putina lume pe al mine wacko.gif
bubbles
Neata pupic.gif .Am reajuns si eu pe la tine pupic.gif
Cherie
pupic.gif
Te-ai impacat cu Sergiu?
aki
CITAT(Cherie @ 05-06-2008, 10:11 AM) *

pupic.gif
Te-ai impacat cu Sergiu?

Nu ne tinem tari pe pozitii,nu vrea sa cedeze nici unul wacko.gif

CITAT(bubbles @ 05-06-2008, 10:02 AM) *

Neata pupic.gif .Am reajuns si eu pe la tine pupic.gif

Salut pupic.gif
Nu-mi merge mesul blink.gif
Imi trimite careva o versie? floare.gif
Cherie
Lasati si voi putin de la voi, poate se rezolva cumva
aki
Cine sa lase,ca nu vrem nici unul sorry.gif .Nu mai suport gelozia lui.Nu cred ca se mai schimba vre-o data wacko.gif .Stau si ma gindesc la viitorul meu sad.gif
Cherie
Gelozia nu e buna... sorry.gif
bubbles
Gelozia e o boala urata sorry.gif .Ar fi bine sa discuti cu el ca sa o scoateti la capat si sa ii explici ca nu are de ce sa fie gelos floare.gif pupic.gif
aki
CITAT(bubbles @ 05-06-2008, 10:40 AM) *

Gelozia e o boala urata sorry.gif .Ar fi bine sa discuti cu el ca sa o scoateti la capat si sa ii explici ca nu are de ce sa fie gelos floare.gif pupic.gif

Nu merge,discut deja de doi ani si ceva sorry.gif
Imi zice ca nu se va schimba niciodata si ca nu are incredre in nici o fimeie si nu o sa aiba vre-o data blink.gif
Asa ca nu stiu ce sa fac
Ma iubeste enorm si ma stimeaza cum nu am mai vazut vre-o data,dar cind ma saluta vre-un barbat sau vede pe vre-o unul linga mine,sau daca suna si nu sunt in birou e prapad
buretel
Gelozia=lipsa incredere dry.gif Chiar asa de suspicios sa fie, la tot pasul? E toxic sa gandesti asa... sad.gif
Aveti grija pupic.gif
aki
CITAT(buretel @ 05-06-2008, 11:24 AM) *

Gelozia=lipsa incredere dry.gif Chiar asa de suspicios sa fie, la tot pasul? E toxic sa gandesti asa... sad.gif
Aveti grija pupic.gif

Nu crede in nici o femeie sorry.gif
zice ca suntem toate date darcului.Mai ales ca acum prietenul lui care s-a intilnit 5 ani cu o fata si trebuia sa se casatoareasca la umplut de boli venerice sorry.gif
Acum la fiecare pas imi aduce aminte de aceasta intimplare wacko.gif
lilistiuca
draga mea...gelozia e urita rau....mai ales daca trece de limitele normalului...iar cu virsta se va accentua...gindeste-te daca poti trai asa o viata....

trebuie sa pui in balanta ce e bun si ce e rau, dar mai presus de toate relatia dintre el si copil...asta daca nu e de nota 10 nu e bine....

eu recunosc ca m-am casatorit cu actualul sot deoarece relatia lui cu Cristina mea e de nota 20!!!

asa ca judeca bine, masoara de 10 ori si taie o data!!!

pupic.gif pupic.gif pupic.gif
Cherie
Are dreptate Lili.
Aki, sper sa nu te superi, dar aceasta gelozie mie imi pare bolnavicioasa.
E nedrept sa te certi tu cu el din cauza unor femei care fac ce fac. Ce vina ai tu??? Ca esti femeie?
Sugereaza-i ca-ti vei schimba sexul daca asta e problema devil.gif lol.gif
Andreea-Rodica
Imi pare rau ca te gasesc suparata, sper sa va impacati si sa va fie bine. Despre gelozie... nu stiu ce sa zic, e destul de grava boala asta.
Sper sa-mi gasesc timp sa trec mai des pe aici si sa te gasesc mai vesela. hug.gif
ganesha
Of, Aki drag, sper sa fie doar o furtuna intr-un pahar cu apa si sa va rezolvati problemele cit mai repede si mai senin. Gelozia e nasoala, si din pacate nu e logica, adica oricte argumente i s-ar aduce gelosului, el tot asta simte, e ca o boala, el n-are propriu-zis nici o vina ca simte ce simte. E greu de trait cu cineva asa... dar se poate trata, ca orice pitic de pe creier.

Am fost si eu intr-o relatie cu un tip fff gelos, la inceput a fost superb, apoi a devenit o relatie cit se poate de abuziva pe plan psihic... pina la un moment dat cind mai era putin si s-ar fi transformat in relatie abuziva SI fizic. Atunci m-am dus unde am vazut cu ochii. 3 ani am fost impreuna, si pe cit a fost de frumos, pe atit a fost si de urit, in acelasi timp...

pupic.gif tare de tot si ma gindesc la tine!
aki
CITAT(Andreea-Rodica @ 05-06-2008, 09:23 PM) *

Imi pare rau ca te gasesc suparata, sper sa va impacati si sa va fie bine. Despre gelozie... nu stiu ce sa zic, e destul de grava boala asta.
Sper sa-mi gasesc timp sa trec mai des pe aici si sa te gasesc mai vesela. hug.gif

Gata,nu mai sunt suparata.Ne-am impacat.Ne-am legat zilele de el si nu stiu cum ma descurc pina la urma,dar nu-mi inchipui viata fara el sorry.gif .E iubitor si foarte tandru,dar daca vede barbat starin linga mine ii vine sa ma stearga de pe harta.Zice poate sa ne ducem la un psiholog la vre-o consultatie si vreau sa incerc si asta.Si inca cel mai motivant lucru care ma tine legat de el este relatia lui cu fetita mea.Cred ca nici tatal natural nu ar iubi-o asa tare rolleyes.gif

CITAT(ganesha @ 06-06-2008, 03:33 AM) *

dar se poate trata, ca orice pitic de pe creier.

Imi spui si mie metoda? w00t.gif
buretel
pupic.gif Buna ideea cu psihologul. Sau poate chiar un consilier matrimonial.
Este f importanta relatia lui cu Danuta, si e de apreciat ca este atat de iubitor si responsabil.
Dar in acelasi timp, tb sa rezolvati si problema dintre voi doi. Va pupic.gif
aki
Vine mult asteptatul weekend cheer.gif Mai am 51 minute w00t.gif
buretel
Eu mai am o ora si 51 de minute mad.gif
ganesha
CITAT(aki @ 06-06-2008, 12:27 PM) *

Cu terapie...

CITAT
Vine mult asteptatul weekend Mai am 51 minute

Eu mai am 7 ore w00t.gif abia am ajuns la servici de-o ora lol.gif lol.gif
aki
CITAT(ganesha @ 06-06-2008, 04:16 PM) *

CITAT(aki @ 06-06-2008, 12:27 PM) *

Cu terapie...

De unde s-o cumpar? tease.gif
aki
Buna la toata lumea
Deci pozele,pe care vi le-am promis hug.gif

Nu merge http://www.imageshack.us/ sorry.gif
aki
Eu si costumul blum.gif
Imagine

Imagine
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.