Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Slabim in continuare:)))))))))))))))))))))
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75
bubbles
Neata yahoo.gif .Tin pumnii la servici pupic.gif Cantarul ce mai zice? devil.gif
Nessie
pupic.gif Ce ma bucur! Vroiau sa te intimideze si sa pleci tu, pentru ca ei nu aveau motiv sa te dea afara. devil.gif

Poarta-te si tu cu ei la fel, ca si cum nu s-a intamplat nimic, dar fii precauta.
aki
CITAT(bubbles @ 02-07-2008, 11:12 AM) *

Neata yahoo.gif .Tin pumnii la servici pupic.gif Cantarul ce mai zice? devil.gif

Cintarul nu zice nimic ca sunt pe stop wink1.gif
aki
CITAT(Nessie @ 02-07-2008, 11:45 AM) *

pupic.gif Ce ma bucur! Vroiau sa te intimideze si sa pleci tu, pentru ca ei nu aveau motiv sa te dea afara. devil.gif

Poarta-te si tu cu ei la fel, ca si cum nu s-a intamplat nimic, dar fii precauta.

Deci,tocmai acum am aflat...Mi-au scazut din salariu si m-au scutit de careva obligatii.Nu stiu sa ma bucur sau nu,era prea mult de lucru si imi era greu,sper acum sa fiu mai libera. wink1.gif
aki
Cum eu cool.gif ?
Imagine
Astea-s noile unghii
Imagine

Andreea-Rodica
Ce faina esti! hug.gif Si unghiutele! floare.gif
aki
Imagine
Am primit cadou de la Sergiu doua truse de farduri
Imagine
Imagine
Asta e a doua trusa blum.gif
Imagine
Asta-i rochia pe care mi-am cumparat-o.Pina acum purtam haine numai negre,nu stiu credeam ca ma face mai slaba,dar eri mi-am luat inima in dinti si mi-am luat rochia aceasta naughty.gif
Imagine
Imagine
Am fata mare deja.Acestea sunt gusturile ei.Am incremenit cind mi-a aratat ce sa-i iau blink.gif
Imagine
Imagine
Asta-i ultima poza cu Sergiu pina se intoarce sorry.gif .A plecat pina la toamna in Anglia sad.gif
Imagine

Ultemele poze sunt facute cu tel,cam necalitative tease.gif
aki
Buna dimineata la toata lumea give_rose.gif .
Am trimis la plimbare 600 gr cheer.gif .Hai ca va vin de hac yahoo.gif
Sergiu e plecat nu are acum cine imi cumpara bere si dulciuri w00t.gif
amalia0701
pupic.gif
In tot raul e si un bine pupic.gif
aki
CITAT(amalia0701 @ 07-07-2008, 09:02 AM) *

pupic.gif
In tot raul e si un bine pupic.gif

Da hug.gif
Andreea-Rodica
O zi buna si o saptamana minunata! hug.gif
aki
CITAT(Andreea-Rodica @ 07-07-2008, 10:15 AM) *

O zi buna si o saptamana minunata! hug.gif

Merci hug.gif
bubbles
Neata pupic.gif .Esti tare scumpa si Danuta e draguta tare cu rochita ei pupic.gif .Sa folosesti cu placere ce ti-ai cumparat hug.gif
aki
CITAT(bubbles @ 07-07-2008, 10:48 AM) *

Neata pupic.gif .Esti tare scumpa si Danuta e draguta tare cu rochita ei pupic.gif .Sa folosesti cu placere ce ti-ai cumparat hug.gif

Merci mult hug.gif
crissy
w00t.gif ce frumusete de domnisoara tii tu ascunsa wub.gif . Eu ma uit la fiica-mea ca nu are nici 3 ani si deja are preferinte vestimentare tease.gif
F. frumoase unghiile iar rochia naughty.gif . Sa vezi unghiile mele ce frumos aratau dupa ce am facut dulceata din cirese amare lol.gif
ganesha
Sa folosesti cu placere fardurile, si sa porti iubita rochita! Ce mindrete de fata ai! pupic.gif
aki
CITAT(crissy @ 07-07-2008, 09:29 PM) *

w00t.gif ce frumusete de domnisoara tii tu ascunsa wub.gif . Eu ma uit la fiica-mea ca nu are nici 3 ani si deja are preferinte vestimentare tease.gif
F. frumoase unghiile iar rochia naughty.gif . Sa vezi unghiile mele ce frumos aratau dupa ce am facut dulceata din cirese amare lol.gif

Merci mult. give_rose.gif
Sa vezi ce unghii imi fac vineri ca merg acasa la parinti doh.gif

CITAT(ganesha @ 08-07-2008, 01:49 AM) *

Sa folosesti cu placere fardurile, si sa porti iubita rochita! Ce mindrete de fata ai! pupic.gif

MERCI MULT hug.gif floare.gif
aki
Sergiu nu este acasa si nu am cu cine ma sfatui.Po sa ma duc asa la serviciu,cum imi sade,nu ma fac de ris sorry.gif Imagine
Imagine
Azi mi-am luat aceste incaltari,cum va par?Deobicei imi place sa-mi aleg lucrurile o ora si ceva,dar azi le-am luat in 15 min ca ma grabeam la spital cu Danuta
Imagine
Imagine
Pozele sunt facute cu tel mobil,calitatea rea.Scuze
Andreea-Rodica
Eu zic ca-ti sta foarte bine, depinde si de conditiile de la locul de munca, dar am inteles ca tu lucrezi intr-un birou, asa ca nu te incurca tocurile (ma gandeam la alergatura). O seara buna! hug.gif
aki
CITAT(Andreea-Rodica @ 10-07-2008, 09:40 PM) *

Eu zic ca-ti sta foarte bine, depinde si de conditiile de la locul de munca, dar am inteles ca tu lucrezi intr-un birou, asa ca nu te incurca tocurile (ma gandeam la alergatura). O seara buna! hug.gif

Merci.Tocurile nu ma incurca,dar rochia nu e prea exstravaganta? unsure.gif
Nessie
Iti sta foarte bine, dar din cate mi-am dat seama, rochia e din saten parca. E lucioasa si ii da o tenta de seara. Poate la birou sa te imbraci mai sobru sa nu shock.gif le sara ochii barbatilor. )).gif

Danuta e bine? unsure.gif De ce ai fost cu ea la spital? hug.gif
ganesha
Aki, iti vine ca turnata! w00t.gif Oricum tu esti asa frumoasa incit nici nu mai conteaza ce pui pe tine.

Acu' sa raspund la intrebare: croiala rochitei merge la servici; acum, dupa cum zice si Ness, conteaza si materialul. Daca e de zi, atunci e ok, daca e mai de seara, atunci... tine-o pentru iesit in oras, o terasa ceva...

Acum conteaza si cum te simti tu in ea, chiar daca ea teoretic merge, daca tu in sufletul tau nu te simti total confortabil, mai bine las-o acasa. Dar de venit iti vine bestial! pupic.gif
aki
CITAT(Nessie @ 10-07-2008, 10:55 PM) *

Iti sta foarte bine, dar din cate mi-am dat seama, rochia e din saten parca. E lucioasa si ii da o tenta de seara. Poate la birou sa te imbraci mai sobru sa nu shock.gif le sara ochii barbatilor. )).gif

Nu e lucioasa rochia,e din elastic simplu.Femeile/fetele de virsta mea vin in niste žoale doh.gif .Ma uit din urma lor de parca as fi barbat.Ce-i frumos si lui Dumnezeu ii place grin.gif .Incerc sa tin si eu pasul cu ele,mai ales ca am slabit.Si cind ma gindesc cum am fost anul trecut wacko.gif
Imagine
amalia0701
pupic.gif
Iti sta bestial cu rochia aia.
pupic.gif
aki
CITAT(ganesha @ 11-07-2008, 05:56 AM) *

Aki, iti vine ca turnata! w00t.gif Oricum tu esti asa frumoasa incit nici nu mai conteaza ce pui pe tine.

Acu' sa raspund la intrebare: croiala rochitei merge la servici; acum, dupa cum zice si Ness, conteaza si materialul. Daca e de zi, atunci e ok, daca e mai de seara, atunci... tine-o pentru iesit in oras, o terasa ceva...

Acum conteaza si cum te simti tu in ea, chiar daca ea teoretic merge, daca tu in sufletul tau nu te simti total confortabil, mai bine las-o acasa. Dar de venit iti vine bestial! pupic.gif

Imi place si mie enorm cum imi sade wink1.gif .Merci de complimente blushing.gif
Rochia e de zi/plaja.Chiar daca era de seara,cum trebuia sa o tin pentru seara la terasa,cu cine sa ies,daca Sergiu nu-i acasa sorry.gif .Si pina vine el se face toamna si nu mai reuseam sa o probez unsure.gif
Ma simt foarte bine in ea,usoara,nu ma stringe nicaeri,ma simt confortabil blum.gif
aki
CITAT(Nessie @ 10-07-2008, 10:55 PM) *

Cu Danuta am probleme.Are amigdalita cronica.Mi-a parut pina acum o gluma,dar s-a invechit chestia si a dat complicatii la renichi si inima.Acum dam analizele,trecem aparatele si ne tinem de tratamente sorry.gif
amalia0701
Sanatate Danutzei pupic.gif
Nu o avea vreun stafilococ sau streptotoc?
Ar trebui sa ii faci un exudat sa nu aii dai tratament aiurea.
pupic.gif
aki
CITAT(amalia0701 @ 11-07-2008, 08:30 AM) *

Sanatate Danutzei pupic.gif
Nu o avea vreun stafilococ sau streptotoc?
Ar trebui sa ii faci un exudat sa nu aii dai tratament aiurea.
pupic.gif

Am dat frotiu din git sa vedem ce microb are,asa ca asteptam rezultatul sorry.gif
bubbles
Ziua pupic.gif .Sanatate ulta puiului tau pupic.gif .Iti sta foarte bine in rochita .Eu una nu pot merge deloc pe toace lol.gif
aki
CITAT(bubbles @ 11-07-2008, 01:36 PM) *

Iti sta foarte bine in rochita .Eu una nu pot merge deloc pe toace lol.gif

Dar eu nu mai pe ele stau cocožata blum.gif

CITAT(bubbles @ 11-07-2008, 01:36 PM) *

Ziua pupic.gif .Sanatate ulta puiului tau pupic.gif .

Merci mult.Sa dea Dumnezeu sorry.gif
Panda
ma bag si eu... rochita nu e tinuta office... ca am inteles ca lucrezi la birou... dar eu m-as imbraca linistita cu ea... ca inveseleste si sufletul si biroul. flowers1.gif
dar cel mai important e sa ta simti in largul tau fish.gif
aki
CITAT(lilianatutza @ 14-07-2008, 09:12 AM) *

ma bag si eu... rochita nu e tinuta office... ca am inteles ca lucrezi la birou... dar eu m-as imbraca linistita cu ea... ca inveseleste si sufletul si biroul. flowers1.gif
dar cel mai important e sa ta simti in largul tau fish.gif

Sergiu,a intrat pe sait si a vazut rochia.A zis ca e pentru usuratice si ca sa nu mai merg cu ea la birou.A zis sa tin cont de ce a zis Nessie wacko.gif
aki
Am hotarit sa nu mai vin in rochia verde la serviciu rolleyes.gif .Am gasit un costum 100 %office de bumbac,dar nu prea ma tine buzunarul,poate cind vine Sergiu il mai apuc in stoc sorry.gif
Model de acesta,numai ca sacoul e cu mineca scurta
Imagine
C cool.gif um va pare?
Mariana
E foarte frumos costumul.
Tu arati foarte bine.
Si rochita e frumoasa.
Dar cel mai bine arata fetita, sa iti traiasca si sa te bucuri de ea.
pupic.gif hug.gif
Cherie
pupic.gif AKi. Imi place mult deux-piece-ul ala alb. O zi buna!
aki
CITAT(Mariana @ 14-07-2008, 10:11 AM) *

E foarte frumos costumul.
Tu arati foarte bine.
Si rochita e frumoasa.
Dar cel mai bine arata fetita, sa iti traiasca si sa te bucuri de ea.
pupic.gif hug.gif

Merci.Sa dea Doamne,Doamne hug.gif

CITAT(Cherie @ 14-07-2008, 10:24 AM) *

pupic.gif AKi. Imi place mult deux-piece-ul ala alb. O zi buna!

Merci,deasemenea give_rose.gif
anca veselie
pupic.gif faina rochia, ca si modelul floare.gif
eu ma duc oricum la serviciu, si in pantaloni scurti daca vreau, dar conteaza si colectivul si cum te simti tu!
julyalina
pupic.gif
akisorule nu te mai preocupa atat pentru hainele cu care s ate imbraci la serviciu hug.gif important e sa te simti tu bine hug.gif apropo... si eu mai vin la serviciu in pantaloni scurti wink1.gif
aki
Buna la toata lumea.Azi am venit in blugi si intr-un maiou fara mineci.E foarte cald si fusta cu bluza se lipeste de mine si ma stringe ca parca nu am aer doh.gif
Mariana
pupic.gif hug.gif pupic.gif
ganesha
CITAT(aki @ 21-07-2008, 08:52 AM) *

Buna la toata lumea.Azi am venit in blugi si intr-un maiou fara mineci.E foarte cald si fusta cu bluza se lipeste de mine si ma stringe ca parca nu am aer doh.gif

pupic.gif Akisor, costumasul e tare fain iar pe tine ar veni mortal. Oricum tie-ti sta super cu orice, imbraca-te sa te simti tu confortabil, degeaba-ti faci griji rolleyes.gif
buretel
pupic.gif hug.gif
aki
CITAT(buretel @ 25-07-2008, 09:08 AM) *

pupic.gif hug.gif

pupic.gif
Timpul de afara e trist,ploua si ma intristez si mai tare la http://www.sensmusic.md/albume/doina-sulac-mohor/ FATA MEA wacko.gif
ramonavlas
Woow, ce fata mare si frumoasa ai. Sunt la birou si nu o pot asculta dar ajung acasa si vreau sa ii aud si vocea.
Felicitari!!!
aki
CITAT(ramonavlas @ 25-07-2008, 09:23 AM) *

Woow, ce fata mare si frumoasa ai. Sunt la birou si nu o pot asculta dar ajung acasa si vreau sa ii aud si vocea.
Felicitari!!!

Nu e a mea lol.gif .E Doina Sulac cintareata ,fica regretatului Nicolae Sulac artist emerit al poporului.Fata mea e piesa ei.Foarte buna,unge cu miere la inima pe mamele cu fete doh.gif
ramonavlas
)).gif )).gif )).gif Ei, oricum am sa o ascult....credeam ca e fiica ta pupic.gif
aki
CITAT(ramonavlas @ 25-07-2008, 09:26 AM) *

)).gif )).gif )).gif Ei, oricum am sa o ascult....credeam ca e fiica ta pupic.gif

Nu pupic.gif .Fica mea are 9 ani.Dar tot e frumoasa foc tease.gif
ramonavlas
Te cred, mai ales daca iti seamana pupic.gif
bubbles
Ziua pupic.gif .Danuta e frumoasa foc ca are cu cine semana hug.gif
aki
CITAT(ramonavlas @ 25-07-2008, 10:10 AM) *

Te cred, mai ales daca iti seamana pupic.gif

Ei hai deacum si voi... blushing.gif

CITAT(bubbles @ 25-07-2008, 12:37 PM) *

Ziua pupic.gif .Danuta e frumoasa foc ca are cu cine semana hug.gif

hug.gif pupic.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.