Iubire...nu merita neuronii consumati...ei nu se mai divid...sunt inlocuitit cu celule gliale

.
Eu am o metoda sigura...Le spun pe un ton agresiv sa-mi noteze pe o hartie documentele necesare si s-o semneze...pentru ca legea cere sa fie afisate in clar la vedere. Ameninta ca ajungi la director, ca in Romania dinainte de integrare nu e posibil asa ceva...abureste...
Sau...mai simplu...zambeste frumos...si pune-i la aia in brate juma' de kil' de cafea buna. Atunci o sa fie buna si procura...actele care lipsesc le poti aduce cand va fi urmatoarea ei tura la ghiseu "nici o problema doamna, se mai intampla sa uitati".
Am avut o problema asemanatoare cu banca Tiriac. M-am uitat fix la ecusonul aleia de la ghiseu si i-am spus "Vreau sa stiu cum o cheama pe persoana care-mi vorbeste pe tonul asta arogant, mai ales ca, domnisorica scumpa, n-aveti dreptate. Intre mine si dumneavoastra exista un contract pe care il cunosc cu punct si cu virgula si incercati sa ma prostiti. Va trimit avocatul." (pe care evident nu-l am)

Am dat sa ies din banca si aia aproape ca a sarit peste ghiseu-masa sa ma opreasca. "Doamna, va rog sa ma scuzati, haideti sa discutam." Si am rezolvat problema amiabil. Am zambit si eu si ea. Si n-am mai existat decat noi doua in banca aia. Probabil ca atunci cand am iesit m-a injurat in 7 limbi, dar mi se cam rupe de asta. O lectie pentru ea.

)Tehnici de psihoterapie.... :naughty:Cauti punctul slab si ataci inainte de a fi atacat.

. In Dulcea noastra Romanie...altfel nu supravietuiesti. Vai de tarisoara noastra. Doamne ajut-o sa supravietuiasca! AMIN!