Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Slabim in continuare:)))))))))))))))))))))
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77
aki
CITAT(Sexymom @ 09-09-2008, 11:18 AM) *

Frumoasa surioara ai si tare desteapta, felicitari. pupic.gif
Cum te mai intelegi cu S? mai e gelos?

Incearca sa nu fie sorry.gif
bubbles
pupic.gif fata.Azi mi-am adus aminte de tine ca m-am intalnit la examen cu fosta colega de la calculatoare care e din Chisinau si mereu imi imaginam ca vorbesc cu tine batista.gif
mirela
CITAT(aki @ 09-09-2008, 09:19 AM) *

Aki tu stii ca imi placi mult, tin mult la tine vreau sa te stiu bine,dar prt. mine lupul isi schimba parul,dar naravul ba.Poate prt. un timp.Nu vreau sa te descurajez ci doar sa alarmezi si sa-sti creezi cumva o siguranta proprie.Si asta tot din experienta proprie o zic.
aki
CITAT(mirela @ 10-09-2008, 04:44 AM) *

CITAT(aki @ 09-09-2008, 09:19 AM) *

Aki tu stii ca imi placi mult, tin mult la tine vreau sa te stiu bine,dar prt. mine lupul isi schimba parul,dar naravul ba.Poate prt. un timp.Nu vreau sa te descurajez ci doar sa alarmezi si sa-sti creezi cumva o siguranta proprie.Si asta tot din experienta proprie o zic.

Mirela draga,si ce-mi propui sa fac?
Sa-l parasesc?
Stii ca eu o zi nu pot trai fara el? wacko.gif
Ce sa-i spun fetei,ca ea sta toata ziua in bratele lui cuprinsi de git.Toata ziua se pupa si se joaca la calc.E mult mai mult decit un tata natural.Ce sa fac?

CITAT(bubbles @ 09-09-2008, 11:29 PM) *

pupic.gif fata.Azi mi-am adus aminte de tine ca m-am intalnit la examen cu fosta colega de la calculatoare care e din Chisinau si mereu imi imaginam ca vorbesc cu tine batista.gif

Serios?Si cind vine acasa?La Chisinau?
Poate iti trimit ceva de la sora ta... naughty.gif
Mai tii minte ca am vorbit ceva de luna noiembrie si ai promis ceva wink1.gif
mirela
Aki nu trebuie sa fii radicala.Eu doar ti-am zis ca e bine sa-ti asterni patul cum trebuie vorbind proverbial.E bine ca esti constienta de defectele lui.Dar, e si mai bine sa te pregatesti pentru viitor ,in caz, ca aceste defecte vor evolua.La asta m-am referit.Intre timp traieste-ti viata si iubirea alaturi de el.Stii cum e?! Fiecare traieste cum isi doreste.Face compromisurile de care este capabil.Tu stii care sunt ale tale, deci tu trebuie sa te organizezi ,sa te indrumi singura sa zic mai bine. pupic.gif I really care about u girl!
Cred ca voi deschide o fundatie ceva prt. noi femeile.De mult timp ma gandesc la asa ceva.
anca veselie
akisor, pe unde umbli?
pupicei
aki
CITAT(anca veselie @ 15-09-2008, 11:45 AM) *

akisor, pe unde umbli?
pupicei

Am stat o zi acasa ca am racit hug.gif
Mariana
Buna dimineata Aki.
pupic.gif hug.gif
aki
CITAT(Mariana @ 16-09-2008, 08:51 AM) *

Buna dimineata Aki.
pupic.gif hug.gif

Buna sa-ti fie inima.

La noi ploua de rupe,parca a crapat cerul blink.gif
Si Danuta am uitat sa-i scot cizmele si nu stiu ce va face in pantofi wacko.gif
Mariana
Imi pare ca a trecut repede vara, sincer eu nu m-am saturat de caldura.
Ieri am tremurat rau, sper sa nu o tina mult asa, sa se mai incalzeasca putin macar.
pupic.gif hug.gif
aki
Fetelor,Sergiu ma trimite in Rominia cu Danuta in excursie ca cica nu am vazut niciodata Rominia doh.gif
Ne ducem la cetatea Moldovita in Ipotesti si nu mai stiu pe unde,dar prin Moldova.Eu nu prea vreau,doar ca sa ma intilnesc cu cineva din voi.Cine traieste prin directia acesata?
aki
Aseara am fost la Grafut.Si nu puteam sa-mi tin lacrimile.L-am dat pentru doua luni la dresaj.Cind am intrat la el a inceput a scheuna cu jale sa-l luam de acolo si sarea in sus rupea gardul.Am intrat la el si i-am adus si ceva bun de mincare asa de bucuros era ca am venit la el ca rupea bucata si o lasa jos pe podea.Sarea pe noi si gemea cu jale.Mi s-a umplut inima de durere.Localul unde cica e hotel e niste camere de beton afara ca niste custi si un trap de lemn pe care sedea el.Imi inchipui ce de rece ii este.La noi acasa el mereu dormea linga calorifer si tremura dar caum ca doarme afara nu stiu cum suporta,avea o fata atit de jalnica.I-am dus un covor dar nu cred sa-l ajute cu mult. sad.gif
Panda
salut.gif
Cherie
pupic.gif Akisor!

Zi-i lui Sergiu ca vrei sa mergi si prin Bucuresti naughty.gif naughty.gif naughty.gif

O zi cat mai buna !
bubbles
Astept traseul exact ca sa stiu unde anume in Moldova ca poate ne intalnim pupic.gif
Nessie
pupic.gif Aki, suna rau locul ala. La noi dresajul se face de stapan, sub supravegherea unui instructor, nu dai catelul. Te vezi cu instructorul si cu alti cativa caini de 2-3 ori pe saptamana. 2 luni sa stea acolo mi se pare groaznic. De ce nu il luati acasa si incercati sa gasiti pe cineva sa il dreseze asa, cateva ore de munca pe saptamana.

Sergiu vrea doar voi 2 sa plecati in excursie sau vine si el cu voi? unsure.gif
aki
CITAT(Nessie @ 16-09-2008, 01:20 PM) *

pupic.gif Aki, suna rau locul ala. La noi dresajul se face de stapan, sub supravegherea unui instructor, nu dai catelul. Te vezi cu instructorul si cu alti cativa caini de 2-3 ori pe saptamana. 2 luni sa stea acolo mi se pare groaznic. De ce nu il luati acasa si incercati sa gasiti pe cineva sa il dreseze asa, cateva ore de munca pe saptamana.

Sergiu vrea doar voi 2 sa plecati in excursie sau vine si el cu voi? unsure.gif

danuta pleaca cu liceul in Rominia.Si Sergiu zice ca nu am fost in Rominia niciodata sa merg acum.El vine singur ca el are cetatenie dar noua ne trebuie viza.
mirela
CITAT(aki @ 16-09-2008, 01:41 PM) *

El vine singur ca el are cetatenie dar noua ne trebuie viza.

Viza din Moldova pana in Romānia? dry.gif
aki
CITAT(mirela @ 16-09-2008, 04:01 PM) *

CITAT(aki @ 16-09-2008, 01:41 PM) *

El vine singur ca el are cetatenie dar noua ne trebuie viza.

Viza din Moldova pana in Romānia? dry.gif

Aha wink1.gif
Cherie
pupic.gif hug.gif si asteptam vestea cea mare, cum ca vii in Romania. cheer.gif
aki
CITAT(Cherie @ 17-09-2008, 11:46 AM) *

pupic.gif hug.gif si asteptam vestea cea mare, cum ca vii in Romania. cheer.gif

Inca nu stiu nu am chef sa vin fara Sergiu wacko.gif
Parca sunt total dependenta de el doh.gif .Ce d.r.a.c.u. am? sad.gif
Mariana
Love
Exact asa se numeste ce ai tu.
pupic.gif hug.gif
mirela
Totusi mi se pare ciudat sa aveti nevoie de viza.In fine, fii curajoasa si mergi si fara el.Nu poti sta lipita de el .
dany
CITAT(mirela @ 17-09-2008, 11:39 PM) *

Totusi mi se pare ciudat sa aveti nevoie de viza.In fine, fii curajoasa si mergi si fara el.Nu poti sta lipita de el .

Moldova nu e , inca , in UE ! De aceea viza ....
mirela
Aaah, i see! Si din Romānia catre Moldova e necesar sa ai viza?
aki
CITAT(mirela @ 18-09-2008, 12:46 AM) *

Aaah, i see! Si din Romānia catre Moldova e necesar sa ai viza?

Da asa e...Pina acum nu a fost asa mergeam liber dar deja au introdus viza blink.gif
aki
CITAT(Nessie @ 16-09-2008, 01:20 PM) *

Am hotarit sa-l luam acasa si nu-l mai lasam acolo.Am fost eri la el era flamind ca un lup si in farfurie avea terci.Ceia ce el nu iubeste,mai bine sede flamind decit sa minince asa ceva.I-am dus pine cu unt si salam si a mincat cu o pofta doh.gif .Sergiu va merge cu el in fiecare zi la lectii si seara il va lua acasa.In incaperea lui nu era ordine ,nimeni nu are treaba.Covorasul de sub el era umed si rece.De la el miroase ingrozitor.Cind era acasa ii faceam baie si il dadeam cu toate sprayurile,dar acum miroase de la el ca de la un cine la legatoare sad.gif
aki
Buna dimineata la toata lumea.Mi-am gasit jurnalul pe pagina a doua doh.gif
Azi sper din inima sa-mi primesc cadoul mult asteptat blum.gif
bubbles
Neata pupic.gif Ce cadou? )).gif Saracu Graph .. sa nu il mai duceti niciodata departe de casa bataita.gif
aki
CITAT(bubbles @ 22-09-2008, 09:05 AM) *

Neata pupic.gif Ce cadou? )).gif Saracu Graph .. sa nu il mai duceti niciodata departe de casa bataita.gif

Mine iti spun.Ca il primesc azi.Dar stiu ca tu o sa mori de ciuda blum.gif .Si tu vreai tare cadoul asta naughty.gif
bubbles
Pai zii batista.gif ca sa nu mor pe langa site pana maine blum.gif Vreun aparat de sport ceva? grin.gif Cu kilele cum stai, te-ai apucat de alergat?
aki
CITAT(bubbles @ 22-09-2008, 09:09 AM) *

Pai zii batista.gif ca sa nu mor pe langa site pana maine blum.gif Vreun aparat de sport ceva? grin.gif Cu kilele cum stai, te-ai apucat de alergat?

Nu-ti zic ca il vreau enorm si sper sa-l gasim sa nu fie deja vindut.Daca nu-ti dai seama ce e, inseamna ca nu-l vreai tare doh.gif
Am 62.4 kg peste o luna imi fac abonament la sala blum.gif
bubbles
Da zii o data ce vrei????? )).gif
aki
blum.gif
CITAT(bubbles @ 22-09-2008, 09:57 AM) *

Da zii o data ce vrei????? )).gif

tease.gif
Ramo
Hai zi ca si eu sunt curioasa. pupic.gif
May
Numai eu mi-am dat seama ca e Leg Magic ala? )).gif Ce alt aparat tipa bubu ca vrea? )).gif
aki
CITAT(ramonavlas @ 22-09-2008, 12:50 PM) *

Mine naughty.gif
mirela
Ce aparat e ala? Sunt curioasa! )).gif
Cherie
Si eu votez pentru Leg Magic devil.gif
Mariana
Ce de curiozitati pe aici )).gif foarte bine le faci Aki, tine-le in suspans.
)).gif lol.gif naughty.gif

Nu ma bate-ti pray.gif , am glumit sorry.gif tata.gif blum.gif giggle.gif .
ganesha
CITAT(aki @ 22-09-2008, 12:45 PM) *

CITAT(ramonavlas @ 22-09-2008, 12:50 PM) *

Mine naughty.gif

lol.gif buna treaba! Orice-ar fi, sper sa-l gasesti si sa ti-l iei! pupic.gif
aki
L-a gasit,mi l-a luat cheer.gif
Uitati-va ce scump e
Imagine
Imagine
Imagine
Andreia blum.gif
Nessie
w00t.gif Wow! Ce curaj sa ai al doileea catel intr-un apartament. Cum se impaca cu Graph, mai ales ca asta e mic de statura?
aki
Foarte bine.Cam se teme Graph de el lol.gif
dany
sa va traiasca ! Tare dulce e ! Ce rasa e ? ca varsta ?
aki
CITAT(dany @ 23-09-2008, 10:47 AM) *

sa va traiasca ! Tare dulce e ! Ce rasa e ? ca varsta ?

Pechinez, are un anisor hug.gif
Ramo
Woooooow ce frumos si dulce e hug.gif hug.gif
May
Ce Leg Magic varianta cu 4 labute ti-ai luat lol.gif )).gif Sa va bucurati de el!
bubbles
Aki yahoo.gif numai la catel nu ma gandeam acum .Sa fie sanatos si sper sa se impace bine cu Graph pupic.gif pupic.gif
mirela
Leg Magic e un catel? )).gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.