Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Slabim in continuare:)))))))))))))))))))))
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77
buretel
pupic.gif pe maine!
aki
Buna ziua.Mi-am facut unghiile aseara.Am desenate pe ele cite un mac rosu.Daca nu uit fac poze si le pun aici wink1.gif
luchi
Buna dimineata Askiuta pupic.gif Ce mai face Danuta?
buretel
Wow, ce idee de unghii smile.gif Hai sa le vedem si noi!
aki
CITAT(luchi @ 10-10-2008, 09:54 AM) *

Buna dimineata Askiuta pupic.gif Ce mai face Danuta?

La scoala,acasa. wink1.gif

CITAT(buretel @ 10-10-2008, 10:35 AM) *

Wow, ce idee de unghii smile.gif Hai sa le vedem si noi!

ok,le pun hug.gif
bubbles
Seara buna Akidut pupic.gif .Ce faci? hug.gif
amalia0701
Iubita tu ai cea probleme?
esti cam telegrafica unsure.gif
buretel
Si eu am crezut la fel... sad.gif S-a intamplat ceva Akisor, parca nu esti in apele tale in ultima vreme hug.gif
aki
CITAT(bubbles @ 10-10-2008, 05:57 PM) *

Seara buna Akidut pupic.gif .Ce faci? hug.gif

Lucrez )).gif
Iti mai trebuie adresa ceia? w00t.gif

CITAT(amalia0701 @ 11-10-2008, 09:50 AM) *

Iubita tu ai cea probleme?
esti cam telegrafica unsure.gif

Mult de lucru.De ce? w00t.gif

CITAT(buretel @ 12-10-2008, 11:32 AM) *

Si eu am crezut la fel... sad.gif S-a intamplat ceva Akisor, parca nu esti in apele tale in ultima vreme hug.gif

Ce anume ati observat? naughty.gif
ganesha
Aki, sper ca ti-a inceput o saptamina minunata!!! pupic.gif Mai zi-ne despre tine, nu vezi ca ne ingrijoram? blum.gif
Roxana
CITAT(Nessie @ 08-10-2008, 06:54 PM) *

CITAT(Roxana @ 07-10-2008, 05:06 PM) *
19 ani, 179, aveam 91 de kilograme dar de cand am inceput dieta (cea a mea) am slabit 3 kilograme, acum am 88, am facut sport dar m-am lasat de 1 an ca am avut bacul, si intotdeauna am fost supraponderala
jurnal imi tin pe un caiet (adik ce mananc, cand mananc, calculul caloriilor ), mananc in jur de 1300 kcal pe zi, pentru ca nici nu am nevoie sa mananc mult de obicei, si nici nu simt ca mi-e foame, pt mine ajung 1300 kcal
Bine ai venit, Roxana! :flowers:

Poti folosi tabelul de calorii sa iti calculezi meniurile, iar apoi ai posibilitatea sa dai copy & paste pe forum.

la facultatea de stiinte aplicate

sorry am gresit quote-ul dar cine m-a intrebat o sa stie
bubbles
Trimite pe MP adresa sa o am aici sa vad cand mai am timp sa ii araat si babuinului wink1.gif
buretel
CITAT(aki @ 13-10-2008, 11:49 AM) *

Ce anume ati observat? naughty.gif

Beeey, ce veste ne dai? blink.gif naughty.gif

Roxana, bine ai venit give_rose.gif Poti sa-ti deschizi un jurnal aici, o sa-ti fie mai usor sa-ti urmaresti meniurile, dieta, rezultatele cheer.gif Te asteptam cu sfaturi muuulte, ca suntem gurese lol.gif lol.gif lol.gif
aki
Mi s-a propus un post de lucru mai platit.Si nu stiu ce sa fac ca nu prea vreau sa lepad la Guvern. sad.gif
amalia0701
CITAT(aki @ 14-10-2008, 01:26 PM) *

Mi s-a propus un post de lucru mai platit.Si nu stiu ce sa fac ca nu prea vreau sa lepad la Guvern. sad.gif

Gandeste-te bine.
pupic.gif
aki
CITAT(amalia0701 @ 14-10-2008, 06:37 PM) *

CITAT(aki @ 14-10-2008, 01:26 PM) *

Gandeste-te bine.
pupic.gif

Of,nu stiu ce sa fac.Mi-i frica sa nu-mi fie mai rau acolo.Dar seful agentiei se tine scai de mine sa trec la el blink.gif
buretel
Gandeste-te bine Aki. Imi aduc aminte cand ai schimbat prima oara jobul si ai plecat de la Universitate, ca nu ai fost multumita sad.gif Chiar simteai ca nu poti face fata. Apoi ai gasit postul asta la "stat" si erai foarte fericita. Pe de alta parte stiu ca si aici ai avut probleme cu un coleg unsure.gif

Tare dificil...pune in balanta toate avantajele si dezavantajele.
aki
Nu vreau sa risc dar ma ispiteste salariul de acolo,dar ma indeparteaza plecarile peste hotare (deplasarile) unsure.gif
Sexymom
Asta poate fii o problema , mai ales ca o ai si pe Danutza la scoala si ai tai nu sunt aproape de tine.Ma uit la mine cat de greu imi este cand Iubi pleaca luna de luna aproape cate 1 saptamana.
aki
CITAT(Sexymom @ 16-10-2008, 01:39 PM) *

Asta poate fii o problema , mai ales ca o ai si pe Danutza la scoala si ai tai nu sunt aproape de tine.Ma uit la mine cat de greu imi este cand Iubi pleaca luna de luna aproape cate 1 saptamana.

Da,si Sergiu e total impotriva pupic.gif
amalia0701
CITAT(aki @ 16-10-2008, 02:08 PM) *

Sergiu daca ar putea te-ar tine acasa cu un sac in cap si ala pe dos.
Sexymom
Asa este )).gif
bubbles
pupic.gif Akisorul nehotarat
aki
CITAT(amalia0701 @ 16-10-2008, 03:35 PM) *

CITAT(aki @ 16-10-2008, 02:08 PM) *

Sergiu daca ar putea te-ar tine acasa cu un sac in cap si ala pe dos.

sad.gif

Buna dimineata la toata lumea.Suntem bolnavi,avem amigdalita necrotica.Primim injectii cu antibiotic si cerd ca -mi aiu si eu foaie de boala ca molipsesc pe toti din birou.Poate asa imi mai trag sufletul de lucru. wink1.gif
Crissa
CITAT(aki @ 17-10-2008, 10:18 AM) *

Buna dimineata la toata lumea.Suntem bolnavi,avem amigdalita necrotica.Primim injectii cu antibiotic si cerd ca -mi aiu si eu foaie de boala ca molipsesc pe toti din birou.Poate asa imi mai trag sufletul de lucru. wink1.gif

pupic.gif hug.gif
bubbles
pupic.gif Akisorul bolnavior .Stai acasa in pat sa te faci bine repede hug.gif
amalia0701
Sanatate draga mea.
Stai in pat si lasa ca trebuirile tot acolo o sa le gasesti.
Nessie
hug.gif Sper sa te simti mai bine cat mai repede!
aki
Merci din suflet fetelor pupic.gif
buretel
Sanatate multa, si recuperare usoara hug.gif Acum e sezonul racelilor sad.gif
Mariana
Mult ceai si lamaie. Multa sanatate la toti.
pupic.gif hug.gif
Sexymom
Sanatate multa Rodi, sa ai grija cu Danuta. pupic.gif
bubbles
Heyyyy ... ai zis ca azi te cantaresti tease.gif
aki
CITAT(bubbles @ 20-10-2008, 10:54 AM) *

Da,m-am cintarit tease.gif
Am 64,6 kg doh.gif
Mobilizarea nevasta hai.... grin.gif
Sexymom
Cum mai stai cu sanatatea? esti ok?
Pupici si o saptamana frumoasa si linistita. pupic.gif
Ramo
CITAT(aki @ 20-10-2008, 12:24 PM) *

CITAT(bubbles @ 20-10-2008, 10:54 AM) *

Da,m-am cintarit tease.gif
Am 64,6 kg doh.gif
Mobilizarea nevasta hai.... grin.gif

Hai ca te asteptm si pe tine pe 26 la marea cantareala!
aki
CITAT(Sexymom @ 20-10-2008, 12:25 PM) *

Cum mai stai cu sanatatea? esti ok?
Pupici si o saptamana frumoasa si linistita. pupic.gif

Suntem mai bine.Azi nu am fost la serviciu,de mine pe cai sad.gif
ganesha
pupic.gif Aki, spor la "pe cai"!
aki
Buna dimineata la toata lumea.Ma simt slabita si fara vlaga,dar am venit la serviciu.Ca eri degeaba am ramas acasa ca la fiecare 10 minute ma sunau de la serviciu sad.gif .Nici sa mori nu-ti dau pace devil.gif
aki
Buna dimineata.Cine bea o cofa cu mine? w00t.gif
aki
Am schimbat tikerul sad.gif

Si ma stringe tare fusta. devil.gif
buretel
Eu beau pupic.gif

Ce ai decis cu serviciul, pana la urma? Il schimbi sau ramai unde esti?
bubbles
Si eu sunt la cafea la ora asta dry.gif ca atat am fost de obosita de la atatea drumuri ca azi am dormit pana la 11 doh.gif
aki
CITAT(buretel @ 22-10-2008, 11:15 AM) *

Eu beau pupic.gif

Ce ai decis cu serviciul, pana la urma? Il schimbi sau ramai unde esti?

Inca nu stiu ce sa fac.Pina mine trebuie sa spun raspunsul sorry.gif

CITAT(bubbles @ 22-10-2008, 12:14 PM) *

Si eu sunt la cafea la ora asta dry.gif ca atat am fost de obosita de la atatea drumuri ca azi am dormit pana la 11 doh.gif

Si eu vreau o cafea dar nu am la mine sad.gif
bubbles
pupic.gif akisorul frumos hug.gif
aki
Mi-am pus acum o floare,dar nu mi-a ajuns pamint.Acus se rastoarna doh.gif
Asa arata
Imagine
Roxana
hello, din nou eu, vroiam sa intreb, daca are ceva ca am facut o pauza de numarat calorii cand am fost plecata, asta cam 4 zile, dupa care am reluat?
bubbles
Nu are ce sa aiba doar ca acum sa te apuci din nou floare.gif
amalia0701
CITAT(Roxana @ 23-10-2008, 03:33 PM) *

hello, din nou eu, vroiam sa intreb, daca are ceva ca am facut o pauza de numarat calorii cand am fost plecata, asta cam 4 zile, dupa care am reluat?

Nu are nimic, CONTINUA

Aki ce ai hotarat?
pupic.gif
Roxana
as mai dori sa spun ceva, ramo, esti tare ! se vede ca ai vointa daca ai slabit atat de mult, succes in continuare, si o mica intrebare, stie cineva cum sa gatesc soia? imi place foarte mult, dar nu stiu sa o gatesc, si daca o gatesc fara sa stiu ce fac, nu are gust bun? si altceva, as vrea o reteta rapida de supa de legume, dar nu ma deranjeaza sa fierb inainte carne, dar sa o scot dupa (si cu continut caloric mic) ?
Multumesc anticipat. smile.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.