Imi pare rau de ceea ce aud. Poate ar fi mai bine sa va mutati, daca nu va simtiti confortabil. Nu vreau sa ma aventurez in speculatii legate de problemele astea pentru ca nu vreau sa par dusa
In general, cand te muti in casa noua e mai bine sa faci o slujba si sa faci o curatenie sanatoasa...cu zugraveala si alte alea. Atmosfera ramane incarcata cu tot felul de amprente (energetice), de la vechii locatari.
Ideea este, draga mea, ca daca te sperie e mai rau. Nu are ce sa ti se intample. Decat eventual sa visezi urat. Ai incredere in ce iti spun, stiu bine ce vorbesc. Cauta alta locuinta, pana una alta cheama un preot pentru o slujba. Influenta, daca apare, apare in timp, nu imediat. E bine sa pleci de acolo.
Nu stiu cum sa-ti explic. E ca si cand ai sta in miros de tzigara...desi nu fumezi, dupa o vreme incep sa-ti miroase hainele si sa ai probleme cu plamanii. Poate nu e cea mai fericita explicatie, dar nu stiu cum sa-ti spun altfel.
O sa te intrebi ce mi-a venit cu explicatiile astea. Nu e bine ce fac, dar iti spun doar atat...fac parte dintr-o fundatie care se ocupa de persoane cu perceptii extrasenzoriale. Sunt membru. Te rog nu ma intreba nimic. Am spus-o doar ca sa intelegi ca nu vorbesc prostii.