Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Slabim in continuare:)))))))))))))))))))))
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72
lliliana
Brrrr...

Imi pare rau de ceea ce aud. Poate ar fi mai bine sa va mutati, daca nu va simtiti confortabil. Nu vreau sa ma aventurez in speculatii legate de problemele astea pentru ca nu vreau sa par dusa grin.gif .
In general, cand te muti in casa noua e mai bine sa faci o slujba si sa faci o curatenie sanatoasa...cu zugraveala si alte alea. Atmosfera ramane incarcata cu tot felul de amprente (energetice), de la vechii locatari.
Ideea este, draga mea, ca daca te sperie e mai rau. Nu are ce sa ti se intample. Decat eventual sa visezi urat. Ai incredere in ce iti spun, stiu bine ce vorbesc. Cauta alta locuinta, pana una alta cheama un preot pentru o slujba. Influenta, daca apare, apare in timp, nu imediat. E bine sa pleci de acolo.
Nu stiu cum sa-ti explic. E ca si cand ai sta in miros de tzigara...desi nu fumezi, dupa o vreme incep sa-ti miroase hainele si sa ai probleme cu plamanii. Poate nu e cea mai fericita explicatie, dar nu stiu cum sa-ti spun altfel.
O sa te intrebi ce mi-a venit cu explicatiile astea. Nu e bine ce fac, dar iti spun doar atat...fac parte dintr-o fundatie care se ocupa de persoane cu perceptii extrasenzoriale. Sunt membru. Te rog nu ma intreba nimic. Am spus-o doar ca sa intelegi ca nu vorbesc prostii. hug.gif
aki
Chiar nu te inteleg Liliana dar vreau mult sa-mi lamuresc sa inteleg si eu ca nu sunt nebuna.Poate pe MP pupic.gif
Si inca una de vrea-o citeva zile visez copii micuti nascuti de mine numai singe mad.gif Si in prima zi cinde ne-am mutat tot copii ma visat sad.gif
lliliana
Stiu ca e greu de intzeles, de aceea nici nu ma aventurez sa explic mai in amanunt. Ideea este sa te grabesti sa pleci de acolo...si pana una alta sa faci o slujba de curatare pe casa. smile.gif Daca vrei pot vorbi mai in amanunt. Te pot ajuta eventual sa intelegi ce ai de facut. hug.gif Pe privat. biggrin.gif
luchi
hug.gif Aki, daca tu nu te simti bine acolo, poate ar fi mai bine sa pleci. Incepe si cauta ceva in alta parte. give_rose.gif
aki
Da catam,vrem chiar azi sa ne mutam,cel tirziu miine pupic.gif
Liliana pe Privat
buretel
neatza akiiiiiii pupic.gif ce se intampla acolo, Poltergeist? blink.gif ia fa-ti matalutza bagajele si taie-o urgent din casa aia.
sper sa rezolvi cu bine toate problemele hug.gif
Sexymom
Rodi mi s-a facut pielea gaina, muta-te de acolo cat poti de repede.
Imi pare rau ca esti si bolnavioara, sti ce imi facea mie doica cand aveam amigdalele umflate_ imi dadea cu gaz lampant pe ele, nu rade ca efectele sunt dovedite.
Pupici, aveti grija de voi. pupic.gif
Andreea-Rodica
Imi pare rau ca aveti atatea probleme. Sper sa reusiti sa va mutati repede de acolo. Asteptam vesti bune! hug.gif
aki
Asa o sa facem... sorry.gif Irasi pe drumuri,dar mai bine asa de cit cu frica in sin noaptea.Sergiu se teme sa se duca undeva si sa ne lase in casa.Astept lamuriri de la Liliana,poate ma lumineaza nitel sorry.gif
anca veselie
salutare aki! am fost intr-o pasa mai proasta, nici nu am tinut dieta, asa ca nu am mai intrat.
am citit in urma despre problemele cu casa, imi pare f rau, spor la cautat alta ca e prea ciudat ce se intampla. te pupic!
aki
hug.gif Ancuta pupic.gif Bine ai venit
julyalina
pupic.gif akisorul
am trecut sa vad ce faci si observ ca nici la tine nu-i mai bine sad.gif
multa bafta cu mutatul iar !
te tzuc pupic.gif
aki
Azi am fost la medic cu Sergiu.Medicul a spus ca e mai bine.Sergiu si fotografiat amigdalele in faza incepatoare cind erau in necroza.Medicul pleaca acum in Elvetia la un consilui si vrea sa-si apere lucrarea anume pe "Angina necrotica". A batut palma pentru pozele facute de Sergiu blum.gif .In lucrare va fi afisat si numele domnului medic Sergiu dance3.gif
Cu gazda inca nimic,poate mine ceva unsure.gif In rest totul bine.Iarasi o noapte in casa ceia sorry.gif
Nessie
hug.gif Rodi, ma bucur pentru Sergiu al tau si sa stii ca suntem langa tine la noapte sa iti pazim somnul. pupic.gif
aki
Merci Gabit pupic.gif .Te iubesc mult hug.gif
Buna dimineata fetelor.Noi suntem mai bine,acum suntem in cautare pe "Makler" de apartament.Cred ca numai decit gasim ceva azi.Voi cum o mai duceti?
luchi
Neatza! Optimista dis-de-dimineata? Sper sa gasiti ceva, sa va mutati, si tu sa te linistesti!
amalia0701
Servus iubita!
pupic.gif
Tare rau imi pare ca ai probleme.
Stiu cum e.Fa tot ce potzi sa te mutzi de acolo.
Ai grija de voi hug.gif
julyalina
'neatza akisor pupic.gif
sergiu e bine dar tu?
aki
Merci fetelor.
Alinus sunt bine si eu cheer.gif .Mie mi-a administrat medicul um medicament mai puternic si mi-a trecut mai repede,asa ca am scapat de chin.Acum mergem sa vedem alt apartament pupic.gif
lliliana
Ti-am trimis 2 mesaje. hug.gif

Neata...sa ai o zi frumoasa. hug.gif
Sexymom
Buna fetita, succes in cautari, stiu ca e nasol sa te muti de colo colo dar o sa fie mai bine.
anca veselie
aki, bafta la cautat casutza si felicitari pt sergiu pupic.gif
aki
Am gasit aparatament cu 3 camere-200 euro,e bine aranjat,mobilat,dar una este rau e cam departe staia de casa si mereg numai un trolebus devil.gif .Azi ne mutam,vreau sa dorm cu lumina stinsa la noapte si fara frica.Am vistat azi niste vise de ti si ridica parul in cap blink.gif
lliliana
Aki...astept sa-mi spui hug.gif Vrei pe yahoo?
aki
Liliana ai MP pupic.gif
amalia0701
Stiu cat e de greu sa nu te potzi odihni pupic.gif
Ma bucur ca ati gasit o noua locuintza cheer.gif
aki
Merci Amalia pupic.gif
julyalina
'neatza akisor!!! hug.gif ma bucur tare mult ca ai gasit alta locuinta! odihna placuta deseara dar... si sex.gif blum.gif
aki
Alinus pupic.gif Sex numaidecit lol.gif
aki
Salut la fete floare.gif .Eri am fost la biserica si m-am rugat pentru noi.Am luat cite-o iconita sfintita pentru fiecare dintre noi.Mi-am luat busuioc sfintit si tamie.Tot aseara ne-am mutat la alta gazda.Ne-am aranjat,am atimiet toata casa si am dat-o cu aghiazma.Noaptea aceasta am dormit cu lumina stinsa.De mult nu am mai dormit asa de bine si linistit.
Aseara am fost la vechii stapini si le-am spsu de ce plecam.Dupa povestirile noastre au ramas socati.Ei ne-au spus ca si ei au cumparat apartamentul nu demult si nu stiu cei cu el.Au spus ca inainte de al mai da in chirie cuiva o sa faca o slujba.Imi pare bine ca ne-au inteles si nu ne-au socotit ca usntem nebuni.Nebuna asa fi fost daca auzeam numai eu ,sau numai Sergiu,dara asa tresaream ambii la suntelele auzite.Ma infior cind imi aduc aminte cum dormeam in fiecare noapte in casa ceia.Danuta si-a amenajat camera cum a vrut ea si acum e foarte implinita ca are camera ei.
In rest tot bine,noi ne renvenim,Sergiu mai are ceva dureri la git da ii trece.Va pup pe toate care m-ati incurajat si mii de pupici pentru Liliana pupic.gif
amalia0701
cheer.gif
Ma bucur ca te-ai linistit pupic.gif
aki
Tu Amalia cum te simti?Ti-a trecut spaima? hug.gif
amalia0701
CITAT(aki @ 05-10-2006, 08:51 AM) *

Tu Amalia cum te simti?Ti-a trecut spaima? hug.gif

Iau tratament sad.gif
Imi e un pic mai bine.
Dar inca imi e teama sa intru sa si iae din bloc.
In rest nu am nici o grija, am dormit bine si azi noapte.
aki
Pai asa te-ai speriat de ceva pamintesc,dar sa mai fi fost in situatia noastra cu ceva supranatural,iti eseai din minti blink.gif
julyalina
'neatza akisor!
imi pare tare bine ca s-a rezolvat problema cu casa hug.gif
aki
Alinus pupic.gif
amalia0701
CITAT(aki @ 05-10-2006, 08:58 AM) *

Pai asa te-ai speriat de ceva pamintesc,dar sa mai fi fost in situatia noastra cu ceva supranatural,iti eseai din minti blink.gif

De unde stii?
Poate comunicam mai bine cu spiritele )).gif
Glumesc, acu m-am sedat cu ceai antistres si sunt ok, spre seara ma apuca agitatia.
aki
Eu aceste 2 zile am fost super agitata.Din cauza gazdei,serviciul.Sergiu ma inebuneste la cap ca trebuie sa uit de serviciu cind vin acasa,dar am o problema la nivel de minister si imi cam tremura fundul sad.gif .Eu ce sa fac?Ce ceai beai tu?
Am fost eri la farmacie si am catat tablete/capsule "Otet de mere" si nu am gasit nicaeri si nici nu au auzit nimeni de ele devil.gif
amalia0701
Beau ceai antistress, el contzine:
-fructe de macese, flori de hibidcus, flori de tei, fructe de fenicul, flori de soc, coji de portocala.
aki
O sa-mi iau si eu.Ajuta?E gustos?
amalia0701
E bun la gust.
Io nu pot bea ceaiuri rele.
Daca ajuta?
Cat o frectie la un picior de lemn )).gif , dar faptul ca stiu ca beau ceai antistress ma face mai calma )).gif
Nessie
Eu am gasit capsule cu otet de mere! biggrin.gif Aki, incearca la magazinele naturise, nu la farmacie. Sunt cam scumpe...am dat pe 30 de pastile cam 4 euro.

Ma bucur ca v-ati gasit gazda si ca va simtiti mai bine. pupic.gif
aki
Nu avem asa magazine.Caut de ceva vreme sad.gif
Daca iau otet de mere cite putin dimineata si seara merge? blink.gif
Sunt linistita aici in noua casa floare.gif
amalia0701
CITAT(aki @ 05-10-2006, 11:15 AM) *

Nu avem asa magazine.Caut de ceva vreme sad.gif
Daca iau otet de mere cite putin dimineata si seara merge? blink.gif
Sunt linistita aici in noua casa floare.gif

Daca ia stomcul tare.
eu nu te-as sfatui.
Mai bine lamaie dimieatza pe stomacul gol.
honey79
Am trecut sa te pupic ...si sa-ti doresc o zi super.
Ma bucur ca v-ati mutat si ca esti linistita acum.
aki
Honey pupic.gif
lliliana
CITAT(aki @ 05-10-2006, 08:32 AM) *

Aseara am fost la vechii stapini si le-am spsu de ce plecam.Dupa povestirile noastre au ramas socati.Ei ne-au spus ca si ei au cumparat apartamentul nu demult si nu stiu cei cu el.Au spus ca inainte de al mai da in chirie cuiva o sa faca o slujba.Imi pare bine ca ne-au inteles si nu ne-au socotit ca usntem nebuni.

E foarte bine ca ai spus stapanilor ce se intampla. Astfel v-ati facut o datorie de suflet. Imi pare nespus de bine ca v-ati linishtit. Va fi bine...sunteti un pik mai protejati... hug.gif Am simtit fiecare pupik. hug.gif Nu e meritul meu iubire...

CITAT(aki @ 05-10-2006, 10:16 AM) *

Sergiu ma inebuneste la cap ca trebuie sa uit de serviciu cind vin acasa.

Are dreptate biggrin.gif lasi problemele la usa cand pleci de la serviciu. Sterge cu buretele smile.gif
Andreea-Rodica
Ma bucur pentru voi ca v-ati linistit. De acum incolo asteptam numai vesti de bine.
Acum hai sa bem un ceai si sa ne relaxam dupa o zi de munca. cafea.gif
hug.gif
aki
Salut la fete.La noi totul merge bine.Eri ma fost si am cumparat un covor mare si 2 noptiere.Aseara l-am asezat se priveste foarte frumos.Am facut ordine,dar mi-a ramas inca atit de facut.Simbata si duminica sper sa reusesc.Am o gramada de rufe de spalat sad.gif Sa fi fost o masina automata sorry.gif .In curind sper sa ne luam si masina.Aseara am facut o omleta de-ti lingi degetele.Pacat ca nu am pozato,tare frumoasa/gustoasa a esit w00t.gif
bubbles
`neata aki pupic.gif

sa ai o zi frmuoasa ca tine pupic.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.