Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Slabim in continuare:)))))))))))))))))))))
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72
aki
Merci Bubles pupic.gif
ina_ceva
Conteaza ca aveti unde sa dormitzi...si sa papatzi omleta. Restul se mai rezolva cu timpul hug.gif
aki
Da Ina,aceasta conteaza mult.Cite odata cind trecem prin clipe grele,ne spunem unul altuia:"E bine ca ne avem unul pe altul".Asa trecem mai usor prin greutati.O sa vie soarele si pe strada noastra.Merci Inut pupic.gif
julyalina
buna dimineatza akisor! pupic.gif iata-ma blum.gif ma prezint la raport cu un inceput de raceala sad.gif
sa stapanesti sanatoasa covorul si noptirele !
te pupic.gif
aki
Salut alinus.Tu nu-mi erai datoare cu nimic? blum.gif
aki
Am atit de lucru mad.gif .Dar nu pot sa ma concentrez ca e vineri blum.gif Poate de luni incep w00t.gif
Si practic nu e nimeni pe forum,nu am cu cine vorbi.Toti muncesc,numai eu sed degeaba.Acus trebuie sa plec dupa Danuta.Acus Sergiu vine si-mi i-a locul la calculator.Cica isi cate de lucru lol.gif Inca )).gif
julyalina
CITAT(aki @ 06-10-2006, 09:34 AM) *

Salut alinus.Tu nu-mi erai datoare cu nimic? blum.gif

akisorule, ti-am trimis inca de ieri blum.gif
eu am de lucru ceva urgent si nu pot sta pe forum sad.gif(
Nessie
salut! Sa stapaniti cu drag ce v-ati cumparat si in curand sa sarbatoriti cumpararea masinii de spalat! cheer.gif

Si eu am de lucru, dar mi-e somn de mor, abia imi tin ochii deschisi si e vineri... iar eu sunt cu gandul la weekend... blum.gif
aki
Alinus nu am primit nimic.Pe ce adresa mi-ai trmis? blink.gif
Gabit merci.Pentru masina de spalat cred ca vom sarbatori luna viitoare unsure.gif .
julyalina
CITAT(aki @ 06-10-2006, 12:12 PM) *

Alinus nu am primit nimic.Pe ce adresa mi-ai trmis? blink.gif

dry.gif pe cea de yahoo care apare in profilul tau blink.gif
aki
Alinus imi mai trmiti odata?Pleace pupic.gif
Lacry
Lucrez, akishor, lucrez. E destul de dificil, dar o sa ma obisnuiesc! De la servici n-am timp sa intru pe net... practic mi-au ramas aceleasi atributii, dar am 4 ore la dispozitie in loc de 9-10 ore...
aki
Saracuta de tine.Merita jertfirea? unsure.gif
Bafta Lacry.Salutari si pupici lui Mocut pupic.gif
Andreea-Rodica
Sa stapaniti sanatosi lucrurile cumparate. Mare adevar: bine ca va aveti unul pe altul si ca sunteti sanatosi!
Pupicuri hug.gif
Lacry
CITAT(aki @ 06-10-2006, 02:51 PM) *

Saracuta de tine.Merita jertfirea? unsure.gif
Bafta Lacry.Salutari si pupici lui Mocut pupic.gif

pai da, ca altfel nu mi-as lasa Moaca cu altcineva 5 ore pe zi, cand e asa de micutz...
lliliana
Buna seara aki...o seara superba... hug.gif Sa te simti fericita impreuna cu ai tai floare.gif
mirela_awad
aki colega ce faci?cum te mai dexcurci? am citit la mine in jurnal ca esti suparata cu mutatul la gazde dese.nu reusesti sa te stabilesti intr-un loc cu ajutorul institutiilor cum ar fi banca?
Lacry
Pana maine seara nu mai pot sa trec... asa ca, iti urez o zi de luni mishtoaca naughty.gif
lliliana
Akisor, cum ai dormit? smile.gif Sergiu?...sau mai precis amigdalele lui? biggrin.gif Salut si o zi buna, buna, buna. hug.gif
aki
CITAT(lliliana @ 06-10-2006, 09:32 PM) *

Buna seara aki...o seara superba... hug.gif Sa te simti fericita impreuna cu ai tai floare.gif

Salut Liliana.Sunt foarte fericita si linistita.Ne simtim foarte bine in aceasta casa.Mai mult de cit atit ca stapinii ne-au spsu ca putem sa stam aici cit timp vrem,macar si 10 ani.Dar eu sper ca peste vre-o 3 ani sa ne mutam in Rominia blum.gif .

CITAT(mirela_awad @ 08-10-2006, 01:58 PM) *

aki colega ce faci?cum te mai dexcurci? am citit la mine in jurnal ca esti suparata cu mutatul la gazde dese.nu reusesti sa te stabilesti intr-un loc cu ajutorul institutiilor cum ar fi banca?

Salut Mirelus pupic.gif Acum e tot bine la mine,am revenit la normal.Am avut ceva probleme cu gazdele intr-o luna am schimbat 3 gazde.Acum ne-am stabilit bine.Cu banaca la noi nu are rost.Acum statul e predispus sa te jupoaie de 3 rinduri de pile nu sa te ajute devil.gif .Tu ce mai faci?Mi-a fost atit dor de tine hug.gif

CITAT(Lacry @ 08-10-2006, 09:20 PM) *

Pana maine seara nu mai pot sa trec... asa ca, iti urez o zi de luni mishtoaca naughty.gif

Merci Lacry hug.gif .Pupici la printisori pupic.gif

CITAT(lliliana @ 09-10-2006, 08:49 AM) *

Akisor, cum ai dormit? smile.gif Sergiu?...sau mai precis amigdalele lui? biggrin.gif Salut si o zi buna, buna, buna. hug.gif

Am dormit ca la mama in burta )).gif )).gif )).gif .Sergiu e bine,mininca de-acum si jaratic ca calul lui Fat-Frumos lol.gif Azi se duce la medic pentru un control w00t.gif
honey79
Pupicei iubita.
Ma bucur ca totul e bine si ca sunteti linistiti.
Iti doresc o saptamana frumoasa, plina de evenimente placute .
aki
Fiind buna la inima mi-am dat fierul de calcat prin mahala si am ramas fara el devil.gif .
Eri ma fost la piata si mi-am luat o frumusete de fier de calcat.Aseara l-am incercat w00t.gif .Imi place mult yahoo.gif .Vine rindul masinei de spalat,saptamina viitaore.
Cica ma fac gospodina blink.gif
julyalina
pupic.gif akisorul
se anunta o gospodina la orizont ? blum.gif poate ne face si ceva bun de papa blum.gif
aki
Alinus am primit pozele tale.Esti frumoasa draga blum.gif
Vreai papa? blink.gif
Vin-o la mine am facut sarmale si omleta cu salam.Tragi o fuga? w00t.gif
lliliana
Aici se pune de chef? cheer.gif Salrmaleeee? w00t.gif Yamiii....eu pap bulion azi...ca ieri m-am dat la pizza si am baut vin.
aki
Dar eu pap numai prostii,napolitane,ciocolata,sarmale.Doamne m-am saturat sa lupt cu kg.Vreau sa pap si sa slabesc blum.gif
Lacry
CITAT(aki @ 09-10-2006, 02:59 PM) *

Dar eu pap numai prostii,napolitane,ciocolata,sarmale.Doamne m-am saturat sa lupt cu kg.Vreau sa pap si sa slabesc blum.gif

pai mai sunt si alte mijloace de a slabi... cea mai buna pe care o stiu este sa-ti pice unu' cu tronc... dar nu e cazul la tine, hihihihi blum.gif blum.gif ziceai ca Sergiu e cu un oki pe forumul asta? Aoleu! doh.gif uitai! pardon, ma facui ca uit...
aki
CITAT(Lacry @ 09-10-2006, 10:16 PM) *

CITAT(aki @ 09-10-2006, 02:59 PM) *

pai mai sunt si alte mijloace de a slabi... cea mai buna pe care o stiu este sa-ti pice unu' cu tronc... dar nu e cazul la tine, hihihihi blum.gif blum.gif ziceai ca Sergiu e cu un oki pe forumul asta? Aoleu! doh.gif uitai! pardon, ma facui ca uit...

neo.gif
Salut la fete.Azi sunt in dispozitie buna,dar nu prea am chef de nimic.Cum timpul la voi? w00t.gif
amalia0701
Soare frumos.
A fost cam rece dimineatza, dar acu e o si de toata frumusetzea.
hug.gif
luchi
Si la noi a iesit soarele. Si e caldut. Tu ce mai faci?
honey79
Neata frumoasa Aki.
O zi superba iti doresc plina de soare si evenimente placute.
Te pupic dulcic si te imbratisez cu drag.
aki
CITAT(amalia0701 @ 10-10-2006, 10:03 AM) *

Soare frumos.
A fost cam rece dimineatza, dar acu e o si de toata frumusetzea.
hug.gif

Salut pupic.gif

CITAT(luchi @ 10-10-2006, 10:44 AM) *

Si la noi a iesit soarele. Si e caldut. Tu ce mai faci?

Si la noi timpul e frumos,azi spal w00t.gif
Eu ce ma fac?Eu ma chinui cu lucrul ca si fiecare devil.gif .Acum am mincat si vreau sa mai stau cu voi putin,sau poate mai mult,daca nu vine Sergiu sa-mi i-a locul tease.gif

CITAT(honey79 @ 10-10-2006, 11:01 AM) *

Neata frumoasa Aki.
O zi superba iti doresc plina de soare si evenimente placute.
Te pupic dulcic si te imbratisez cu drag.

Neata draga hug.gif Merci pupic.gif
aki
Am salvat in documente o gramada de recete de mincare si nustiu de ce cind le deschid imi apare foaia curata.Mor de ciuda mad.gif
lliliana
Salut aki. Mama lor de documente... biggrin.gif Of. Ce mai faci? Segiulica? Treaba, treaba, treaba, nu?

Nu te necaji...am eu o gramada de retete. Ti le trimit in mail daca vrei. Mua.
aki
Te rog draga trimitele-me.Iarasi tu ca intotdeauna sari in ajutor. pupic.gif Tu ce mai faci cu ce te chinui hug.gif hug.gif
lliliana
Ma omoara treaba...uf. Mor de nervi. Ti le trimit de acasa. Am o multime de retete. Le atasez la mail. Catre seara sper sa le ai. Mua. hug.gif
aki
ok Liliana,te pup. pupic.gif Astept recetele tale pupic.gif
Nessie
Aki, aici ai citit la Retete WW si nu numai? Uita-te in tot forumul Bucataria noastra ca poate gasesti ceva ce iti place. Daca ai retete poti sa le pui acolo sa le vedem si noi si sa le incercam! grin.gif
aki
Salut la toate flowers1.gif .Danuta azi pleaca in excursie prin Chisinau.Au vrut sa plece la Nistru dar profesoara are o teama de clasa aceasta.A zis ca de cind e profesoara asa clasa nebuna nu a mai vazut. unsure.gif .Nu poate sa-i potoleasca cu nimic la pauza,se urca pe banci,alearga,striga.Sunt foarte alintati copii.Sunt copii de bani gata devil.gif Si cum sa nu fie cind aseara am facut cunostinta cu parintii si toti sunt de prin parlament,medici,juristi,contabili.Nu am vazut nici unul fara facultate.Si toti traiesc pe picior larg.Cum am nimerit eu aici blink.gif .Daca nu eram acum cu Sergiu cred ca avea sa simt greutatea ca fetita mi-i in liceul Gh.Asachi. sorry.gif .Am fost o mama care mi-am crescut copilul de una singura cry.gif .
Pe 22 octombrie e ziua profesoarei.Si stiti citi bani s-au propus sa se stringa pentru cadou?Cite 7 euro de fiecare copil mad.gif Am ramas portret unsure.gif Inseamna ca de la 33 de copii trebuia sa se stringa 231 de euro. blink.gif Sunt nebuni :nervous:Dar cineva din parinti au fost impotriva si pina la urma am stabilit sa stringem cite 4 euro.Asa mai merge. unsure.gif
luchi
hug.gif Akisorule, e grele cu scolile astea! Cadou de 8 martie, de Mos Craciun, de ziua invatatorului, de Paste, si tot asa.Uof! lasa ca o scoti tu la capat pupic.gif Si Danuta e un copil inteligent, sunt sigura ca ai crescut-o frumos, chiar daca ti-a fost greu.
aki
Da moka ma mindresc cu fata mea ca e desteapata si cu rusine wink1.gif .Profesoara mi-o lauda e este retrasa si cuminte.
De bine ce mi-am inceput sa selectez alte recete nu am salvat,s-a stins lumina si ce am patit? devil.gif Corect!!!!!!!!! Am pierdut din nou toate recetele mad.gif
luchi
ce retete>? Vrei sa-ti trimit niste retete pe mail? pupic.gif
aki
V-am spus ca ma fac gospodina baby.gif .Si vreau sa pregatesc in fiecare zi ceva nou si gustos w00t.gif si selectez recete.Mooka ai face o treaba buna daca mi-ai trimite din mincarea voastra romineasca.Adica ceia ce gatiti voi in fiecare zi.Si Liliana mi-a promis ceva recete.Astept pupic.gif
luchi
Ali, ti-am trimis si pe adrese de pe yahoo, si pe cea de pe mail.ru Primit?
pupic.gif
aki
Primit pe mail.ru.Acus verific pe yahoo.Pup mokutul bun pupic.gif
aki
CITAT(aki @ 11-10-2006, 10:55 AM) *

Primit pe mail.ru.Acus verific pe yahoo.Pup mokutul bun pupic.gif

Primit pupic.gif
Sexymom
Buna Rodica si bine ai venit in clubul bucatareselor. Si eu gatesc zilnic ceva nou, imi place mult sa stau in bucatarie, ma relaxeaza.
Aseara am inventat o salata traznet )).gif Suna cam asa...o salata verde, 1 andiva, 1 rosie, 100 g sunca, 100 de grame cascaval,100 g picioruse de crab, sos de iaurt cu lamaie si 1 lg.otet de mere.Am mancat ca spartii.
Azi le fac clatite umplute cu branza de vaci si verdeata si cartofi copti cu unt .
lliliana
Aki....pleeeese iertareee....am avut aseara musafiri si am uitat de tine scumpa. Nu te suparici pe mine...imi fac autocritica si iti trimit retetele azi dupa masa. La serviciu nu le am scumpa. Alfel acu' ma apucam. biggrin.gif Ma ierti? biggrin.gif floare.gif

Aaa....si o zi frumoasa iti doresc. floare.gif
aki
CITAT(Sexymom @ 11-10-2006, 11:51 AM) *

Buna Rodica si bine ai venit in clubul bucatareselor. Si eu gatesc zilnic ceva nou, imi place mult sa stau in bucatarie, ma relaxeaza.
Aseara am inventat o salata traznet )).gif Suna cam asa...o salata verde, 1 andiva, 1 rosie, 100 g sunca, 100 de grame cascaval,100 g picioruse de crab, sos de iaurt cu lamaie si 1 lg.otet de mere.Am mancat ca spartii.
Azi le fac clatite umplute cu branza de vaci si verdeata si cartofi copti cu unt .

Ce bine suna.
Ar trebuie sa le fac si eu niste clatite,dar saptamina aceasta nu reusesc,plec acasa baby.gif

CITAT(lliliana @ 11-10-2006, 12:01 PM) *

Aki....pleeeese iertareee....am avut aseara musafiri si am uitat de tine scumpa. Nu te suparici pe mine...imi fac autocritica si iti trimit retetele azi dupa masa. La serviciu nu le am scumpa. Alfel acu' ma apucam. biggrin.gif Ma ierti? biggrin.gif floare.gif

Aaa....si o zi frumoasa iti doresc. floare.gif

pupic.gif pupic.gif pupic.gif Nu ma supar,astept cumintica.Lasa ca nu arde bucataria,mai sunt zile. hug.gif
Mi-a trimis Moka o carte de recete foarte buna.as vrea sa o scot la printer si sa-i fac coperta si s-o am la bucatarie.Merci Mokut give_rose.gif
aki
Am adus-o pe Danuta de la liceu.Mincat 3 tartine cu pate ARDEALUL blum.gif Pate rominesc yahoo.gif .Ma fac rominca prin mincare apoi prin singe lol.gif .
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.