Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Slabim in continuare:)))))))))))))))))))))
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77
aki
Salut.Cum la voi?La mine e naspa din toate partile ,imi vine sa mor
Dieta merge inainte asa si asa blink.gif .
Am 6 zile de cind nu fumez yahoo.gif
aki
Si de ce nu trece nimeni pe la mine.Va astept cu un ceai verde hug.gif
Nessie
Am terminat cafeau si trec eu pe ceai verde. biggrin.gif Ma pregatesc sa plec la serviciu, dar vorbim mai tarzi. (am primit mesajul, iti raspund de la serviciu) pupic.gif O zi faina!
aki
CITAT(Nessie @ 01-08-2006, 09:23 AM) *

Am terminat cafeau si trec eu pe ceai verde. biggrin.gif Ma pregatesc sa plec la serviciu, dar vorbim mai tarzi. (am primit mesajul, iti raspund de la serviciu) pupic.gif O zi faina!

Me3rci mult draguta pupic.gif
aki
Ce sa fac sa nu-mi mai apara notificarile pe email doh.gif
Nessie
Te duci in Editare cont >> Abonari >> Subiecte si selectezi subiectele la care vrei sa te dezabonezi.
aki
CITAT(Nessie @ 01-08-2006, 11:03 AM) *

Te duci in Editare cont >> Abonari >> Subiecte si selectezi subiectele la care vrei sa te dezabonezi.

Parca asa m facut si nimic wacko.gif
Nessie
dupa ce le-ai selectat scrie jos: Dezabonare! Apesi pe butonul din dreapta!
aki
CITAT(Nessie @ 01-08-2006, 11:18 AM) *

dupa ce le-ai selectat scrie jos: Dezabonare! Apesi pe butonul din dreapta!

S-a primit cheer.gif .Merci.Gabit nu ai putin timp si pentru mine?
Nessie
Ai mesaj, Akidor! wink1.gif
aki
CITAT(Nessie @ 01-08-2006, 11:44 AM) *

Ai mesaj, Akidor! wink1.gif

Am citit merci.Mai ait u inca unul
aki
O ce Harry Potter mare sa facut
aki
Tot imi vin notificarile pe email doh.gif
Nessie
Ai grija cand raspunzi la un subiect sa debifezi casuta "Activeaza notificarea prin email la raspunsuri" ca daca nu te aboneaza iar.
Nessie
Buna! pupic.gif Pe unde esti, Akidor?
aki
CITAT(Nessie @ 02-08-2006, 11:45 AM) *

Buna! pupic.gif Pe unde esti, Akidor?

Salut Sunt aici,am avut ceva treaba azi dimineata si nu am putut sa fiu linga voi.Acum sunt aici cheer.gif
aki
Fetele ce ziceti voi de pinea de tarite fara drojdie?Pina acum stiam ca-i buna,dar vad ca pe zi ce trece se shimba ceva,ca acela e cancerogen ca acelalalt ingrasa si tot asa
Nessie
Ce treaba are sojdia? Eu din cate stiam chaiar face bine. Amalia parca facea intr-o perioada o cura cu drojdie.
aki
CITAT(Nessie @ 02-08-2006, 02:14 PM) *

Ce treaba are sojdia? Eu din cate stiam chaiar face bine. Amalia parca facea intr-o perioada o cura cu drojdie.

Asa si nu am inteles ar fi buna? unsure.gif
aki
Salut la toata lumea.Azi am mincat o supa care se prepara repede.Stiu ca are o gramada de E-uri,dar asta e doh.gif
aki
mad.gif
Nu trece nimeni pe la mine?Asa sa nu treceti sa ma lasati singura sa ma inec cu cana asta de ceai blink.gif
Nessie
Mai, eu nu am priceput: esti la regim ori ba? te cert ori nu te cert? Nu stiu ce sa-ti zic! unknw.gif
alandana
Aki - de unde esti din Basarabia? Din ce oras, in ce parte?
aki
CITAT(Nessie @ 03-08-2006, 12:00 PM) *

Mai, eu nu am priceput: esti la regim ori ba? te cert ori nu te cert? Nu stiu ce sa-ti zic! unknw.gif

Pai tin putin monti,putin WW lol.gif Vreau sa ma limentez sanatos rolleyes.gif

alandana sunt din Chisinau sunt din capitala.Stii pe cineva din Basarbia?
alandana
Nu prea. Am avut doua fete in gazda in apartamentul pe care il am in Bucuresti - dar nu erau din Chisinau. Cum e Chisinau? Eu stau acumi n Suceava si as vrea sa trec in toamna sa vad si eu Chisinaul am auzit ca e foarte frumos. Am zis ca e mai mare rusinea sa nu il vizitez desi e atat de aproape. La Cernauti merg mai des - e la 80 km.
Am nevoie de viza ca sa intru in Basarabia?

Dar vrei sa slabesti, Aki?

Adevarul e ca si eu tot sanatos vreau sa ma alimentez si daca stai sa te uiti bine la un regim alimentar sanatos si cu care slabesti - seamana cu toate curele de slabire posibile.
aki
Sora mea isi face studiile la voi in Rominia la Cluj.Acum a venit acasa.Eu am umblat jumate de Europa,dar prin Rominia nu am fost.Imi povesteste Sergiu ca tare frumos la Iasi,Brasov ,muntii.Sper ca o sa vin si eu pe la voi.
Da vreau sa slabesc de ce ma intrebi?
alandana
Pentru ca nu ai ticker si pentru ca am vazut ca ai zis ca vrei sa mananci sanatos - un pic Monti, un pic WW. Nu toata lumea vrea ( sau are nevoie) sa slabeasca. Unii vor pur si simplu un regim de viata sanatos. Cum o sa vreau si eu dupa ce-mi ating target-ul.
aki
Nu am tiker ca nu stiu cit cintaresc.Il pun cum aflu biggrin.gif (adica cind vine Sergiu lol.gif lol.gif lol.gif )
aki
Salut la toate.Eu am mincat azi niste rosii cu pine de tarite si o bucatica de unt. blushing.gif
si o cana mare de ceai.Acum am sedinta cind revin mai discutam
aki
Am revenit.Tare ne-a mai dres azi seful blushing.gif .A urlat ca un nebun mad.gif
Nessie
De ce? Pentru filmul de ieri? blum.gif
julyalina
pupic.gif ca mai faci akisorule????
mi-a fost tare dor de tine hug.gif
aki
Pai nu atipat la mine la toti inginerii mad.gif .Chipurile numai el lucreaza,dare pe noi ne doare in cot de lucru grin.gif Pai si cu asa salariu numai ca ma doare in cot.
Sexymom
Salut fetita frumoasa.Cum mai e pe la tine?nu am vb de mult.
buretel
salutare aki blum.gif
te-ai pus pe treaba cu dieta? ca eu dau din groapa-n groapa mad.gif
aki
Salut Alinus,salut SexymomBine ati venit pe la mine
Andreea-Rodica
Aki unde esti? Hai la un cafea.gif ceai cu lamaie, sau cu miere (pentru tine).
julyalina
pupic.gif buna diminetaza akisorule!!!!! cheer.gif

a inceput o noua spatamana smile.gif si trebuie sa fim in forma biggrin.gif
ce mai faci tu? ce-ti mai face puiul?
aki
CITAT(Andreea-Rodica @ 06-08-2006, 05:18 PM) *

Aki unde esti? Hai la un cafea.gif ceai cu lamaie, sau cu miere (pentru tine).

Salut draga.Acum as vrea o cane de ceai verde cu miere

Salut Alinus.Eu sunt bine si sunt in forma.Incepem o alta saptamina de lucru.Bafta si va doresc o saptamina linistita
aki
Azi am mincat o casa de ovas si o cane de ceai verde.Diseara cred ca ceva legume inabusite
Nessie
Ce e aia casa de ovas? blink.gif
aki
Pai cum ziceti voi la ovas fiert? rolleyes.gif
aki
Salut la fete.Cum va pare ziua de azi?La noi a plouat eri toata ziua,a tunat si a fulgerat de-ti parea ca-i sfirsitul lumii.Azi dimineata am mincat carne de gaina fiarta si o cana de ceai verde.
luchi
Buna, Rodi! Nu-mi trimiti si mie niste nori, ca aici e caaaald.. crying.gif

Intreb si eu ca Nessie : casa (casha) inseamna cereale fierte? w00t.gif Cand eram mica aveam o carte - Vitea Maleev la scoala si acasa grin.gif , si acolo am citit de casa, da' nici pana azi n-am aflat ce este tease.gif
julyalina
buna dimineatza akisor! pupic.gif
aki
Pai cartea aceasta e scrisa de autor rus.Si cum noi Basarabenii suntem rusificati nu am stiut cum altfel sa ma exprim si am spus casa.Adica cereale ferte cu lapte sau apa.Ca un fel de terci rolleyes.gif
luchi
Aha..deci am banuit bine! pupic.gif Multumesc ca m-ai lamurit!

ce face Danuta, cand incepe scoala?
aki
Danuta face bine,acu e la bunici cu sora mea si parintii.P e1 pleaca al scoala.Are primul sunet.sunt atit de emotionata.O sa fac poze si o sa le pun aici.Daca vine pina atunci Sergiu din Germania caci aparatul de fotografiat e cu el
aki
Ati vazut?
Sunt sopirla cheer.gif
Nessie
cheer.gif Bravo, Aki!!
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.