Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Slabim in continuare:)))))))))))))))))))))
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72
aki
Salut dragele mele.Eu deja muncesc mad.gif .mine e vineri si am sedinta,ma doare mintea cind ma gindesc devil.gif A venit seful,pina acum a fost in spital si noi eram mai liberi,dar acum o sa ne i-a pe fuga sad.gif .Am facut aseara o zeama cu carne de gaina si taitei de casa.Am pus niste carne la marinta de gaina,dar cine m-ar putea ajuta cum s-o fac.apoi va spun ce m-am gindit eu sa fac blum.gif
lliliana
Akisor, buna dimineata.
Dragoste, noroc cu Cristi care tocmai iti trimite retete. Iar uitasem. Azi Cristi e acasa ca e un pik racita si s-a umflat la fata cu alergia ei. A ramas acasa ca sa nu aiba probleme. Desi, nu e prea bine anul asta sa lipseasca de la scoala. Of. Te pup dulcic pupic.gif si o zi frumoasa. hug.gif
aki
Slutel Liliana pupic.gif Ce chinui puiul de copil? unsure.gif Lasa ca mai astepatam eu cit trebuia sa ia timp pentru recete. hug.gif Trimite-i multi pupici lui Cristi pupic.gif si sanatate de la tanti Rodica din Basarabia w00t.gif .Merci Liliana esti o dulce give_rose.gif
aki
Ma uitam prin poze eri si mi-am vazut puiul cind era micut si asa mi-a venit un dor de bebe blink.gif .Va art si voua poza.Caliatatea e cam rea ca am facut poza de pe alta poza
w00t.gif Imagine
aki
Va las un pic, ca plec dupa Danuta.Nu prea fete pe forum blink.gif Toate sunt la WW? unsure.gif
lliliana
Ti-o arat si eu pe a mea, tot mica... cheer.gif
E o scumpika feticutza ta hug.gif

Click sa vezi atasamentul Click sa vezi atasamentul
aki
Bobocelul asta de fata mi-a trimis recetele ? w00t.gif

Nu inteleg ce-i cu forumul asta http://www.dietaro.phpbb3.com/viewforum.php?f=12&start=0 blink.gif .Parca ramasesera fete pe aici.Nu mai este nimeni sad.gif
Andreea-Rodica
Ce fata frumoasa ai! Cum mai merge cu scoala? Sper ca ai numai vesti bune. Te imbratisez si-ti urez weekend placut. Mai este un pic, dar eu doar seara am timp sa intru pe net. hug.gif hug.gif hug.gif
aki
Ce bine imi pare ca ai intrat pe la mine Andreia. pupic.gif
Salut la fete.Azi am mult asteptata sedinta devil.gif mad.gif Simt ca mor.Si mi-a dat sa fac o dare de seama in 2 ore.Nu reusesc...|Am stat aseara 3 ore dupa program si inca nu am terminat.Nu stiu ce o sa fac sad.gif
lliliana
O sa faci treaba buna, asta o sa faci. Nu te mai necaji atat. De obicei cand esti mai stresat ca nu iese, iese neasteptat de bine. hug.gif
Facusi cartea de bucate? Acu' sa te vad la gatit. Poate ne inviti la o cina pe toate biggrin.gif

Iti doresc un weekend superb. pupic.gif
aki
Azi e 13 si inca vineri mad.gif .Am primit-o de la sef si cum era de asteptat.Pentru ca sunt o proasta. mad.gif Mi-am primit prietena la lucru ca inginer si am intuit eu ca aceasta ne va face sa ne urim si se ne certam.I-am dat o insarcinare...Stiti va povesteam eu de incidentul de la BIT ca trebuia sa scot niste acte si ne-am dat seama ca nu am buletin.Pai,am rugat-o pe ea sa se duca caci are buletin.Si m-a aminat de azi pe mine ca se duce, ca se duce si asa a trecut ceva vreme.Acum ma intreaba seful daca am facut ce m-a rugat...Eu i-am raspuns ca nu am buletin si am rugat inginerul sa se duca.El a inceput a striga la mine ca nu-l intereseaza cine trebuia sa se duca,de ce nu-s gata actele.Inginerul nu a fost la sedinta si am luat-o numai eu.Logic...
Si voi aveti asa sefi sau numai eu am parte? blink.gif
Nessie
Aki, toti sefii sunt cu papsa pusa! devil.gif dara daca mai ai si norocul de colegi buni doh.gif , iei toate bobarnacele si inghiti in sec. Eu asa fac sorry.gif si se pare ca si tu! hug.gif te pup! Ai grija de tine!
aki
Da,Gabit,eu nu ma pot pune in gura cu seful.Mi s-a umplut ochii cu lacrimi si atit... sad.gif .Pe urma i-am spus tot ce ma pe suflet,de toti inginerii.Am pirit stiu,dar nu pot s-o iau mereu numai eu pentru toti.Si in plus ca sunt mai tinara si toti inginerii lucreaza aici de o viata si te duc de cap cum vor ei.Trebuie sa dau o dare de seama pe repartii si am cerut de la toti sefii de sectie datele,dar ei mi-au dat numai volumele fara calcule ca sa le calcul eu.Cind a auzit seful s-a inervat tare si acum sunt chemati la covor.Vreau dreptate doar atit... sad.gif
Sexymom
Rodi, asa sunt toti sefii, si eu am lucrat cu unul care era evreu, nu iti imaginezi cum sunt evreii......
Nu te consuma, si mai ales cand ajungi acasa lasa problemele la usa.
aki
Daca as putea draga Sexy.Si de la aceasta ma cert si cu Sergiu sad.gif
honey79
Capul sus iubita, treci tu si peste asta.
Uite... iti dau multime de pupicei si de imbratisari, hai...zambeste.biggrin.gif

Un week-end minunat iti doresc, relaxant si plin de voie buna.
aki
Honey pupic.gif si tie iti doresc un w minunat hug.gif
aki
Am terminat darea de seama,acum pot sa mai stau la taclaie cu voi pupic.gif Sunteti tare ocupate?Sau asteptati si voi ora 5 sa plecati acasa? blum.gif
bpaula
te pup dulce draga mea sa nu mai fii trista pupic.gif give_rose.gif

week-end placut
aki
Merci Paula.Tu de ce asa rar pe aici? pupic.gif
bpaula
eu sunt destul de des, dar mai rar cu scrisul

acum sunt agitata cu mutatul la casa mea...aseara am primit cheile ca s-au mutat vechii proprietari si de azi incepem sa ducem din lucruri
aki
Trebuie sa fii tare fericita Paula pupic.gif In sfirsit ai si cuibul tau floare.gif .Cind vine lealea? unsure.gif
bpaula
da sunt foarte fericita...
acum incerc sa inteleg ce m-ai intrebat...cand vine cine??? wacko.gif

am banuit ca e vb de bebe dar pot eu sa stiu ce inseamna cuvantul ala
in fine...daca e vb de bebe mai dureaza un pic ca avem niste rate la banca de nu ne mai vedem de ele....probabil ca intr-un an sau doi
lliliana
VAd ca nici tu n-ai avut cea mai roz zi. hug.gif In general ma abtin de la certuri si alte alea, incerc sa fiu toleranta...dar ajunge fiecare la limita. Am noroc ca reusesc sa trec usor. Ma detasez repede. Tehnica speciala. biggrin.gif Mama lor de sefi. Pup Akisor scump. We placut...bem o cafea si ne trece. cheer.gif floare.gif
honey79
Bine te-am gasit Akisor.
Un weekend minunat iti doresc, fara sefi nesuferiti. blum.gif
Te pupic si te imbratisez cu drag.
aki
CITAT(bpaula @ 13-10-2006, 03:37 PM) *

da sunt foarte fericita...
acum incerc sa inteleg ce m-ai intrebat...cand vine cine??? wacko.gif

am banuit ca e vb de bebe dar pot eu sa stiu ce inseamna cuvantul ala
in fine...daca e vb de bebe mai dureaza un pic ca avem niste rate la banca de nu ne mai vedem de ele....probabil ca intr-un an sau doi

Da ,Paula ,era vorba de bebe hug.gif .Dar daca vine ne intrebundu-va blum.gif ?
Bafta si usurinta pentru rate pupic.gif
amalia0701
O saptamana faina sa ai iubita pupic.gif
aki
Liliana te pupic.gif si iti doresc o saptamina linistita hug.gif
Honey hug.gif .Cele mai placute zile iti doresc in saptamina aceasta. give_rose.gif .Numai bine.
La noi e cam frig azi.Sper sa nu ploua ca mi-am intins rufele azi dimineata la uscat.Mai bine se usunca in casa ca afara mad.gif .Dar miroase a jilav sad.gif .
aki
Merci Amalia pupic.gif
Plec pina la Agentia de Relatii Funciare si revin sa mai stau de vorba cu voi.Va pup pupic.gif
Andreea-Rodica
O saptamana buna si linistita iti doresc! hug.gif
Nessie
Rodicuta, o saptamana frumoasa sa ai! pupic.gif Au m-am reintors la dieta! blum.gif Pe tine cand te asteptam? naughty.gif
luchi
Vreau si eu la dieta cu voi! Ma primiti? pupic.gif
Rodi, ce mai faci bun de mancare pentru ai tai?
Nessie
CITAT(luchi @ 16-10-2006, 11:26 AM) *

hug.gif Cu drag te primim!! give_rose.gif
julyalina
pupic.gif akisor
spor la treaba si sa te intorci repede si pana incepe ploaia hug.gif
aki
CITAT(Andreea-Rodica @ 16-10-2006, 10:29 AM) *

O saptamana buna si linistita iti doresc! hug.gif

Andreia pupic.gif si tie numai bine

CITAT(Nessie @ 16-10-2006, 11:09 AM) *

Rodicuta, o saptamana frumoasa sa ai! pupic.gif Au m-am reintors la dieta! blum.gif Pe tine cand te asteptam? naughty.gif

Sa-ti fie de bine Gabit,si rezultate mari.Eu ma mai gindesc putin blink.gif

CITAT(luchi @ 16-10-2006, 11:26 AM) *

lol.gif lol.gif lol.gif
Parca vreai la dieta de ce ma intrebi ce gatesc pentru ai mei?
Eri am facut perisoare (chiftelute) in sos blum.gif

CITAT(julyalina @ 16-10-2006, 11:30 AM) *

pupic.gif akisor
spor la treaba si sa te intorci repede si pana incepe ploaia hug.gif

Salut Alinus.Cum te simti? hug.gif Ploua deja,clar cu hainele mele mad.gif
lliliana
Salutare Akisor. Ce mai faci scumpa? Sper ca esti bine...iti doresc o zi linishtita. Si sa fie cu noroc hug.gif
aki
Salut Liliana.Sunt bine,dar inervata.Irasi probleme cu BIT cu actele dracului mad.gif .Seful a pus pe alt cineva sa plece sa ridice actele(adica inginerul pe ca re l-am adus),dar sa ma duc si eu cu ea angry2.gif .Mor de ciuda in plus trebuie sa mai duc si la minister sad.gif
aki
Fetelor nu stiu ce-i cu mine,dar in zilele lucratoare nu reusesc sa fac nimic prin casa.Ma duc casa mincam,fac mincare pe a doua zi.Fac pachetul pentru servici(cu mincare).Si cind ma uit e ora 10-11.Voi ce faceti in zilele lucartoare?
Sexymom
Rodica eu stau acasa si sunt [prinsa pana peste cap, cu casa, cumparaturi, calcat, ordine, gatit, teme, iesit in parc......bla, bla, sunt mereu in miscare, si sunt si genul de muiere care nu lasa paturi nefacute, vase in ghiuveta sau praf pe tv sad.gif
Eu nici nu ma dumiresc cand vine vineri.Ma simt ca lunea. sad.gif Si cu atatea drumuri zilnice -8,10 la numar , innebunesc cateodata.Du=le la scoala, vino, ia-le de la scoala, fugi la stadion, fugi la teatru, fugi la tenis........ sad.gif
aki
Si una si aceiasi in fiecare zi blink.gif .Cred ca inebunesti unsure.gif
Irasi o sa ramin dupa program sorry.gif ,iarasi mi-au dat de lucru devil.gif
aki
Salut la toata lumea.
Azi sunt necajita,timpul urit,vreau sa dorm si sa uit de toate.E foarte dureros cind esti invinuit pe nedrept si ofensat. sad.gif M-am saturat.Azi am mult de lucru,nu stiu cu ce sa ma ocup sa uit de toate sad.gif
luchi
Of, Rodica, tot probleme la servici? hug.gif Te-ai gandit cumva sa il schimbi, daca te nemultumeste atat de tare? huh.gif Hai, stai cu noi, daca simti nevoia sa te descarci aici e foarte bine, suntem langa tine. pupic.gif
aki
Nu sunt numai probleme de servic Moka,sau adunat mai multe si nu mai fac fata sad.gif .De ce toamna iti rascoleste sufletul asa tare sorry.gif La mine cele mai mare ghinioane le-am avut toamna dintre care unul ca m-am casatorit sad.gif .
Tu la servici esti asa de dimineata?E frig la noi si eu asa de rau am dormit noaptea aceasta,am visat noate nebuniile de pe lume sad.gif
luchi
Dap, sunt la servici de la 8 fara ceva.
Iubita, toata lumea are perioade in care toate ii merg rau, parca toate relele ti se intampla numai tie; eu tocmai incerc sa ies dintr-o asemenea perioada, si cu ajutorul prietenilor dragi, sper sa reusesc.
Suntem aici, langa tine, pupic.gif . Asa e toamna, parca se adancesc depresiile. Hai, capsoru' sus, sufla mucii in batista laugh.gif , o sa vina si soarele acusi pe strada noastra!
amalia0701
O explicatia este carentza de magneziu.
Ia mancati voi in fiecare zi 50gr. de curmale.
Pai daca va plangeti voi hai sa va povestesc cum m-am trezit io, la 4:15 bubuituri in usa vecinilor mei, cineva vroia sa intre peste ei si ei nu vroiau.
Dar io ce vina am oameni buni?
Iar atac de panica, dar mai usor ca l-am trezit pe Marius si m-a linisiti.
Cand m-am dus la WC, am auzit cum "vizitatorul" tzipa de afara de jos, pa la geamuri:
Lasa ma ca maine nu o sa mai aveti timp sa chematzi politzia, va termin pe totzi............
Recapituland:
-nu aveau treaba cu mine;
-dar totusi m-am speriat caci iar m-am trazit in bubituri idin somn, cum or fi dormit aiai din Beirut sau din Bagdad?
-a vorbit marius cu mine, m-a linistit, dar.....nici nu vreau sa ma gandesc ca joi noaptea nu va fi acasa, iar saptamana viitoare nici joi nici vineri.........
-am reusit sa ma calmez caci m-am rugat.
Asera am gasit prin casa o carte de rugaciuni pentru copii si m-am rugat cu Ioana inainte de culcare.
Am constatat ca fiemea stie o suma de rugaciuni, nu de la mine, caci io nu stiu nici una blushing.gif
Iar la 5:30 m-am apucat de yoga.
Acu imi e bine, dar forez adanc in mine sa gasesc puterea.
Helppppppppp
Mai aveti idei ce ma poate ajuta?
aki
Of,Amalia si tu probleme. sad.gif Stiti de ce as avea nevoie eu?De o prietena adevarata care sa ma iubeasca si sa tie la mine.Sa nu fie invidioasa,sa ma ajute moral.Va am pe voi dragele mele,dar suntei de parte de mine.Dana mi-a spsu ca vine in Moldova,dar vad ca inca nu stiu nimic de ea.Incerc sa o cat la neuroni poate dau de ea. unsure.gif
luchi
Amalia, ma faci sa-mi fie rusine ca ma plang mereu. blushing.gif N-am nici o idee care te-ar putea ajuta. Poate niste casti, sa adormi cu muzica in urechi?
aki
unsure.gif Amalia,ti-ai pus termopane?
lliliana
Salutare hug.gif O zi frumoasa foc, sa-ti poarte noroc. pupic.gif
Uf...daca am reusi fiecare sa ne detasam de probleme ce bine ar mai fi. hug.gif floare.gif Aki, am senzatia ca nu mai exista pe lumea asta un coltisor unde sa reusesti sa scapi de rautatea celor din preajma, decat in tine...in detasarea de tot...sa poti privi lucrurile cu seninatate, sa vezi mereu partea plina a paharului. Sa zici...serviciu de kkt, dar bine platit...sau...8 ore lucrez, dupa aia la revedere drum bun, vorba lui Gheorghe...Mi-e greu, dar vine si binele...Suntem toate cu tine, ne simti aproape?...Sa stii ca acea caldura pe care o simti uneori inexplicabil...suntem noi... floare.gif

Amalia, asta e pentru tine...
"Se întâmplă câteodată să vină la mine cineva pentru a mi se plânge că nu reușește să scape de un viciu care îl chinuie. Săracul de el, a încercat de sute de ori dar nici o dată nu a reușit. Atunci îi spun: “Ei bine, dar asta e minunat, este de-a dreptul formidabil! Asta dovedește pur și simplu cât sunteți de puternic!” Mă privește uluit și se întreabă dacă nu cumva îmi bat joc de el. Atunci îi spun: Nu, deloc, nu râd de dumneata, dar pur și simplu dumneata nu-ți dai seama de propria forță. - Dar care forță? Eu nu reușesc niciodată, sunt mereu victimă și asta este o dovadă că sunt slab. - Ba nu, nu gândești corect. Să analizăm cum s-au petrecut lucrurile și ai să înțelegi că nu glumesc deloc. Cine a format viciul acesta?... Dumneata. La început el n-a fost mai mare ca un bulgăre de zăpadă pe care-l puteai ține în palmă. Dar jucându-te mereu cu el, adăugându-i puțină zăpadă, distrându-te să-l rostogolești, să-l împingi, a tot crescut până a ajuns cât un munte care acum nu te mai lasă să treci mai departe. La început și viciul de care te plângi nu a fost decât un mic gând, dar l-ai întreținut, l-ai alimentat, l-ai “rostogolit” și acum te simți strivit de el. Ei bine, eu mă minunez de forța dumitale, dumneata ți-ai construit acest viciu, ești tatăl lui, este fiul dumitale și este atât de zdravăn că nu mai reușești să-l pui la pământ.
Din păcate, sunt prea puțini aceia care ajung să privească lucrurile astfel. Se luptă cu disperare cu anumite tendințe negative care se manifestă în ei fără să-și dea seama că pentru a ajunge acolo, au fost foarte puternici. Cu cât dușmanul din voi este mai puternic, cu atât aceasta dovedește că forța voastră este mai mare. Da, acesta este modul în care trebuie să gândiți.
Observați numai cât sunteți de crispați când luptați cu voi înșivă și câte greutăți întâmpinați; se dă o bătălie grozavă în voi și această bătălie vă umple de contradicții. De obicei considerați că tot ceea ce este inferior în voi vă este dușman și vreți să-l ucideți; dar acest dușman este foarte puternic, căci îl căliți de sute de ani în lupta pe care o purtați contra lui și cu fiecare zi el devine tot mai amenințător. Este adevărat că avem dușmani care trăiesc în noi, dar dacă ei ne sunt dușmani, este vina noastră care nu suntem alchimiști destul de pricepuți pentru a transforma totul. " Mihaiil Aivanhov
buretel
neatza draga mea aki hug.gif tare dor mi-a fost de tine pupic.gif
am vazut ca iarasi ai schimbat gazda, sper ca de data asta sa fie cu noroc blum.gif

deh, toamna aduce melancolie...vise.. rolleyes.gif stiu ca nu-i usor pt tine, ai atatea responsabilitati, cu casa, cu danuta, cu sergiu. dar cu putin ajutor si din partea lor, cat de mic, o sa treci peste necazuri pupic.gif

amalia hug.gif off, grea dilema asta cu atacurile de panica sad.gif imi pare tare rau ca nu ai reusit sa te linistesti, chiar nu am idee ce te-ar putea ajuta. poate o mutare?
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.