Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Slabim in continuare:)))))))))))))))))))))
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72
aki
Liliana salutari draga.Mereu imi bucuri sufletul cu cuvinte calde pupic.gif
Buretel pe unde umblii? w00t.gif Uiti de noi ne lasi balta hug.gif .Gaseste 5 minute si mai povesteste-ne ce mai faci... hug.gif
buretel
CITAT(aki @ 17-10-2006, 11:55 AM) *

Buretel pe unde umblii? w00t.gif Uiti de noi ne lasi balta hug.gif .Gaseste 5 minute si mai povesteste-ne ce mai faci... hug.gif

eu? iaca, ingropata in hartii pe la servici doh.gif
altfel, mi-s bine, sanatoasa si voioasa blum.gif am fost in concediu, deja ma gandesc la urmatorul, mananc tot ce prind, seara imi amorteste posteriorul uitandu-ma gatuita la TV, din an in paste mai calc (numai atunci cand numarul obiectelor este >=15 lol.gif ), si din 2 in 2 ani mai fac si curatenie sorry.gif
cam asta-i viata mea de zi cu zi lol.gif lol.gif

pupic.gif
MIRRRUNA
CITAT(aki @ 17-10-2006, 08:51 AM) *

Of,Amalia si tu probleme. sad.gif Stiti de ce as avea nevoie eu?De o prietena adevarata care sa ma iubeasca si sa tie la mine.Sa nu fie invidioasa,sa ma ajute moral.Va am pe voi dragele mele,dar suntei de parte de mine.Dana mi-a spsu ca vine in Moldova,dar vad ca inca nu stiu nimic de ea.Incerc sa o cat la neuroni poate dau de ea. unsure.gif

Tare mi'as dori sa fii mai aproape de noi pupic.gif .
Te'ai gandit vreodata sa te muti aici? wink1.gif In romania? Cam cum ar fi?
Dar chiar si aici, departe de tine (si totusi nu foarte departe!!!! ) sa stii ca ai prietene sincere si care tare tare ti'au dus dorul atunci cand ne imprashtiasem in 4 zari. Si sa stii ca vorbesc foarte serios! give_rose.gif

(ai pm wink1.gif )

bpaula
aki pupic.gif sper sa se rezolve toate cu bine, si sa vina zilele alea bune, ca oricum tot timpul vin si zile bune dupa alea rele, stiu eu sigur hug.gif
buretel
CITAT(MIRRRUNA @ 17-10-2006, 12:23 PM) *

Tare mi'as dori sa fii mai aproape de noi pupic.gif .
Te'ai gandit vreodata sa te muti aici? wink1.gif In romania? Cam cum ar fi?
Dar chiar si aici, departe de tine (si totusi nu foarte departe!!!! ) sa stii ca ai prietene sincere si care tare tare ti'au dus dorul atunci cand ne imprashtiasem in 4 zari. Si sa stii ca vorbesc foarte serios! give_rose.gif

subscriu hug.gif hug.gif hug.gif
lliliana
Akisor, ma distram zilele trecuta cand ma suna sotul meu si-mi zice ca intalni in Italia un amik moldovean de pe langa mataluta, din Chisinau, care raspunde la telefon "pronto uăi"...Meseriasa expresie...ma gandeam s-o adopt biggrin.gif Mi-a placut la nebunieee!!!! floare.gif Ce poate fi mai romaneste in italiana decat asta:) pupic.gif
julyalina
pupic.gif akisorule
am trecut pe aici fugutza fugutza sa te pupic.gif si eu pe ziua de azi smile.gif
aki
pupic.gif Si eu Buretel nu prea reusesc pe acasa sa fac mare treaba,mai ales ca Sergiu ma bate la cap ca mereu imi cat de treaba si nu vreau sa mai stau cu el sad.gif .Dar cind vad ca ma atitea de facut doh.gif

Miruna cred ca dupa vre-o 3 ani cind termina Sergiu stomatologia trecem cu traiul acolo.Dar pina atunci mai este sa ma chinui in Basarabia aceasta de kkat blushing.gif
Si eu foarte mult mult m-am intristat cind ne-am despratit,dar acum suntem din nou impreuna.Va iubesc yahoo.gif

Paula stiu ca vor veni si zile bune,dar pina atunci ma stric la cap mad.gif .Merci ca sunteti linga mine pupic.gif

hug.gif Buretel
pupic.gif pupic.gif pupic.gif

pronto uăi Liliana )).gif .Cum la tine viata draga? lol.gif pupic.gif pupic.gif
lliliana
CITAT(aki @ 17-10-2006, 01:28 PM) *

pronto uăi Liliana )).gif .Cum la tine viata draga? lol.gif pupic.gif pupic.gif

E bine de tot...ceea ce-ti doresc si tie. Sunt optimista in clipe pesimiste. Pacat ca nu-mi ajunge timpul sa traiesc tot ce am de trait...ca nu mai stiu ce s-aleg si ce sa nu aleg pentru a face. N-am vreme...Hihi...Akisor...ai trecut de momentelul acela, nu? Vreau doar sa urmaresti daca uneori simti cald...E de bine:)...Stii....cred ca faptul ca te-ai nascut in Basarabia e un avantaj. Pe bune. Ma uit la nemti si la multi de pe dincolo...Si-au pierdut cu totul spiritul...Sfinte...Nici nu stiu cu ce se mananca spiritualitatea. Alearga-n disperare dupa cai verzi pe pereti. Lupta asta cu viata grea de la noi te-ajuta sa deschizi ochii...nu zic sa traim in mizerie...nici vorba...dar nu ne strica din cand in cand cate o palma. N-ai privi viata asa de frumos cum o privesti acum, daca te-ai fi nascut nemtoiaca. Ai alte valori. Crede-ma, e o sansa. Poate spui ca-ndrug prostii. Gandeste-te bine. Si normal ca tinzi spre bine si e firesc sa vii incoace dupa ce termini studiile, poate chiar s-ajungi in occident. Dar faptul ca ai trait in Basarabia te-ajuta sa privesti totul din alta perspectiva si-ti deschide un orizont larg. Te pup si mi-esti draga. pupic.gif
aki
Merci draga Liliana.Tu esti ca un medic pentru sufletele noastre pupic.gif
aki
Am terminat devizul de cheltuieli acum astept seful sa vad daca ii place mad.gif
anca veselie
uite ca am venit si prin casuta ta! am reusit sa citesc cam ce s-a mai scris pe aici. se intampla sa avem si zile proaste din cand in cand, e normal... mie in general nu prea-mi place luna septembrie, ma deprima.
aki, am o intrebare, sper sa nu fie indiscreta: sergiu e mai mare sau mai mic decat tine si nu te deranjeaza ca e inca student?
pupici!
aki
Sergiu e mai mic ca mine, Anca, si pentru mine nu conteaza.Ne intelegem foarte bine(inafara de gelozia lui incurabila sad.gif ).Dar daca te referi la situatia financiara, cum ne ispravim ,apoi bursa lui de la parinti e mai mare de 3 ori ca salariul meu devil.gif ,.Dar lasa ca termina el stomatologia si va fi un medic bun si atunci o sa fim in Rominia si vei veni sa tratezi dintii la el. blum.gif
anca veselie
smile.gif nu ma refeream neaparat la situatia financiara, ma gandesc sa ies cu un tip mai mic ca mine si nu stiu exact ce sa fac smile.gif merci pupic.gif
Nessie
cheer.gif cheer.gif Si eu ma inscriu in clubul asta! grin.gif Al meu e mai mic cu 2 ani ca mine, dar e muuult mai matur decat barbatii de varsta mea, garantat si probat. blum.gif

Anca, depinde foarte mult daca va potriviti in gandire. Analizeaza asta si uita de varsta. floare.gif
aki
Just Gabi.Eu mereu am avut barbati mai mari ca mine cu 3-7 ani si nu am gasit limba comuna.Dar cu el e alt ceva.E mai bun la inima,mai responsabil cu toate ca Danuta nu e al lui.Se poarta cu ea parca ii este tata.Nici cel natural nu o iubea asa.Dar pentru mine sa stii ca asta conteaza cel mai mult (si fetele stiu de ce din anterioara relatie)
Dar vezi sa va potriviti cu gindirea.Caci unul are viziunea lui despre viata altul alta viziune.Trebuie sa va combateti pupic.gif .Bafta
anca veselie
smile.gif da, si eu m-am gandit ca nu are rost sa ma poticnesc in niste clisee. inca nu stiu prea multe despre el, o sa vad daca ne potrivim la gandire! merci pupic.gif
aki
Scuza-mi curiozitatea baby.gif .Cu citi ani e mai mic? blum.gif
Andreea-Rodica
Salutari, Akisor si o imbratisare! hug.gif
lliliana
CITAT(anca veselie @ 17-10-2006, 04:12 PM) *

smile.gif nu ma refeream neaparat la situatia financiara, ma gandesc sa ies cu un tip mai mic ca mine si nu stiu exact ce sa fac smile.gif merci pupic.gif

Iubita...e foarte bun unul mai mic...e mai usor de lamurit devil.gif Eeeiii...vorbind serios...cand e dragoste, varsta e doar prejudecata. pupic.gif
aki
Salutari Rominiei din Basarabia cheer.gif
Liliana zici ca e mai bine cind el e mai mic? )).gif Sa-ti spun eu de ce? lol.gif Noi o sa avem parte de o viata sexuala mai lunga de cit a voastra tease.gif lol.gif lol.gif lol.gif
luchi
)).gif Am vazut ce ai scris cu galben tease.gif
Eu cunosc cupluri casatorite, fericite, cu copii, alea-alea, in care el e mai mic cu fro' doi ani asa, si nu vad nici o problema. Totusi, e putin aiurea cand ea e mai mare cu 10 ani, si de la un punct incolo se vad diferente clare, si in gandire, tabieturi & co. Da' despre asta nu vreau sa vorbesc prea mult.
Te pup, ia zi-ne , ce mai face Danuta? Bastonase? A, si inca ceva, ii plac povestile?
aki
Danuta face bine.Deacum au trecut la note si are numai note de zece.Deacum are 2 luni de cind invata dar nu a primit nimic in afara de 10.
Iubeste mult povestile,dar pacat ca mama sa nu are timp sa i le spuie.Tare-i ocupata sarmanica wacko.gif
luchi
Lasa, Rodi, ca acusi va sti sa citeasca si singurica! pupic.gif Are vreo poveste preferata?
aki
Preferata nu prea,iubeste mereu ceva nou baby.gif .Si dupa ceva nou atitea intrebari apar blink.gif
julyalina
CITAT(aki @ 18-10-2006, 08:55 AM) *

Danuta face bine.Deacum au trecut la note si are numai note de zece.Deacum are 2 luni de cind invata dar nu a primit nimic in afara de 10.
Iubeste mult povestile,dar pacat ca mama sa nu are timp sa i le spuie.Tare-i ocupata sarmanica wacko.gif

'neatza akisorule! pupic.gif pentru mamica ocupata hug.gif ca io sunt sigura ca-si va gasi timp si pentru Danutza pupic.gif
aki
Pai de rusinea voastra numai decit blum.gif
aki
Ma fac frumoasa yahoo.gif .Azi am o zi insemnata w00t.gif
julyalina
CITAT(aki @ 18-10-2006, 09:32 AM) *

Ma fac frumoasa yahoo.gif .Azi am o zi insemnata w00t.gif

w00t.gif adica ? detalii, detalii naughty.gif
aki
5 luni cheer.gif .Ma tem sa si scriu ca v-am batut la cap cu aniverasarile astea. yahoo.gif
julyalina
CITAT(aki @ 18-10-2006, 09:43 AM) *

5 luni cheer.gif .Ma tem sa si scriu ca v-am batut la cap cu aniverasarile astea. yahoo.gif

felicitari iubita! hug.gif sarbatorim si noi alturi de tine cheer.gif cheer.gif cheer.gif
ai in plan ceva special??? naughty.gif
aki
Te-ai prins Alina?Cred ca are in plan el ceva,ca eu am avut luna trecuta tease.gif
Dac trece pe aici si citeste blushing.gif wacko.gif
buretel
give_rose.gif felicitari!!! ma bucur mult tare, aki pupic.gif toate cele bune pt sufletzelul tau, ca meriti din plin hug.gif
MIRRRUNA
iiieeeeeeeeeeee wub.gif love is in the air give_rose.gif
si si si si si si si ? naughty.gif banuiesti ceva?
aki
Nu si nici nu vreau.Vreau sa fie o surpriza blum.gif
amalia0701
CITAT(luchi @ 17-10-2006, 09:10 AM) *

Amalia, ma faci sa-mi fie rusine ca ma plang mereu. blushing.gif N-am nici o idee care te-ar putea ajuta. Poate niste casti, sa adormi cu muzica in urechi?

Dorm cu dopuri in urechi blushing.gif

CITAT(lliliana @ 17-10-2006, 09:23 AM) *

Salutare hug.gif O zi frumoasa foc, sa-ti poarte noroc. pupic.gif
Uf...daca am reusi fiecare sa ne detasam de probleme ce bine ar mai fi. hug.gif floare.gif Aki, am senzatia ca nu mai exista pe lumea asta un coltisor unde sa reusesti sa scapi de rautatea celor din preajma, decat in tine...in detasarea de tot...sa poti privi lucrurile cu seninatate, sa vezi mereu partea plina a paharului. Sa zici...serviciu de kkt, dar bine platit...sau...8 ore lucrez, dupa aia la revedere drum bun, vorba lui Gheorghe...Mi-e greu, dar vine si binele...Suntem toate cu tine, ne simti aproape?...Sa stii ca acea caldura pe care o simti uneori inexplicabil...suntem noi... floare.gif

Amalia, asta e pentru tine...
"Se întâmplă câteodată să vină la mine cineva pentru a mi se plânge că nu reușește să scape de un viciu care îl chinuie. Săracul de el, a încercat de sute de ori dar nici o dată nu a reușit. Atunci îi spun: “Ei bine, dar asta e minunat, este de-a dreptul formidabil! Asta dovedește pur și simplu cât sunteți de puternic!” Mă privește uluit și se întreabă dacă nu cumva îmi bat joc de el. Atunci îi spun: Nu, deloc, nu râd de dumneata, dar pur și simplu dumneata nu-ți dai seama de propria forță. - Dar care forță? Eu nu reușesc niciodată, sunt mereu victimă și asta este o dovadă că sunt slab. - Ba nu, nu gândești corect. Să analizăm cum s-au petrecut lucrurile și ai să înțelegi că nu glumesc deloc. Cine a format viciul acesta?... Dumneata. La început el n-a fost mai mare ca un bulgăre de zăpadă pe care-l puteai ține în palmă. Dar jucându-te mereu cu el, adăugându-i puțină zăpadă, distrându-te să-l rostogolești, să-l împingi, a tot crescut până a ajuns cât un munte care acum nu te mai lasă să treci mai departe. La început și viciul de care te plângi nu a fost decât un mic gând, dar l-ai întreținut, l-ai alimentat, l-ai “rostogolit” și acum te simți strivit de el. Ei bine, eu mă minunez de forța dumitale, dumneata ți-ai construit acest viciu, ești tatăl lui, este fiul dumitale și este atât de zdravăn că nu mai reușești să-l pui la pământ.
Din păcate, sunt prea puțini aceia care ajung să privească lucrurile astfel. Se luptă cu disperare cu anumite tendințe negative care se manifestă în ei fără să-și dea seama că pentru a ajunge acolo, au fost foarte puternici. Cu cât dușmanul din voi este mai puternic, cu atât aceasta dovedește că forța voastră este mai mare. Da, acesta este modul în care trebuie să gândiți.
Observați numai cât sunteți de crispați când luptați cu voi înșivă și câte greutăți întâmpinați; se dă o bătălie grozavă în voi și această bătălie vă umple de contradicții. De obicei considerați că tot ceea ce este inferior în voi vă este dușman și vreți să-l ucideți; dar acest dușman este foarte puternic, căci îl căliți de sute de ani în lupta pe care o purtați contra lui și cu fiecare zi el devine tot mai amenințător. Este adevărat că avem dușmani care trăiesc în noi, dar dacă ei ne sunt dușmani, este vina noastră care nu suntem alchimiști destul de pricepuți pentru a transforma totul. " Mihaiil Aivanhov

Imi scapa morala de aici.
amalia0701
cheer.gif cheer.gif cheer.gif
La multi ani fericiti impreuna!
Noi luna vitoare facem 13 cu acte )).gif
aki
Insemnat luna viitoare 13 ani cu acte blum.gif Felicitari draga,dar mia bine le lasam pe atunci w00t.gif
Merci Amalia de urari hug.gif
aki
E un frig la noi de ingheata petrele sad.gif
lliliana
CITAT(amalia0701 @ 18-10-2006, 11:07 AM) *

Imi scapa morala de aici.

Fiecare slabiciune pe care o ai...iti dovedeste cat esti de puternic de fapt...schimba directia puterii tale... hug.gif floare.gif Era de bine iubita... give_rose.gif IArta pe prostuta de mine ca am scris acest text fara sa gandesc ca putea fi interpretat aiurea...recitindu-l am inteles ca puteai foarte usor sa intelegi gresit. hug.gif Peace! blushing.gif blushing.gif blushing.gif Dadu-i cu bata-n balta biggrin.gif si cu stangu-n dreptu' blushing.gif
amalia0701
Am inteles ca-i de bine.
Eu sunt super puternica, am, o groaza de prieteni care refuza sa creada ca asta mi se intampla mie............
Stii tu Dumnezeu da numai la cine poate sa duca pupic.gif
honey79
Te pupic dulce si iti doresc o zi frumoasa.
aki
Merci Honey pupic.gif
aki
Dar unde sunteti toate? blink.gif
luchi
Eu sunt aici, beau ceai si fac pishu des. blushing.gif
aki
Sa va spun ce cadou am primit de la iubi?
Un lantisor de aur.Sunt foarte fericita,nu ma asteptam la un cadou as de pret.In comparatie cu cadoul meu care i l-am dat blink.gif .O cana pentru ceai,care are desenate pe ea niste fete.Si cind torni apa fierbinte,fetele se dezbraca.Pretul e dinimic blum.gif
anca veselie
CITAT(aki @ 17-10-2006, 04:47 PM) *

)).gif )).gif cu 6!

salutare rodicutza! mult inainte alaturi de sergiu, f frumos cadoul lui! iar cadoul tau mi se pare haios )).gif
am iesit aseara cu baiatul, a fost ok, ramane de vazut daca/ ce o sa fie mai departe.
pupici!
aki
Anca de ce te rizi? hug.gif Sunt foarte curioasa.Pe urma iti spun ceva )).gif
anca veselie
rad pt ca i-ai dat iubitului cana cu fete care se dezbraca blum.gif mi se pare haios pupic.gif
aki
CITAT(anca veselie @ 18-10-2006, 03:03 PM) *

CITAT(aki @ 17-10-2006, 04:47 PM) *

)).gif )).gif cu 6!

Aici... blink.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.