Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Slabim in continuare:)))))))))))))))))))))
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74
anca veselie
aaaaaaaaaaaaaaa. m-a amuzat ca m-ai intrebat asta, pur si simplu. fara nici un motiv deosebit.
ideea e ca desi incerc sa nu am pareri preconcepute, nu-mi iese intotdeauna si cred de asemenea ca gandesc prea mult.
MIRRRUNA
CITAT(anca veselie @ 18-10-2006, 03:22 PM) *

aaaaaaaaaaaaaaa. m-a amuzat ca m-ai intrebat asta, pur si simplu. fara nici un motiv deosebit.
ideea e ca desi incerc sa nu am pareri preconcepute, nu-mi iese intotdeauna si cred de asemenea ca gandesc prea mult.

Ancule pupic.gif
Eu avui o data, pe la 26 de ani, un iubit cu 5 ani mai mic decat mine. Dar am aflat asta abia dupa vreun an de zile, in ziua in care i'am dat papucii laugh.gif . O fi crezut ca ma face sa regret bunatate de tinerel daca'mi spune varsta reala in momentul ala doh.gif
Ideea e ca nu sesizasem diferenta si nici din afara nu se vedea. Acum, na, 6 ani nu e o difetenta extraordinar de mare... avand in vedere si faptul ca tu nu'ti arati anii deloc deloc pupic.gif . Eu stiu cupluri fericite cu diferente de genul asta, si care s'au luat cu muuulti ani in urma, cand prejudecatile erau mai tzapene decat acum.
give_rose.gif vezi si tu... cum joaca pe teren grin.gif si daca'l intereseaza gura lumii blum.gif
aki
Anca te-am intebat ca am crezut ca rizi de mine )).gif .Ca al meu tot e mai mic cu 6 ani. )).gif Hai sa facem un experiment pe ei lol.gif Sa vedem numai al meu e gelos la virsta aceasta sau toti sunt la fel )).gif
MIRRRUNA
CITAT(aki @ 18-10-2006, 03:32 PM) *

Anca te-am intebat ca am crezut ca rizi de mine )).gif .Ca al meu tot e mai mic cu 6 ani. )).gif Hai sa facem un experiment pe ei lol.gif Sa vedem numai al meu e gelos la virsta aceasta sau toti sunt la fel )).gif

nu esti sanatoasa laugh.gif pupic.gif
anca veselie
miruna pupic.gif merci, draguta ca intotdeauna.
aki, eu cred ca gelozia e legata de om, nu de varsta, ca eu sunt tare geloasa si nu reusesc mereu sa ma controlez. dar ma bag la experiment pupic.gif )).gif de ce sa rad de tine, mi se pare foarte fain ca ai reusit sa treci de piedicile varstei!
dar sa nu ne pripim, pt ca nu stiu inca daca o sa fie ceva cu el!
aki
Eu am deja 5 luni,merg mai departe,dar la tine de abia e inceputul.Ce zici te supui testului lol.gif .Eu am mai zis ceva in mesajele de mai sus de barbatii mai tineri ca noi.Gasesti?Daca nu iti arat eu )).gif
aki
CITAT(aki @ 18-10-2006, 08:14 AM) *

Salutari Rominiei din Basarabia cheer.gif
Liliana zici ca e mai bine cind el e mai mic? )).gif Sa-ti spun eu de ce? lol.gif Noi o sa avem parte de o viata sexuala mai lunga de cit a voastra tease.gif lol.gif lol.gif lol.gif

Ancuta aici.Deci suntem in avantaj lol.gif
aki
Si inca vreau sa ma mai laud cu ceva.Coform teoriei despre alcool si nicotina care duce spre impotenta.Eu sunt privilegiata.Al meu nu fumeaza nici nu bea tease.gif
anca veselie
dada, incercam blum.gif
am vazut ce ai scris despre sex, o sa ma repet: inca nici nu stiu daca ne vom mai intalni, poate sa fie muuult zgomot pt nimic blushing.gif
Nessie
CITAT(anca veselie @ 18-10-2006, 04:55 PM) *

dada, incercam blum.gif
am vazut ce ai scris despre sex, o sa ma repet: inca nici nu stiu daca ne vom mai intalni, poate sa fie muuult zgomot pt nimic blushing.gif
Macar, Aki a spus ce avea pe suflet! )).gif Anca, i-ai dat ocazia sa nu le tina in ea, ca poate crapa, asa ca nu e chair pentru nimic agitatia. tease.gif Multa bafta! wink1.gif

Aki, pupic.gif !
anca veselie
)).gif )).gif )).gif
merci, nessie
lliliana
Pronto uăi Aki. lol.gif E buna chestia cu viata s_ _ _ _ _ a. lol.gif lol.gif lol.gif Ca la ei e problema...la noi e mai simplu...hihi...Stiam un banc cu asta...sper ca nu ma da vreun moderator afara de pe site biggrin.gif

Cica la o conferinta internationala a barbatilor, nu se puteau nici cum hotari unde sa mute penisul, ca acolo unde e le este incomod si na, fiind mandria lor, l-ar pune mai la vedere. Unii ziceau sa-l puna deasupra buricului. S-a decis ca nu e bine fiindca incomodeaza la curea. Altii ziceau sa-l puna pe la gat....parerea unanima a fost ca incomodeaza cand iti pui cravata. Se ridica spre finalul conferintei un june si zice..."Oameni buni...eu zic sa-l punem in frunte. In fond e mandria noastra." Toata lumea de acord. Doar un batranel se scoala in picioare si zice..."Sigur, acu' vorbesti usor ca esti tanar, dar cand ajungi ca mine ce-o sa faci...il prinzi cu agrafa?" biggrin.gif

Fug sa duc fata la dans. Mua... pupic.gif
MIRRRUNA
CITAT(lliliana @ 18-10-2006, 06:07 PM) *

Pronto uăi Aki. lol.gif E buna chestia cu viata s_ _ _ _ _ a. lol.gif lol.gif lol.gif Ca la ei e problema...la noi e mai simplu...hihi...Stiam un banc cu asta...sper ca nu ma da vreun moderator afara de pe site biggrin.gif

Cica la o conferinta internationala a barbatilor, nu se puteau nici cum hotari unde sa mute penisul, ca acolo unde e le este incomod si na, fiind mandria lor, l-ar pune mai la vedere. Unii ziceau sa-l puna deasupra buricului. S-a decis ca nu e bine fiindca incomodeaza la curea. Altii ziceau sa-l puna pe la gat....parerea unanima a fost ca incomodeaza cand iti pui cravata. Se ridica spre finalul conferintei un june si zice..."Oameni buni...eu zic sa-l punem in frunte. In fond e mandria noastra." Toata lumea de acord. Doar un batranel se scoala in picioare si zice..."Sigur, acu' vorbesti usor ca esti tanar, dar cand ajungi ca mine ce-o sa faci...il prinzi cu agrafa?" biggrin.gif

Fug sa duc fata la dans. Mua... pupic.gif

lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif
Andreea-Rodica
Super banc. lol.gif
Salutari gazdei hug.gif
Lacry
Uite ca am aparut naughty.gif Intr-adevar, am fost ocupata raaau! Dar, saptamana viitoare sunt libera! Recuperez atunci! Am show cu Moaca baby.gif seara, caci il manca gingiutzele si adoarme foarte greu si cam tarziu. In rest toate bune, trecut la supica si piure de para coapta, de ieri ii dau papa si cu linguritza! Acum descopera Mocutica al meu gustul diverselor alimente. yeah.gif Eeee? Maine ii dau dovleac copt la tava, sub forma de piure eat.gif

Te imbratisam cu caldura hug.gif ( cum e la tine, friguletz?)
aki
Salut fetelor.La noi e frig tare,dar eu mi-am pus 2 camine si-i cald la mine.
Acum am reusit sa intru si eu pe aici,cind intram imi dadea eroare.
Din neavind ce face am intrat pe un saite (fete din Rom si fete din Mold) Doamne fereste ce se cearta parca sunt capiate. Am ramas socata. Chiar le-am dat intrebarea de ce se cearta asa. Sper sa nu ma trimita dracului devil.gif
Pronta uai Liliana pupic.gif .Ce mai faci draga. Tare bancul lol.gif
Salutari Andreia pupic.gif
Lacry salut. Ai show cu Mokut lol.gif .Am crezut ca mor de ris. Spectatori ai? Ma rid eu dar imi pare tare rau ca nu te poti odihni si tu noaptea ca doar te obosesti de la servici hug.gif
aki
M-am imbracat azi in blugi si ce am vazut? blink.gif O burta mare atirna peste paltaloni devil.gif .Gata imi ies pe ochi ciocolatele aduse de Sergiu din Rominia sorry.gif .Gata de zi ma fac fata cuminte.Fara dulciuri si fara fainoase.Promit solemn blum.gif
Nessie
Ha! gata? cheer.gif Aud un click? Aud ori ba? blum.gif Ce plan de atat ai?
Karin
Ce chestie Aki! Exact aceeasi senzatie o am si eu zilnic cand ma imbrac! grin.gif
Oare ce sa fac? Trec la cura drastica?
Pup fata frumoasa si desteapta! pupic.gif
Andreea-Rodica
Aki, cred ca e timpul sa ni te alaturi in ale dietelor. Sa ne tii la curent cu meniul tau. hug.gif
luchi
Buna seara, Rodi, azi mi-ati lipsit taaare mult.
Si zici ca te-a clickuit si pe tine? A dat Dzeu si sfantu Petru? lol.gif
pupic.gif si asteptam sa te pui pe treaba.

CITAT(Karin @ 19-10-2006, 01:03 PM) *

Ce chestie Aki! Exact aceeasi senzatie o am si eu zilnic cand ma imbrac! grin.gif

lol.gif lol.gif Ce chestie, karin! Io zic sa da! clown.gif
lliliana
Salut Aki...cam tarzior, sper ca esti bine. Pup. pupic.gif
julyalina
'neatza akisorule ! pupic.gif
pe unde esti? azi nu semnezi condica?
amalia0701

Auzi, mai bine sa fii santoasa.
IO din cauza frigului am luat un dres, apoi mi-am pus pantalonii.
A trebuit sa imi iau altii ca aiai cadeau de pe mine la propriu )).gif
Am luat unii care au elastic in talie si nu cad lol.gif
Fetelor bucurativa ca sunteti sanatoase, pana la urma 1-3 kg pe burta nici nu mai conteaza.
julyalina
CITAT(amalia0701 @ 20-10-2006, 10:12 AM) *

[Fetelor bucurativa ca sunteti sanatoase, pana la urma 1-3 kg pe burta nici nu mai conteaza.

asa este amalia ! ai mare dreptate pupic.gif
aki
CITAT(Nessie @ 19-10-2006, 12:05 PM) *

Ha! gata? cheer.gif Aud un click? Aud ori ba? blum.gif Ce plan de atat ai?

Salut Gabit.Ce clik e chiar o bocanitura cu ciocanul in cap blink.gif .Aseara Sergiu imi baga cu deasila ciocolata dar eu ii zicema sa nu ma duca in ispita ca dimineata trebuie sa va dau darea de seama. blum.gif

Nu cura drastica nu-ti permit,ceva mai lejer pupic.gif Pup si eu hug.gif

CITAT(Andreea-Rodica @ 19-10-2006, 06:17 PM) *

Aki, cred ca e timpul sa ni te alaturi in ale dietelor. Sa ne tii la curent cu meniul tau. hug.gif

Andreia pina cind nu m-am hotarit la o dieta anume,dar un regim sanatos va promit ca o sa tin. pupic.gif

CITAT(luchi @ 19-10-2006, 07:52 PM) *

Buna seara, Rodi, azi mi-ati lipsit taaare mult.
Si zici ca te-a clickuit si pe tine? A dat Dzeu si sfantu Petru? lol.gif
pupic.gif si asteptam sa te pui pe treaba.

lol.gif lol.gif Ce chestie, karin! Io zic sa da! clown.gif

Nu ai putut nici tu intra pe oneden?Mi-ati lipsit si mie hug.gif

CITAT(lliliana @ 19-10-2006, 08:00 PM) *

Salut Aki...cam tarzior, sper ca esti bine. Pup. pupic.gif

Sunt bine draga.Pup dulce fata pupic.gif .Si tie ti-a fost greu fara noi? hug.gif

CITAT(julyalina @ 20-10-2006, 08:55 AM) *

'neatza akisorule ! pupic.gif
pe unde esti? azi nu semnezi condica?

Am fost la violanta,adica la sedinta din fiecare vinere cu seful devil.gif
luchi
pupic.gif neatza, Akisorule! Hai, ca azi e vineri. Pana luni, nu mai vezi sefii la ochi.
Toate bune?
aki
CITAT(amalia0701 @ 20-10-2006, 10:12 AM) *

Auzi, mai bine sa fii santoasa.
IO din cauza frigului am luat un dres, apoi mi-am pus pantalonii.
A trebuit sa imi iau altii ca aiai cadeau de pe mine la propriu )).gif
Am luat unii care au elastic in talie si nu cad lol.gif
Fetelor bucurativa ca sunteti sanatoase, pana la urma 1-3 kg pe burta nici nu mai conteaza.

Ce-mi pare bine ca-ti cad pantalonii.Iti doresc sa ajungi intr-o zi sa nu ai cu ce te imbraca w00t.gif .Sa-ti inoiesti garderoba cu citeva marimi mai mici pupic.gif

CITAT(luchi @ 20-10-2006, 10:33 AM) *

pupic.gif neatza, Akisorule! Hai, ca azi e vineri. Pana luni, nu mai vezi sefii la ochi.
Toate bune?

Pai am reusit acum sa-l vad si-mi ajunge pe tot weekendul.Aveam problele cu o contabila ca nu vroia sa-mi faca un act de verificare si seful m-a intrebat de ce nu am dus lucrul pina la capat si i-am spus din ce cauza.Dar el mi-a spus:"Hai ca esti si tu buna" wacko.gif si tocmai dupa aceia a plecat si a certat contabila. unsure.gif
aki
Azi vine ai mei parinti in ospetie la noi.Sunt atit de fericita ca l-au primit pe Sergiu la suflet. cheer.gif .Nu am rabdare sa ne intilnim.Azi fecm putin chef w00t.gif
lliliana
Pronto uai...Mi-a fost asa de greu ca si acum respir de 200 de ori pe minut biggrin.gif . Am mai zis prin vreo doua jurnale ca intrasem in sevraj. w00t.gif
Frumoasa cheer.gif ...tu esti acum ca in poza de la galeriile foto d'acilea? Ce cura de slabire-ti mai trebuie tie? ....O bataie buna eventual. hug.gif Daca as arata ca tine m-as duce la concursul de Miss...Akisor...Si ce-o fatuca ai...Dragutza foc. smile.gif floare.gif
julyalina
CITAT(aki @ 20-10-2006, 11:01 AM) *

Azi vine ai mei parinti in ospetie la noi.Sunt atit de fericita ca l-au primit pe Sergiu la suflet. cheer.gif .Nu am rabdare sa ne intilnim.Azi fecm putin chef w00t.gif

cheer.gif distractie placuta akisor!
lliliana
Yaya...super ca-ti vin parintii...ce dor imi e de ai mei... hug.gif floare.gif Sa va simtiti bine va doresc. pupic.gif
aki
CITAT(lliliana @ 20-10-2006, 11:08 AM) *

Pronto uai...Mi-a fost asa de greu ca si acum respir de 200 de ori pe minut biggrin.gif . Am mai zis prin vreo doua jurnale ca intrasem in sevraj. w00t.gif
Frumoasa cheer.gif ...tu esti acum ca in poza de la galeriile foto d'acilea? Ce cura de slabire-ti mai trebuie tie? ....O bataie buna eventual. hug.gif Daca as arata ca tine m-as duce la concursul de Miss...Akisor...Si ce-o fatuca ai...Dragutza foc. smile.gif floare.gif

Da,Liliana arat ca in poza,dar am burta mad.gif si-mi atirna peste blugi.Si cel mai rau ca Sergiu ma pune cu deasila sa mininc ca lui ii place sa aiba de ce ma apuca blink.gif
amalia0701
CITAT(aki @ 20-10-2006, 11:21 AM) *

CITAT(lliliana @ 20-10-2006, 11:08 AM) *

Da,Liliana arat ca in poza,dar am burta mad.gif si-mi atirna peste blugi.Si cel mai rau ca Sergiu ma pune cu deasila sa mininc ca lui ii place sa aiba de ce ma apuca blink.gif

lol.gif lol.gif lol.gif
lliliana
O fi avand sange de arab lol.gif lol.gif lol.gif Alora le place ca femeia sa umple patul...sa nu simta os cand pun mana. lol.gif lol.gif lol.gif
anca veselie
lol.gif lol.gif lol.gif ce tacanite sunteti!
pupic.gif aki, eu zic sa treci la o mica dieta! nu suport sa nu ma mai incapa pantalonii, am o mare problema cu asta. asta e si motivul pt care m-am reapucat de regim naughty.gif
distractie placuta cu ai tai!
Andreea-Rodica
Petrecere frumoasa cu ai tai!
Abia astept sa ma duc si eu la mama, dar pana la vacanta mai este.
aki
Salut fetele.Au fost ai mei la mine,am baut cite un paharel de vin,am mincat peste prajit cu mamaliguta blushing.gif .Acum i-am petrecut si am venit putin la net sa mai vad ce faceti.
Sexymom
Buna Akidutz.
Si mie imi e dor de mama, dar numai sa vina sa stea cu fetele si eu sa plec in lumea mare, ca sunt tare obosita si incep sa strang nervi.Ieri am lasat fetele in casa si am plecat sa ma plimb , din cauza ca m-a enervat Miru si nu am vrut sa ii rup cozile alea lungi si incurcate sad.gif
Am facut si eu mamaliguta cu branza si smantana si am mancat ca sparta, si imi cade burta peste blugi si chiar nu imi pasa, sunt intr-o faza de nesimtire totala.Sper sa ies din ea cat mai curand ca nu intru la menopauza sad.gif
Nessie
Ma bucur ca te-ai simtit bine cu ai tai! pupic.gif Poate de luni te clickuieste si pe tine si te apuci de treaba! grin.gif
Noi te asteptam si te iubim, oricum ai fi, clickuita sau ne clickuita. blum.gif
lliliana
Buna Akidutza mea draga. Ce faci frumoasa? Vad ca v-ati simtit bine in familie....Mmmm, peste cu mamaliga, yamiii...Sunt prea pofticioasa sa am sanse sa slabesc biggrin.gif Ma ingras numai cand ma gandesc la papa. biggrin.gif Mi-i dor de tine, mai zi ceva de Sergiulica si de minunatia ta de fata.

CITAT(Sexymom @ 20-10-2006, 07:26 PM) *

...sunt intr-o faza de nesimtire totala.Sper sa ies din ea cat mai curand ca nu intru la menopauza sad.gif

Iubire...ma repet si in giurnalu' asta...Hmmm... hug.gif pupic.gif
lliliana
Neata Aki hug.gif Uai biggrin.gif Sa ai o zi de vis. pupic.gif floare.gif
aki
Salut la fetele mele.
Liliana Sergiulica e bine si Danuta la fel.
Sunt intr-o dilema si vreau sa va cer sfatul.Danuta prea isi face de cap si ma tem sa nu o scpa din friu si sa am probleme mai incolo cu ea.Am educat-o cum am putut de una singura.Dar vad ca creste si-mi para cau nu o mai pot controla.Imi raspunde inapoi si imi dau seama ca la virsta mea nici nu puteam sa ma gindesc sa raspund parintilor mei,nu sa ma mai pun cu ei in gura.
Am vrut cumva s-o pedepsesc si am hotarit.Azi trebuia sa plece cu clasa la MCdonalds si nu i-am permis.Cerdeti ca sunt prea severa? sad.gif
Karin
Neatza draga mea! pupic.gif
Io nu stiu cum te-as putea sfatui, nu am copii si nu cred ca sunt in masura sa-mi dau cu parerea... blushing.gif
Probabil ca si eu as face la fel: as priva-o de anumite chestii care ei ii fac placere sa vad cum reactioneaza... unsure.gif
pupic.gif
aki

Merci Karin pupic.gif
Astept sugestii. sad.gif
lliliana
Cred ca toti copii au perioade din acestea in care au tendinta de a se sui in capul parintilor. Cand fiica mea a trecut prin perioada respectiva...am facut ceva de genul..."Da? Pai daca esti asa mare si tare...ian descurca-te mataluta singurica." Si evident ca nu s-a descurcat. Atunci am zis "Ian plateste mataluta tot ce-ti rezolva mami...si cum nu ai bani...platesti in natura...invatat, curatenie...alea,alea. Atata vreme cat depinzi de mine...asculti si faci ce ti se cere." Am exemplificat si i-am explicat ce se intampla prin alte familii, i-am explicat ca oricat de mari prostii ar face, mami ii va da intotdeauna un sfat din suflet si pentru binele ei. Acu' n-am treaba. Imi spune tot fara probleme, ma intreaba cand e nedumerita de ceva, pentru ca stie ca va primi informatia corecta ...e cool. Mai are momente cand isi marcheaza drumul de la usa pana la camera ei cu haine, ghiozdan, pantofi...dar obisnuiesc sa le iau si sa le pun bine. biggrin.gif Ca sa le recupereze spala vase sau face 20 exercitii la mate biggrin.gif Prefera sa aiba grija. biggrin.gif E de acord cu genul asta de pedeapsa. Am discutat cu ea daca i se pare ca sunt prea aspra si a zis ca ea considera ca o ajuta sa devina mai ordonata si a fost de acord. Practic am negociat cu ea oarecum stilul de a o pedepsi. Nu e bine sa fie pedepse lungi, fiindca nu te poti tine de ele. biggrin.gif Scurte si la obiect. Cand era mica avea obsesie cu emisiunea ABRACADABRA. Si asta era una din pedepse..."Nu te uiti la Abracadabra..." Si dupa ce vreo doua duminici am uitat de pedeapsa...zice fie-mea la o faza la care eu o mustruluiam si-i promiteam ca duminica sare emisiunea..."Las' ca uiti pana atunci )).gif "
Andreea-Rodica
Buna dimineata! Si o saptamana foarte buna iti doresc !
Eu nu am copii si nu prea stiu ce sa zic. Dar sunt intru totul de acord cu Liliana cand spune ca toti au si perioade mai zbuciumate, sa zic asa. Din cate ai povestit pana acum despre ea, eu cred ca ai crescut-o bine, dar acum apare si influenta colegilor de clasa si un fel de "eu sunt tare ca nu fac ce spun parintii". Sa ne tii la curent.
hug.gif hug.gif hug.gif
julyalina
'neatza akisor pupic.gif
nici eu nu am copii dar daca as avea as proceda exact ca liliana smile.gif
oricum , din cate am observat si pe la altii... copii din ziua de azi nu mai sunt la fel sad.gif pentru ca nici mediul in care ne-am trait noi copilaria nu este la fel cu cel de acum.
aki
Merci mult fetelor.Am adus-o pe Danuta de la scoala si am pus-o sa citeasca ce ati scris voi.Cred ca e deacord in toate.si noi avem Minimaxul si cred ca va fi o pedeapsa buna in viitor sorry.gif
Lacry
'neatza Aki! Pai ce mai invata omul de la voi cum sa-si educe progenitura... da' voi aveti fete, de obicei sunt mai ascultatoare! Sa vaz cum o sa fie cu baiat dry.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.