Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Slabim in continuare:)))))))))))))))))))))
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75
amalia0701
Acu depinde de cat de tare te supara.
Io am avut o lunga discutie cu Ioana acum 2 saptamani.
S-a purtat frumos 2, iar de alataieri parca-i turbata.
Scopul ei zilele astea a fost sa vada pana unde ii merge cu nesimtzirea, ne-a disperat si pe mine si pe Marius.
El o izoleaza, nu mai vorbeste cu ea si tot greul pica pe mine.
E inca pedepsita, adica nu mai are bani de buzunar.
Aseara desi o rugam sa ma lase sa adorm, era 23, iar io ma trezesc la 5:30, tot incercasa isi justifice comportamentul.
Imi explica ca sunt absurda, ca o sufoc, ca ea nu are libertate...........
Asa ca inca sunt un car de nervi si cred ca daca azi nu schimba registrul tonului o bat.

In general la inceputl scolii, dupa o vacantza la bunici ii trag una adoua bati apoi tot anul suntem prietene.
Am considerat ca deja e mare, ca ne intelegem, dar se pare ca nu pricepe de vorba buna.
Lacry
CITAT(amalia0701 @ 23-10-2006, 10:50 AM) *

Acu depinde de cat de tare te supara.
Io am avut o lunga discutie cu Ioana acum 2 saptamani.
S-a purtat frumos 2, iar de alataieri parca-i turbata.
Scopul ei zilele astea a fost sa vada pana unde ii merge cu nesimtzirea, ne-a disperat si pe mine si pe Marius.
El o izoleaza, nu mai vorbeste cu ea si tot greul pica pe mine.
E inca pedepsita, adica nu mai are bani de buzunar.
Aseara desi o rugam sa ma lase sa adorm, era 23, iar io ma trezesc la 5:30, tot incercasa isi justifice comportamentul.
Asa ca inca sunt un car de nervi si cred ca daca azi nu schimba registrul tonului o bat.

In general la inceputl scolii, dupa o vacantza la bunici ii trag una adoua bati apoi tot anul suntem prietene.
Am considerat ca deja e mare, ca ne intelegem, dar se pare ca nu pricepe de vorba buna.

Din tot ce scrieti voi... tot mai bine cu baiat... asa o fi? smile.gif
aki
Lacry vreau sa-ti spun una:Copii mici probleme mici,copii mari ,probleme mari sad.gif
Sexymom
Buna Aki, si eu sunt de acord cu Lili, copii au perioade si perioade, trebuie sa sti sa te impui si sa le explici cu rabdare si calm ce trebuie sa faca.Daca tipi se enerveaza si ea si tu si nu ajungi la nici un rezultat cu asta.O stiu din proprie experienta, eu am invatat sa le ating unde le doare mai tare, si nu ma enervez pt.nimic in lume, le ignor, si ele fac crize ca nu le bag in seama. )).gif
lliliana
CITAT(aki @ 23-10-2006, 10:22 AM) *

Merci mult fetelor.Am adus-o pe Danuta de la scoala si am pus-o sa citeasca ce ati scris voi.Cred ca e deacord in toate.si noi avem Minimaxul si cred ca va fi o pedeapsa buna in viitor sorry.gif

Ce cool... biggrin.gif lol.gif lol.gif lol.gif O fi zis fata ca uite ce prietenutze tzacanite are mamaaaa...si se mai ia de mine. biggrin.gif
Sexymom
Eu as fi lasat-o la Mc.Pt. ca mergea toata clasa.
lliliana
CITAT(amalia0701 @ 23-10-2006, 10:50 AM) *

Acu' vreo doi ani era fie-mea la un chef la restaurant...de... o fata a unor amici cu multi bani. O sun pe la 21 si o intreb..."Iubita, la cat sa vin dupa tine." "La 22", zice. Zis si facut. Ma infiintez la restaurant pe la 22, o vad intre prieteni, ma apropii si-i zic: "Am venit dupa tine." "Auzi...imi raspunde...pana cand o sa ma tii ashea din scurt, cand ai de gand sa-mi acorzi libertate, sa vin si eu acasa la ora la care vreau eu. blink.gif " Evident ca ma abtin sa nu-i sar la gat si o rog sa coboare...ca era intr-un foisor cu cascade, alea, alea...sa discutam intre patru ochi. O faceam de kk daca nu cobora...N-o mai spala nici toata apa Pacificului. Uai si ce stiu s-o fac sa plece ochii. devil.gif
N-a vazut doua saptamani calculatorul. I l-am luat cu totul din camera. Asa ca...nobody's perfect. Toti copii au iesiri, fara exceptie. Fata mea e extraordinara si suntem cele mai bune prietene, cu toate astea imi mai serveshte cate una de nu ma mai stiu aduna. Erau baieti de baieti pe-acolo...mi-a explicat ulterior...si nu se facea sa vina ma-sa dupe ea...Eeeeiii....trebuia sa-mi fi spus si o sunam de-afara. Lipsa de comunicare. biggrin.gif
aki
CITAT(Sexymom @ 23-10-2006, 12:44 PM) *

Eu as fi lasat-o la Mc.Pt. ca mergea toata clasa.

Taman ca am vrut sa privez de ceva ce ar vrea ea mult.Si cred ca de alta data o sa tina cont de pedeapsa.Acum cu Sergiu am convenit ca in weekend plecam la McDonalds
Sexymom
Aki, am citit la rubrica mamici si tatici ca nu ai timp prea mult pt. Danutza. Trebuie sa iti faci timp, lasa problemele de la serviciu la usa si joaca carti cu fata, joaca remmy, iesi in parc si sari coarda, deseneaza sotronul, punete la mintea ei, cumpara margele si insira-le cu ea , construiti ceva impreuna, citeste-i, ascult-o , las-o sa umble cu pantofii tai cu toc, chiar incuajeaz-o sa ii puna in picioare cand sunteti impreuna, fa baie cu ea in cada.....fa baloane de sapun...e o varsta la care fiecare minut langa mama ei e important, nu numai teme si reguli.Nu te supara ca ti-am scris asta , esti o mama super, stiu ca esti si foarte prinsa dar in lista de prioritati nr. 1 este Dana.

Si treci cu vederea graselile mele de ortografie pupic.gif
aki
Stiu Sexy ca ar trebuie sa ma schimb.Si nasa mea mi-a spsu ca sunt prea severa cu ea. sad.gif .Dar nu reusesc niciodata.stiu ca o sa pling dupa timpul acesta pierdut si o data o sa ajung sa vreau sa dau totul pentru a intoarce timpul inapoi.O sa tin cont de sfaturile tale.Iti promit pupic.gif
Sexymom
Abia astept sa imi spui ca ai luat bataie la macao si tabinet, sau ca ai sarit coarda mai prost decat ea.Sa vezi ce bine o sa te simti dupa .Si mai ales Dana.
aki
pupic.gif Sexy.
Sexymom
Rodi, eu le tin in fundul meu cand fac orice.
Cand fac mancare ele toaca verdeata, cand spal ele pun detergentul in apa...
De ex. aseara m-am epilat cu benzi veet cu ceara rece si am lasat fetele sa ma traga de picioare.Au murit de placere, si au facut misto de mine cand tipam ca ma doare lol.gif

Erau haioase, tineau usa pe rand sa nu intre sotul meu care ardea de curiozitate sa vada ce facem noi acolo lol.gif
aki
Terbuie sa moara de ciuda ca n-are baieti w00t.gif
lliliana
Akisor scumpa...Sexi e priceputa. Si eu ma jucam cu Cristi. Daca poti sa-ti imaginezi...cand facea Cristi karate...ca s-o incurajez sa faca sport, am facut si eu cu ea. Mama si copilul la sala biggrin.gif .Pe Cristina eu am invatat-o sa sara coarda, am invatat-o Scrabble, Nu te supara frate, Sotron, alea,alea...am invatat-o sa citeasca romane si alte chestii bune la cap si mai ales biggrin.gif am invatat-o despre relatia barbat-femeie...sa nu aiba informatii eronate. Ideea este ca daca vede ca te ocupi de ea, ca o intelegi...altfel se apropie de tine. Ascult-o si pe ea, iti poate explica singura de ce nu te asculta si de ce e obraznica. Incearca sa intelegi ce o deranjeaza de se comporta asa. E complicat, sau cel putzin asha pare. Nu e deloc usor sa fii mama de copil mare...ca in ziua de azi nu mai e ca pe vremea noastra. Daca esti prea severa cu ea...cand pune mana pe un pik de libertate va fi jale. hug.gif
luchi
pupic.gif pentru Rodi.
Daca o fi sa fac un copchil, Sexi, Liliana si Amalia, vin la voi la meditatii despre sotron, elastic si coarda (parca am uitat cum se face). give_rose.gif
amalia0701
CITAT(luchi @ 23-10-2006, 07:02 PM) *

pupic.gif pentru Rodi.
Daca o fi sa fac un copchil, Sexi, Liliana si Amalia, vin la voi la meditatii despre sotron, elastic si coarda (parca am uitat cum se face). give_rose.gif

Daca te bagi ti-o trimit pe Ioana o saptamana la iarna, sa inveti din mers )).gif
Sys a zice ca i-am dat prea mult nas.
sad.gif
Acu ma duc acsa sa ii fac peste prajit in susan, ca numai asa vrea ea.
lliliana
Se cere repede inca un raspuns acilea...ca ajunsesei la un numar urat rau 666...yecs biggrin.gif Acu' ai 667. blum.gif
lliliana
Pronto uai... pupic.gif Vin la Lili sa te tzuce dulce pupic.gif pupic.gif pupic.gif cu tot cu fata ai frumoasa pe care-o ai. De Sergiu nu m-apropii...ca nu vreau sa fiu vanata sub uochi. )).gif ... hug.gif floare.gif
julyalina
'neatza akisor hug.gif
ce faci azi? ai avut ceva activitati cu Danutza ? un sotron? un macao? blum.gif
aki
Salut la fete.
Nici aseara nu am reusit sa mai stau cu Dana.Deabia lectiile am reusit sa le facem. sad.gif Am venit aseara tirziu tare.Am fost si am cumparat un dormitor(nustiu cum s-ar numi la voi,pat care se stringe si se desface unsure.gif )
luchi
pupic.gif Neatza, Rodi! O canapea? Cred ca e canapea. wink1.gif
Ai mult de lucru la servici, de ajungi tarziu acasa? unsure.gif hug.gif Speram ca vor reintra lucrurile in normal.

Amalia...inca ma mai gandesc )).gif
amalia0701
CITAT(luchi @ 24-10-2006, 08:44 AM) *

pupic.gif Neatza, Rodi! O canapea? Cred ca e canapea. wink1.gif
Ai mult de lucru la servici, de ajungi tarziu acasa? unsure.gif hug.gif Speram ca vor reintra lucrurile in normal.

Amalia...inca ma mai gandesc )).gif

Bine faci )).gif
Daca te hotarasti trebuie sa fii cu nervii tari )).gif
anca veselie
pupici akishor!
nu ma pricep la copii..... asa ca nust ce sa zic. dar cred ca e un copil bun si ca sunt sigura ca o iubesti, asa ca o sa fie bine! hug.gif
aki
Salut.Am revint si eu.Nu m-ati dat in cautare?Mi s-a blocat lacatul la usa de la cabinet si am stat o zi intreaga pe la colegi sad.gif Am chemat lemnarul si mai tare mi-a stricat-o.Acum m-am asezat linga usa si fara nervi incet-incet am deschis-o cheer.gif
MIRRRUNA
CITAT(aki @ 24-10-2006, 01:59 PM) *

Salut.Am revint si eu.Nu m-ati dat in cautare?Mi s-a blocat lacatul la usa de la cabinet si am stat o zi intreaga pe la colegi sad.gif Am chemat lemnarul si mai tare mi-a stricat-o.Acum m-am asezat linga usa si fara nervi incet-incet am deschis-o cheer.gif

offff akiii hug.gif de ce n'ai strigaaaaaaaaat?
pup fata frumoasa pupic.gif .
si usa? cum e cu ea acum?
Andreea-Rodica
Pupici gazdutei! Daca stiam veneam sa te salvam, dar nu te-am auzit. Sper ca s-a rezolvat. hug.gif
luchi
pupic.gif Neatza, akisor! Sper ca azi poti sa intri (si sa iesi) din birou. te pup, o zi minunaaataaa!
aki
Salut.Am doua lacate la usa.Unul e stricat,nuamai la al doilea inchid.Ca altfel sad prin vecini sad.gif .Si mai sunt eu sef pe sectia Exploatare si Producere sorry.gif
Deci sunt aproape de un eviniment important pentru mine.Pentu prima data dau in exploatare un obiect inceput de mine Cazangeria Universitatii de Stat.Am ceva probleme si mult de lucru,dar sper sa iasa cu brio.Aseara iar am stat aproape 2 oere la sef pentru revizia actelor.Cind am venit Sergiu era mai negru ca pamintul.Nu stiu ce sa fac sad.gif
luchi
Akilule, o sa fie bine! Si proiectul, si actele, si tot. Cine era negru, Sergiu sau seful? huh.gif Daca era Sergiu, poate ar trebui sa-ti inteleaga mai bine meseria, nu toti putem pune condeiele, mausii, andrelele, jos la ora 16.00 ; mai apar situatii neprevazute, termene de predare care se decaleaza, in fine, stii tu! Hai, fruntea sus! pupic.gif
aki
Pai seful m-a tinut dupa program.Si el nu poate sa inteleaga ce am facut eu la sef in cabinet dupa program.
DOAMNE AJUTOOOOOOOOOOOOOOOORRRRRRRRRR pray.gif plecaciune.gif plecaciune.gif plecaciune.gif plecaciune.gif
lliliana
Buna dimineata Akisorule...mey...al tau e un pik gelos? Uaioooo...nashpa un pik. Pai explica-i frate, despre serviciu n-are ce comenta. Trebuie sa inteleaga si atat. Ian fa-i si matalutza scandal uo data, sa vezi ce bine-i cade biggrin.gif Sa inteleaga ca asta e...mama lor de bani...si mama ei de gelozie. )).gif
aki
Am facut si scandal si ce rost.Unde ajungem?O saptamina in urma mai nu ne-am departit sad.gif .Suntem ambii sagetatori si cind mergem la principii e jale mare mai frate mad.gif
aki
V-au dat caldura?La noi te topesti.Suntem la primul etaj si te inadusi noaptea.O sa fie bine la iarna la noi blum.gif
bubbles
`neata aki pupic.gif si la noi au dat caldura si dormim descoperiti noaptea ca e prea cald smile.gif
aki
In sfirsit ai trecut si tu pe la mine cheer.gif .Prinde un pupic pupic.gif
bubbles
multumesc la fel pupic.gif pupic.gif pupic.gif
aki
Am de lucru dar mi-i lene sa ma apuc sad.gif .Un stimul ceva?Cred ca un telefon de la sefi si ma stimuleazzzzzzzzzzzzzaaaaaaaaaaa foarte bineeee wacko.gif
Karin
CITAT(aki @ 25-10-2006, 10:03 AM) *

Am de lucru dar mi-i lene sa ma apuc sad.gif .Un stimul ceva?Cred ca un telefon de la sefi si ma stimuleazzzzzzzzzzzzzaaaaaaaaaaa foarte bineeee wacko.gif

Si mie mi-e lene....Si atata am de lucru, de innebunesc! Da' nu-i nimic! Cum sunt altii in birou care trag matza de coada ( nu pe a mea lol.gif ), asa o sa fac si eu cateva zile! Sa ma simt bine!
Pup aki! hug.gif
Tulip
Buna,Akisor!Am venit sa te salut,de mult iti citesc jurnalul! smile.gif
bubbles
si eu ma plict...babuinul e plecat pana la maiza la ciuc ca depune juramantul azi )).gif
lliliana

Bey...pune mana si lucra ca-þ dau de nu vreo cinci kile de la mine. biggrin.gif Uaaaaioooo ce darnica-s azi... biggrin.gif
MIRRRUNA

laugh.gif
aki, mai bine sa nu sune si tu vezi de ale tale acolo... ca vine si chefu' (nu sefu, chefu pupic.gif )
hai cu spor si bafta! give_rose.gif pupic.gif
aki
Parca nu am spus bine de sef,parca am menit sad.gif .Am fost chemata la covor si am fost mustruluita bine din cauza altui sef de sectie ca umbla beat si nu-si face treaba.Nu au inredere in el si ma pun pe mine sa duc 2 sectii.Nu sunt deacord cu salariul asta mizer.Pentru neascultare trebuie sa scriu lamurire si sa-mi ridice suplimentul.Uite asa e la noi in Moldova mad.gif
julyalina
pupic.gif akisorul si-l imbratosez hug.gif
amalia0701
pupic.gif
Io m-am saturat de telefoane de azi dimieatza devil.gif
anca veselie
pai daca-ti dau responsabilitati in plus, nu-ti maresc si salariul? mie asa mi se pare logic...
aki
Da asa ar trebui sa fie Anca dar sunt toti niste IDIOTI.
Si am aflat ca la citiva sef de sectie care au spus ca pleaca li s-a marit salariul de aproape 3 ori.Dar noua cei care suntem mai tineri nimic.Un inginer simplu la noi are 45 euro blink.gif .Cred ca impreuna cu lamurirea depun si cerea de concediere sorry.gif
bubbles
cum 45 euro pe luna????????apai la noi numai factura la curent si cu tel fix ajung la 50 euro smile.gif
lliliana
CITAT(aki @ 25-10-2006, 02:01 PM) *

Da asa ar trebui sa fie Anca dar sunt toti niste IDIOTI.
Si am aflat ca la citiva sef de sectie care au spus ca pleaca li s-a marit salariul de aproape 3 ori.Dar noua cei care suntem mai tineri nimic.Un inginer simplu la noi are 45 euro blink.gif .Cred ca impreuna cu lamurirea depun si cerea de concediere sorry.gif

Nu inainte de a incerca marea cu degetu'...zi cu curaj..."Domne' imi dati doua sectii..vreau marire de salar. Ca fabrici de-ashtea nashpa's pe toate drumuriule..." blink.gif Cam miculutz salar...sper ca si pretzurile's ca atare, ca altu' fel facem cheta blum.gif ...
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.