Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Slabim in continuare:)))))))))))))))))))))
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74
luchi
Rodicutza, tu iei salar 45 de euro? Nu mai sta acolo, hai in Romanica, la cate stii sa faci, poti lua de 10 ori pe atat! pupic.gif
aki
CITAT(bubbles @ 25-10-2006, 02:03 PM) *

cum 45 euro pe luna????????apai la noi numai factura la curent si cu tel fix ajung la 50 euro smile.gif

Inginerul de care iti vorbeam numai pe gazda plateste 60 de dolari si plus serviciile comunale mad.gif
bubbles
tare`s curioasa cum se descurca?macar la noi salarul minim ajunge la 100euro desi e greu si asa sa te descurci
luchi
Aolicaaaa..Aki, parca ne povestesti sefeuri unsure.gif
aki
CITAT(lliliana @ 25-10-2006, 02:05 PM) *

CITAT(aki @ 25-10-2006, 02:01 PM) *

Da asa ar trebui sa fie Anca dar sunt toti niste IDIOTI.
Si am aflat ca la citiva sef de sectie care au spus ca pleaca li s-a marit salariul de aproape 3 ori.Dar noua cei care suntem mai tineri nimic.Un inginer simplu la noi are 45 euro blink.gif .Cred ca impreuna cu lamurirea depun si cerea de concediere sorry.gif

Nu inainte de a incerca marea cu degetu'...zi cu curaj..."Domne' imi dati doua sectii..vreau marire de salar. Ca fabrici de-ashtea nashpa's pe toate drumuriule..." blink.gif Cam miculutz salar...sper ca si pretzurile's ca atare, ca altu' fel facem cheta blum.gif ...

Nu sunt deacord sa deie marire de salariu,dar nici eu nu prea am chef sa lucrez in doua sectii odata.Aici e casa de nebuni curata.Eu si asa sunt plina de nervi in fiecare zi si nimic nu reusesc sa fac acasa.Sergiu ereu ma acuza ca nu-mi fac timp sa stau cu el,dar cind vad cita treaba am de facut prin casa,inebunesc.Cu Danuta nu am cind sa citim o carte,nemai vorbind de mine.Nu am cind sa am grija si de mine.Sa ma machiez si toate celelalte de care are nevoie o femeie.Dar preturile sunt nebune la noi.Sergiu se imbraca de la voi de la Rominia ca la noi sunt niste preturi cosmice.Nu ma mai ajunge capul ce sa fac sad.gif

CITAT(luchi @ 25-10-2006, 02:17 PM) *

Aolicaaaa..Aki, parca ne povestesti sefeuri unsure.gif

Ce inseamna sefeuri? blink.gif
lliliana
CITAT(aki @ 25-10-2006, 02:18 PM) *

Sergiu ereu ma acuza ca nu-mi fac timp sa stau cu el,dar cind vad cita treaba am de facut prin casa,inebunesc.Cu Danuta nu am cind sa citim o carte,nemai vorbind de mine.Nu am cind sa am grija si de mine.Sa ma machiez si toate celelalte de care are nevoie o femeie.Dar preturile sunt nebune la noi.Sergiu se imbraca de la voi de la Rominia ca la noi sunt niste preturi cosmice.Nu ma mai ajunge capul ce sa fac sad.gif

Io nus' de ce fingers.gif eusa_think.gif ...da' parca Sergiu tau ar fi frate de sange cu al meu... blink.gif Ian' zi matautza...socru'tau n-a umblat pe la Romania prin 1962 ashea? w00t.gif
aki
Pai inca nu mi-i socru blushing.gif . Acum e in Rominia,dar prin 60 nu cred ca ar fi fost pe acolo.Asta inseamna ca ne iubesc.Dar ma gindesc ca pina caum nu am avut antena la tv si nu avea cu ce se ocupa,dar acum de cind avem,vad ca-si cata de treaba.Nu prea mai are nevoie de mine wacko.gif
aki
Vad ca a venit inginerul la mine si mi-a spus ca depune cererea de concediere wacko.gif .Cred ca o urmez si eu.Acum seful ei e grupat si cred ca nu o sa mai lucreze(acela de care va spuneam ca umbla beat).Inginerul se duce,trebuie de pregatit divizele de cheltuieli pentru 2007.Ideie n-am ce va fi wacko.gif .
luchi
sefeuri? Am pocit eu putin: stiintifico-fantastic.
aki
E adevarat ,Moka.Moldova noastra e un rahat,care nu merita mincat mad.gif
Sexymom
Nu spune asta Rodica, o sa fie bine pana la urma. pupic.gif
aki
Pe dracu draga Sexy mad.gif .Nu stiu cind o sa fiu si eu mai linistita mad.gif .Acum am avut de facut o revizie in acte si nu am chef de nimic.Vreau sa stau cu voi sad.gif
aki
Iarasi mi-a aparut niste probleme cu fosta gazda,adica cu o ticnita care traia cu noi l gazda.cred ca inebunesc azi.Toate sau adunat azi numai pentru mine? sad.gif
Andreea-Rodica
Pup Akisor suparici si imbratisez hug.gif
aki
Merci Rodica pupic.gif
Sexymom
Ia-o cu calm, nu te enerva ca asa nu rezolvi nimic. pupic.gif
lliliana
Aki a mea...capu' sus fataaaa....vino-ncoa sa te tzuc. Nu te peirde ca ai putere si le descurci pe toate. Ideea e sa nu cedezi. Ia-le pe rand... pupic.gif
buretel
akisorule, ce-mi vazura mie ochii aici? blink.gif
ia lasa tu necazurile, o sa treci peste toate hug.gif
nu te pripi cu demisia inca, expune-ti clar punctul de vedere in privinta salariului. e dreptul tau!
pup fata draga pupic.gif
lliliana
Io sustzin pe buretzel...mai ashteapta cu demisia. Ia-o-ncet. Vorbeshte raspicat, poate iese ceva. Fii hotarata. Explica probemele. SI Sergiulica te iubeshte...se linishteshte el. Ca nici fara serviciu nu se poate. Of...Vin in bratze sa te strang tareee... hug.gif Imagine
aki
Salut fetelor.S-au mai linistit azi apele. sorry.gif .Vreau sa le iau pe rind cite una, ca sa le hoatarasc.
Voi ce mai faceti?
julyalina
pupic.gif akisorul give_rose.gif
ma bucur ca s-au mai linsitit apele hug.gif . ieri dispozitia ta era sub cotele dunarii vorba fetelor .
lliliana
Pronto uai! pupic.gif Te vad aci'. Eshti bine sper...pup dulcic tare. pupic.gif Vin' la baba-n brate hug.gif
aki
Alinus pupic.gif .La tine ce se mai petrece.Iti revii sau inca tinjesti? sad.gif

CITAT(lliliana @ 26-10-2006, 09:07 AM) *

Pronto uai! pupic.gif Te vad aci'. Eshti bine sper...pup dulcic tare. pupic.gif Vin' la baba-n brate hug.gif

Ma poti tine? )).gif Ce draga imi esti? pupic.gif hug.gif
julyalina
CITAT(aki @ 26-10-2006, 09:14 AM) *

Alinus pupic.gif .La tine ce se mai petrece.Iti revii sau inca tinjesti? sad.gif

si una si alta blushing.gif

dar hai sa-si spun un banc grin.gif

CITAT
Cica merge Ion cu bicicleta sa treaca granita in Rep. Moldova. Pe spate are doi saci mari.
Il opreste vamesul si-i spune:
- Ia stai, ba! ce ai in saci?
- Nisip, bre.
- Mai vedem noi.
Si vamesul ii taie sacii, si, ce sa vezi, nisip. Totusi il tine pe Ion peste noapte si trimite nisipul la laborator.
Rezultatul: nimic altceva decat nisip. Ion este lasat liber si i se dau alti saci noi cu nisip.
Peste doua zile Ion se intoarce pe bicicleta cu alti doi saci pe spate.
Vamesul iar il opreste, cauta in saci, si ce gaseste? Ati ghicit: nisip.
Povestea se repeta pana cand, intr-o zi, vamesul se intalneste cu Ion intr-o carciuma din Iasi si il intreaba:
- Bre, io stiu ca tu faci contrabanda cu ceva, da nu stiu cu ce, si nu mai pot sa dorm noaptea ca tot la asta ma gandesc. Ia, zi, ca nu spun la nimeni, cu ce faci ma contrabanda?
Ion, dupa ce mai bea putin din tuica, spune sec:
- Cu biciclete.

aki
Alinus lol.gif .Pai au tiriit moldovenii peste Prut la plonjoare si butelii de aragaz de au crapat. lol.gif Bicicletele au fost printre toate ce au dus moldovenii acolo.Cica sa deschis granita sa dea mina cu fratii romini dar ei se ocupau cu bisnita(adica faceau busines )).gif .Si ai mei au dus pe la voi lapte praf si butelii si mi-a adus de la voi blugi cum se numeau pe atunci piramide si malvine.Si tatei i-a luat de la voi pulover cu un vulture si unul pe care scria Boss lol.gif .si mincam la gume de mestecat Dany,Bombimbom,Turbo si Salam grin.gif
honey79
Neata scumpa Akisor.
Te pupic dulce dulce si-ti doresc o zi superba, fara batai de cap.
aki
Merci Honey pupic.gif .Si tie la fel sa ai parte de o zi linistita
lliliana
CITAT(aki @ 26-10-2006, 09:14 AM) *

CITAT(lliliana @ 26-10-2006, 09:07 AM) *

Ma poti tine? )).gif Ce draga imi esti? pupic.gif hug.gif

Frumoasa....am brate incapatoare...Si pe bune e invitatzia sa vii in Romania cand ai vreme. pupic.gif Te primesc cu drag. pupic.gif
aki
Cred ca nu imbatrinesc prea tare cind ajung pe acolo )).gif .Tare sa vrea sa ma intilnesc cu voi si sa va string in brate ca de 2 ani deja ne cunoastem.Chiar mi-i interesant cind va intilniti cum va simtiti straine sau tot asa ca pe net? w00t.gif
bubbles
`neata akisorule pupic.gif cand vad numele tau imi vine sa te mananc ca ma gandesc la ciocolata akidor )).gif
aki
Anidor lol.gif
bubbles
este si akidor... blum.gif am vazut eu in ghoergheni blum.gif dar oricum nu cred ca e la fel de buna ca anidor blum.gif
aki
Akidor lol.gif lol.gif lol.gif .Ce vestita sunt.Dar nu ma mincati ca nu ma aseman cu ciocolata ci cu seul de oaie tease.gif lol.gif lol.gif lol.gif
bubbles
)).gif moartea mea e ciocolata blum.gif aseara as fi dat orice pt ceva dulce mai ales o patratica de cioco sad.gif dar am resuit sa ma abtin biggrin.gif si acum se vede pe cantar ca de 3 zile de cand tin WW asta fiind a3a zi am dat jos de 63,5kg pan la 62 kg fix..cat am acum.. biggrin.gif
aki
Mi-a minca, dar in afara de pate si pine nu am nimic sad.gif
bubbles
eu am mancat un iuart cu cereale biggrin.gif si daca mi se mai face foame mananc o turtita din orez expandat...ufff e atat de bun biggrin.gif
aki
Zici ca-i bun? blink.gif Trebuie sa-mi iau si eu.Semana cu cartonul? )).gif
bubbles
sunt felii patrate...eu am dat 23500 pe un paket cu 10 felii...sunt delicioase mai ales ca il poti considera inlocuitorul painii biggrin.gif
lliliana
CITAT(bubbles @ 26-10-2006, 11:00 AM) *

sunt felii patrate...eu am dat 23500 pe un paket cu 10 felii...sunt delicioase mai ales ca il poti considera inlocuitorul painii biggrin.gif

Mai...io nus' care-i treaba cu expandatele...da' au multe calorii...te-ai uitat ce scrie pe ambalaj? Pe mine m-a cam surprins ca un pachet de expandate are caloriile unei pungi cu fulgi de porumb.
aki
Cred ca acesata intrebare trebuie sa i-o dam lui Gabit.Poate ne lamureste ea.
bubbles
nu au multe calorii sau asa mi s`a parut mie k eu calculez in puncte si mi`a iesit 0,6 p la o felie de orez )).gif
aki
Acus plec dupa fata si-mi cumpar si eu sa vad atunci ce scrie pe ambalaj.Pentru rontaiala sa fie bun? blink.gif
Nessie
salut.gif Uite-ma la apel in fata usii tale! Neata! pupic.gif Rondelele alea sunt buna ca simti ca ai manca ceva si nu ai ce biggrin.gif dar sa ai grija ca dupa ce ai mancat unul, ai mai manca inca unul si tot asa pana termini punga grin.gif .
aki
Ok.Acus il incerc.Gabit prinde-l pupic.gif
bubbles
dap ness..si eu am patit la fel..poate si pt ca imi plac foarte mult...am vazut si grau expandat..am sa iau sa incerc si de ala biggrin.gif
Nessie
Eu numai de grau am mancat pentru ca sunt mai sarace in calorii. grin.gif
lliliana
CITAT(Nessie @ 26-10-2006, 11:43 AM) *

Eu numai de grau am mancat pentru ca sunt mai sarace in calorii. grin.gif

Alea de care vorbesc eu erau de orez blushing.gif sorry.gif
bubbles
am sa iau si de grau sa vad cum sunt...oricum imi convine la 0,6p feliuta biggrin.gif ca am de mancat 20 p pe zi )).gif
l`am pus pe babuin sa imi aduca o ciocolata amaruie biggrin.gif poate asa imi mai trece pofta de dulce smile.gif
aki
Am fost la magazin,dar nu am gasit orez expandat.Mai incerc diseara,cind plec acasa.Sia sa as pleca acum ca tare mi-i lene.Dar mai stau putin cu voi pupic.gif
bebeingeras
am inteles aki despre ce vb., nu fusesem atenta, sper sa mai vb, give_rose.gif mersi ca vrei sa ma adaugi in lista ta de prietene hug.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.