Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Slabim in continuare:)))))))))))))))))))))
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77
bebeingeras
hai ca plec sa-mi beau cafeaua la scoala, va pup )).gif pupic.gif
aki
bebeingeras pupic.gif
Gata s-a concediat inginerul nostru.Cred ca nu mai stau nici eu mult pe aici.mine avem sedinta.Cred ca ridic si eu intrebarea de marirea salariului sad.gif
Nessie
Rodica, te-ai gandit daca nu accepta marirea ce vei face? Vei sta acasa pana iti cauti in alta parte? wacko.gif
aki
Nu stau pina gasesc in alta parte.Nu pot sa ma duc asa fara nici o bazare in nimic.

Si ce fac daca acolo nu o sa mai am net.asta cel ami mult ma inspaiminta wacko.gif
Sexymom
CITAT(bebeingeras @ 26-10-2006, 03:06 PM) *

hai ca plec sa-mi beau cafeaua la scoala, va pup )).gif pupic.gif

Bebeingeras sa nu iti certi elevi sa le dai note bune. pupic.gif
Aki succes mult si gandeste-te bine inainte sa faci un pas spre alt job.
amalia0701
hug.gif
Ai grija de tine.
Stiu ca o sa iei cea mai buna decizie. pupic.gif
Andreea-Rodica
Iti urez o zi buna (pentru maine). Nu ne prea intalnim pe aici, eu intru seara, iar tu ziua, dar nu-i nimic ne citim cand putem.
Vezi ce faci cu marirea aia, poate o obtii hug.gif hug.gif hug.gif
bebeingeras
ai mare grija ce hotarasti aki, sa te gandesti de 100 de ori inainte sa iei o decizie, sa alegi variante cea mai buna si mai banoasa pentru tine naughty.gif si vezi cum propui marirea de salariu- pentru ca asata conteaza cel mai mult
daca te muti sper sa aiba net ca de-abia am inceput sa vb pupic.gif , ne vedem ,sau na auzimmaine dim la o cafea.gif
midnight_talker
Ciao Aki,
Vezi tu ce faci,desi fara riscuri nu se optine nimic.Oricum,nu am eu experienta sa te ajut,dar te sustin.
Lacry
Pupici razaciosi de la noi pupic.gif Suntem bine, azi am papat cu lingurita!!! cheer.gif cheer.gif
Piure de morcov cu dovlecel... s-ar putea sa fi descoperit motivul pentru care Mocutz a refuzat in ultimele datzi supica! Caci am luat-o de la capat, ii introduc cate o leguma in supa in fiecare zi. Facuse asta si bona, dar n-a urmarit sa vada ce nu i-a placut. Si a baut si supa azi. Si a mancat si piure de cartof dulce...
uite o poza aici cu el moscolit tot, piure pe nas si pe guritza:
http://new.photos.yahoo.com/lacryonel/albu...803472417166/13

tease.gif
aki
Salut.Beau o cafea cu zahar blink.gif .Nu stiu ce-i cu mine,dar poftesc la dulce.Aseara ami mincat singura o tableta de ciocolata alba.Retraiesc tare dincauza serviciului is din cauza raspunsului care mi se va da azi la sedinta.Va rog sa-mi tineti pumnii. pupic.gif
julyalina
buna dimineatza akisor ! pupic.gif
haide, fi tare ! noi sunte langa tine si-ti tinem pumnii ca sa iasa totul bine hug.gif
asteptam sa ne spui si noua ce ai facut give_rose.gif
bebeingeras
CITAT(julyalina @ 27-10-2006, 08:36 AM) *

buna dimineatza akisor ! pupic.gif
haide, fi tare ! noi sunte langa tine si-ti tinem pumnii ca sa iasa totul bine hug.gif
asteptam sa ne spui si noua ce ai facut give_rose.gif

cred ca semnam toate la acest mesaj, nu-i asa fetelor? tease.gif smile aki, ca iti tinem toate pumnii
si lasa poftele ca si tot la feol patesc cand sunt stresata, si apoi ma cert cu mine pupic.gif
fii o luptatoare si nu-i lasa sa vada ca ai emotii pupic.gif pupic.gif hug.gif pupic.gif
julyalina
mai trec sa las un pupic.gif si o hug.gif
anca veselie
neatzaaa!
si mie mi se intampla sa am tot felul de pofte cand sunt suparata/ ingrijorata...
imi pare rau ca ai probleme la serviciu hug.gif iti tin pumnii! pupic.gif cheer.gif
Karin
Aki, eu iti tin pumnii strans... pupic.gif
Cam aceeasi situatie si la mine la birou: munca multa, bani putini, altii e laudati pentru ce fac eu...si uite asa! mad.gif
Lasa ca rezolvam noi cumva si situatia asta! Ma gandesc serios sa imi schimb locul de munca.... dry.gif
Te pup si astept vesti de la sedinta! pupic.gif pupic.gif
Sexymom
pupic.gif sa iasa totul asa cum vrei tu.
Week-end placut.
Nessie
Rodicuta, iti tin pumnii! pupic.gif
lliliana
pupic.gif pupic.gif Am ajuns in sfarshit pe la tine. Te pup dulcic tare si stau in umbra ta sa dau baiaie la cine te necajeshte. Ai grija de tine si fii puternica. hug.gif floare.gif
Andreea-Rodica
Aki, mult succes! Sa ne tii la curent cu noutatile. Sper sa fie bune, chiar foarte bune.
Weekend placut! hug.gif hug.gif
Salutari si Danutei si succes la scoala.
aki
Salut.Deabia acum m-am hotarit sa va scriu unsure.gif .Deci am fost la sedinta si am discutat salariul meu,la inceput mi-a spus ca daca vreu sa plec sunt libera mad.gif .Dar mai apoi a sunat la sectia de planificare si a vorbit ceva cu sefa de la sectia de planificare in privinta salariului meu.Apoi a cerut telefonul inginerului care a plecat si a sunat parintilor ei si a vorbit ceva cu ei.Apoi mi-a spus s-o sun pe ea si s-o chem la serviciu,sa nu-si fac de cap.
Acum am inteles ca mi-a ridicat salariul dar nu stiu cu cit. devil.gif Ramine de vazut. sorry.gif
Karin
Ma bucur ca ti s-a marit salariul! pupic.gif
E un pas inainte, nu? Tu esti multumita? rolleyes.gif
Nessie
floare.gif Bravo, Rodica! E bine ca l-au crescut! Ma bucur pentru tine! pupic.gif
lliliana
CITAT(aki @ 27-10-2006, 03:20 PM) *

Salut.Deabia acum m-am hotarit sa va scriu unsure.gif .Deci am fost la sedinta si am discutat salariul meu,la inceput mi-a spus ca daca vreu sa plec sunt libera mad.gif .Dar mai apoi a sunat la sectia de planificare si a vorbit ceva cu sefa de la sectia de planificare in privinta salariului meu.Apoi a cerut telefonul inginerului care a plecat si a sunat parintilor ei si a vorbit ceva cu ei.Apoi mi-a spus s-o sun pe ea si s-o chem la serviciu,sa nu-si fac de cap.
Acum am inteles ca mi-a ridicat salariul dar nu stiu cu cit. devil.gif Ramine de vazut. sorry.gif

AAaaaaaaa.....aaaaaiiiii vazuuuut? Yeeeee cheer.gif cheer.gif cheer.gif Uaioooo, ce fain graieshti biggrin.gif pupic.gif Mua. Ai reushit fata. pupic.gif
Sexymom
Sa fie intr-un cesas bun, sa fi multumita, e tot ce conteaza.
buretel
CITAT(aki @ 27-10-2006, 04:20 PM) *

cheer.gif cheer.gif
bravo rodicule, felicitari!!! ai vazut ca s-a putut, mama lor de sefi blum.gif
te pupic.gif sa ai un weekend faaaain! salut.gif
bebeingeras
CITAT(lliliana @ 27-10-2006, 04:03 PM) *

CITAT(aki @ 27-10-2006, 03:20 PM) *

AAaaaaaaa.....aaaaaiiiii vazuuuut? Yeeeee cheer.gif cheer.gif cheer.gif Uaioooo, ce fain graieshti biggrin.gif pupic.gif Mua. Ai reushit fata. pupic.gif

bravo, ai vazut ca ai reusit floare.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif
amalia0701
cheer.gif cheer.gif cheer.gif
bebeingeras
fetelor cati copii consuma droguri, raman imita cand ma gandesc ce pericol ii paste pe viitorii copii ai nostri
mai vazui acum la stiri niste pitici cu se ridicau pe varfuri sa pupe si sa se inchine la moastele sfantului dumitru clap.gif parintilor si bunicilor care i-au crescut in spiritul asta
sper ca sa nu fie facuta doar de dragul de a fi "credinciosi"
Andreea-Rodica
Iti doresc o saptamana frumoasa si sa ne tii la curent cu noutatile de la servici! Ma bucur ca ti-au marit salariul, o meritai!
hug.gif hug.gif hug.gif
Lacry
Felicitari pentru marire, bine ca s-a intamplat cheer.gif cheer.gif
Nu mai conteaza ca intai te-au pus pe jar...

O saptamana faina si un pupic maaare pupic.gif de la noi!
bubbles
`neata aki pupic.gif ... o saptamana frumoasa
luchi
pupic.gif Neatza Rodicutza! mai bine astazi?
lliliana
Salut Akishorule. Cum eshti in noua saptamana? Te tzuc si-ti urez de bine. hug.gif pupic.gif Mai trec pe la tine ca mi-eshti draga. pupic.gif
aki
Salut la fete.sunt mai bine azi.Am fost la hram la bunei si sunt foarte obosita.Ca acasa nu-i nici unde sad.gif .Va doresc o saptamina linistita.Va pup pupic.gif
Karin
O saptamana buna si usoara si tie, Aki! pupic.gif
La hram? Ce hram? Buneii....sunt bunicii tai? give_rose.gif
ina_ceva
Felicitari pentru marirea de salariu!!! give_rose.gif

Un inceput de saptamana cat mai placut!!!
aki
CITAT(Karin @ 30-10-2006, 12:46 PM) *

O saptamana buna si usoara si tie, Aki! pupic.gif
La hram? Ce hram? Buneii....sunt bunicii tai? give_rose.gif

Hramul este ziua satului.Numai bunelul traieste.Bunica e sus sad.gif

Salut Inut si tie iti doresc o saptamina linistita pupic.gif
julyalina
pupic.gif akisorule, imi cer scuze ca am trecut asa tarziu sa te salut give_rose.gif
felicitari pentru marirea de salariu cheer.gif la cat mai multe wink1.gif si dese smile.gif
aki
pupic.gif pupic.gif Alinus pupici cu lipici
aki
blushing.gif Ce frumoase ati fost dragele mele Alinus si Gabit la intilnire si sunteti asa de slabe. :*Asa ce nu ai de ce te stresa Gabit. give_rose.gif Pe celelalte fete nu le cunosc.Acea cu parul blond si cu ochelari de soare imi pare ca o cunosc,dar nu stiu cine-i blushing.gif .Imi psuneti cine este? laugh.gif
Nessie
CITAT(aki @ 30-10-2006, 01:12 PM) *

blushing.gif Ce frumoase ati fost dragele mele Alinus si Gabit la intilnire si sunteti asa de slabe. :*Asa ce nu ai de ce te stresa Gabit. give_rose.gif Pe celelalte fete nu le cunosc.Acea cu parul blond si cu ochelari de soare imi pare ca o cunosc,dar nu stiu cine-i blushing.gif .Imi psuneti cine este? laugh.gif
Aki, uita-te la fiecare poza ca scrie cine e. Dai click pe poza si deasupra ei, in partea stanga scrie. Cea cu ochelari de soare e Michelle. Nu i-a dat jos ca era dupa operatie.
aki
Gabit pupic.gif
aki
Vreau un cine blink.gif .Am vrut tare mult un pichines,dar nu despunem de banii pentru el.Sunt la 100 $,azi am gasit un rotveler de 50 $,poate il luam unsure.gif .
Nessie
CITAT(aki @ 30-10-2006, 03:19 PM) *

Vreau un cine blink.gif .Am vrut tare mult un pichines,dar nu despunem de banii pentru el.Sunt la 100 $,azi am gasit un rotveler de 50 $,poate il luam unsure.gif .
Aki, rotwilerul mananca mai mult decat un om! doh.gif Ai grija la ce cheltuieli de bagi! Are nevoie de oase, carne, mancare uscata special de caini, dus lunar la doctor, vaccinat (si costa mult), deparazitat, etc. E mare responsabilitate! Gandeste-te de 10 ori inainte! Gandeste-te ca nu o sa poti sa-l dai afara daca vezi ca nu te descurci cu el. E ca un copil mic, ce nu creste niciodata.
aki
Oauuu sad.gif .Gabit de unde stii,ai avut asa cine? blink.gif
Nessie
CITAT(aki @ 30-10-2006, 03:37 PM) *

Oauuu sad.gif .Gabit de unde stii,ai avut asa cine? blink.gif
O prietena a avut un caine din rasa asta si dupa 1 an l-a dat la tara, la curte ca nu mai putea sa aiba grija de el. sad.gif Ii facea numai prostii prin casa, darama vazele, rodea tot ce prindea (papuci, jucarii, linguri de lemn, usi, chiar coltul peretilor doh.gif ).
lliliana
Neatza Akishoru' scump.Pup dulce shi urez de bine. pupic.gif hug.gif floare.gif
MIRRRUNA
Neata Akiiii pupic.gif
Am citit ca te'ai hotarat la o anume rasa de caine. Sunt de acord cu Nessie ca rasa asta de caine e ... mai greu de stapanit si cere multa atentie si rabdare si SPATIU!
Eu de cand ma stiu visez la un Golden Retriver wub.gif
Click sa vezi atasamentul
julyalina
pupic.gif akisorul
am vazut ca vrei un catel dry.gif rotwailerii sunt preferatii mei dar nu am luat pentru ca sunt greu de stapanit si mananca si mult si au nevoie de multa miscare ...
daca vrei neaparat un animalutz poti lua un papagal (perus) si sunt mult mai usir de ingrijit, nu mananca mult si nici nu costa asa de mult hug.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.