CITAT(Karin @ 01-11-2006, 04:59 PM)

Place catzelul la nebunie, Aki!
Pup fata!

Karinus pupici si merci de vizita

CITAT(Andreea-Rodica @ 01-11-2006, 05:00 PM)

Super catel! Sa fie sanatos si cuminte!
Merci mult Andreia

CITAT(Tulip @ 01-11-2006, 07:22 PM)

Ai un super catelus!

Si tu esti ff. frumoasa!

CITAT(mirela_awad @ 02-11-2006, 02:08 AM)

Salut aki! ce

dragut ai in poze! sa-l stapanesti sanatoasa! sper ca tu si danuta sunteti bine! pupici si un rest de saptamana frumos!
Mirelus ce bine imi pare ca i trecut si pe la mine

.Acus vin si eu la tine ca eri si alaltaeri nu am mai reusit sa vad ce mai faci

CITAT(lliliana @ 02-11-2006, 09:43 AM)

Salut frumusetze. Imbratzisez cu drag shi urez de bine.
Ai grija iubita...rotweillerii nu-s tocmai cei mai cumintzei caini. Are un coleg de serviciu unul care a crescut pe langa mine, acilea la birou. Am avut la peripetzii cu el...ceva de speriat. Ahi acum...e cat un vitzelus...nu exagerez. E bine hranit shi plictisit. Dar nu tolereaza pe oricine. Cand era mic shi-mi vedea pantalonii fluturand ii capsa metodic...M-a lasat fara vreo cateva perechi...i-a faurit cu dintzishorii sai scumpi. Shi mai avea o boala
).gif)
Ii placea sa faca pishu in mijlocul biroului la shefu'...

Ce circ am avut cu el cand a gasit gramada de kk langa piciorul scaunului "prezidentzial" hahahaha

Era sa ma bata

Da' intra pe langa mine ca din pushca shi facea pishu si kk inainte de a apuca sa-l dau afara

Yep.

Salut Lilliana.
Aseara Graph a fost pedepsit ca a facut pisu pe covor.L-am dus la baie si i-am spus sa stea acolo sa nu iasa.La inceput nu vroia sa asculte si a trecut pragul.Dupa aceia i-am pus ca bariera un ziar rulat si ia-m lamurit ca nu are voie sa treaca.A stat asa o noapte intreaga in baie si a scheunat dar nu atrecut bariera(i-am pus un covoras si a dormit acolo)Imi place foatre mult ca ne intelege

.
Acum lamuriti-ma si pe mine ce sa fac sa nu faca pisu i casa