Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Slabim in continuare:)))))))))))))))))))))
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75
aki
Azi sunt foarte ocupata,sper sa pot intra pe aici dupa ce termin.Am de controlat o gramada de procese verbale.Cind le-am adus in birou mi-au rupt bratele devil.gif .
Alinus vreau anume un cine nu pasare.Stiu ca e greu de intretinut un rotveler dar Sergiu ii iubeste foarte mult cu toate ca si-ar dori un doberman w00t.gif
Andreea-Rodica
O zi usoara, spor la treaba! hug.gif hug.gif
lliliana
VAd ca nu numai Cristi a mea viseaza sa-si ia cutzu la bloc...mai sunt shi aaaaaleeeleeee....Haski vrea...sa roada tot...sa sparga tot. w00t.gif ..Pen'ce-mi trebuie mie linishte?...Da-o-ncolo, viata tre' sa fie trepidanta. biggrin.gif )).gif
buretel
CITAT(aki @ 31-10-2006, 04:20 PM) *

Alinus vreau anume un cine nu pasare.Stiu ca e greu de intretinut un rotveler dar Sergiu ii iubeste foarte mult cu toate ca si-ar dori un doberman w00t.gif

rottweiler sau doberman la bloc nono.gif un catel mic, de apartament v-ar trebui. daca nu, mai bine deloc. e un chin pt un animalutz mare intr-un spatiu asa mic sorry.gif

hug.gif aki
lliliana
Salut Akishoru'...Pove' ce mai faci cu lucru'...Eshti bine? Te-au imbogatzit aia? Fata ce face? S-a cumintzit? Hai da un pup si vina in bratze a me. hug.gif floare.gif pupic.gif
honey79
Te pupic cu drag si te imbratisez cu foc, Akisor scump.
O zi superba sa ai, plina de evenimente frumoase.
amalia0701
Draga mea fiemea de cand ne-am mutat la casa noastra macar odata pe saptamana ma intreaba daca ne luam un animalutz.
Ea ar vrea un caine, sau o pisica, macar un porc de guineea.....
Io care fac curatenie, cum pot si cand am timp, nu sunt de acord.
Nu cred ca ne putem asuma responsabilitatea unui animal, iar destul curatz dupa 3.
La tine mai e aspectul daca proprietarii sunt de acord sa le aduci la ei in casa un animal.
Te-ai gandit la asta?
Io place lui Sergiu, dar el constientizeaza ce presupune un caine mare in casa?
lliliana
Cand mi-am luat primul animal in casa....fie-mea a zis..."Mami...pe cuvant ca eu ii dau sa pape...fac curat. )).gif Abureli...Am avut 2 porcushori de Peru...Traiesc putzin din pacate...6 ani...am plans muuuuuult dupa ei. Erau asha simpatici. Acu' am pisica. Asta papa bani grei. Nisip ca sa nu miroase in casa...papa bun ca suntem nascute din ^$%^$%$ de printz shi nu mancam decat Purina...shi de la plic. Cand merg la cumparaturi pentru ea...cam 60 RON las acolo. Nashpa, nu? Dar...compenseaza zambetele pe care le starneshte.
Caine mare, am avut...am moshtenit unul...vaaaaai...era un scump. Ma trezea dimineatza la 4.30 w00t.gif ...imi dadea cu laba pe umar )).gif Hai stapana ca ma scapa pishu.... )).gif Dar...l-am dus la mami...era extraordinar de inteligent...Numai ca nu vorbea. L-am fi chinuit. Era pacat.
julyalina
'akisorule pe unde esti? eu am trecut sa-ti las un pupic.gif

CITAT(lliliana @ 01-11-2006, 02:15 PM) *

Cand mi-am luat primul animal in casa....fie-mea a zis..."Mami...pe cuvant ca eu ii dau sa pape...fac curat. )).gif Abureli...Am avut 2 porcushori de Peru...Traiesc putzin din pacate...6 ani...am plans muuuuuult dupa ei. Erau asha simpatici. Acu' am pisica. Asta papa bani grei. Nisip ca sa nu miroase in casa...papa bun ca suntem nascute din ^$%^$%$ de printz shi nu mancam decat Purina...shi de la plic. Cand merg la cumparaturi pentru ea...cam 60 RON las acolo. Nashpa, nu? Dar...compenseaza zambetele pe care le starneshte.
Caine mare, am avut...am moshtenit unul...vaaaaai...era un scump. Ma trezea dimineatza la 4.30 w00t.gif ...imi dadea cu laba pe umar )).gif Hai stapana ca ma scapa pishu.... )).gif Dar...l-am dus la mami...era extraordinar de inteligent...Numai ca nu vorbea. L-am fi chinuit. Era pacat.

lol.gif lol.gif lol.gif

Andreea-Rodica
Aki, unde esti? Nu-ti sta in fire sa lipsesti asa mult de pe forum. Sper ca esti bine si nu au aparut alte probleme la servici.
aki
Salut.Am fost cam ocupata zilele astea. Dam cazangeria in exploatare si facem bilantul. Am fost eri si am luat cinele. E un dulce. De unde l-am luat am vazut si pe mama lui e foarte frumoasa, si e tot la bloc.
Imi pare rau ca sunteti toate impotriva ca l-am luat. sad.gif . Dar mai vedem cu ce se termina toata povestea aceasta. Vi-l prezint pe GRAPH
Imagine
Imagine
Nessie
Rodica, e un frumos! Sper sa va intelegeti bine si sa fiti fericiti! floare.gif
lliliana
CITAT(Nessie @ 01-11-2006, 04:42 PM) *

Vorbeai de Sergiulica sau de cutu ala frumos din pozaaaaa? )).gif pupic.gif hug.gif floare.gif

Aki...frumusetze... hug.gif
aki
Merci Gabit pupic.gif E un lenos de toata frumusetea.Nu se misca un mm singur.E foatre cuminte si blind
lliliana
CITAT(aki @ 01-11-2006, 04:46 PM) *

Merci Gabit pupic.gif E un lenos de toata frumusetea.Nu se misca un mm singur.E foatre cuminte si blind

Nu e rotweiller? smile.gif
aki
CITAT(lliliana @ 01-11-2006, 04:51 PM) *

CITAT(aki @ 01-11-2006, 04:46 PM) *

Nu e rotweiller? smile.gif

E chiar el tease.gif

CITAT(lliliana @ 01-11-2006, 04:44 PM) *

CITAT(Nessie @ 01-11-2006, 04:42 PM) *

Vorbeai de Sergiulica sau de cutu ala frumos din pozaaaaa? )).gif pupic.gif hug.gif floare.gif

Aki...frumusetze... hug.gif

pupic.gif
Karin
Place catzelul la nebunie, Aki! floare.gif
Pup fata! pupic.gif
Andreea-Rodica
Super catel! Sa fie sanatos si cuminte!
Tulip
Ai un super catelus! cheer.gif cheer.gif Si tu esti ff. frumoasa!
mirela_awad
Salut aki! ceImagine dragut ai in poze! sa-l stapanesti sanatoasa! sper ca tu si danuta sunteti bine! pupici si un rest de saptamana frumos!
lliliana
Salut frumusetze. Imbratzisez cu drag shi urez de bine. pupic.gif
Ai grija iubita...rotweillerii nu-s tocmai cei mai cumintzei caini. Are un coleg de serviciu unul care a crescut pe langa mine, acilea la birou. Am avut la peripetzii cu el...ceva de speriat. Ahi acum...e cat un vitzelus...nu exagerez. E bine hranit shi plictisit. Dar nu tolereaza pe oricine. Cand era mic shi-mi vedea pantalonii fluturand ii capsa metodic...M-a lasat fara vreo cateva perechi...i-a faurit cu dintzishorii sai scumpi. Shi mai avea o boala )).gif Ii placea sa faca pishu in mijlocul biroului la shefu'... lol.gif Ce circ am avut cu el cand a gasit gramada de kk langa piciorul scaunului "prezidentzial" hahahaha lol.gif Era sa ma bata lol.gif Da' intra pe langa mine ca din pushca shi facea pishu si kk inainte de a apuca sa-l dau afara lol.gif Yep. lol.gif
aki
CITAT(Karin @ 01-11-2006, 04:59 PM) *

Place catzelul la nebunie, Aki! floare.gif
Pup fata! pupic.gif

Karinus pupici si merci de vizita pupic.gif

CITAT(Andreea-Rodica @ 01-11-2006, 05:00 PM) *

Super catel! Sa fie sanatos si cuminte!

Merci mult Andreia pupic.gif

CITAT(Tulip @ 01-11-2006, 07:22 PM) *

Ai un super catelus! cheer.gif cheer.gif Si tu esti ff. frumoasa!

pupic.gif pupic.gif pupic.gif

CITAT(mirela_awad @ 02-11-2006, 02:08 AM) *

Salut aki! ceImagine dragut ai in poze! sa-l stapanesti sanatoasa! sper ca tu si danuta sunteti bine! pupici si un rest de saptamana frumos!

Mirelus ce bine imi pare ca i trecut si pe la mine cheer.gif .Acus vin si eu la tine ca eri si alaltaeri nu am mai reusit sa vad ce mai faci pupic.gif

CITAT(lliliana @ 02-11-2006, 09:43 AM) *

Salut frumusetze. Imbratzisez cu drag shi urez de bine. pupic.gif
Ai grija iubita...rotweillerii nu-s tocmai cei mai cumintzei caini. Are un coleg de serviciu unul care a crescut pe langa mine, acilea la birou. Am avut la peripetzii cu el...ceva de speriat. Ahi acum...e cat un vitzelus...nu exagerez. E bine hranit shi plictisit. Dar nu tolereaza pe oricine. Cand era mic shi-mi vedea pantalonii fluturand ii capsa metodic...M-a lasat fara vreo cateva perechi...i-a faurit cu dintzishorii sai scumpi. Shi mai avea o boala )).gif Ii placea sa faca pishu in mijlocul biroului la shefu'... lol.gif Ce circ am avut cu el cand a gasit gramada de kk langa piciorul scaunului "prezidentzial" hahahaha lol.gif Era sa ma bata lol.gif Da' intra pe langa mine ca din pushca shi facea pishu si kk inainte de a apuca sa-l dau afara lol.gif Yep. lol.gif

Salut Lilliana.
Aseara Graph a fost pedepsit ca a facut pisu pe covor.L-am dus la baie si i-am spus sa stea acolo sa nu iasa.La inceput nu vroia sa asculte si a trecut pragul.Dupa aceia i-am pus ca bariera un ziar rulat si ia-m lamurit ca nu are voie sa treaca.A stat asa o noapte intreaga in baie si a scheunat dar nu atrecut bariera(i-am pus un covoras si a dormit acolo)Imi place foatre mult ca ne intelege w00t.gif .
Acum lamuriti-ma si pe mine ce sa fac sa nu faca pisu i casa doh.gif
aki
Nu vrea nimeni sa vie si sa-mi dea sfaturi? blink.gif
Nessie
Aki, nu ai ce sa ii faci! Pana la vreo 4 luni o sa faca in casa pe unde apuca. Nu-l pedepsi ca nu o face din rautate. Asa e un fapt la catei! Pana cresc suficient de mari sa isi faca un program de iesit afara dimineata si seara, fac de mai multe ori pisu, pe unde ii apuca. Si mai stiu ca pana nu isi face toate vaccinurile nu ai voie sa il scoti din casa ca poate sa ia diferite boli.
ina_ceva
Sa-ti traiasca catzelul si sper sa ajunga ascultator si " cuminte" cat mai repede!
Esti o scumpica! pupic.gif
aki
Stiu ca nu se poate Gabit afara.Saptamina ceia il ducem la vaccin.Dar cu lada de nisip pentru viceu nu stiti nimic? blink.gif
Merci Ina pupic.gif .De ce asa rar pe la mine hug.gif ?
Nessie
CITAT(aki @ 02-11-2006, 11:28 AM) *

Stiu ca nu se poate Gabit afara.Saptamina ceia il ducem la vaccin.Dar cu lada de nisip pentru viceu nu stiti nimic? blink.gif
cateii foarte rar fac la nisip. Prin natura lor, prefera spatiile deschise sa-si faca nevoiele. Pisicile in schimb sunt exact invers. wink1.gif
lliliana
CITAT(Nessie @ 02-11-2006, 01:34 PM) *

CITAT(aki @ 02-11-2006, 11:28 AM) *

cateii foarte rar fac la nisip. Prin natura lor, prefera spatiile deschise sa-si faca nevoiele. Pisicile in schimb sunt exact invers. wink1.gif

Ca femeia shi barbatul biggrin.gif
Io cred ca fara cearta ca a facut pishu unde nu trebuie nu cred ca-l indreptzi. Bataie...nu...nu sunt de acord. Dar catzeii pricep la vorba aspra. )).gif
Nessie
Rodi, sper sa nu te superi pe mine. hug.gif
Ti-am pus mesajul cu dresajul catelului la forumul de animale, la Cum dresam un caine?. Poate te mai ajuta si alte fete care au catel si nu citesc aici. pupic.gif
aki
Ce buna esti pupic.gif pupic.gif pupic.gif
Karin
Aki, am tot vrut sa iti spun: esti o frumuseteeeeeeeeee si o slabanoagaaaaaaaaaaaa! pupic.gif
Iar catelul e fenomenal! L-as smotoci zilnic! yahoo.gif
Io nu prea pot sa iti dau sfaturi pentru catei, ca io am o pisicutza.... wink1.gif
Sper sa va descurcati cu educarea lui! pupic.gif
Andreea-Rodica
Weekend placut ! hug.gif hug.gif floare.gif
midnight_talker
Ciao Aki!!!Pupici multi si un weekend fain sa ai.
aki
CITAT(Karin @ 03-11-2006, 11:17 AM) *

Aki, am tot vrut sa iti spun: esti o frumuseteeeeeeeeee si o slabanoagaaaaaaaaaaaa! pupic.gif
Iar catelul e fenomenal! L-as smotoci zilnic! yahoo.gif
Io nu prea pot sa iti dau sfaturi pentru catei, ca io am o pisicutza.... wink1.gif
Sper sa va descurcati cu educarea lui! pupic.gif

Karinus multumesc de complimente.Si tu esti foarte draguta.as vrea sa te cunosc personal.O saptamina frumoasa iti doresc give_rose.gif

CITAT(Andreea-Rodica @ 04-11-2006, 05:58 PM) *

Weekend placut ! hug.gif hug.gif floare.gif

pupic.gif
Karin
Neatza iubita! pupic.gif
Pai cand vii in Romania, "trage" pe la Tm si io te primesc cu drag! hug.gif
O zi buna sa ai si o saptamana infloritoare! pupic.gif
Ce mai face catelusul?
aki
CITAT(midnight_talker @ 05-11-2006, 12:19 AM) *

Ciao Aki!!!Pupici multi si un weekend fain sa ai.

Merci ancuta si tie o saptamina minunata iti doresc pupic.gif
aki
CITAT(Karin @ 06-11-2006, 10:47 AM) *

Neatza iubita! pupic.gif
Pai cand vii in Romania, "trage" pe la Tm si io te primesc cu drag! hug.gif
O zi buna sa ai si o saptamana infloritoare! pupic.gif
Ce mai face catelusul?

Salut Karinus.Ce sa faca catelul face nazdravanii.Am fost acasa la parinti la ziua tatei is cind am venit casa era toata cu fundul in sus.Dar el era atit de vesel ca ne-am intors si asa schelalaia cu jale de ti se rupea inima.Dar acum e bine,umbla numai din urma noastra prin casa sa nu-l mai lasam devil.gif
Aici se juca cu Dana
Imagine

Imagine
honey79
Pupicei , scumpa Akisor.
Ai o fetita su-per-ba!!! Sa-ti traiasca si sa-ti aduca numai bucurii.
Te pup dulce si te imbratisez cu drag.
Sa ai o saptamana minunata si o zi de Luni extraordinara.
aki
Multumesc mult honey pupic.gif
Acum facem lectiile.Tare greu s-a mai trezit Danuta azi dimineata dupa vacanta.Azi dimineata m-a intrebat cind o sa fie iarasi vacanta wacko.gif
crissy
Aki, ai o frumusete de fata. Recunosc ca nu am citit tot jurnalul si nu stiam ca ai o fetita. Sa-ti traiasca. Cred ca ea e cea mai fericita ca v-ati luat si un catelus!
aki
Da suntem foarte bucurosi de catelus.Are o saptamina la noi,dar imi para ca s-a facut asa de mare,parca creste din apa w00t.gif
Sexymom
Ce draguta si fericita este Dana cu catelusul ei. pupic.gif
lliliana
Aki...mi-era un dor de tineee.... pupic.gif hug.gif floare.gif
Andreea-Rodica
Ce fetita frumoasa ai ! Sa-i dea Dumnezeu noroc! Te imbratisez cu drag hug.gif hug.gif hug.gif
aki
CITAT(Sexymom @ 06-11-2006, 05:41 PM) *

Ce draguta si fericita este Dana cu catelusul ei. pupic.gif

Sexy cum te simti cu puteri noi dupa vacanta? pupic.gif

CITAT(lliliana @ 06-11-2006, 09:11 PM) *

Aki...mi-era un dor de tineee.... pupic.gif hug.gif floare.gif

Si mie Lilisor,nu prea am cind sa va citesc,dar promit sa recuperez cheer.gif

CITAT(Andreea-Rodica @ 07-11-2006, 01:45 AM) *

Ce fetita frumoasa ai ! Sa-i dea Dumnezeu noroc! Te imbratisez cu drag hug.gif hug.gif hug.gif

Merci Andreia.Si eu iti urez tot ce-i mai bun in viata pupic.gif
julyalina
buna dimineatza akisor pupic.gif mi-a fost dor di tini hug.gif

sa-ti traiasca catelul! rotwailerii sunt preferatii mei blum.gif
akisor, ai grija sa-l inveti cine este stapanul wink1.gif ca altfel o sa ti se "urce in cap" ca o sa se creada sef )).gif si nu o sa va mai intelegeti cu el sad.gif
aki
Cred ca deacum isi arata cine e seful.Si numai pe Sergiu il ascultameu pot sa strig toata ziua la el ca el nici treaba n-are sad.gif .Lui Danuta face ce face si [o apuca de fundul pantalonilor si o dezbraca blink.gif si mereu face asa.Unde o gaseste o torie de pantaloni wacko.gif
julyalina
lol.gif ce ti-am spus ? trebuie sa-l invatati cine este seful ! altfel intreti voi in grija lui huh.gif si el considera ca trebuie sa aibe grjia de voi si o sa va terorizeze blink.gif
aki
Mi-i jale sa-l cert ca se uita cu niste ochi tristi la mine sad.gif .
La tine Alinus ce se mai aude cu viata personala blum.gif
julyalina
CITAT(aki @ 07-11-2006, 11:33 AM) *

Mi-i jale sa-l cert ca se uita cu niste ochi tristi la mine sad.gif .

lol.gif pai tocmai aia este ! ca te impresioneaza si pana la urma il lasi sa face tot ce vrea wink1.gif

viata personala ?.... hmmmmmm e prin pom pe undeva dry.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.