Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Slabim in continuare:)))))))))))))))))))))
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77
aki
Acum am luat masa si acum vreau sa mai citesc pe la voi prin jurnale.La noi e cald a esit un soare de toata frumusetea give_rose.gif
bubbles
salut akisorule pupic.gif si eu am gasit de unde sa iau un catelush mic mic..puiutz sa il duc buikmeii k ii e urat fara noi aks si mai ales fara catelusa care am avut`o 14 ani dar care a murit acum 4 luni(pe 11 nov sunt 4 luni) sad.gif
aki
Draga,eu stiu ce inseamna sa-ti moara cinele.Si eu am trecut prin aceasta de doua ori.Am crezut ca mi se inaruie cerul in fata,dar am trecut peste aceasta.Pina acum nu puteam sa-mi cumpar cine,dar acum mi s-a primit deaorece lui Sergiu tot ii plac cinii.Si e mult mai usor cind ambii parteneri iubesc animalut in casa.Al tau iti va permite?Sau ceva nu am inteles.... sad.gif Ce vreai sa faci cu cinele? blink.gif
bubbles
aki eu iau cainele si i`l las bunikmii la piatra neamt...k noi ne`ammutat in gheorgheni...si al meu nu are ce sa zica mai ales ca pe 30 nov e sf andrei si tb sa imi ai ceva cadou biggrin.gif
ina_ceva
CITAT(aki @ 07-11-2006, 09:11 AM) *

Cred ca deacum isi arata cine e seful.Si numai pe Sergiu il ascultameu pot sa strig toata ziua la el ca el nici treaba n-are sad.gif .Lui Danuta face ce face si [o apuca de fundul pantalonilor si o dezbraca blink.gif si mereu face asa.Unde o gaseste o torie de pantaloni wacko.gif

lol.gif lol.gif saracutza.Parca-l vad facand asta cand aveti musafiri )).gif
aki
Salut la toata lumea.Cum e timpul la voi,la noi s-a intors toamna.O zi linistita va doresc give_rose.gif
lliliana
Akidoru'...pup pupic.gif Mai vorbeshte shi cu mine ca mi-i dor di tini. hug.gif
aki
Sunt aici.Ai intrebari? pupic.gif
Sexymom
Buna Rodi, la noi e urat afara, de 2 zile ploua si bate vantul, nu am chef sa fac nimic ...
aki
La noi s-a mai potolit putin timpul.E bine si caldut.Acum am mincat niste ton si pate.Nu stiu cim sa pauc de dieta...M-am ingrasat foarte tare devil.gif
Nu am chef de nimic sad.gif
aki
pupic.gif Salut la tot forumul.O zi buna va doresc la toate
julyalina
buna dimineata akisorule pupic.gif
ce mai face Graf ? te asculta sau nu?
aki
Salut Alinus pupic.gif .GRAPH cam isi face de cap,dar il dau eu la brazda.Si imi pare rau ca asculta numai de Sergiu,pe mne nici nu ma aude.Si cel mai rau este ca eu ii dau mincare,si pe mine ma neglijeaza devil.gif .
Eri mi-a rasturnat tot detergentul pe jos,imi venea sa-i dau o bataie buna doh.gif .
Imi tirie toate hainele de pe fotolii si de pe scaune.si cind le vede pe toate jos atunci se linisteste wacko.gif
lliliana
Mua shi mua shi mua...Is tare pupacioasa azi. Vino incoace sa te tzoc toata. pupic.gif pupic.gif pupic.gif
crissy
Buna, Aki!
Ce-ti mai fac copilasii?
La noi astazi a fost cald si soare dimineata iar spre amiaza s-a starnit un vant de ziceai ca-i miezul iernii.
Puup si noapte buna.
amalia0701
Servus iubita!
Un weekend fain sa ai pupic.gif
aki
CITAT(lliliana @ 09-11-2006, 06:53 PM) *

Mua shi mua shi mua...Is tare pupacioasa azi. Vino incoace sa te tzoc toata. pupic.gif pupic.gif pupic.gif

pupic.gif Chiar pupacioasa esti.Te duci la intilnire? hug.gif
julyalina
'neatza akisorule pupic.gif
din cate stiu eu, lilicul nu poate veni la intanire din motive de distanta sad.gif adica ea nu este din Bucuresti sad.gif
aki
CITAT(crissy @ 10-11-2006, 01:08 AM) *

Buna, Aki!
Ce-ti mai fac copilasii?
La noi astazi a fost cald si soare dimineata iar spre amiaza s-a starnit un vant de ziceai ca-i miezul iernii.
Puup si noapte buna.

Fac bine copii,cresc mari si eu in rind cu ei doh.gif

CITAT(amalia0701 @ 10-11-2006, 07:26 AM) *

Servus iubita!
Un weekend fain sa ai pupic.gif

Merci Amalia, la fel si tu pupic.gif
luchi
pupic.gif Graph e tare dragalas, dar fiind pui, cred ca e normal sa fie putin neascultator.
La noi a fost soare, si cald, si eu am mancat muulte bomboane bucuria doh.gif (stii tu de care)
aki
CITAT(julyalina @ 10-11-2006, 10:21 AM) *

'neatza akisorule pupic.gif
din cate stiu eu, lilicul nu poate veni la intanire din motive de distanta sad.gif adica ea nu este din Bucuresti sad.gif

Neata Alinus.Imi pare rau ca nu poate veni si ea la Bucuresti.Cered ca ea nu va permitea sa stati serioase si triste.Cred ca mureati pe acolo de ris.Taman suntei un set intreg:Tu,Mara,Mooka,Liliana ( poate am mai uitat pe cineva sa nu se supere)care fac toata veselia zilei

CITAT(luchi @ 10-11-2006, 10:24 AM) *

pupic.gif Graph e tare dragalas, dar fiind pui, cred ca e normal sa fie putin neascultator.
La noi a fost soare, si cald, si eu am mancat muulte bomboane bucuria doh.gif (stii tu de care)

Salut Mokut.Normal ca stiu de care si sunt foatre gustoase.De unde le ai? unsure.gif
julyalina
CITAT(aki @ 10-11-2006, 10:26 AM) *

Cred ca mureati pe acolo de ris.Taman suntei un set intreg:Tu,Mara,Mooka,Liliana ( poate am mai uitat pe cineva sa nu se supere)care fac toata veselia zilei

lol.gif nu suntem noi serioase deloc si triste nici atat nu o sa stam mai ales cand o sa ne vedem blum.gif si cica vin si baieti wink1.gif

CITAT(aki @ 10-11-2006, 10:29 AM) *

CITAT(luchi @ 10-11-2006, 10:24 AM) *

Salut Mokut.Normal ca stiu de care si sunt foatre gustoase.De unde le ai? unsure.gif

w00t.gif voi iar vorbiti de lucruri sfinte ? blum.gif nu de alta dar ud tastatura si nici macar nu stiu care sunt bomboanbele bucuria doh.gif
luchi
CITAT(aki @ 10-11-2006, 10:29 AM) *

Le-am cumparat dintr-o piata de la Galati. Taaare bune au mai fost! blushing.gif
aki
Vina la Chisinau si o sa te servesc.Sau sa-ti trimit in Rominia?De unde esti? unsure.gif
aki
Am venit acum de la sedinta,iarasi seful a fost cu fundul in sus devil.gif .Acum sunt ontr-o dispozitie cam naspa.Dar vine w,trebuie sa uit de toate relele cheer.gif yahoo.gif
Ce pot bea eu pentru stres si nervi ca sunt toata un pumn de nervi.Poate Amalia ma poate ajuta floare.gif
Sexymom
Aki ia de la farmacie un ceai Antistres sau Somn linistit, sa vezi ce te calmezi, )).gif dar sefi nu sunt sefi ca sa enerveze angajatii?daca aveam mailul tau iti trimiteam eu un filmulet super despre un moment in care iti iubesti seful lol.gif
aki
Imi trimiti? ti-am scris emailul pe privat pupic.gif
bubbles
salut akisorule.. pupic.gif
Andreea-Rodica
Weekend placut Akisor dulce! hug.gif hug.gif floare.gif
Sexymom
Trimis, dar sper sa nu il vada si seful lol.gif
aki
Salut la fete.Sexy primit filmulteul si ris pina la lacrimi.Se poate din greseala sa il trimit sefului? tease.gif
ina_ceva
Neatza, aki!!!
Ce-ti face animalutzul? E mai ascultator?

O zi cat mai linistita!!! hug.gif pupic.gif
Sexymom
Ma bucur ca ti-a placut, ai grija de tine, o saptamana linistita . pupic.gif
aki
Azi am avut tare mult de lucru si nu prea am reusit sa intru pe aici sad.gif .Dar am reusit pe citeva sa va citesc
aki
Salut.Nu prea intra nimeni pe la mine sad.gif
Unde ati disparut? blink.gif
Nessie
Pai ai fost plecata si casa era goala.... Mai spune-ne ce mai faci? Cum merge cu ne(dieta)? Parca tis e click-aise si tie ceva acolo la capsor! naughty.gif
MIRRRUNA
Akiiiii pupic.gif give_rose.gif
Mai povesteste'ne de la tine hug.gif Toate sunt bine sper! salut.gif
aki
SUNT ACUM OCUPATA CAM OCUPATA.iMI REDACTEZ O CARTE CU RECETE.VREAU SA GATESC MULT SI SA MA FAC MARE SI MULTA doh.gif
AM GATIT ASEARA CROCHETE DE CARTOFI CU MITITEI.AM FACUT POZE,MINE VI LE ARAT grin.gif
Andreea-Rodica
Cred ca glumesti: tu mare si multa?! Nu cred.
Iti urez o saptamana buna hug.gif hug.gif
aki
Salut fetele. pupic.gif Ma duc sa mai citesc pe la voi prin jurnale si revin hug.gif
julyalina
give_rose.gif 'neatza akisorule ! hug.gif
cum merge cu cartea de bucate? blum.gif dupa ce o termini ne-o dai si noua? naughty.gif
aki
ok Alinus ti-o dau.Recetele sunt date de Mooka,Liliana si a mai luat de pe net w00t.gif
julyalina
CITAT(aki @ 15-11-2006, 11:56 AM) *

ok Alinus ti-o dau.Recetele sunt date de Mooka,Liliana si a mai luat de pe net w00t.gif

cheer.gif super ! multumesc akisorule pupic.gif ma gandeam sa o postam si aici la forumul de bucatareala blum.gif
aki
Mai am ceva de lucru la ea,dar cum termin o postez.Tu ce mai faci?
julyalina
muncesc cu drag si spor wacko.gif si mai trisez intrand pe aici blum.gif
aki
Eu acum nu prea am de lucru blum.gif Ma duc acum pe la tine,poate gasesc vre-un banc w00t.gif
honey79
Pup Akisor dulce.
O zi frumoasa iti doresc, plina de evenimente frumoase.
aki
CITAT(honey79 @ 15-11-2006, 01:47 PM) *

Pup Akisor dulce.
O zi frumoasa iti doresc, plina de evenimente frumoase.

pupic.gif
Sexymom
Ce mai faci Rodi? vad ca e cam liniste pe aici, toate fetele sunt prinse cu cate ceva. Eu ma chinui sa gasesc o reteta cu napi ca i s-a sculat alui meu sa-i gatesc napi, iar eu i-am vazut pentru prima data aseara cand i-a adus. Nu ai nici o reteta cu napi?Ca abia scapai de praz si dadui peste napi. sad.gif
lliliana
Akidoru' puishoruuuu...mua shi mua shi mua. Te-am pupat cu foc, acu's atenta...ce mai faci? Mmm? hug.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.