Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Slabim in continuare:)))))))))))))))))))))
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77
bubbles
`neata kisorule...multi pupici de la mine pupic.gif
luchi
Aki, ma pregateam sa-ti scriu, si vad ca scrii si tu. Acum sa vedem care termina prima blum.gif
lliliana
Hihi....te-a batut Luchi...cred ca shi eu.... naughty.gif blum.gif
bubbles
si aki scrie...scrie...poate scrie un roman biggrin.gif
aki
Salut la toata lumea.
Sexy nu stiu nici o receta cu napi,noi ii mincam cruzi sau in salata pupic.gif
Am facut prima data crochete de al lui Gabit.Asa arata?Le-am facut si eum cum mi-am inchipuit blink.gif
Imagine
Asa doarme GRAPH
Imagine
_noni_
neata!

ce bine arata chestiile alea? ce sunt? sunt bune? eu cred ca da! vreau si moi!! grin.gif

si catelul e o dulceata!

}{
aki
NONI SUNT CROCHETE DE CARTOFI,MICI SI SALATA DE MORCOV MARINAT pupic.gif
luchi
Aki, arata bine papica. salata aia de morcov se mai numeste cumva si morcov paisoare? Am mai vazut pe undeva, si de atunci poftesc rraaaau la ea. blushing.gif
honey79
Pupicei dulcei si imbratisari cu drag, Akisor scumpic.
Sa ai o zi frumoasa ca tine.
Puuuup.
aki
Am baut o cafea si inca mi-i somn.Acus plec dupa Danuta.Mine pleaca in excursie la manastirea Hincu.Nu are rabdare sa vie mai repede vinerea w00t.gif

CITAT(luchi @ 16-11-2006, 01:05 PM) *

Aki, arata bine papica. salata aia de morcov se mai numeste cumva si morcov paisoare? Am mai vazut pe undeva, si de atunci poftesc rraaaau la ea. blushing.gif

Se numeste "Morcov chinezesc"
E tare bun, mie imi ese foatre bine blum.gif

CITAT(honey79 @ 16-11-2006, 01:08 PM) *

Pupicei dulcei si imbratisari cu drag, Akisor scumpic.
Sa ai o zi frumoasa ca tine.
Puuuup.

Si tie draguta pupic.gif .Unde esti acum?In Rominia?
Nessie
Aki eat.gif arata super! Abia astept cartea ta de bucata! grin.gif

Ti-am modificat pozele, ca erau prea mari. Citeste la Cutia de propuneri cum sa le redimensionezi singurica sa se poata vedea. pupic.gif O zi frumoasa!
aki
Gabit merci.
Asa trebuie sa arate crochetele?Ca nu am vazut niciodata blink.gif
Nessie
Da, arata super! biggrin.gif
aki
Gata am gasit.Cam asa trebuie sa arate Imagine
Se aseamana cu ale mele yahoo.gif
aki
Mine imi trimit fata la manastire si nu prea stiu ce sa-i dau de mincare blink.gif .
Cred ca-i fac niste tartine cu sunca si chifle cu pate
RECETA
CHIFLE UMPULTE CU PATE
4 chifle.
• 50 g unt, 100 g pate, ou, piper pisat, o legatura de marar.
Se taie la fiecare chifla cite un capac.
Se scoate miezul si se pune intr-un castron unde se amesteca cu pateu, ou si cu unt.
Se adauga piper pisat si marar dupa gust.
Se umplu chiflele cu aceasta compozitie si se coc la cuptor 15 minute la foc moderat.
Se servesc calde.
aki
M-a chemat seful doh.gif
Andreea-Rodica
Bafta la sefu'!
Dar nu ne dai si noua reteta aia de morcov marinat, ca imi inchipui ca e crud sau cum ?! Daca ai timp lamureste-ma, te rog, ca daca e crud e Monti si poate fac si eu.
In rest, te imbratisez cu drag si excursie frumoasa Danutei! hug.gif hug.gif
lliliana
CITAT(aki @ 16-11-2006, 02:27 PM) *

Mine imi trimit fata la manastire si nu prea stiu ce sa-i dau de mincare blink.gif .
RECETA
CHIFLE UMPULTE CU PATE
4 chifle.
Se scoate miezul si se pune intr-un castron unde se amesteca cu pateu, ou si cu unt.
Se umplu chiflele cu aceasta compozitie si se coc la cuptor 15 minute la foc moderat.
Se servesc calde.

Untu' se taie...ingrasa si nu e de post. Chifla se taie, ingrasa, pateul se taie, oul se taie tot din motive de post...raman piperul shi mararul... blum.gif Foarte bun. Se servesc calde )).gif hug.gif pupic.gif
aki
CITAT(Andreea-Rodica @ 16-11-2006, 04:11 PM) *

Bafta la sefu'!
Dar nu ne dai si noua reteta aia de morcov marinat, ca imi inchipui ca e crud sau cum ?! Daca ai timp lamureste-ma, te rog, ca daca e crud e Monti si poate fac si eu.
In rest, te imbratisez cu drag si excursie frumoasa Danutei! hug.gif hug.gif

Morcov chinezesc
Se curata morcovul si se da prin razatoare(razatoare pentru morcov in fisii)
Se caleste ceapa multa in mult ulei.Dupa ce se caleste ceapa se lasa sa se raceasca uleiul si se toarna peste morcov.Se adauga usturoi pisat,piper negru,otet,zahar,sare si se lasa la murat.Sucul trebuie sa acopere morcovul.Pofta buna pupic.gif

CITAT(lliliana @ 16-11-2006, 04:46 PM) *

CITAT(aki @ 16-11-2006, 02:27 PM) *

RECETA
CHIFLE UMPULTE CU PATE
4 chifle.
Se servesc calde.

Untu' se taie...ingrasa si nu e de post. Chifla se taie, ingrasa, pateul se taie, oul se taie tot din motive de post...raman piperul shi mararul... blum.gif Foarte bun. Se servesc calde )).gif hug.gif pupic.gif

lol.gif lol.gif lol.gif
luchi
Aki scumpa ea, e cumva reteta asta?

salata morcov

pentru excursia de maine, eu as zice sa-i dai Danutei niste sandvisele, si ceva de rontait -saratele, covrigei.A, si apa blum.gif

lol.gif Lilish, mare dreptate ai!
aki
Just Mooka.Asa arata morcovul chinezesc pupic.gif
Sexymom
Eu am fost in excursie sambata si am facut niste sendwichuri care suna cam asa: chifle unse cu margarina, o frunza de salata verde, o felie de sunca, una de cascaval iar deasupra le-am pus o felie de castravete.
Poti sa incerci si cu niste piept de pui la gratar sau sa ii cumperi din MC un hamburgher si cartofi prajiti langa care pui si un iaurt natural si o lingurita din plastic. Asa mananca sanatos si bbine.
Doar daca nu imparte si ea mancarea cu inca 5 colegi asa cum face Bianca mea.
Lacry
N-am mai trecut de mult pe la tine. Maaare lipsade timp. Uite-acum ma duk la culcare, poate-poate ma trezesc maine mai devreme sa biciclesc.
Te pupam si iti dorim o zi de vineri cat mai scurta. pupic.gif
aki
salut fetelor.Mi-am trimis fata la manastire,era foarte bucuroasa.3fete de la Danuta din clasa nu au plecat in excursie,sunt pedepsite blink.gif pentru note rele.Cred ca ideia este luata de la mine de data trecuta cind au fost la McDonalds si Danuta a ramas acasa.
Eri am primit 2 fete la gazda,ca era imposibil sa platim in fiecare luna 200 euro.Dar sunt fete doh.gif si ma simt cam in pericol.Daca intelegeti ce vreau sa spun wacko.gif .Si parintii mei sunt impotriva sa avem fete in casa.Mi-au zis ca mai bine luam familie.Dar acum fie ce va fi,vom trai si vom vedea sorry.gif
Sexymom
Aki, de ce nu ai cautat o casa mai mica unde sa va puteti permite chiria, cred ca e destul de nasol sa stai cu cineva in casa, vrei nu vrei iti intra in viata, in lucruri, in frigider, apar discutii, eu vad cum stau pe aici romanii, mereu dispute si dispute.Si sti cum se spune in casa ta poti sa faci orice, asa cu altcineva in casa nu poti iesi la wc in chiloti sau sa faci dus la 1,2,3 noaptea pt. ca iti petreci noaptea cu iubitul. Eu si cand este mama la noi ma simt de parca as avea pe cineva in gazda, trebuie sa fiu atenta la ce spun, sa imi controlez tonul, sa nu arat niciodata ca ma deranjeaza ca lasa canile de cafea peste tot sau curata cartofi in ghiuveta nu in galeata de gunoi si totusi e mama....
aki
Da sexy cred ca imi va fi tare greu.Dar am luat apartament cu 3 camere din motivul ca doua sa fie al noastre.In un Danuta si in una noi.Cu 3 camere ,daca iau pe cineva in chirie, imi ese mai eftin ca un apartament cu 2 camere.Intelegi ce vreau sa spun?
Nu stiu daca nu o sa-mi placa o sa le pun conditii sa ma respecte.Nu stiu ce va fi,vom vedea.Din partea lui Sergiu nu vad nimic,si nici nu am vazut vre-o data de cind suntem impreuna.Nu-mi da nici un motiv sa fiu geloasa,si cred in el.Daca ar putea sa aiba si el incredere in mine macar 10 %.Am vrut familie,dar el nici nu vrea sa auda de barbat strain in casa sorry.gif
lliliana
Akidoru scump. Iar probleme. Uof. Iubita... hug.gif Nu uita sa impui reguli de la inceput. Daca n-o faci, mai tarziu ti se suie in cap. E greu sa traieshti in comun, apar tot felul de conflicte aiurea, fara baza reala, doar din frecushuri zilnice. E strsant. Nu te invidiez deloc. Dar iti urez numai de bine. Ai grija de tine. Nu-i rau ca ai un ajutor financiar. Sper totusi sa merite. Vin la pupat. pupic.gif pupic.gif pupic.gif hug.gif floare.gif
aki
Merci fetelor.Va iubesc pupic.gif
Karin
Aki, iubita...fetele au dreptate! sad.gif Stiu cum e sa stai cu cineva, indiferent cat de bine va intelegi! Cand se ajunge la traiul in comun, apar divergente de la orice nimic! E stresant, e groaznic...io am rezistat asa 5 luni si preferam sa ma cert cu al meu, chiar daca nu avea nici o vina, decat sa le spun lor ceva... blushing.gif
A trecut insa si acum e totul bine! eu sper sa va descurcati! Daca totusi vezi ca e greu, cauta alta gazda! Asta e sfatul meu de om trecut prin asa ceva! Te pup si sunt convinsa ca o sa iei cea mai buna hotarare! hug.gif pupic.gif
aki
Gata am gasit si cadoul pentru iubitul meu.Nu am rabdare sa vina mai repede.I-am cumparat bratara de argint.Iubeste mult argintul.Am doua motive sa-l felicit:implinirea a jumate de an si cu ziua studentilor.
Azi mai nu am facut nimic.Am facut o dare de seama si atit.Sunt deacum in sarbatoare cheer.gif
Lacry
Tu platesti chirie unde stai? Si e mai ieftin sa inchiriezi cu 3 camere, decat cu 2? Eu asa am inteles...
Cu iubitul n-ai de ce sa-ti faci griji, zicem noi naughty.gif doar cu problemele inerente traiului in comun cu niste STRAINI, asa cum ziceau fetele.
WE placut, te pupacim pupic.gif
mirela_awad
AKI AM venit sa te salut.dar rapid!pupici|!
crissy
Zici ca-ti faci carte de bucate? Daca vrei, pot sa-ti trimit si eu niste carti de bucate in format electronic. Eu nu prea mai am timp sa le studiez dar nici sa gatesc (din pacate pt mine ca ma abat de la regim sad.gif )
Puup si bafta cu noii colegi de apartament.
lliliana
Akishorule...poate te faci o Sanda Marin a Moldovei )).gif Te pup dulcik shi in noua saptamana shi doresc de bine. Bea cu mine un ceai ceva...ca as mai sta la o barfa cu matale hug.gif
aki
CITAT(Lacry @ 17-11-2006, 06:38 PM) *

Tu platesti chirie unde stai? Si e mai ieftin sa inchiriezi cu 3 camere, decat cu 2? Eu asa am inteles...
Cu iubitul n-ai de ce sa-ti faci griji, zicem noi naughty.gif doar cu problemele inerente traiului in comun cu niste STRAINI, asa cum ziceau fetele.
WE placut, te pupacim pupic.gif

Lacry un apartament cu doua camere costa 150 euro,dar cu trei 200 euro,asa ca iti iese mai bine sa i-ai cu 3 camere si sa i-ai pe cineva la gazda.
Fetele sunt de treaba(parca,inca nu le stiu bine)
Tu ce mai faci?Ce mai face Mookuta?Va pup pe ambii pupic.gif

CITAT(mirela_awad @ 19-11-2006, 02:32 AM) *

AKI AM venit sa te salut.dar rapid!pupici|!

Mirela ai aparut?Ce mai faci draga?Te pup pupic.gif .Ai grija de tine

CITAT(crissy @ 19-11-2006, 06:57 PM) *

Zici ca-ti faci carte de bucate? Daca vrei, pot sa-ti trimit si eu niste carti de bucate in format electronic. Eu nu prea mai am timp sa le studiez dar nici sa gatesc (din pacate pt mine ca ma abat de la regim sad.gif )
Puup si bafta cu noii colegi de apartament.

Chiar as vrea sa-mi trimit cartile de bucate daca nu ti-i greu.Lasa sa fie give_rose.gif
Voi ce mai faceti cu fetele celea mari?Pupici pupic.gif
Sexymom
Buna dimineata Aki.
Cum a fost in excursia Danutzei? s-a intors povestind ce a vazut?
Sa ai o saptamana cat mai frumoasa. pupic.gif
julyalina
pupic.gif akisorul harnicutz hug.gif
in curand o sa spunem akisorul care bucatareste, bucatareste si nu se mai opreste blum.gif
aki
CITAT(lliliana @ 20-11-2006, 09:27 AM) *

Akishorule...poate te faci o Sanda Marin a Moldovei )).gif Te pup dulcik shi in noua saptamana shi doresc de bine. Bea cu mine un ceai ceva...ca as mai sta la o barfa cu matale hug.gif

Cine-i Sanda Marin? blushing.gif Ce ia avut in vedere? unsure.gif
Hai la un ceai cu miere.Te pup Liliana.Cum iti mai merge?

Deci noi eri am sarbatorit.Am cumparat un tort mare,sampanie,am pus muzica si luminiari pe jos.Am stat la podele, beam sampanie,mincam torta si ne sarutam.A fost foarte frumos. w00t.gif Lui Sergiu i-a placut foarte tare bratara,m-a sarutat pina acasa era foatre fericit.

luchi
pupic.gif Aki draga, cum mai esti? Uite ca acusi vine si ziua ta, si o sa avem motiv sa bem, sa uitam de necazuri! pupic.gif
aki
CITAT(Sexymom @ 20-11-2006, 11:23 AM) *

Buna dimineata Aki.
Cum a fost in excursia Danutzei? s-a intors povestind ce a vazut?
Sa ai o saptamana cat mai frumoasa. pupic.gif

Salut Sexy.I-a placut mult Danei la manastire, a pus luminari pentru toti membrii familiei,inclusiv pentru profesoara ei wink1.gif .I-ajm cumparat casetofon si e foatre fericita ca are si ea ceva tehnica in camera ei laugh.gif

pupic.gif
CITAT(julyalina @ 20-11-2006, 11:27 AM) *

pupic.gif akisorul harnicutz hug.gif
in curand o sa spunem akisorul care bucatareste, bucatareste si nu se mai opreste blum.gif

Salut Alinus.Pupici pupic.gif
Sexymom
Super, inseamna ca o fost o fetita cuminte.
Ma bucur pt. voi. pupic.gif
aki
CITAT(luchi @ 20-11-2006, 11:30 AM) *

pupic.gif Aki draga, cum mai esti? Uite ca acusi vine si ziua ta, si o sa avem motiv sa bem, sa uitam de necazuri! pupic.gif

Stiu Mokut ca vine ziua mea de nastere si vreau sa fac o zi de nastere de toate zilele cheer.gif
Atunci o sa bem.Nimeni nu aveti treaba prin Basarbia?Veniti sa beti cu mine w00t.gif
luchi
As veni sa beau, da' e taaaare departe! pupic.gif Ma bucur sa te vad fericita! floare.gif
Andreea-Rodica
Sanda Marin este un autor al unei carti de bucate foarte raspandite in Romania.
Iti doresc o saptamana frumoasa si fara peripetii urate cu sefu!
hug.gif hug.gif hug.gif
aki
CITAT(Sexymom @ 20-11-2006, 11:36 AM) *

Super, inseamna ca o fost o fetita cuminte.
Ma bucur pt. voi. pupic.gif

pupic.gif
aki
Cine bea un ceai cu mine?
Andreea-Rodica
Beau eu, dar repejor ca trebuie sa ma duc la scoala! Cu lamaie si fara indulcitor de nici un fel. Desi as bea un ceai cu miere de albine si lamaie. dar mai asteptam, trebuie sa fiu cumintica, caci altfel nu se mai misca acul cantarului. cafea.gif
aki
Pai iti dau ceia cu merede albine de mai,dar lamiile le-am uitat acasa.Azii-au dat Danutei uniforma de la scoala.Tare e frumoasa,dra o gramada de bani si cind ma gindesc ca o sa-i fie buna pe un an doh.gif
Andreea-Rodica
Vrem poze cu fata in uniforma! Cred ca e tare frumusica. floare.gif
aki
Mine vi le pun Andreia.Caci nu e aparatul la mine pupic.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.