Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Slabim in continuare:)))))))))))))))))))))
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72
Andreea-Rodica
Eu am si acum prima mea uniforma din clasa I. E asa mititica si dragutica! Cred ca si tu peste ani vei privi prima uniforma a Danutei cu lacrimi in ochi. Copii astia cresc asa de repede! smile.gif
aki
Da cred ca asa o sa se intimple.Pe a mea uniforma nu o mai am.Am dat-o la sarmani laugh.gif
lliliana
Shi io vreau ceai...shi io...ca merg la curs de la cinci...am nevoie de putereee...imi daaaai?...imi daaaai? )).gif hug.gif floare.gif
lliliana
Salut Akishoru' puishoru' hug.gif Sa ai o zi buna...Mai povesteshte shi tu de tine...ca eshti tare scurta in ultima vreme. hug.gif floare.gif pupic.gif
aki
Salut fetele mele dragi.La noi timpul e posomorit,parca sta sa ninga.Si mi-i somn devil.gif
Sunt bine,mara si multa ca deobicei sorry.gif
Fug sa va mai citesc ca am cozi prin jurnalel
luchi
pupic.gif Si eu vreau cei. De care o fi! Lasa, akisorule, ca ne facem noi putine (la trup, ca la minte..aleluia blum.gif )
aki
Deci Mokut te servesc cu ceai negru cu lamie.Vreai? cafea.gif
luchi
Vreau! Dar negru si verde nu-mi da voie doctorul..si nici ciocolata, cafea, sau altceva ce m-ar putea determina sa ma enervez sau sa devin agitata. pupic.gif
aki
Am mincat pizza.ei cum dracul sa slabesti daca mininc toate porcariile.si cei mai rau ca mor de ciuda doar atunci dupa ce minninc tease.gif
amalia0701
pupic.gif
Tare dor mi-o fost de voi!
buretel
aki pupic.gif pupic.gif
cum vin la tine, cum aflu noutati: vecini noi in gazda, graph tolanit si somnoros, aniversarea lui sergiu floare.gif
mi-e dor de tine hug.gif
Sexymom
Pai da mai des pe aci sa te vedem si noi.
buretel
CITAT(Sexymom @ 21-11-2006, 06:44 PM) *

Pai da mai des pe aci sa te vedem si noi.

io? blum.gif
Sexymom
Tu, sa avem ce sa stoarcem din cand in cand.
aki
Salut fetelor.Eri m-am inoit.Mi-am luat un pulover alb si altul negru.Azi mi-au ramas ceva bani si mai merg sa-mi iau pantaloni(daca gasesc ceva)
luchi
pupic.gif Sa porti cu placere ce ti-ai cumparat.
Karin
Ce frumos ca ai fost la cumparaturi! pupic.gif Sa le porti sanatoasa! hug.gif
aki
mad.gif Vreau ceva de pus la git la puloverul cel alb,dar nu am gasit nimic la magazin si mor de ciuda
amalia0701
Servus Aki!
Ce mai faci?
Sunt o groaza de zdraganele prin oras.
Acu depinde ce iti doresti, sigur o sa gasesti.
Vrem poze.
pupic.gif
ina_ceva
Buna, aki! give_rose.gif
Sa le porti cu placere !
Unde e poza cu dulceatza ta in uniforma?
buretel
pupic.gif sa porti cu placere lucrusoarele cele noi.
ai gasit pantaloni?

graph ce mai face? naughty.gif
aki
Salut fetelor.
Ina am promis pozele cu Dana in uniforma,dar nu pot sa deschid safeul de la servciu sa scot aparatul ca am uitat cheia acasa.
Alina mi-am luat pantaloni clasici si-mi plac enorm,dar putin mi-s mici si i-am luat asa ca sa ma motivez sa slabesc.Si in plus inca o bluzita cu umerii dezgolititi si trei maiouri pentru Dana.Mai vreau o geanta,sa vad Sergiu imi mia da bani tease.gif
Amalia sunt si la noi multe bijuterii dar au un pret de te ucide.Mai bine o rog pe sora mea sa-mi aduca de la Rominia ca la voi sunt mai eftine grin.gif
julyalina
pupic.gif akisorule
am trecut in fuga sa vad ce mai faci blum.gif si am citit ca ai fost la cumparaturi yahoo.gif
sa porti sanatoasa hainutele hug.gif
buretel
CITAT(aki @ 23-11-2006, 08:35 AM) *

Alina mi-am luat pantaloni clasici si-mi plac enorm,dar putin mi-s mici si i-am luat asa ca sa ma motivez sa slabesc.Si in plus inca o bluzita cu umerii dezgolititi si trei maiouri pentru Dana.Mai vreau o geanta,sa vad Sergiu imi mia da bani tease.gif

)).gif m-ai botezat. eu te-am intrebat de pantaloni wink1.gif
pupic.gif akisorule!
aki
CITAT(buretel @ 23-11-2006, 01:09 PM) *

CITAT(aki @ 23-11-2006, 08:35 AM) *

)).gif m-ai botezat. eu te-am intrebat de pantaloni wink1.gif
pupic.gif akisorule!

Pozele de la avatar sunt ambele galbene lol.gif lol.gif lol.gif
buretel
lol.gif lol.gif lol.gif asa e. suntem 'sorreline' )).gif
Karin
Pup Akisorul si ii urez de bine! pupic.gif
Si sa faci cumva sa iti vina pantalonii aia bine cat mai repede! hug.gif
aki
Am fost la atelier sa mi-i scurtez si ma intreaba doamna de ce sunt asa de strinsi pe mine, si eu ii spun ca vreau sa slabesc.Dar ea se uita la mine si ma intreaba:"Si daca sunt strinsi pe mine ma ajuta" lol.gif
Karin
lol.gif lol.gif lol.gif
aki
Acum am mincat salam cu pine,daca o tin asa pina seara cred ca pantalonii o sa-mi fie numai buni devil.gif
aki
Salut la toti.Azi nu am chef de nimic.Sunt intr-o dispozitie tare nasoala mad.gif .
HELP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
luchi
hug.gif Cu ce te ajutam, Akisorule? Ce ai patit? Sa te inveselim? pupic.gif Hmm...ma mai gandesc la niste bancuri. pupic.gif
lliliana
CITAT(aki @ 24-11-2006, 10:20 AM) *

Salut la toti.Azi nu am chef de nimic.Sunt intr-o dispozitie tare nasoala mad.gif .
HELP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Aki...iubita...Hai in bratze a me. Spune iute of-ul tau scumpika. Nu-i voie sa te superi ca faci riduri. pupic.gif Hai...spune tot...salvam noi sufletzelul tau. hug.gif
aki
M-am certat cu Sergiu.Si nu mai pot sa sufar certurile astea sorry.gif
buretel
pup si imbratisez akisorul, sa treaca supararea hug.gif pupic.gif
ce s-a intamplat, de ce v-ati certat? sad.gif sad.gif
tin pumnii sa treaca necazurile hug.gif
luchi
pupic.gif of...e tare greu..trebuie sa mai faci si mici compromisuri intr-o relatie, sa mai lasi si tu de la tine, sa mai lase si el, si..sa fie bine. give_rose.gif
amalia0701
CITAT(aki @ 24-11-2006, 10:45 AM) *

Certurile astea au si o parte buna: IMPACAREA sex.gif
Hai sa iti spun ceva haios:
Mi-a cazut azi parfumul meu cel plin, drag mad.gif "in love again" pe covor si s-a spart crying.gif
Ma grabeam sa plec la serviciu si l-am last pe masa.
S-a trezit Ioana si ma suna:
-Mami cu cine te-ai certat?
unsure.gif
-De ce?
-Pai am vazut ca ai spart parfumul !
lol.gif lol.gif lol.gif
Copila a crezut ca m-am certat cu tacsu si am aruncat cu parfumul "In love again" dupa el lol.gif lol.gif lol.gif
Il sun pe Marius sa ii povestesc, iar replica lui:
-Pe covor l-ai spart? S-a decolorat covorul?
lol.gif lol.gif lol.gif
Auzi ce grija avea el, covorul nu ca io nu mai am parfum devil.gif
Nessie
hug.gif Rodica, imi pare rau ca v-ati certat. Banuiesc ca motivele sunt aceleasi ca si pana acum. sorry.gif Nu stiu ce sa iti zic...daca va cunoasteti defectele unul altuia, trebuie sa munciti impreuna sa treceti (reparati) peste ele. pupic.gif
Sexymom
Daca ati sta bot in bot toata ziua nu ar mai avea farmec. Tu crezi ca eu nu ma cert cu al meu??? si inca cum...eu tip si el nu aude mad.gif
O sa treaca si asta. Sper sa nu fie ceva grav si ceva trecator, sti de regula noi facem din tantzar-armasar si din ou -elefant.Vezi daca a avut vreun rost cearta si daca ai grasit cu ceva nu ezita sa recunosti asta.
Multi pupici si mult soare in sufletelul tau trist.
aki
CITAT(buretel @ 24-11-2006, 12:09 PM) *

Gelozia bat-o vina Alinus mad.gif

CITAT(aki @ 24-11-2006, 02:28 PM) *

CITAT(buretel @ 24-11-2006, 12:09 PM) *

Gelozia bat-o vina Alinus mad.gif

Iarasi alina doh.gif ,Buretel am vrut sa spun tease.gif

CITAT(luchi @ 24-11-2006, 12:12 PM) *

pupic.gif of...e tare greu..trebuie sa mai faci si mici compromisuri intr-o relatie, sa mai lasi si tu de la tine, sa mai lase si el, si..sa fie bine. give_rose.gif

Daca nu mai lsa eu de la mine,apoi nu stiu cine mai lasa mai mult devil.gif
Sexymom
Sincer nu ii inteleg pe oameni gelosi. Daca pleci la drum cu cineva nu trebuie sa suferi de asta.Increderea e baza fiecarei relatii .Gelozia nu face decat sa destrame ceva frumos.
aki
CITAT(amalia0701 @ 24-11-2006, 12:29 PM) *

Mi-a cazut azi parfumul meu cel plin, drag mad.gif "in love again" pe covor si s-a spart crying.gif
unsure.gif
-De ce?
lol.gif lol.gif lol.gif
Copila a crezut ca m-am certat cu tacsu si am aruncat cu parfumul "In love again" dupa el lol.gif lol.gif lol.gif
lol.gif lol.gif lol.gif

Imi pare tare rau Amalia pentru parfum.si inca era plin blink.gif .Al meu poate sa cada ca e pe fund w00t.gif
amalia0701
CITAT(aki @ 24-11-2006, 02:52 PM) *

CITAT(amalia0701 @ 24-11-2006, 12:29 PM) *

unsure.gif
-De ce?
lol.gif lol.gif lol.gif
lol.gif lol.gif lol.gif

Imi pare tare rau Amalia pentru parfum.si inca era plin blink.gif .Al meu poate sa cada ca e pe fund w00t.gif

blum.gif
Pe fundul cui?
aki
sad.gif
CITAT(Nessie @ 24-11-2006, 01:27 PM) *

hug.gif Rodica, imi pare rau ca v-ati certat. Banuiesc ca motivele sunt aceleasi ca si pana acum. sorry.gif Nu stiu ce sa iti zic...daca va cunoasteti defectele unul altuia, trebuie sa munciti impreuna sa treceti (reparati) peste ele. pupic.gif

Cred ca si de data aceasta ma lasa balta norocul.
Sexymom
Hai nu mai fi asa de pesimista Rodi.Toate au o rezolvare.
aki
CITAT(Sexymom @ 24-11-2006, 01:53 PM) *

Daca ati sta bot in bot toata ziua nu ar mai avea farmec. Tu crezi ca eu nu ma cert cu al meu??? si inca cum...eu tip si el nu aude mad.gif
O sa treaca si asta. Sper sa nu fie ceva grav si ceva trecator, sti de regula noi facem din tantzar-armasar si din ou -elefant.Vezi daca a avut vreun rost cearta si daca ai grasit cu ceva nu ezita sa recunosti asta.
Multi pupici si mult soare in sufletelul tau trist.

Merci din inima Sexy sunteti toate niste dulci si deaceia va iubesc hug.gif
Sexymom
Si noi pe tine fata frumoasa, si mai zambeste si tu ca e viata scurta, e vineri si veti avea timp pt. voi, sa va bucurati de asta impreuna nu sa stati botosi.Ca faceti riduri devreme.
Pupici Danutei.
aki
CITAT(amalia0701 @ 24-11-2006, 02:53 PM) *
Pe fundul cui?
blum.gif
Pe fundul lui pe fundul parfumului w00t.gif
aki
Mara porcarie am facut pe pagina aceasta devil.gif .Copii tot ce pica mad.gif
aki
CITAT(Sexymom @ 24-11-2006, 03:16 PM) *

Si noi pe tine fata frumoasa, si mai zambeste si tu ca e viata scurta, e vineri si veti avea timp pt. voi, sa va bucurati de asta impreuna nu sa stati botosi.Ca faceti riduri devreme.
Pupici Danutei.

Vreau sa plec acasa la parinti si nici macar nu vreau sa-i spun,lasa sa ramie cu fetele din partament in weekend.Mi-i ciuda pe el devil.gif

CITAT(Sexymom @ 24-11-2006, 02:45 PM) *

Sincer nu ii inteleg pe oameni gelosi. Daca pleci la drum cu cineva nu trebuie sa suferi de asta.Increderea e baza fiecarei relatii .Gelozia nu face decat sa destrame ceva frumos.

Mereg le drum,dar el nu stie incotro merge.
Mi-i rusine ca ma pling aici,dar nu am pe nimeni linga mine si mi-i greu,foatre greu sad.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.