Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Fumatul - dauneaza grav sanatatii?
OneDen.com > Relatia cu mine > Cabinetul medical
Pagini: 1, 2
tmanbone
CITAT(DIAbolica @ 15-08-2006, 10:34 PM) *

yahoo.gif stiu,i`m a freak..nu ma judecati smile.gif

Freak on, Dia! salut.gif
Nessie
De asta ce mai ziceti? devil.gif Tablete si tigari fara nicotina pentru cei care vor sa se lase de tutun sunt acum in Romania si le puteti cumpara de le farmaciile Help Net.

Acum sa va vad! grin.gif
tmanbone
Asa mai merge.... tigarile fara nicotina m-ar interesa in principiu. O sa va spun daca pun mana pe ele.
10x Nessie, keep freaking Dia.
salut.gif
May
Nu am mai fumat de pe 10 iulie.. pur si simplu in dimineatza aceea am bagat tigara in gura si nu am mai aprins-o.. am pus-o la loc in pachet si asta a fost. Eu nu am ce metode sa povestesc, dar va pot spune motivele pt care m-am lasat:

- acum 2 ani aveam niste dinti superbi, nu aveai ce imperfectiune sa le gasesti, acum sunt galbeni din cauza a 1,5 pachete de tzigari pe zi sorry.gif

- la inceput imi placea sa fumez, imi placea sentimentul, aroma.. mirosul... apoi usor usor toate astea au disparut... nu puteam sa mai fumez o tzigara fara sa beau o gura de ceva pt ca mi se usca ingrozitor gatul.

- ma gandesc.. peste 1 ani, 2, 3 in corpul meu o sa ingramadeasca o mogandeatza de copilas care va suferii pt prostia mea de acum...

In fine... am momente cand as fuma o tzigara... dar sunt leoaica si sunt prea puternica sa ma controleze un viciu, nu? yahoo.gif
anca veselie
CITAT(tmanbone @ 16-08-2006, 02:16 PM) *

Asa mai merge.... tigarile fara nicotina m-ar interesa in principiu. O sa va spun daca pun mana pe ele.
10x Nessie, keep freaking Dia.
salut.gif

eu m-am lasat de fumat acum 9 luni. m-am inscris pe www.fumat.ro la un curs de renuntare la fumat, care m-a ajutat, cel putin teoretic si m-a invatat cate ceva despre procesele care se petreceau in organismul meu.
Tmanbone, te sfatuiesc sa incerci tigarile fara nicotina abia dupa ce te lasi de fumat. se gasesc la help net, costa cam 15 ron/ pachetul si sunt facute din ierburi. miros foarte ciudat si nu au nici un gust. parca tragi din paie )).gif

bafta la toata lumea!
Eu.
am decis si eu sa ma las de fumat - am deja 18 ore de cand nu am mai pus mana/buzele pe o tigara.
nu ma simt prea bine, dar, oricum, e mult mai rezonabil fata de ce ma asteptam sa mi se intample.
imi doresc din suflet sa reusesc sa inving acest drog, pe care il utilizez de aproape 10 ani si sa duc o viata mult mai sanatoasa, facand miscare atat cat imi permite timpul.
Nessie
cheer.gif Felicitari pentru amandoua!! Gigelu, ma bucur tare mult pentru tine ca ai luat aceasta hotarare! Stiu ca fumai tigara dupa tigara!

Mult succes! clover.gif
Eu.
multumesc frumos, nessie pupic.gif
ma gandeam daca tu stii sa existe un ticker care sa numere zilele de unul singur unsure.gif
Nessie
Din pacate nu exista asa ceva, pentru ca toate sunt poze si nu se pot actualiza singure.
Eu.
k, am deja 36 de ore fara tigara, dar cred ca nu mai rezist prea mult sorry.gif nu mi-am cumparat, dar am bagat la dulciuri de ieri incoace ca pleznesc doh.gif
Tulip
Rezista,Crenguta!!!!! pupic.gif
Eu.
too late sorry.gif blushing.gif de bucurie am fumat sad.gif
de luni o iau de la capat
Tulip
te inteleg perfect. blushing.gif ...de cate ori faceam si eu asa doh.gif doh.gif doh.gif
emu
pe 11 februarie se implinesc 3 ani de cand am renuntat la fumat yeah.gif
Nessie
CITAT(emu @ 02-02-2007, 06:03 AM) *

pe 11 februarie se implinesc 3 ani de cand am renuntat la fumat yeah.gif
Felicitari!!! cheer.gif cheer.gif
ina_ceva
Bravo, emu!

Din pacate nu stim nimic de gigelu unsure.gif . Oare a rezistat tentatiei?
emu
smile.gif multumesc
CITAT(ina_ceva @ 02-02-2007, 02:16 AM) *
Din pacate nu stim nimic de gigelu unsure.gif . Oare a rezistat tentatiei?

sper sa da... si eu sunt curioasa de raspuns smile.gif
axe10
Intru si eu in clubul doritorilor de a renunta la fumat. Chiar daca nu "consum" mai mult de 1 pachet la 2 zile si bugetul nu e o problema m-am hotarat sa ma las asa cum am mai facut-o cand am fost insarcinata si am alaptat.Atunci am avut un motiv serios si acum mi s-a pus pata sa ma las....ce eu de ce sa fumez?....cel mai greu e la cafeaua de dimineata...asa ca ajutati-ma si pe mine...nefumatoarelor. salut.gif
Eu.
da blushing.gif inca fumez....spre rusinea mea. insa nu am renuntat la ideea de a le abandona, dar nu stiu cand...
aki
Eu am lepadat fumatul de jumate de an.De multe ori am incercat dar nu mi se primea.Dar intr-o zi am simtit ca pierd un lucru drag mie.M-am rugat la Dumnezeu sa mi-l intoarca.M-am jurat ca nu mai pun tigara in gura.Si uite asa a trecut jumate de an.Nu am avut probleme,nu mi-a fost greu(cu toate ca in casa erau citeva persoane care fumau si eseiau mereu la balcon sa fumeze),am trecut usor peste aceasta.Sunt mindra de mine.Oricum daca nu ma opream la timp cred ca afla si fetita mea,care deja intuia ceva.Dar am scapat nepatata in fata ficei mele w00t.gif
bubbles
si eu am reusit sa renunt la fumat...acum ma intreb ce vedeam la tigari bang.gif oricum e greu fiindca babuinul fumeaza cam un pac pe zi si mai fumeaza si in casa de multe ori doh.gif
ina_ceva
Mie inca mi se face pofta; oricum, am incercat una si am inceput sa tusesc, asa ca numai din miros ma satur wink1.gif
Nessie

Unde credeti ca s-a dus substanta aceea galbena inpartea a doua a experimentului?
Eu.
blushing.gif ouch
amalia0701
A inceput o campanie nationala pentru lasatul de fumat.
In Bucuresti deja functioneaza, sunati la nr. de telefon:
08008786738628
viky
pe 17 nov a.c. fac 2 luni de cand nu am mai fumat
emu
Azi se implinesc 4 ani de cand m-am trezit "intr-o dimineata" pusa pe fapte mari: si-anume sa renunt la tigari!
Yeah me! cheer.gif
michelle
Felicitari! cheer.gif cheer.gif yahoo.gif
Tulip
CITAT(emu @ 11-02-2008, 11:32 PM) *

Azi se implinesc 4 ani de cand m-am trezit "intr-o dimineata" pusa pe fapte mari: si-anume sa renunt la tigari!
Yeah me! cheer.gif

Felicitari!!! floare.gif

A doua zi fara tigari si la mine....dar e ff. greu huh.gif huh.gif
Nicoleta40
Daca tot am inceput sa ma ocup mai serios de mine,m-am hotarat(pentru a n-a oara )sa ma las de fumat.Cu dieta ww ,vad ca merge dar cu renuntarea la fumat nu prea am curaj.Oricum este pentru prima data cand declar public ca ma las de fumat.Ma puteti ajuta?
emu
Nicoleta nu stiu ce sfaturi sa-ti dau, ca eu m-am trezit cu gandul sa ma las si asta a fost tot; sunt destule produse pe piata care ar ajuta, din cate am auzit unele merg altele nu, si-n functie de persoana care le-a folosit si cat de pus/a pe fapte era )).gif Iti urez bafta! floare.gif

Multumesc de galerie )).gif

Tulip sper sa te aud dupa 3 luni ca spui ca nu mai ai pofta de fumat sau si mai bine ca ti s-a ascutit simtul mirosului hug.gif
Nicoleta40
Multumesc emu,dar astazi nici nu am avut chef sa ma ridic din pat la gandul ca nu o sa mai fumez,asa ca m-am sculat pe la 11 si bineinteles am fumat.Acum plec la serviciu ,acolo e un mediu propice pentru fumat(ca de.. ce sa facem toata noaptea...)deci astazi nu se pune. caramida.gif Sper ca maine o sa fiu mai vigilenta.DECI MAINE ZI FARA TUTUN.Am in poseta niste plasturi nicorette si niste gumite cu nicotina dar le tin acolo de vreo 2 luni.Nu stiu cat de eficiente sunt,cred insa ca toata problema e de la cap,adica vointa si bune intentii.
klopferitza
Chestia cu fumatul..e nemuritoarea poveste....ce sa zic Nicoleta...si eu am fumat mult pana acum 3 ani, nu ca azi n-as mai fuma cate o tigara, dar numai asa ocazional sau cand mai merg cu colegele la cate-o cafeluta (ca si atunci trebuie sa fim ori pe terasa, ori sa iesim afara). La serv avem un loc de fumat la mama...(stiti voi cui)...asa ca in pauza bem cafeaua si atat...Majoritatea facem asta. Sotul meu nu mai fumeaza de 5 ani, asa ca daca as dori sa fumez..tot afara ar trebui, asa ca am renuntat; pur si simplu nu ma mai gandesc. Si-n ziua de azi port tigarile in geanta. bang.gif
Dar cred ca adevaratul motiv pentru care am lasat-o moale de tot..a fost decesul tatalui meu...cancer la plamani-cauza principala-tigarile.
trist...dar adevarat
Daca - mi vine sa fumez o tigara bad.gif ..o inlocuiesc cu o guma de mestecat(e adevarat e chestie de vointa si timp)...altceva n-am incercat.

Nessie
Am auzit ca s-ar scapa mult mai usor de fumat cu ajutorul biorezonantei. A incercat cineva?
George
Eu nu sunt fumator dar mama mea da. Tocmai zicea ca s-a lasat de fumat, s-a lasat vreo 2 saptamani si acum a inceput iar cica "doar cate o tigara mai rar" sigur va ajunge iar la 8-10/zi E lipsa de vointa aici, asa-i?
amalia0701
CITAT(George @ 08-09-2008, 02:31 AM) *

Eu nu sunt fumator dar mama mea da. Tocmai zicea ca s-a lasat de fumat, s-a lasat vreo 2 saptamani si acum a inceput iar cica "doar cate o tigara mai rar" sigur va ajunge iar la 8-10/zi E lipsa de vointa aici, asa-i?

Nu.
Nu o judeca asa aspru.
E pur si simplu inertia.
Obiceiul prost de ani de zile, viciul, dependenta nu sunt usor de invins.
O sa reuseasca.
Io pana m-am lasat de fumat definitiv, adica cu vreo 4 ani , am tot incercat.
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.