hello Sergiu !
nu stiu daca si cat de mult te-ar ajuta sfaturile... important e sa constientizezi tu cum stau lucrurile de fapt.. si sa faci ceva in sensul asta,inainte de a fi (Doamne fereste) poate prea tarziu
Gelozia tradeaza,printre altele,si nesiguranta ... ti-e frica de ce? de cine ? daca esti singurul pe care-l iubeste, asta ar trebui sa-ti foloseasca drept argument suficient de sigur incat sa nu cazi prada unor feelinguri negative,care nu prea ar trebui sa-si aiba locul intr-o relatie temeinica
stiu ca probabil ai incredere in ea,insa nu si in barbatii din jurul ei...dar de ce asta presupune s-o insotesti la serviciu ? stiu ca in prima instanta,poate se simte protejata,insa cu timpul,s-ar putea sa incepi sa o sufoci (nu mi-o lua in nume de rau,te rog)...
un exemplu: una din cele mai bune prietene ale mele are o relatie de 2 ani si jumatate cu un coleg... nimic rau pana aici,numai ca baiatul o copleseste cu grija lui... tipa pur si simplu nu mai are viata proprie ! nu mai pot sa vorbesc cu ea la scoala sau sa iesim la un suc fara sa-si faca aparitia si gajicu,pana si vorbitul la telefon cu ea a inceput sa devina o problema...si ghici ce ?! daca la inceput se simtea super ok asa,acum , desi il iubeste , se gandeste serios daca relatia nu ii face mai mult rau decat bine..
sincer,
independenta mi se pare un factor foarte important si deloc de neglijat ...
nu stiu cum sunt altii,dar eu una nu as putea avea o relatie cu cineva care sa ma controleze la tot pasul.. ar trada nesiguranta ,neincredere,etc...

ma rog,asta nu inseamna ca eu nu-s geloasa...dar nu ma manifest asa !
*in loc sa fii gelos ca toti barbatii se vor uita la formele corpului ei,mai bine ai fii mandru de ea

gandeste-te cati te invidiaza ... !
*si daca o suna cineva la miezul noptii de pe numar ascuns de ce n-o crezi cand iti zice ca nu stie de la cine e?!?!
* orice femeie vrea sa fie admirata... si..vorba aia..daca are cu ce,de ce nu
*mi se pare normal sa vorbeasca altfel cu femeile decat o face cu barbatii.. subiectele abordate sunt diferite si chiar daca e vorba de probleme de serviciu... ceva..nush..e altfel !
nu mi-o lua in nume de rau..repet...dar gelozia face mai mult rau decat bine !
daca vrei o relatie de durata,cladeste-o si prin incredere reciproca
vorbiti deschis despre asta ! comunicarea e esentiala intr-o relatie...
invata sa ai incredere in tine (da! pe tine te iubeste si nu! nu te va trada) si in ea (in caz ca inca nu ai -ceea ce ar fi grav)..nu lasa gelozia sa intervina intre voi.. o crapatura in zid,azi,poate duce la o daramare a lui,maine (era doar o idee)
va pupic dulce pe amandoi ! sorry daca am zis ceva ce poate te-a deranjat... dar tu singur ai zis ca vrei sfaturi,so...