Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Google answers
OneDen.com > Relatii tehnice > Calculatorul
Bindy
Ori eu ori altii au luat-o razna rau de tot! doh.gif

Avem in discutie Google answers in care cine vrea pune o intrebare si contra cost, marea si shmechera echipa Google iti gasesc raspunsul din paginile internetului evident.(sau cel putin asta este ce am intels eu huh.gif )
Din start mi se pare fool.gif ideea ca sa platesti pe unu sa-ti dea search pe google, dar in fine. M-am uitat sa vad ce minuni ar vrea oamenii sa stie si nu gasesc raspunsul asa ca au apelat la astia. blink.gif

Doar de pe prima pagina mi-au sarit in ochi minunile astea:
Q: What happened to birdie?
Why is the sky blue?
who sells coca cola in glass bottles in vancouver area?
Sau mai e unul dus de'acasa crazy.gif care intreba unde gaseste niste poze gay de calitate?

Well..ce parere aveti? tease.gif A innebunit lupu' or ba?
alex25
Da, e interesant. Ideea e ca cei care raspund ("cercetatorii") gasesc repede informatia greu de gasit. Si pana la urma e ca si cum ai merge la un consultant. Mie mai interesant mi s-ar parea cum sa ajungi researcher. Ma gandesc ca se castiga binisor pentru un salariat roman. Pentru ca intrebarile au intre $2.50 si... oricat. Eu am vazut $50 max o intrebare. Pai daca raspunzi la 10 intrebari pe zi...

Si cand esti in super criza de informatie si nu reusesti deloc sa gasesti ceva, cred ca esti dispus sa dai si $20 numai sa caute altul pentru tine si sa GASEASCA acea informatie. E interesant. Vine ca alternativa la Yahoo Answers

Ideea e... cel putin inovatoare. Imi place. Probabil ca nu voi folosi prea curand acest serviciu, insa: sunt inca roman si nu european.
Nessie
Diferenta intre Yahoo Answers si Google Answers este ca la Yahoo raspunde cine vrea ce crede si totul e free. Am vazut ca si la Google poti sa-ti dai cu parerea despre ce intreaba lumea, dar raspunsul asteptat (din partea celor platiti) se cam lasa asteptat. eusa_think.gif
Brunette
Nice! smile.gif Mi s-a parut super ideea sa cauti pe google pentru altii raspunsuri si sa iei bani naughty.gif asa ca am facut putin research si din pacate nu se mai primesc cereri. Am ratat momentul. sad.gif
Poate prind valul viitor. biggrin.gif
http://answers.google.com/answers/faq.html#becomeresearcher
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.