Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Profilul personal
OneDen.com > Administratie > Cutia de propuneri si reclamatii
LionKing
Dragii nostri,

Am imbunatatit campurile din profilul personal si va rugam sa le completati cu datele voastre pentru a ne putea cunoaste mai bine.
Daca doriti sa adaugam si alte campuri, va invitam sa va exprimati doleantele aici!

Toate cele bune! salut.gif
danyhoney
Bune te-am gasit ,Lion !!!!!

In legatura cu profilul personal.....mie imi spune ca trebuie sa completez toate campurile...dar...daca nu am cu ce sa le completez,nu imi ia profilul.
Alta problema : sunt online dar nu apar asa....am setat eu ceva gresit ????

Multumesc pentru ajutor si pentru gazduiere !!! Forumul arata super...culori vii...excelent !
LionKing
Buna danyhoney!

In legatura cu faptul ca nu apari online, iti recomand sa iesi din cont si sa te autentifici din nou, dar sa ai grija sa nu fie bifata casuta "Autentificare invizibila"

Eroarea care era la avatar se pare ca s-a mutat la profilul personal si pentru moment nu se pot salva date noi. Vom remedia aceasta eroare si va vom anunta. Multumim pentru sesizare si intelegere.

Ne bucuram ca va place forumul, dar apelam la intelegerea voastra pentru rezolvarea micilor probleme care mai apar.

O zi frumoasa! salut.gif
LionKing
S-a rezolvat si problema cu profilul personal! Spor la scris! smile.gif
Nessie
Am observat ca mai multi useri sunt contrariati ca le apare la profilul personal, sexul masculin, chiar daca ei nu l-au setat. Motivul: daca iti modifici profilul, chiar si numai semantura, la campul "Sex" apare implicit prima optiune care este "masculin".
Va rog daca modificati semnatura sau avatarul, sa mai faceti 2 clicki suplimentari si sa setati corect sexul pentru a nu ii induce in eroare pe ceilalti membri. floare.gif
Miss_Take
Am si eu o intrebare. Nu stiu daca am postat unde trebuie dar as vrea sa stiu cum as putea face sa am culoarea albastra a forumului, adica cea clasica... asta ma oboseste... se poate face ceva?
Nessie
CITAT(Miss_Take @ 30-09-2007, 03:16 PM) *

Am si eu o intrebare. Nu stiu daca am postat unde trebuie dar as vrea sa stiu cum as putea face sa am culoarea albastra a forumului, adica cea clasica... asta ma oboseste... se poate face ceva?

Miss Take, din pacate tema clasica nu este disponibila. Tema actuala a forumului OneDen este foarte mult modificata pentru a facilita navigarea membrilor si drept urmare, cea clasica ar avea multe minusuri.
Miss_Take
Am inteles. Multumesc. smile.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.