CITAT(himere2005 @ 19-08-2006, 02:17 PM)

inca una si gata, sa nu ma bati alex
ruslana - wild danceNu "te bat"

himere, insa am tot observat ca atunci cand adaugati melodii(sau linkuri, in general) aici, in playlist-ul meu, sau in alte parti, nu adaugati un text in care sa explicati pe ce dau click, motiv pentru care eu si cam toti ceilati
nu dau click. Am mai observat ca dupa un timp, mesajul se schimba si in loc de unul de genul
http://www.youtube.com/watch?v=wX1dpU5SCus ( gresit - eu nu pot vedea ca de fapt daca dau click o sa ascult Deep Blue Something - "Breakfast At Tiffany's") mesajul devine
Deep Blue Something - "Breakfast At Tiffany's", moment in care stiu si eu dinainte ca daca dau click o sa ajung undeva unde e vorba despre Deep Blue Something - "Breakfast At Tiffany's". Cred ca unul din moderatori va modifica mesajele, motiv pentru care tin sa le multumesc - imi fidelizeaza "ascultatorii".
Concluzia - va rog, nu mai puneti linkuri fara sa scrieti si unde o sa ajung daca dau click pe acel link; de asemenea linkuri pe care scrie "click aici" sau "o melodie faina aici" sunt la fel de ambigue si n-o sa dau niciodata click - cine stie la ce virus ajung. Multumesc pentru intelegere.
P.S. Cum se adauga text la un link? A explicat Nessie destul de clar chiar in acest subiect, la
pagina 7 (al patrulea mesaj)