CITAT(Nessie @ 24-07-2006, 11:35 AM)

Dia, am terminat ASE-ul, iar ca facultati "Finante, banci...." si "Marketing". Parerile mele sunt si bune si rele... Ma gandesc ca te preocupa deja ce vei face anul viitor si intrebi in stanga si-n dreapta. (zic eu

) Daca vrei sa dezvoltam subiectul, propun un topic nou la
Educatie.
Cu tae bo acasa e greu rau.

Imi e mie greu sa ma urc pe bicilcleta pentru 15 min, dar sa incarc fisierul si sa muncesc 1h
Cu plaja nu am rezolvat nimic. :mellow: Speram si eu sa se vada ceva acolo, sa nu mai fiu branza, dar nimic. Am stat la soare vreo 2 ore (16:00-18:00), m-am incalzit, m-am dat cu crema, m-am intors pe toate partile ca al rotisor si nimic.

Poate weekendul viitor am parte de mare, cine stie?

ahh,topicuri noi...

nush,parca in <intimitatea> jurnalului tau discutam altfel...acolo la 'educatie' am vazut subiecte despre tacamuri si calificari.....
oao,2 facultati ? si master ai facut ?
ma gandisem la ase..dar deh..mai "grele" cu intratul
ce pareri ai ?
pls pretty pls.. zi-mi asa,ca idee, "+"uri si "-"uri,,
la finante nu a fost greu ? n-ati mancat matematica pe paine?
marketingul cum ti s-a parut?

m-ar tenta,numai ca nu prea stiu cu ce se mananca
dupa terminarea facultatii,ce sanse reale de angajare ai ? si unde ?
banuiesc ca daca termini managementul,de exemplu,nu te ia nimeni direct pe post de manager general.. sau cu finantele,daca n-ai pile serioase pe la vreo banca -cel putin asa e in Craiova,slabe sanse sa gasesti vreun post..la fel cu REI...care sunt sansele ca din sute de studenti,sa fii ales printre cei 10 care se vor duce prin delegatii cu guvernul,etc (asa am auzit) ?
acum esti angajata pe specializarea pe care ai urmat-o -una din ele- ?
la plaja ai stat 2 ore? si de la 4la 6?

how about plaja si de dimineata,si mai mult de 2ore?
ce produse de plaja folosesti ?

eu si cu reincarnarea lu` Creanga din mine (glumeam,desigur) am castigat pe ele.ro,la un concurs de articole,un set de produse de la Elmiplant (un ulei si 2emulsii pt inainte si dupa plaja)

ziceai ceva de mare ? in weekendu asta ajung si eu p`acolo..poate ne vedem

ce zici ?
pupici