Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Cartea zilelor mele (alaturi de Montignac)
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31
Andreea-Rodica
Abia joi am sedinta publica pentru post. Acum am trecut prin focurile definitivatului in invatamant. A fost greu, dar a trecut cu bine.
Pana joi stau cu inima in gat ca nu stiu unde o sa predau anul acesta scolar. Am nevoie si de un dram de noroc.
Abia astept sa te vad miresica. Cum e viata ca femeie maritata? Cred ca nu observi mari diferente (tin minte ca locuiati si inainte impreuna).
hug.gif
Pe mine toata lumea ma intreba cum e, si eu simteam ca e la fel.
katty29
buna fetelor!
vreau si eu sa tin regimul monti pt ca am inteles ca este f. bun si nu prea restrictiv.
asta ma bucura pt ca trb sa-l tin o perioada mai mare de timp ( din pricina multelor kg care trb date jos dupa sarcina).
Am o rugaminte la voi fetelor: va rog sa ma ajuta-ti cu sfaturi si sugestii macar pana incep sa ma descurc cu combinarea alimentelor pt ca nu cunosc nici o persoana care sa fi tinut aceasta dieta si care ar putea sa ma sfatuiasca.
Acum am sa incep sa citesc cartea ca sa ma lamuresc mai mult( pana nu o citesc nu am nici foarte multe intrebari), totusi este o prb daca beau cafea cofeinizata?( nu ma impac deloc cu cea decofeinizata si fara cafea nu pot sa ii fac fata bebitei mele).
Si inca o intrebare dc se poate ce mezeluri fol. voi fara zaharuri sau amidon pt ca pe ce m-am uitat eu in supermarket am vazut numai cu acestea in continutul lor.
Sper ca nu l-am plictisit si vamultumesc anticipat pt ajutor
pupici
pupic.gif
Andreea-Rodica
Buna dimineata! hug.gif

Cafeaua cu cofeina e interzisa la Monti, eu am baut ceai negru dimineata pentru ca nu mi-a placut cafeaua fara cofeina. Desi am baut cafea zi de zi 15 ani, m-am dezobisnuit usor.
Cu mezelurile e mai greu. Cam toate au amidon si zahar. Ar trebui sa nu mancam asa ceva la Monti. Eu recunosc ca am mancat, mai ales crenwusti bang.gif Eu citeam mereu etichetele si sunt unele salamuri care nu au zahar, dar nu stiu sa-ti zic de la ce firma.
Depinde si cate kg vrei sa dai jos. Oricum, spor la citit deocamdata, abia apoi o sa apara multe intrebari. La inceput se fac greseli la combinarea alimentelor, dar te obisnuiesti, si noi suntem aici si te ajutam. Succes! hug.gif
katty29
mersi Andreea pt sfat, chiaram sa incerc ceaiul desi de pe acum am un gust amar in gura
sad.gif
of cofeina asta!
mai vb dupa ce citesc cartea
pupic.gif
honey79
Fetelor, incercati cafeaua Lavazza decofeinizata. Are un gust si-o aroma foarte placute.Eu am trecut pe decofeinizata,de cand am ramas insarcinata si..sincer, nici nu simt diferenta.
Andreea-Rodica
Multumim de idee! Eu una n-am sa incerc deocamdata ca m-am invatat fara, dar e bine de retinut. hug.gif
aki
Ancuta salutari.Felicitari pentru examene si notele bune luate pupic.gif
Andreea-Rodica
Multam fain! Daca mai am si joi un dram de noroc o sa am un an scolar bun! Sa-mi tineti pumnii. hug.gif
Nessie
Tinem, cum sa nu! cheer.gif Bafta multa! pupic.gif
aki
Bafta si tinem pumnii cheer.gif cheer.gif cheer.gif
crissy
CITAT(aki @ 28-08-2007, 04:10 PM) *

blink.gif Cine-i Ancuta?
aki
CITAT(crissy @ 28-08-2007, 09:53 PM) *

CITAT(aki @ 28-08-2007, 04:10 PM) *

blink.gif Cine-i Ancuta?

Andreia doh.gif eu eram cu gindul la Anca lol.gif
crissy
:emoticon cu pumnii stransi tare-tare: Astept cu sufletul la gura vesti bune. Cand sunteti programati? Informatica e la ora 11.
Andreea-Rodica
Am prins un post in apropierea Sucevei, la Hantesti. Nu e rau, dar se putea si mai bine. Aparuse (de la detasari) un post incomplet in Suceava, dar ca prin miracol a aparut un domn care avea restrangere de activitate (domn care daca venea la timp, nu se eliberase inca postul in oras). Sunt cam nervoasa si-mi vine sa-mi bag picioarele in el invatamant, dar unde sa ma duc?! sad.gif
crissy
pupic.gif hug.gif Ma bag acum si eu ca musca in lapte... Dar raspunzi cand ai chef. Fie-ti mila de o baba sclerozata si zi-mi daca fructele se mananca tot la 5 ore dupa o masa glucidica sau la 3.
bubbles
Andreea hug.gif Felicitari si stii tu .. tot raul spre bine pupic.gif Nu te mai gandi ce`ar fi fost daca blum.gif
Andreea-Rodica
Fructele se mananca la trei ore dupa masa (de orice fel) si cel putin 1/2 de ora inainte de masa. Spor! pupic.gif
Merci, Bubbles! Ma oftic pentru ca n-a aparut un post despre care stiam si la toamna o sa-l ia cineva cu nota mult mai mica decat a mea (sau chiar fara examen dat). Dar mergem cu fruntea sus inainte, bine ca mi-a dat Dumnezeu putere sa invat, sa iau o nota buna si un post pe masura.
hug.gif
crissy
salut.gif
Fructe interzise: banane, pepene, pere, struguri?
Maine aterizam la Suceava. Avem de umblat gramada dar poate trecem si pe la voi cat sa ne tragem sufletul.
crissy
blushing.gif N-am mai trecut pe la voi ca ne-am incurcat prin magazine si Stefan a primit tel. sa mearga la serviciu sad.gif .
Andreea-Rodica
Buna dimineata si o saptamana minunata tuturor! floare.gif
Eu ma pregatesc sa ma duc pentru prima oara la noul meu loc de munca. Sper sa fie bine, nu de alta dar sunt atat de obosita incat nu-mi mai trebuie agitatie si nervi.
ina_ceva
Cum a fost la noul loc de munca, andreea? Colegii sunt k?
crissy
bday.gif party.gif party.gif party.gif
Cine-i nascut in septembrie
Sa se ridice... sus grin.gif
Cine-i nascut in septembrie
Sa se ridice... sus grin.gif
Sa bea paharul pana la fund
aiiici am uitat cum e blushing.gif
Hai sus, hai sus, hai suuus
Hai sus, hai sus, hai sus.

La multi ani! cu sanatate, fericire, bucurii si dorintele de azi sa ti se implineasca maine.
Te hug.gif si te pupic.gif apasat cei trei N. : Elise, Cris si Stef.

P.S. Ce cadou ti-a luat Tz.? give_rose.gif
bubbles
Multi ani traiasca!Multi ani traiasca!Cine sa traiasca ?Andreea sa traiasca party.gif haninoroc.gif dance2.gif Imagine

Imagine
aki
La multi ani,Andreia
Sa ai parte numai de bucurii si sa ti se indeplineasca toata dorintele,chiar si cele irealizabile
Andreea-Rodica
blush.gif Multumesc!
hug.gif
crissy
CITAT(Andreea-Rodica @ 06-09-2007, 04:38 PM) *

blush.gif Multumesc!
hug.gif

Unde-s tortul si sampania grin.gif ?
Andreea-Rodica
Anul acesta am sarit peste tort ca n-am avut chef sa cumpar si de facut...lipsa de timp. Dar totusi am bucatarit vreo doua dupa-amieze si am facut un cremsnit si inca o prajitura, snitele, rulada de carne tocata. Doar asa de o gustare, ca oricum n-am avut prea multi musafiri. Din pacate, prietenii mei buni nu locuiesc in acelasi oras cu mine si nu au putut veni in mijlocul saptamanii. Noroc ca s-a inventat telefonul! wink1.gif
Dar astept momentele in care ne revedem si prietenia face ca acele momente sa fie deosebite, fara o alta ocazie! hug.gif pupic.gif pupic.gif
crissy
CITAT(Andreea-Rodica @ 07-09-2007, 09:34 AM) *

Anul acesta am sarit peste tort ca n-am avut chef sa cumpar si de facut...lipsa de timp. Dar totusi am bucatarit vreo doua dupa-amieze si am facut un cremsnit si inca o prajitura, snitele, rulada de carne tocata. Doar asa de o gustare, ca oricum n-am avut prea multi musafiri. Din pacate, prietenii mei buni nu locuiesc in acelasi oras cu mine si nu au putut veni in mijlocul saptamanii. Noroc ca s-a inventat telefonul! wink1.gif
Dar astept momentele in care ne revedem si prietenia face ca acele momente sa fie deosebite, fara o alta ocazie! hug.gif pupic.gif pupic.gif

sad.gif Nu am mai apucat sa ajungem astazi... Atata ne-am mai f©oit prin Dedeman, Romstal si Metro ca ne-a sunat nenea care ne-a ajutat sa aducem dusul acasa ca el deja este... in Suceava. Dar o sa mai avem noi ocazii sa ajungem prin Suceava wink1.gif .
crissy
Cumatra mea cred ca e prinsa cu planificarile de aia nu mai da pe aici. Eu nici nu m-am apucat de ele blushing.gif .
Andreea-Rodica
Abia de azi am in plan sa ma apuc de planificari. Am avut o perioada agitata, cu cursuri, consfatuiri si alte pregatiri pentru inceputul de an scolar. Zic eu ca ma apuc de planificari, dar asa orientativ, ca nu stiu inca exact incadrarea. Am o idee, dar directorul nostru este inca in vacanta. biggrin.gif
Am mai citit pe aici, dar dieta mea se lasa asteptata, mai ales ca ma enerveaza ca nu stiu inca cum voi invata: dimineata sau dupa-amiaza.
Dar promit sa ma cumintesc, si pentru motivatie mi-am luat o pereche de blugi care ma strang. wink1.gif
crissy
Ti-au placut cursurile de C&O? Pe mine m-au dat gata temele pe care ni le dadeau. Am ras de ne durea burta. A fost o atmosfera destinsa, chit ca cea care a tinut cursul a fost dir. adj. Pana pe 30 trebuie sa predam portofoliul sad.gif ca sa ne dea "diploma". Nu stiu daca o sa am timp / chef sa-l fac.
Dieta am pus-o si eu in cui. Cred ca revin la ww ca tot mi-am luat cantar electronic de bucatarie wink1.gif . Atat de incantata sunt de el...
pupic.gif si spor la planificari.
Uitam sa-ti zic... pe 23 botezam la Monica si Danut. N-am scapat.
bubbles
Neata yahoo.gif .Andreea dupa sedinta publica in care au fost toate cadrele ,au ramas locuri neocupate o gramada si din cate am inteles se vor mai da cateva testari pana se vor ocupa toate locurile wink1.gif .Sper sa si fie asa.
crissy
pupic.gif
Ti-ai facut ghiozdanelu' smile.gif ?
aki
Salut stapinei pupic.gif
Am trecut sa te pup si sa-ti urez o saptamina linistita hug.gif
amalia0701
Spor in noul an scolar!
Andreea-Rodica
A inceput scoala! Am avut emotii, pentru ca sunt la o scoala noua, nu prea cunosteam profesorii, elevii deloc. Dar a fost foarte frumos, ba chiar am venit acasa cu un brat de flori, desi nu sunt diriginta. Se pare ca o sa fie un an scolar bun! wink1.gif

Tuturor celor care au copii scolari, sau sunt cadre didactice le urez un an scolar minunat, cu rezultate bune! hug.gif
aki
Felicitari Andreia. pupic.gif Un an scolar nou fara greutati iti doresc hug.gif
luchi
CITAT(Andreea-Rodica @ 17-09-2007, 09:49 AM) *

A inceput scoala! Am avut emotii, pentru ca sunt la o scoala noua, nu prea cunosteam profesorii, elevii deloc. Dar a fost foarte frumos, ba chiar am venit acasa cu un brat de flori, desi nu sunt diriginta. Se pare ca o sa fie un an scolar bun! wink1.gif

Un an scolar bun, plin de satisfactii pentru doamna profesoara dar si pentru cumatra ei! floare.gif
aki
Azi e ultima zi di sapatamina aceasta.Iti doresc un weekend linistit pupic.gif
amalia0701
Dupa prima saptamana tot entuziastmata?
pupic.gif
Andreea-Rodica
CITAT(amalia0701 @ 21-09-2007, 01:16 PM) *

Dupa prima saptamana tot entuziastmata?
pupic.gif

Tot, tot! Entuziasmul nu m-a caracterizat chiar in fiecare zi, dar e bine la noua scoala! Si ca la orice inceput de an scolar, e multa treaba. M-am aglomerat si cu mersul la dentist, acum si cu analizele astea medicale; numai cu dieta nu stiu ce fac blushing.gif
Un sfarsit de saptamana cald si frumos! hug.gif
luchi
Cu dieta nu cred ca ar trebui sa te stresezi foarte tare. DIn pozele de la nunta am vazut ca arati taaare bine. wink1.gif
Cu elevii cum te impaci. Aaaa, le-ai dat vreo lucrare de control din prima saptamana? laugh.gif
Andreea-Rodica
De la nunta am mai pus la loc 2 sau chiar 3 kg (nu m-am cantarit de mult). bang.gif
Testele initiale le dau saptamana viitoare biggrin.gif am zis sa nu-i iau prea tare.
aki
Nu fi prea dura pupic.gif cu ei...
amalia0701
CITAT(Andreea-Rodica @ 21-09-2007, 01:56 PM) *

De la nunta am mai pus la loc 2 sau chiar 3 kg (nu m-am cantarit de mult). bang.gif
Testele initiale le dau saptamana viitoare biggrin.gif am zis sa nu-i iau prea tare.

dar sa nu le pui notele in catalog pupic.gif
buretel
give_rose.gif mai primiti rataciti? grin.gif
pupic.gif andreea, si Casa de Piatra daca nu ti-am urat pana acum blushing.gif
devil.gif profa de mate, huh? unde erai cand aveam nevoie in liceu? )).gif
katty29
fetelor am si eu nevoie de ajutor.
Am citit cartea( m-am lamurit despre ce este vorba) si mi se pare foarte accesibil regimul, dar am o prb.
Am fost la cumparaturi si am cautat mezeluri fara zh sau amidon de am capiat precum si branza 0% materie grasa si eu una nu am reusit sa gasesc.
Va rog frumos sa-mi spune-ti si mie de la ce firme as gasi mezeluri si ce fel de branza.PLZZZZZZZ
buretel
Pe unde esti? hug.gif
katty29
buretel dc m-ai intrebat pe mine de unde sunt iti rasp imediat: craiova.
Andreea-Rodica
Branza degresata eu am gasit in Kaufland si Metro. Despre mezeluri nu stiu ce sa-ti spun: eu gasisem un parizer de pui fara amidon, dar nu stiu de la ce firma era. Eu mai mananc crenwusti (de la o firma de aici de la noi) dar nu bag mana in foc ca nu au si interzise. blush.gif

Apropo, de azi sunt Monti (din nou). Nu stiu cat o sa ma tina.
Revin deseara cu meniul. hug.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.