Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Cartea zilelor mele (alaturi de Montignac)
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32
Andreea-Rodica
Stiu ca mama punea la congelat si gata calit, cu zahar si scortisoara, si se pastra zeama (ca doar nu curgea din punga). Ea facea asa cand ii ramanea gata calit si nu-i ajungeau foile. Chiar ma gandeam, ca de cand locuim aici (3 ani) n-am facut niciodata placinta cu bostan. Dar am facut la Galati asta iarna, de Craciun. Si eu intr-o dunga, de ce o fi aia mai buna decat cea facuta la Suceava?! lol.gif
crissy
Auzi tu? Daca tot stii sa faci si placinta... ia ghici cine o sa faca prima placinta cu bostan? lol.gif Glumesc, bineinteles.

lol.gif lol.gif Rad de una singura. Am facut baie fetei, am imbracat-o intr-un body si pijamaluta cu picioruse care are capse. Eu la calculator, Stefan cu fata pe pat asteptand sa adoarma matza. Ma intorc si fiica-mea ce crezi ca facuse? )).gif mai avea un pic si facea streaptease. Ajunsese la scutecel si tat'su nici macar nu a vazut-o ca ea se dezbraca. tease.gif
buretel
CITAT(crissy @ 02-11-2007, 10:18 PM) *
lol.gif lol.gif Rad de una singura. Am facut baie fetei, am imbracat-o intr-un body si pijamaluta cu picioruse care are capse. Eu la calculator, Stefan cu fata pe pat asteptand sa adoarma matza. Ma intorc si fiica-mea ce crezi ca facuse? )).gif mai avea un pic si facea streaptease. Ajunsese la scutecel si tat'su nici macar nu a vazut-o ca ea se dezbraca. tease.gif

lol.gif lol.gif Draga de ea wub.gif pupic.gif
crissy
pupic.gif
Ce mai face cumatru'? Si-a revenit? Hai, mai treci pe aici si povesteste-ne ce sa mai intampla in viata voastra, chiar daca nu mai tii regim. hug.gif
crissy
Scoate nasul din zapada si mai zi-ne ce faci. )).gif
Ninge la voi? La noi dimineata era asternuta ceva zapada pe jos, acum s-a topit sad.gif .
Andreea-Rodica
Bogdan nu e prea bine, febra a scazut, dar gatul e tot inflamat rau. Azi a fost iar la medic, si mai ia antibiotice inca trei zile. Daca tot nu cedeaza il trece pe injectabil. huh.gif La noi e zapada binisor, iar la Hantesti si mai si. Nu-mi place, e frig, se aluneca, abia astept primavara. unsure.gif
De fapt nu prea am chef de nimic, vreau vacanta si in vacanta niste nameti, sa nu pot iesi din casa deloc. biggrin.gif
Nessie
pupic.gif Andreea, cum se mai simte sotul? Sper ca sunteti bine amandoi! give_rose.gif
amalia0701
give_rose.gif
Doamna profesoaraaaaaaaaaaaaaaa
pupic.gif
Andreea-Rodica
Suntem bine sanatosi, dar cam ocupati! Va citesc cu drag in continuare, dar nu prea am timp sa scriu. Ma straduiesc sa fac de toate, in timp putin. Cu dieta sunt in pom, dar am mai putin de 65 de kg. Deci stau bine. Va pup. hug.gif
aki
Salut ,draguta pupic.gif
Dar ce bine iti sta ca eleva yahoo.gif
Sexymom
Andreea nu esti singura care e in pom cu dieta, eu deja mi-am pierdut orice interes in a tine regim, imi place sa ma vait, sa imi plang de mila, dar nu iau nici o masura, si am facut 67 de kile. dar ma simt bine asa, pe bune.
Andreea-Rodica
Eu am ajuns la concluzia ca e bine, daca ma simt bine in pielea mea. Poate n-oi fi eu manechin, poate ma voi mai mobiliza sa mai dau jos 1-2 kg. Dar acum sunt atat de ocupata ca n-am timp nici sa va citesc. mai intru din cand in cand si mai citesc jurnalele voastre (dar pe diagonala). Acus vine vacanta si poate mai recuperez cate ceva.
Va imbratisez cu drag pe toate, chiar daca nu apuc sa va scriu fiecareia! hug.gif
crissy
)).gif Tocmai ma pregateam sa vin sa te urechesc ca nu mai dai pe aici. Dar uite ca ai aparut. pupic.gif
Eu te sfatuiesc pana duminica sa tii un pic de regim grin.gif , ca urmeaza pototpul blushing.gif . Poate ne vedem vineri ca venim la Sv sa ne aprovizionam si-ti impartasesc si meniul, care nu e deloc de dieta blushing.gif . Aveti grija de voi, inlocuiti munca cu activitati distractive ca o viata are omul. Si daca mai apare si un baby.gif ... adio timp liber.
Andreea-Rodica
Stiu ca esti bine intentionata, dar de unde timp de distractii. Noroc ca venim la GH ca altfel e jale. Sincera sa fiu, nici chef nu prea am, abia astept vacanta. Pentru mine a devenit o distractie (destul de rara) sa lenevesc cu o carte in mana si un ceai (sau cioco calda, dar asta nu e de dieta). Abia azi mi-am gasit timp sa mai frunzaresc ceva pe aici pe forum, am lasat urme si la tine. hug.gif
bubbles
Seara hug.gif .MI-a fost dor di tini blum.gif
crissy
CITAT(Andreea-Rodica @ 28-11-2007, 07:20 PM) *

Stiu ca esti bine intentionata, dar de unde timp de distractii. Noroc ca venim la GH ca altfel e jale. Sincera sa fiu, nici chef nu prea am, abia astept vacanta. Pentru mine a devenit o distractie (destul de rara) sa lenevesc cu o carte in mana si un ceai (sau cioco calda, dar asta nu e de dieta). Abia azi mi-am gasit timp sa mai frunzaresc ceva pe aici pe forum, am lasat urme si la tine. hug.gif

Eu am inceput de azi sa-mi fac planurile de lectie, ca in week-end cu siguranta nu o sa apuc.
Andreea-Rodica
Eu saptamana viitoare sunt aglomerata si fara planuri de lectie, asa ca ma descurc din mers. Miercuri e teza unica si probabil ma prinde pe undeva la corectat mad.gif si marti am doua teze la clasele a V -a. Dar vine ea vacanta....... cheer.gif trei saptamani (ca ziua de maine nu se pune)
hug.gif tuturor!
buretel
La Multi Ani draga noastra profesoara pupic.gif pupic.gif

Imagine
bubbles
La Multi Ani!!!!! give_rose.gif bday.gif
julyalina
La multi ani Andreea !

Imagine
amalia0701
La multi ani! floare.gif
Andreea-Rodica
Multumesc de urari! Si voi sa fiti fericite, frumoase si sanatoase!
Imi pare rau ca nu v-am intampinat cu nimic bun, dar n-am apucat sa pregatesc mare lucru. biggrin.gif
Un weekend placut tuturor! (Al meu va fi super fain: mergem la aniversarea finutei Elise Stefania). hug.gif
crissy
La multi ani pt d-l cumatru Nicolae de ziua numelui. pupic.gif
aki
Va felicitam cu Mos Nicolaie floare.gif give_rose.gif hug.gif pupic.gif
Andreea-Rodica
Multumesc de urari!
La mine nu a juns Mosu' inca, ca e inainte de ziua de salar. Dar sanatosi sa fim, si timp sa avem de umblat prin magazine. Nici nu mai tin minte cand am fost ultima oara la cumparaturi (ca-l tot trimit pe al meu cu lista in mana wink1.gif )
O seara buna si un weekend minunat! La mine va fi tot plin, dar se preconizeaza o intalnire cu fetele. hug.gif
Andreea-Rodica
Of, ce de-a praf si prin casuta mea! In ultimul timp nu reusesc sa fac curat nici aici (ca prin casa nici nu m-am apucat). Cica vreau sa fie proaspata curatenia de Sarbatori! lol.gif
Nici nu am noutati, de dieta nici nu mai poate fi vorba, si iar am 65 de kg. Dar poate Mosu' imi aduce putina vointa si timp sa ma mai acup si de mine.
Inca sunt in dilema ce sa pregatesc pentru masa de Craciun, poate ma mai inspir de pe la voi. Nu simt atmosfera de Sarbatori, nu stiu de ce anul asta nu-mi doresc decat sa ma odihnesc. Si am deja o lista de chestii amanate mult prea mult timp pe care vreau sa le fac in vacanta asta. Parca vad ca n-am sa reusesc sa fac mare lucru. Dar sa fim optimisti, nu ?! wink1.gif
Am reusit deja sa utilizez programul LATEX, o chestiuta care ma framanta de vreo doua saptamani. Sa vedem ce mai urmeaza pe lista.
Tot in planuri, dar pentru inceputul lui 2008, este sa fac scoala de soferi. Vreau sa fiu soferita! rolleyes.gif M-am hotarat, nu mai aman ca am tot lasat pe altadata si acum imi pare rau. trebuie sa recunosc ca si Dulci si Nessie m-au starnit. Sper sa ma tin de treaba (si sa gasesc si resursele financiare pentru asta). Sanatosi sa fim si bucurosi le-om duce toate...
Va doresc o saptamana minunata! hug.gif
bubbles
Seara yahoo.gif .Ce faci? pupic.gif pupic.gif pupic.gif Si eu vreau ca in 2008 sa fac scoala de soferi ca poate in vara dupa licenta prind vreun post de psihopedagog pe la vreo scoala de langa Gh si va tb sa fac naveta si sa nu tb sa stau la ocazii cand babuinul va lucra si nu ma va putea duce blum.gif .
aki
Hai Shumaher cheer.gif cheer.gif cheer.gif pupic.gif
julyalina
hello andreea! floare.gif

ce e aia programul LATEX? blink.gif

Imagine

.
Andreea-Rodica
Latex
Gata treaba, fetelor? Ca eu am cam obosit si mai am o multime d elucruri de facut. Norocul meu ca maine e duminica si ma mai odihnesc. Poate totusi reusim sa facem ultimele cumparaturi.
Sa avem un Craciun fericit si multa liniste in suflete! hug.gif
Sexymom
Andreea iti doresc sa ai parte de tot ceea ce iti doresti, sa fii sanatoasa, sa faci un bebe frumos ca voi 2 , si sper sa ne cunoastem intr-o zi.
Pupici multi si imbratisari pupic.gif
aki
Imagine
LA MULTI ANI DRAGA ANDREEA
crissy
Draga mosului, ai fost cuminte anul asta? devil.gif
Craciun fericit cu mos bogat! pupic.gif
Andreea-Rodica
Multumesc mult de urari, fetelor! hug.gif
Sarbatori minunate si voua, alaturi de cei dragi! santa2.gif
Despre mine, nu prea-s bine, is racita cobza de nici nu mai pot respira, tusesc de se cutremura casa cu mine, dar sper sa-mi treaca repede, sa nu-mi strice Sarbatorile de tot.
aki
Sanatate multa,draga.Sa ai parte de un Revilion minunat w00t.gif
julyalina
ai racit ? cum ai reusit ? unsure.gif
sanatate multa, multa! hug.gif
crissy
Ne luam de mana si ne aruncam in Dunare wacko.gif . Eu chiar ca nu stiu cum am reusit sa racesc... Nici macar nu am scos nasul afara doh.gif . Doar daca am luat de la Stefan, dar avand in vedere ca fata nu are nimica, inseamna ca Stefan nu a raspandit viruseii.
Andreea-Rodica
De ieri suntem amandoi raciti copti, de parca mai aveam o raceala de facut pe anul asta si ne-am grabit sa nu ramane datori pe la anu' bang.gif Nici nu mai am chef de nimic, si vacanta asta trece atat de repede ... parca maine iar mergem la scoala. Dar poate imi revin si fug si gandurile astea negre. floare.gif
Tzutzi80
La multi ani!!!! Sa ne vedem sanatoase in nou an pupic.gif

Imagine
crissy
La multi ani! Noul an sa va gaseasca fara paracetamoale, fervexuri si servetele parfumate tease.gif . Anul care vine sa va fie plin de bucurii si impliniri! Pupuri si imbratisari de la cei trei N: Cris, Stef si Elise.
Aaa, uitam ce e mai important: tic, tac, tic, tac, indata e sfarsitul lui 2008 grin.gif valea.gif

Tzutzi, w00t.gif iti sta suuuuper tunsa asa. pupic.gif
Andreea-Rodica
Multumesc tutror de urari si va doresc tuturor un An Nou Minunat, plin de impliniri, sanatate si fericire! hug.gif
Lacry
La multi ani! Un An Nou fericit si prosper!

Lacri si Alec
bubbles
La Multi Ani pupic.gif pupic.gif pupic.gif .Sa auzim numai de bine in 2008.
crissy
La multi ani!
Ciocniti si voi un paharel cu fina? )).gif
Tzutzi80
Multumesc Crissy! Si copila ti-a crescut mare si frumoasa. Si petrecareata vad eu pupic.gif
amalia0701
pupic.gif
La multi ani!
Lacry
CITAT(crissy @ 01-01-2008, 05:23 PM) *

Hihihi )).gif ce amuzanta e! Stie sa ciocneasca paharu'

Alec nu stie inca sa o faca...insa in noaptea de Revelion si-a bagat manuta in paharul de sampanie al fiecaruia dry.gif
julyalina
Imagine

ce mai faci Andreea ? cand incepeti voi serviciul? nu de alta dar pe aici ninge si banuiesc ca esti fericita ca stai acasica blum.gif
Andreea-Rodica
Buna dimineata tuturor! Vai ce vreme e afara, n-as iesi din casa deloc. sad.gif Spre norocul meu incep scoala abia luni, asa ca mai am putin timp de lenevit si stat la caldurica. Cu leneveala nu stau prea bine, pentru ca am multe de pregatit pentru scoala si nu numai, dar ma descurc cu brio. N-am inceput anul cu prea mare chef de viata, dar sper de luni sa apuc si dieta de coada, nu de alta dar nu vreau sa ma trezesc ca nu imi mai vin pantalonii (care deja parca ma strang nitel ohmy.gif ) Mai am cateva zile sa-mi fac planuri pentru 2008 si sa ma apuc cu spor de treaba.
Va doresc o zi minunata! hug.gif
Andreea-Rodica
M-am cantarit, dar parca n-as schimba tickerul, mai ales ca kilogramul in plus poate fi si din motive fiziologice care m-au izbit de dimineata.
Dar de luni Monti scrie pe mine. Un alt mare plan de care sper sa ma tin este renuntarea la tigari. Dar tot de luni. blush.gif Ca daca nu bataita.gif sariti la bataie!
Va doresc un weekend frumos, chiar daca se pare cam friguros! hug.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.