Pup cumincioara. Si eu ma vaitam la mine in jurnal ca incepe o noua saptamana de munca
).gif)
.
Mi-am adus aminte ca am luat de la naturiste faina de orez integral. Eu ma gandeam ca ar merge facut cu lapte 0.1%, la fel ca grisul cu lapte, nu? Si mai adaugi deasupra si un pic de gem dietetic si iese o nebunie

. Ei, ce zici de ideea mea? Asta daca ti-e pofta de dulce.
Alte idee de meniuri: eu o sa-mi fac sapt viitoare varza calita (cu mai putin ulei si poate chiar fara carne). Si am in congelator pastai verzi, o sa le fierb si o sa le mananc cu mult mujdei

. Mie imi plac la nebunie doar fierte.
A mai facut de rev socrelo o salata super, dar nu cred ca e monti. Oricum, iti zic si tie poate o poti modifica sa fie monti. O conserva de legume mix (continea fasole, mazare, porumb dulce), a mai taiat el frunze de salata, ardei gras si a amestecat cu 1-2 cutii ton din conserva (in suc propriu). A acrit cu zeama de lamaie, a mai pus ulei+sare si gata. A fost cea mai apreciata mancare de sarbatori
).gif)
.
Hai sa avem spor la munci, elevi cuminti si interesati de ceea ce le predam

Mi-am adus aminte ce imi mai faceam eu:
- rulouri din piept de pui umplute cu legume (castraveti murati, cascaval, ardei, ciuperci si altele monti)
- ciorba din carne de pui (fara morcov si cartofi)
- mancarica din soia / linte
- budinca de conopida cu branza si oua, aia de nu-ti place tie
- tortul ala buuun tare dar nu mai stiu cum se numea (sau tarta, cu crema din smantana si cacao)
Si cam atat imi amintesc acuma.