Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Cartea zilelor mele (alaturi de Montignac)
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32
Tzutzi80
Andreea, si eu voi incerca un Monti. Sa vad cum reusesc sa revin la indicatiile lui
)).gif pupic.gif
Andreea-Rodica
E bine ca suntem doua, poate ne tinem una de alta. wink1.gif
bubbles
Ziua yahoo.gif .Si eu tb sa ma reapuc de dieta ca ma strang pantalonii sorry.gif dar astept sa plece rusii doh.gif .
crissy
CITAT(Andreea-Rodica @ 05-01-2008, 01:35 PM) *

Un alt mare plan de care sper sa ma tin este renuntarea la tigari. Dar tot de luni. blush.gif Ca daca nu bataita.gif sariti la bataie!

Da, eu sar la bataie bataita.gif . Eu mi-am cumparat deja gume nicorette, dar inca nu le-am incercat din 2 motive: 1. mai am 2 pac tigari neincepute si 2. m-a speriat stefan ca cica ti se face rau de la ele, a citit el pe undeva.
Ia scuipa tu tot la baba... care e motivul pt care vrei sa renunti la fumat? baby.gif ?
Succes la scoala. Eu mai vreau vacantaaaaa crying.gif
aki
Bafta la lasatul fumatului cheer.gif cheer.gif cheer.gif
Si multa ambitie la regim,sper sa nu te paraseasca cum ne paraseste deobicei sorry.gif
Andreea-Rodica
Principalul motiv pentru care vreau sa ma las de fumat este ca am mai facut-o odata si mi-e ciuda ca m-am reapucat. In al doilea rand, stiu ca fac rau si parca sunt tare obosita (si dau vina pe ele pentru asta). bang.gif Cand o fi sa vina si bebe, va fi bine sa nu fiu fumatoare, dar nimic concret inca. grin.gif
Am incercat sa ma pregatesc de scoala si sincer n-am nici un chef. Parca niciodata n-am fost atat de lipsa de vlaga si chef. Dar sper ca pofta vine mancand si pe de alta parte, ma bucur ca peste 4 saptamani mai vine una de vacanta. cheer.gif
De maine purced si cu Monti la atac asupra celor 66 de kg pe care le arata uraciosul meu cantar. box.gif
Andreea-Rodica
N-am inceput chiar cu dreptul, pentru ca desi mi-am pregatit dimineata un iaurt, cu gandul ca macar atat sa manac, n-am reusit din lipsa de timp.
Meniul zilei de luni, 7 ianuarie 2008
MD ceai negru
P varza calita, iaurt
G 2 portocale mici, 1 kiwi
C piept de pui la teflon, ardei umplut cu varza.

Sa speram ca maine va fi mai bine, poate am timp sa fac si cateva cumparaturi, ca bate vantul prin frigider.
julyalina
bafta cu dieta andreea! cheer.gif
da' de curiozitate... cum e aia ardei umplut cu varza ? e cumva din ala murat? sau sunt calite ?
Andreea-Rodica
Ardeiul umplut cu varza era murat, pus de manutele noastre asta toamna.
Pentru ieri, uitasem sa trec 1 patratica de cioco 75%. blush.gif
Andreea-Rodica
Meniul zilei de marti, 8 ianuarie 2008
MD nici macar ceai, din motive de trezit f. f. tarziu, dar am baut un ceai la scoala
P piept de pui, hrean cu smantana
G un pahar de suc Tedi blush.gif stiu ca nu e bun, dar ma bucur ca nu are zahar, ci fructoza, asta pe langa multe chestii nocive
C oua fierte, branza cu smantana

Si asa a mai trecut o zi, in care am avut o mare durere de cap. O fi de la lipsa cofeinei ?!
Pentru maine trebuie sa pregatesc ceva glucidic, ca nu arata prea bine meniurile mele.
axe10
CITAT(Andreea-Rodica @ 07-01-2008, 08:11 PM) *

N-am inceput chiar cu dreptul, pentru ca desi mi-am pregatit dimineata un iaurt, cu gandul ca macar atat sa manac, n-am reusit din lipsa de timp.
Meniul zilei de luni, 7 ianuarie 2008
MD ceai negru
P varza calita, iaurt
G 2 portocale mici, 1 kiwi
C piept de pui la teflon, ardei umplut cu varza.

Sa speram ca maine va fi mai bine, poate am timp sa fac si cateva cumparaturi, ca bate vantul prin frigider.

Pai aici vad ca ai stat bine...bine insemnand ca nu ai gresit (mai putin cioco aia din prima zi)...si ca nu ai mancat dimineata!!

CITAT(Andreea-Rodica @ 08-01-2008, 08:01 PM) *

Meniul zilei de marti, 8 ianuarie 2008
MD nici macar ceai, din motive de trezit f. f. tarziu, dar am baut un ceai la scoala
P piept de pui, hrean cu smantana
G un pahar de suc Tedi blush.gif stiu ca nu e bun, dar ma bucur ca nu are zahar, ci fructoza, asta pe langa multe chestii nocive
C oua fierte, branza cu smantana

Si asa a mai trecut o zi, in care am avut o mare durere de cap. O fi de la lipsa cofeinei ?!
Pentru maine trebuie sa pregatesc ceva glucidic, ca nu arata prea bine meniurile mele.

Lasa Tedi si baga o fructa conform regulilor...ca le stii!!!

Spor si trage de cumatra n-o lasa!!!
salut.gif
Andreea-Rodica
Stiu regulile, de asta n-am nici o scuza. Cel mai rau stau cu nemancatul dimineata, dar nu stiu cum sa reusesc sa mananc inainte de ora 6. bang.gif
Si nici n-am apucat sa ajung la cumparaturi, nu mai zic ca avem (teoretic) zi de salar pe 7, si n-am luat inca banii. mad.gif Ma mai scormonisem eu de ceva, pentru cumparaturi, dar iar n-am ajuns. Sper sa ajung maine, desi am o zi plina.
aki
Andreia,am trecut sa vad meniul pe ziua de azi si sa vad daca ai fost cumintica naughty.gif
axe10
CITAT(Andreea-Rodica @ 08-01-2008, 08:33 PM) *

Stiu regulile, de asta n-am nici o scuza. Cel mai rau stau cu nemancatul dimineata, dar nu stiu cum sa reusesc sa mananc inainte de ora 6. bang.gif
Si nici n-am apucat sa ajung la cumparaturi, nu mai zic ca avem (teoretic) zi de salar pe 7, si n-am luat inca banii. mad.gif Ma mai scormonisem eu de ceva, pentru cumparaturi, dar iar n-am ajuns. Sper sa ajung maine, desi am o zi plina.

Nici eu nu pot manca ASA de dimineata. Lunea cand am cursuri de la 8 fix si trebuie sa plec de acasa (mai ales acum fara masina) la ora 7 chiar nu pot inghiti nimic. Insa , singura mea solutie este sa ma gandesc la asta seara si sa-mi fac un sandwich. Daca nu, fac foamea pana ajung acasa, pe la 13. Cu ww in minte mai imi cumpar uneori o pungutza de covrigei vanilinati...cam scumpa la pcte...sau mai bine o banana, doua.

Cumparaturile si timpul alocat lor e iarasi o problema, nu avem timp...cum [*****] trece asa repede?...dar cand le fac, umplu frigiderul. Oricum congelatorul e plin de pachete cu legume, puse de mine sau cumparate si carne de tot felul...deci am de unde gati pt orice dieta.

Fa-ti un plan de actiune. La concluzia asta am ajuns eu. Daca nu te gandesti de seara macar la a doua zi, o dai in bara sigur.

Hai spor!
Andreea-Rodica
Mi-am schimbat si eu avatarul, ca poate ma mobilizez si mai si. Dar bananele alea nu-s Monti.
O zi buna in continuare!
axe10
CITAT(Andreea-Rodica @ 09-01-2008, 01:54 PM) *

Mi-am schimbat si eu avatarul, ca poate ma mobilizez si mai si. Dar bananele alea nu-s Monti.
O zi buna in continuare!

E bine si asa...decat niste sunci puse la afumat.... pupic.gif
dany
Buna , Andreea !

Am simtit ca trebuie sa intru pe aici din mai multe motive :

1 - bafta la lasatul de fumat !!!!! Incerc si eu dar ....tot in faza de incercare raman doh.gif

2 - bine ca mi-am comandat ardei umpluti cu varza ca altfel te alergam pe aici de numa-numa )).gif .Poate imi spui si mie cum se pun ...as vrea sa incerc in toamna asta ...

3 - mor dupa avatarul tau !!!! E superb !!!

Multa bafta cu Monti sau ce tii si sa vedem cat mai curand ticker-ul ajuns in dreapta de tot floare.gif
aki
Hai,Andreia,te-ai mobilizat? hug.gif
crissy
Ahaaaaa, deci cumatra mea trage pe altii de urechi ca nu ies la raport si 'mneaei ce face, ha? eusa_think.gif O da cotita cu meniurile!
Pune-l de d-l sotu' sa-ti prelucreze imaginea de la avatar, sa dispara bananele alea de zici ca nu-s monti.
Pup. pupic.gif
Andreea-Rodica
Meniul zilei de miercuri, 9 ianuarie 2008
MD ceai bang.gif
P mancarica de mazare
G un sandwish (cascaval+salam uscat)
G 1 mandarina
C branza degresata+iaurt degresat, salata de varza rosie (fara ulei), 1 pesmet Finn-Crisp (faina integrala de secara, tarate, apa, drojdie, sare). Pesmetii astia i-am luat pentru dimineata, dar vreau sa vad cum sunt.
Abia acum ma duc sa mananc, ca m-am intins cu mandarina asta si trebuie sa astept 1/2 h dupa ea.

Dany, am sa scriu reteta la Bucatarie zilele astea.
Despre lasatul de fumat, deocamdata nu fumez deloc la scoala si nici dimineata. Zilele astea am fumat cam 3-4 tigari pe zi. E bine, dar eu vreau si mai bine. wink1.gif

Cumatra, am scris amandoua odata. eu am venit cu raportul, ma duc sa vad pe la tine ce gasesc.
crissy
CITAT(Andreea-Rodica @ 09-01-2008, 07:25 PM) *

Cumatra, am scris amandoua odata. eu am venit cu raportul, ma duc sa vad pe la tine ce gasesc.

lol.gif M-ai prins. valea.gif
Andreea-Rodica
Ce buni is pesmetii astia, sper sa rezist sa nu dau iama sa-i mananc pe toti! lol.gif
axe10
Vad ca mergi totusi binishor...sa te intreb daca ai mancat dimineata?! huh.gif
crissy
CITAT(Andreea-Rodica @ 09-01-2008, 08:32 PM) *

Ce buni is pesmetii astia, sper sa rezist sa nu dau iama sa-i mananc pe toti! lol.gif

Ca sa nu fii tentata sa-i razi pe toti, teleporteaza cativa si la Humor drool.gif. Adresa e aceeasi wink1.gif
Andreea-Rodica
Am o veste buna: am mancat dimineata, dar nu pesmeti, ci 3 crenwusti mici de piept de pui. Cine manca, mergand de zor spre autobuz, la 6 dimineata?! biggrin.gif
Restul meniului deseara, cand facem bilantul.
Cumatra, nu stiu cate puncte au pesmetii aia, dar i-am luat din Kaufland. Cand ma duc mai iau, ca n-am luat decat un pachet, de proba. hug.gif
crissy
CITAT(Andreea-Rodica @ 10-01-2008, 02:20 PM) *

Cumatra, nu stiu cate puncte au pesmetii aia, dar i-am luat din Kaufland. hug.gif

Am formula de calcul si aflam usor cate pct au wink1.gif
Spor si clap.gif pt cumintenie! hug.gif
Andreea-Rodica
Meniul zilei de joi, 10 ianuarie 2008
MD ceai negru, 3 crenwusti mici din piept de pui wink1.gif
G 1 mar
P mancare de mazare
G 2 mandarine
C paste integrale cu sos de rosii. Am luat cina in jurul orei 19. Sper sa-mi fie foame maine dimineata. biggrin.gif

Oare pastele astea erau permise numai in faza a II-a ?! unsure.gif Oricum le-am mancat si au fost bune, dar un pic amarui. Ma gandeam ca ar fi bune cu branza dietetica si putina fructoza, ca mai am 2/3 din punga.
O zi buna tuturor! hug.gif
crissy
CITAT(Andreea-Rodica @ 10-01-2008, 07:41 PM) *

Oare pastele astea erau permise numai in faza a II-a ?! unsure.gif Oricum le-am mancat si au fost bune, dar un pic amarui. Ma gandeam ca ar fi bune cu branza dietetica si putina fructoza, ca mai am 2/3 din punga.

Eu cred ca sunt permise si in faza 1. Ca painea integrala, nu?
aki
Bravo,Andreia cheer.gif cheer.gif cheer.gif .Tine-te de noi tease.gif
axe10
CITAT(Andreea-Rodica @ 10-01-2008, 07:41 PM) *

Meniul zilei de joi, 10 ianuarie 2008
MD ceai negru, 3 crenwusti mici din piept de pui wink1.gif
G 1 mar
P mancare de mazare
G 2 mandarine
C paste integrale cu sos de rosii. Am luat cina in jurul orei 19. Sper sa-mi fie foame maine dimineata. biggrin.gif

Amarui?..pe asta nu am mai auzit-o.
Da sunt permise ca sunt glucide bune...daca nu ai pus ulei la sos.

Eu am mai facut cu br dietetica, fructoza si albush de ou,dar nu m-au dat pe spate..
crissy
Axe, de la tarate si mie mi se pare ca e amarui.
axe10
CITAT(crissy @ 11-01-2008, 03:23 PM) *

Axe, de la tarate si mie mi se pare ca e amarui.

Dar ce paste integrale luati?...ca eu nu am simtit asa niciodata!!
Andreea-Rodica
Am descoperit ca sosul de la paste era un pic amarui. Banuiesc ca nu pastele erau de vina. Eu am luat paste integrale de la un magazin cu produse naturiste, se numesc Bio Tagliatelle integrale, produse de o firma din Deva. Contin doar faina integrala din grau (durum) si apa. Si nu am pus ulei, deci am fost in grafic.
Inteleg ca pot face si cu albus de ou, poate am sa incerc. As mai incerca sa le fierb in lapte degresat, cu putina fructoza. Ma gandesc ca ar merge si mancate cu gem dietetic deasupra, cum mancam grisul cand eram copil. wink1.gif

Andreea-Rodica
Meniul zilei de vineri, 11 ianuarie 2008
MD ceai negru, 2 pesmeti Finn Crisp, o inghititura de branza dietetica+iaurt dietetic. Cred ca inca dormeam si am pus sare de mai multe ori. Concluzie - n-am putut s-o mananc de sarata ce era bang.gif
G 1 mar
P mancare de mazare
ABATERE 1 cana compot caise
C omleta cu carnat oltenesc (nu scria sa aiba zahar sau amidon), ardei copti
Compotul nu l-am facut eu, l-am primit de la o colega. Si are zahar, dar era acrisor la gust, poate n-o fi prea mult. Problema este ca mai am si un borcan de compot de visine bang.gif Sigur nu apuca saptamana viitoare. lol.gif

Totusi nu-i prea rau, mai ales ca am reusit sa mananc pana la ora 19 (era de fapt si 10, dar zic ca nu-i mare bai). Sper sa nu mai sar in nimic si ca sa fiu sigura ma duc sa-mi fac un ceai, sa-l am pregatit daca imi vine vreo pofta. wink1.gif
aki
Bravo Andreia.Ne inmultim cu dieta.Mai alalataieri spuneai ca nu te poti mobiliza si uite ne scrii meniurile deja.Bravo give_rose.gif
axe10
CITAT(Andreea-Rodica @ 11-01-2008, 04:36 PM) *

Am descoperit ca sosul de la paste era un pic amarui. Banuiesc ca nu pastele erau de vina. Eu am luat paste integrale de la un magazin cu produse naturiste, se numesc Bio Tagliatelle integrale, produse de o firma din Deva. Contin doar faina integrala din grau (durum) si apa. Si nu am pus ulei, deci am fost in grafic.
Inteleg ca pot face si cu albus de ou, poate am sa incerc. As mai incerca sa le fierb in lapte degresat, cu putina fructoza. Ma gandesc ca ar merge si mancate cu gem dietetic deasupra, cum mancam grisul cand eram copil. wink1.gif

Poti sa le mananci chiar cu laptele...de ce sa-l arunci?!
Andreea-Rodica
Pai nu ma gandeam sa-l arunc, ca-i pacat de el. Eu sunt o mare consumatoare de lactate, mai ales de lapte. Asta este si motivul pentru care eu nu-l scot din meniu, desi la Monti este permis doar cel degresat. Dar voi bea lapte de orice fel, fiind o abatere asumata. wink1.gif
aki
Andreia pupic.gif
Andreea-Rodica
Meniul zilei de sambata, 12 ianuarie 2008
MD ceai negru, 2 pesmeti cu iaurt dietetic
G 1 mar
P muschi de porc la teflon, gogosari in sos
Abatere 1 cana de compot blush.gif binenteles ca nu m-am putut abtine
C oua fierte, ton in suc propriu
Azi am sfeclit-o cu ora cinei, adica acum ma duc sa mananc si e aproape ora 21. Sper ca maine sa fie si mai bine. Si mai sper sa nu uit maine sa ma cantaresc, ca nu m-am cantarit de mult si mereu imi aduc aminte dupa ce mananc. Poate n-oi avea vreo surpriza urata sa am mult mai mult decat arata tickerul, dar nu se stie dupa atatea bunataturi mancate de Sarbatori.
amalia0701
Servus draga mea.
Te-ai cantarit?
Io uit mereu sa dau cantarul jos )).gif
Andreea-Rodica
Mi-am adus aminte azi dimineata sa ma cantaresc. cheer.gif Concluzia 65 kg.
Am revenit la greutatea pe care o aveam inainte de Sarbatori.
Azi dimineata am facut paste integrale cu lapte degresat si fructoza, dar tot amarui erau. Deci amareala nu era de la sos. Am sa revin la orezul integral pentru mesele glucidice, si am sa las pastele pentru altii.
Revin deseara cu meniul complet.
bubbles
E bina ca ai aceeasi greutate cheer.gif cheer.gif si bafta in continuare la tinut dieta pupic.gif
Andreea-Rodica
Chiar m-am simtit bine azi cand am vazut ce-mi arata cantarul. smile.gif
Nu mai stiu ce sa mai mananc si nu mai tine nimeni Monti pe aici sa ma mai inspir si eu. Zilele astea trebuie sa ma duc la cumparaturi si nici nu stiu ce sa scriu pe lista, ca nu ma duc fara lista, ca-i jale. wink1.gif
De maine incepe o noua saptamana de munca. Sa avem spor! hug.gif
Andreea-Rodica
Meniul zilei de duminica, 13 ianuarie 2007
MD paste integrale cu lapte degresat si fructoza bad.gif
P muschi de porc la teflon, castraveti in otet
G cateva alune blush.gif
C 1 ou fiert, branza topita, zacusca (facuta de mine, fara morcov si alte radacinoase, deci e Monti)
crissy
Pup cumincioara. Si eu ma vaitam la mine in jurnal ca incepe o noua saptamana de munca )).gif .
Mi-am adus aminte ca am luat de la naturiste faina de orez integral. Eu ma gandeam ca ar merge facut cu lapte 0.1%, la fel ca grisul cu lapte, nu? Si mai adaugi deasupra si un pic de gem dietetic si iese o nebunie drool.gif. Ei, ce zici de ideea mea? Asta daca ti-e pofta de dulce.
Alte idee de meniuri: eu o sa-mi fac sapt viitoare varza calita (cu mai putin ulei si poate chiar fara carne). Si am in congelator pastai verzi, o sa le fierb si o sa le mananc cu mult mujdei drool.gif. Mie imi plac la nebunie doar fierte.
A mai facut de rev socrelo o salata super, dar nu cred ca e monti. Oricum, iti zic si tie poate o poti modifica sa fie monti. O conserva de legume mix (continea fasole, mazare, porumb dulce), a mai taiat el frunze de salata, ardei gras si a amestecat cu 1-2 cutii ton din conserva (in suc propriu). A acrit cu zeama de lamaie, a mai pus ulei+sare si gata. A fost cea mai apreciata mancare de sarbatori )).gif .
Hai sa avem spor la munci, elevi cuminti si interesati de ceea ce le predam inocentul.gif

Mi-am adus aminte ce imi mai faceam eu:
- rulouri din piept de pui umplute cu legume (castraveti murati, cascaval, ardei, ciuperci si altele monti)
- ciorba din carne de pui (fara morcov si cartofi)
- mancarica din soia / linte
- budinca de conopida cu branza si oua, aia de nu-ti place tie )).gif
- tortul ala buuun tare dar nu mai stiu cum se numea (sau tarta, cu crema din smantana si cacao)
Si cam atat imi amintesc acuma.
Andreea-Rodica
Completez la cina de azi 2 feliute subtiri de salam uscat si 1 feliuta de sunculita afumata.
bubbles
Vad ca te tii de treaba cheer.gif .Bravo clap.gif .
aki
Bravo,draga,un pupic pupic.gif
Andreea-Rodica
Meniul zilei de luni, 14 ianuarie 2008
MD ceai negru, un pesmet
G 1 mar
P ciorba de fasole
G 2 mandarine
C carnacior prajit (e facut de soacra mea, deci nu are amidon), gogosari in otet.

Si uite asa a mai trecut o zi. Am mancat cina pe la 6 si ceva, sper sa nu flamanzesc pana la culcare.
aki
Cu sportul cum stai? blum.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.