Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Cartea zilelor mele (alaturi de Montignac)
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31
lucy
Buna ANDRUSHCA! pupic.gif Tot supi esti k nu poti tie o dieta? doh.gif Vreau sa-ti spun ceva,asa ca o incurajare........Orice femeie care se aranjeaza(cu gust)e frumoasa )).gif Eu cand merg pe undeva cu al meu si ma fac mumoasa,nu are ochi decat pt mine lol.gif Eu sunt pentru el CENTRUL UNIVERSULUI wink1.gif Intotdeauna imi spune ca am fost cea mai frumoasa,cea mai bine imbracata,cea mai sexi,ca s-au uitat toti barbatii la mine....bla,bla bla........si eu chiar il cred si ma umflu in pene ca o gasca lol.gif lol.gif Ma simt ca o vedeta giggle.gif
Nu mai tin cont ca sunt ca o cow.gif si am dantura stricata tease.gif
Asta e.........cred ca ma iubeste blum.gif
Apropo:pe 19 a fost ziua lui si l-am felicitat prin tel ca e la Bucuresti sorry.gif
Amazoana
Neata Andreea pupic.gif
Sa-ti traiasca sotul Lucy! pupic.gif
lucy
CITAT(dulcikatty @ 21-03-2008, 09:23 AM) *

Neata Andreea pupic.gif
Sa-ti traiasca sotul Lucy! pupic.gif

Multumesc iubita pupic.gif pupic.gif pupic.gif
aki
Salut Andreia.Sa-ti fie de bine cu cununatul tinerilor.Sa ai parte de stima de la ei si de bucurii floare.gif
Cherie
pupic.gif viitoarea nasa-diva!
Si daca esti mai frumoasa decat mireasa, ce? naughty.gif naughty.gif naughty.gif
Andreea-Rodica
Pentru asta ar trebui sa fac ceva efort, dar nu am nici timp, nici putere, nici chef. Sunt multumita ca ma mentin deocamdata (a propos poate ma cantaresc si eu saptamana asta ca e un praf pe cantarul meu bang.gif )
O saptamana usoara va doresc! hug.gif
lucy
give_rose.gif give_rose.gif pupic.gif
aki
Sa mearga in jos cintarul tau pupic.gif
bubbles
Ziua doamna profa naughty.gif .Sa va aduca numai bucurii finii hug.gif si sper sa regasesti puterea de a te reapuca de dieta pupic.gif
crissy
cheer.gif Oooooo, cununati w00t.gif ? Sa va fie de bine. Sa vedeti ce fain e cand va canta orchestra "Nasule, maria ta tease.gif "...
Ce zice cantarul grin.gif ?
Cand veniti la Humor?
Andreea-Rodica
Cantarul meu zice "sterge-ma de praf". lol.gif
crissy
CITAT(Andreea-Rodica @ 26-03-2008, 09:29 PM) *

Cantarul meu zice "sterge-ma de praf". lol.gif

Pai sterge-l... cu picioarele wink1.gif
Andreea-Rodica
Am avut un weekend foarte fain si relaxant. Am fost la Humor, am jucat remy pana la 3 dimineata (ca in studentie) wink1.gif , am fost pa cu fina, ne-am jucat cu mingea, am fost la Apa Moldovei, pe scurt ne-am odihnit activ. Totusi nu va zic ce si cat am mancat. blushing.gif

Am incercat sa pun cateva poze, dar nu merge site-ul imageshack.

Va doresc o saptamana minunatat tuturor! hug.gif
crissy
CITAT(Andreea-Rodica @ 30-03-2008, 08:13 PM) *

Am avut un weekend foarte fain si relaxant. Am fost la Humor, am jucat remy pana la 3 dimineata (ca in studentie) wink1.gif , am fost pa cu fina, ne-am jucat cu mingea, am fost la Apa Moldovei, pe scurt ne-am odihnit activ. Totusi nu va zic ce si cat am mancat. blushing.gif

Am incercat sa pun cateva poze, dar nu merge site-ul imageshack.

Va doresc o saptamana minunatat tuturor! hug.gif

)).gif Tocmai ziceam si eu la mine in jurnal cat de bine ne-am simtit ieri si azi. Ziua a fost incheiata cu vizita verisorilor-cumatri, deci distractia a continuat wink1.gif .
Sa vina caldura si sa declaram deschis sezonul gratarelor yahoo.gif
crissy
Am pus poze la mine cu scarile imbracate (partial). Te pup, fug la scoala.
Andreea-Rodica
Ce ma tin de treaba! bang.gif Bietul meu ticker nu e actualizat cam de multisor. Dar azi dimineata am reusit sa ma cantaresc si ma mentin la 65 de kg. Nu e foarte bine, dar nici rau.
Va doresc o duminica placuta! hug.gif
buretel
pupic.gif Andreea, n-am mai trecut demult pe aici.
E bine ca reusesti sa te mentii.
aki
Buna,draga pupic.gif Sa ai parte de o saptamina linistita pupic.gif
Cherie
pupic.gif Andreea!
bubbles
pupic.gif profa de mate blum.gif si bine ca macar te mentii si ca nu creste in sus tickeru` tease.gif
Andreea-Rodica
M-am hotarat sa-mi actualizez tickerul, ca-mi era cam rusine. blush.gif Sper sa ma mai cumintesc un pic, ca a venit caldura, am pus cojoacele la pastrare pentru iarna viitoare si nu-mi prea place ce se vede.
Duminica aveam 65 de kg (cat o fi de bun cantarul meu, ca eu ma simt mai plinuta). Am sa merg in continuare dupa unele principii ale lui Monti si mai personalizez pe parcurs.
Va astept cu nuieluse, bete si ce mai aveti ca am nevoie!
hug.gif

Ma duc sa-mi fac doua pulpe la teflon (ca sa am si maine), o salata si-i gata cina.
ramonavlas
Adica servesti cina deja? w00t.gif
Andreea-Rodica
Nu, abia am pregatit pulpele, le-am scos pielea si le-am condimentat un pic. Apoi le pun pe teflon si in timpul asta fac salata. Pe la 20.00 mananc.
Daca as reusi si cu mancatul dimineata..... pentru maine imi iau fibrosan la pachet, poate apuc sa-l mananc.
Incerc sa studiez in acelasi timp si caloriile, dar nu am cantar de bucatarie si nu prea merge... trebuie sa-mi achizitionez unul cat mai curand.
ramonavlas
Si eu am pus putin orez la fiert, am curatat ceapa si am dat-o prin razatoare, puiul e inca la dezghetat. M-a apucat un chef de gatit doh.gif
Noroc ca mi-am pastrat calorii si pot gati. Pe la 20 mananc si eu cina.

A, eu fac varza a la Cluj. biggrin.gif
Andreea-Rodica
Am citit la tine ca faci varza a la Cluj. Cred ca am sa fac si eu in curand, dar fara orez, ca nu e Monti.
Tocmai am gasit: calorii
ramonavlas
Da, stiam si eu tabelul asta. Eu m-am obisnuit f tare cu al meu, nu renunt la el. )).gif
Andreea-Rodica
Meniul zilei de joi, 10 aprilie 2008
3 in 1
fibrosan
salata (rosii, castraveti), pulpa pui
ridichi, cas, pastrama porc
Pentru cina am in plan o conserva de ton cu un ou fiert. Sper ca numai atat. daca ma razbeste foamea, poate apelez la chefirul din frigider.

crissy
pupic.gif Spor. Tot la monti ramai?
Andreea-Rodica
Un soi de Monti, dar personalizez pe parcurs. Nu renunt inca la 3 in 1, poate bag si cate o banana in meniu, mai vad eu pe parcurs. Ma gandesc ca nu e asa grav cu kg mele si cu un pic de grija, voi arata destul de bine in vara asta (noroc ca nu-mi doresc sa fiu manechin laugh.gif ) Sa vedem cat ma tine grija asta. wink1.gif
Azi e vineri! cheer.gif Un sfarsit de saptamana frumos si calduros! hug.gif
aki
Bafta la dieta.Si sa et tii de treaba mad.gif
pupic.gif
Andreea-Rodica
Nici nu m-am apucat bine de treaba ca am calcat stramb. Dar continui sa scriu ca poate imi revin. wink1.gif
Meniul zilei de vineri, 11 aprilie 2008
MD 3 in 1
G vreo 2 prajiturele si un pahar de suc (a fost ziua unei colege, ca altfel nu obisnuim asemenea festinuri, la salariile noastre biggrin.gif )
P amestec mexican de legume si orez, care daca nu aveau orez erau Monti, dar ma gandesc ca nu or avea prea multe calorii; le-am stropit cu zeama de lamaie... foarte bun

Pentru cina ... nu stiu, ca abia urmeaza sa mergem sa facem cateva cumparaturi, nu de alta dar bate un crivat in frigiderul meu de gol ce e. Poate n-oi calca stramb prea tare, mai ales ca de cand am lasat ghetele si am trecut la pantofi (adica de miercuri) ma doare iar glezna pe care mi-am luxat-o luna trecuta.
O seara buna tuturor! hug.gif
mathilde
CITAT(Andreea-Rodica @ 11-04-2008, 08:20 AM) *

Nu renunt inca la 3 in 1, poate bag si cate o banana in meniu, mai vad eu pe parcurs. Ma gandesc ca nu e asa grav cu kg mele si cu un pic de grija, voi arata destul de bine in vara asta (noroc ca nu-mi doresc sa fiu manechin laugh.gif ) Sa vedem cat ma tine grija asta. wink1.gif
Azi e vineri! cheer.gif Un sfarsit de saptamana frumos si calduros! hug.gif

La 3in1 nici eu nu pot renunta, parca sunt dependenta smile.gif. Am incercat sa inlocuiesc cu cafea+lapte, cu nes+lapt+indulcitor, nimic nu m-a multumit blushing.gif

Te admir pentru ca spui ca nu e grav cu kilogramele tale si ca nu-ti doresti sa fii manechin. Mi se pare o gandire de om cu capul pe umeri floare.gif . De altfel, ma uit la tickerul tau si nu cred ca ai un surplus prea mare de greutate.

Un sfarsit de saptamana frumos si tie si iertare ca am dat buzna asa floare.gif
danyhoney
Offff , ce as vrea sa ajung si eu la kg-le tale !!!!!! Te invidiez , sincer !!! Bravo tie !!! hug.gif
Cherie
Spor la treaba Andreea! cheer.gif pupic.gif
Andreea-Rodica
CITAT(mathilde @ 11-04-2008, 08:00 PM) *

Un sfarsit de saptamana frumos si tie si iertare ca am dat buzna asa floare.gif

Te mai astept pe la mine, desi nu intru nici eu foarte des. Of, daca ar avea ziua macar 48 de ore.... floare.gif

CITAT(danyhoney @ 12-04-2008, 12:05 AM) *

Offff , ce as vrea sa ajung si eu la kg-le tale !!!!!! Te invidiez , sincer !!! Bravo tie !!! hug.gif

Ma bucur ca esti mai bine hug.gif . Nu prea ai pentru ce sa ma invidiezi, kg mele sunt totusi destul de multe, dar e important sa fiu sanatoasa si sa rezist ispitelor. hug.gif
lucy
pupic.gif floare.gif
crissy
pupic.gif Doaman lipseste de la apel )).gif
Andreea-Rodica
Buna seara! De maine incepe o noua saptamana de munca.... wacko.gif
Bine ca mai sunt doar doua pana la Paste, cand ma duc la mama cheer.gif
Meniuri n-am mai apucat sa scriu, nici n-am mancat ce si cand trebuia, ieri am alergat toata ziua prin oras si azi ma fost la socri, asa ca am mancat ce mi s-a oferit. Ma gandesc cu groaza ca am de facut multe chestii prin casa, de spalat una-alta, geamuri, perdele, mai ales ca saptamana asta e ziua LUI si trebuie sa fiu pregatita. Pe scurt, n-am chef de nimic. Dar pana maine sper sa-mi revin.
O saptamana usoara tuturor! clover.gif
julyalina
pupic.gif iti revii tu imediat , mai ales ca o sa fie ziua LUI hug.gif
aki
Felicitari pentru sotiune hug.gif
bubbles
Neata pupic.gif
crissy
band.gif party.gif bday.gif
Sa-ti traiasca sotiorul mult iubit, sa fie sanatos si la punga gros grin.gif , sa fiti fericiti pana la adanci batraneti si toate visurile sa va devina realitate. Va pupam si va imbratisam cu drag. Distractie placuta.
P.S. Din partea finutzei va transmit urmatorul mesaj:
OKEI good.gif lol.gif . E foarta mandra de expresia asta, de cate ori o intreb cine a invatat-o sa zica asa zice NANU SI NANA... SI TATA wink1.gif
Pupici infiniti.
crissy
pupic.gif Cum mai merge cu monti personalizat? Cand plecati la Galati? Astazi a fost festivalul scrumbiei naughty.gif

Maine il interneaza pe Babu la Suceava si la amiaza il opereaza sad.gif . Am fost vineri cu el la control ca se simtea rau si i-a recomandat o alta operatie (cu laser). Probabil sapt asta o sa tot avem drumuri la Sv.

P.S. VINE VACANTAAAAAAAAAAA yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif
Andreea-Rodica
In primul rand sanatate lui Babu, sa fie totul bine! hug.gif
Vineri plecam la Galati, abia astept! cheer.gif B pleaca maine dimineata la Iasi si vine joi seara. Saptamana viitoare e si el liber, asa ca o sa-mi tihneasca statul la mama acasa. Abia astept vacanta, parca nu mai am rabdare, B spune ca parca sunt in clasa a III a. biggrin.gif
Despre ce mananc nu zic nimic ca mi-e rusine. blush.gif Zici ca ma pregatesc de foamete, nu alta. wacko.gif
Mai am cate ceva de facut maine, de spalat una alta, de dezghetat congelatorul, dar in mare stau bine la capitolul treaba. Noroc ca m-a ajutat B.
O seara buna si o saptamana usoara!
Andreea-Rodica
Pentru ca maine plecam la Galati va urez de azi PASTE FERICIT, lumina in case si in suflete! hug.gif
mathilde
Sarbatori fericite, Paste linistit si plin de lumina pentru tine si cei dragi tie. pupic.gif
Cherie
Paste fericit Andreea! pupic.gif
aki
Imagine
PASTE FERICIT give_rose.gif
Sexymom
Paste fericit doamna frumoasa.Sa ai parte de liniste sufleteasca, fericire si iubire. floare.gif si sa te odihnesti cat mai mult.Si pt.mine daca se poate ca eu fac pastele la scarbici sad.gif
crissy
Paste fericit!
Drum bun si ne vedem saptamana viitoare wink1.gif .
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.