Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Cartea zilelor mele (alaturi de Montignac)
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32
Cherie
Imagine
lucy
PASTE FERICIT pupic.gif pupic.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif
dany
Hristos a inviat !!!
crissy
Hristos a-nviat!
V-ati intors de la Galati?
Andreea-Rodica
Adevarat a inviat!
Sper ca ati avut o minivacanta frumoasa ca a mea! Eu am fost la mama, si unde e mai bine ca la mama, am dormit putin, am facut vizite, am facut cumparaturi (de am venit acasa lefteri huh.gif ), m-am simtit minunat!
Ma simt cam plina desi nu m-am omorat nici cu cozonacii, nici cu pasca, abia am gustat cate o feliuta din fiecare. Poate maine nu uit sa ma cantaresc. Nu de alta dar incepe sezonul nuntilor si petrecerilor si m-oi pomeni ca nu incap in rochita proaspat cumparata. lol.gif
Asa ca de saptamana viitoare, dam cu salata si cu diverse ciorbite. Nu mi-am propus un regim anume, doar cateva principii Monti si mancat cu grija si cu bun simt.
Va doresc un sfarsit de saptamana frumos, chiar daca ploua! hug.gif
julyalina
pupic.gif de duminica sunt si eu nasa unei fetite blum.gif si-mi e asa de draga. as sta cu ea in continuu biggrin.gif noroc ca nu mi-o lasa mama-sa smile.gif
aki
Salut, draguta.O saptamina linistita iti doresc hug.gif
Andreea-Rodica
Tot intru pe aici si citesc toate jurnalele si ma apuca invidia. bang.gif Eu parca am innebunit de tot: mananc ca apucata, tot ce apuc si numai peste ingrasacioase dau. Imi vine sa mor de ciuda, m-ai ales ca m-am cam lipit de paine. Eu care ma cumintisem cat de cat, am iar aproape 67 de kg. Unde e vointa mea de anul trecut ?!
Trebuie sa meditez serios asupra acestui fapt, ca m-au napadit alte griji, dar nici problema kilogramelor nu e de lepadat, mai ales ca e vorba de sanatatea mea. Si colac peste pupaza, si El are 90 de kg, ceea ce e deja foarte mult. Si cand ma gandesc ca avea 60 si ceva cand l-am cunoscut. wacko.gif
Sper sa ma adun si chiar daca nu tin un regim anume, macar sa mananc mai sanatos. Mai putine fainoase de orice fel, mai multe legume si poate las painea de tot, again. Poate daca vad scris chiar ma tin de treaba, ca-s tare suparata pe mine!
Salutari tuturor fetelor, mai ales celor cuminti (dar toate sunteti cuminti!). hug.gif
ganesha
CITAT(Andreea-Rodica @ 07-05-2008, 02:56 PM) *

Tot intru pe aici si citesc toate jurnalele si ma apuca invidia. bang.gif Eu parca am innebunit de tot: mananc ca apucata, tot ce apuc si numai peste ingrasacioase dau. Imi vine sa mor de ciuda, m-ai ales ca m-am cam lipit de paine. Eu care ma cumintisem cat de cat, am iar aproape 67 de kg.

Intra la mine si-ai sa te simti ca acasa lol.gif lol.gif lol.gif

Spor la toate! floare.gif
Nessie
Daca si el trebuie sa mai dea jos ceva, poate e in avantajul tau. wink1.gif E mai usor de tinut dieta in 2 si fara tentatii in casa.

pupic.gif
Andreea-Rodica
N-ar fi rau daca El ar fi de acord. Dar nu e. cuplu.gif Nici nu ma prea pot plange de ingrasacioase in casa, problema mare e la scoala cand ma trezesc ca din intamplare la chiosc de unde cumpar numai prostii, painea care imi face cu ochiul in ultimul timp, legumele care stau in frigider pana ajung la cos, ca nu-mi mai plac si dulciurile.... am o mare pofta de dulce (si nu aveam asa o mare problema cu ele) si mi-e foame mereu.
As fi dat vina pe ceva la purtator, dar nu e.
Dar ma ambitionez eu. clap.gif

CITAT(ganesha @ 07-05-2008, 04:00 PM) *

Intra la mine si-ai sa te simti ca acasa lol.gif lol.gif lol.gif

Spor la toate! floare.gif

Am intrat, dar esti mai cuminte ca mine, si tu faci sport, lucru pentru care te invidiez, dar nu fac nimic in sensul asta. blushing.gif
crissy
pupic.gif
Am zis ca poa' sa si ninga, week-end-ul asta tot facem gratar wink1.gif . Ca-l amanam de 2 luni. Faceti consiliu de familie si anuntati-ne.
Cum merge dieta?
aki
CITAT(Andreea-Rodica @ 07-05-2008, 04:28 PM) *

As fi dat vina pe ceva la purtator, dar nu e.

Precis? w00t.gif
buretel
CITAT(Andreea-Rodica @ 07-05-2008, 02:56 PM) *

Unde e vointa mea de anul trecut ?!

Haide, adu-o la suprafata din nou cheer.gif cheer.gif
pupic.gif Andreea, sper sa iti regasesti echilibrul. Ar fi mult mai usor daca ambii ati tine regim, daca nu vrea, nu mai cumpara nimic de mancare pt casa grin.gif
buretel
Unde esti? sad.gif Si tu, si cumatra ati disparut, va asteptam pupic.gif pupic.gif
crissy
CITAT(buretel @ 01-06-2008, 06:43 PM) *

Unde esti? sad.gif Si tu, si cumatra ati disparut, va asteptam pupic.gif pupic.gif

Te pupic.gif si aici.
Suntem niste puturoase si nu avem nimic nou de anuntat blushing.gif . E sfarsit de an scolar si e nebuneala pe la scoala cu teze, elevi in situatie de corigenta, medii...
Cumatra e bine, tocmai ce ne-am intors aseara de la o nunta din Piatra. Ne-am distrat, am baut si am mancat... Reintalnire cu fosti colegi de facultate, vizite... nebuneala wacko.gif
buretel
pupic.gif Ma bucur sa aud despre amandoua, va hug.gif cu drag!
Bafta la inchiderea anului scolar floare.gif
lucy
pupic.gif pupic.gif pupic.gif
Andreea-Rodica
Sunt bine, sanatoasa, dar ocupata foc si-n plop cu dieta. A inceput perioada nebuna de incheiat medii etc, vine in curand perioada examenului de titularizare..... nu prea am timp nici sa respir. Dar imi revin eu!
Numai bine tuturor! hug.gif
aki
Pup fata ocupata pupic.gif
buretel
Tinem pumnii pt examen, bafta muuuulta! hug.gif Lasa dieta acum, nu ai timp pentru asta, concentreaza-te pe inchiderea anului si examen pupic.gif
Andreea-Rodica
Nu cred ca problema mea referitoare la dieta e timpul. Dar nu mai sunt motivata deloc. bang.gif Imi pare rau de munca mea, m-am straduit mult sa dau jos 6-7 kg, si acum am pus la loc macar vreo 3. Dar parca mai important mi se pare sa manac cat de cat sanatos. Si asta, in linii mari, imi iese. Noroc de voi, de Monti, ca am invatat cate ceva despre asta.
Despre examen, nici nu vreau sa ma gandesc. Eu ma straduiesc mereu, invat dar cand ma gandesc ca nu e nici un post cat de cat acceptabil, imi vine sa urlu de ciuda. Si ma gandesc la painea de la toamna, si iar ma apuc de invatat. wink1.gif
Va urez mult soare in suflete si-mi lipsiti! hug.gif Incerc sa mai citesc cate ceva, ca-s in urma rau cu noutatile.
dany
Salutam revenirea oii ratacite salut.gif pupic.gif Capul sus ! Se va gasi un post si pentru tine , sunt sigura !
buretel
Bine ai revenit, si noua ne e dor de tine hug.gif
Bineeee, asheeeaa, te mai vede omu' la un gratar, cu prietenii devil.gif )).gif )).gif Faine pozele cumatrei wink1.gif

Cand ai examenul? Bafta multa! floare.gif
Andreea-Rodica
Marele Examen e pe 16 iulie, asa ca trebuie sa pun burta pe carte mai serios, se apropie funia de par. wink1.gif
Weekend placut tuturor! hug.gif Tocmai a inceput Campionatul European de fotbal, si cum sotul meu e mare microbist .... e mare eveniment. lol.gif
buretel
CITAT(Andreea-Rodica @ 07-06-2008, 07:15 PM) *

Marele Examen e pe 16 iulie, asa ca trebuie sa pun burta pe carte mai serios, se apropie funia de par. wink1.gif
Weekend placut tuturor! hug.gif Tocmai a inceput Campionatul European de fotbal, si cum sotul meu e mare microbist .... e mare eveniment. lol.gif

Ma laudasem ca al meu nu se uita la Campionat, dar ce crezi, sta protapit in fata televizorului devil.gif doh.gif
De-acum am mai mult timp liber lol.gif lol.gif
pupic.gif Weekend placut in continuare!
Si spor la invatat grin.gif
crissy
devil.gif eu nu o sa-l mai prind pe al meu pe acasa. Ca si-au facut planuri, vad meciul la Datisi in sala de sedinte, pe ecran mare. Ambele meciuri, deci o sa vina acasa sa manance si pe urma... se intoarce cand o sa dormim mad.gif mad.gif mad.gif

Eu nu am inteles nik din mesajul de mai sus lol.gif blushing.gif
Ideea era ca timp de 3 sapt o sa fiu singura...
buretel
CITAT(crissy @ 09-06-2008, 02:36 PM) *

Eu nu am inteles nik din mesajul de mai sus lol.gif blushing.gif
Ideea era ca timp de 3 sapt o sa fiu singura...

Uelcam tu za clab! lol.gif lol.gif
Andreea-Rodica
Astazi totusi nu-s asa de suparata pe Campionat. Joaca ROMANIA!
Sa speram ca baietii ne ofera un meci frumos. HAI ROMANIA! party.gif
Ce rau imi pare ca nu am un tricou galben.
crissy
CITAT(Andreea-Rodica @ 09-06-2008, 05:38 PM) *

Astazi totusi nu-s asa de suparata pe Campionat. Joaca ROMANIA!
Sa speram ca baietii ne ofera un meci frumos. HAI ROMANIA! party.gif
Ce rau imi pare ca nu am un tricou galben.

Bine ca ne-am luat din Carefour toate culorile: portocaliu, albastru, rosu... Oare de ce nu ne-am luat si galben doh.gif
Eu am o lenjerie de pat galbena... Sa-mi fac un tricou? )).gif
Andreea-Rodica
A venit vacanta! .....
Dar eu nu o spun cu atata veselie cu care o spune cumatra mea. A venit vacanta si odata cu ea grija unui nou examen de titularizare, grija locului de munca din toamna. Dar ceea ce mi-a intristat inima a fost despartirea de elevi si colectiv. Am pus mereu suflet in ceea ce fac, dar niciodata n-am plecat dintr-o scoala cu lacrimi in ochi. Azi am facut-o. sad.gif Trist...... privirile sincere ale elevilor care mi-au spus sa vin si la anul la ei, ca o sa fie cuminti si o sa invete...... am incercat sa-i fac sa inteleaga ca nu din cauza lor plec, dar nu stiu daca am reusit. Se pare ca chiar la ultima lectie din an n-am fost un prea bun profesor. Dar poate nu va fi nevoie sa invat aceasta lectie...
lucy
give_rose.gif Te pup Andreea pupic.gif Te cred pe tine si pe copii sorry.gif E grea despartirea sorry.gif
Nicol a avut un prof de mate din a 5-a(un om minunat),era prima in clasa(ei i-a placut intotdeauna matematica)In a 8-a a iesit la pensie sorry.gif Nu-ti spun cat a zacut dupa el........Pe primul semestu a avut media 8,deja scazuse cu 2 puncte.Pe al doilea a avut 9.Tin minte ca venea acasa si-mi spunea plangand"unde e profu meu?!!!!!!!de ce a plecat?!!!!!!!!!!!"A fost greu,dar a trecut si vreau sa-ti spun ca noua ei profesoara,ii era si diriginta si degeaba.
pupic.gif pupic.gif pupic.gif
crissy
pupic.gif
Bogdana asteapta sa-i comunic care e calendarul examenului. Ca sa stie cum isi planifica plecarea in concediu ca sa coincida intoarcerea din concediu cu excursiia noastra naughty.gif .
crissy
Nasule, maria ta,
Nasule, mai,
Ia opreste muzica,
Nasule, mai
Baga mana-n buzunare,
Nasule, mai
.................................................

Sa va traiasca finutii si distractie placuta maine! yeah.gif dance2.gif
crissy
pupic.gif
Ochiul nostru vrea sa vada poze cu nasa mareeeeeeeeeee!
Andreea-Rodica
Cateva poze de sambata:
Imagine

Imagine

Imagine
M-am simtit foarte bine in rochita neagra, imi pare rau ca nu am nici o poza in care sa se vada bine rochita.

Eu nu prea am alte noutati, invat de zor pentru examenul de titularizare, am inceput scoala de soferi (si mi se pare foarte greu blushing.gif ), nu tin dieta, dar printre picaturi va mai citesc.
O zi buna tuturor! hug.gif
Nessie
Foarte frumoase pozele! pupic.gif Referitor la titularizarea ta, ai deja un post pe care ai pus ochii? Nu prea stiu cum merg treburile in invatamat. unsure.gif
Andreea-Rodica
Sunt sase posturi titularizabile si nici unul nu-mi face cu ochiul, fiind foarte departe de Suceava. Dar tot va trebui sa am un post la anu'. Am sa vad dupa examen. Deocamdata buchisesc de zor. doh.gif
crissy
pupic.gif
w00t.gif Ati fost niste nasi... jos palaria naughty.gif !
Ma mai marit o data, nu ne cununati blum.gif ?
lilianab
Alo nasa mareee si galateanca mea!!! pupic.gif Aici neuronul de serviciu,pe ziua de azi.Deschis usa la casuta ta si tras cu urechea la ce vorbeati.concluzia:Moaaammaaa ce nasa mistocutza! grin.gif ...Bafta la examen! hug.gif
dany
cheer.gif cheer.gif Sa traiasca nasii ca tare frumosi ati fost !!! give_rose.gif
Andreea-Rodica
Multumesc pentru vizite si pentru aprecieri. hug.gif
Despre mine.... nu am noutati: burta pe carte cat de cat, cam fara chef si vlaga, dar trebuie sa trag tare ca mai sunt doar doua saptamani pana la examen.
O saptamana minunata tuturor! wink1.gif
Andreea-Rodica
De azi raman singurica acasa o saptamana. Pacat ca am de invatat si nu prea am timp sa chefuiesc (vorba vine). Mai sunt 10 zile si scap de eamenul asta, ca prea imi sta pe suflet. Apoi un alt foc cu scoala de soferi (care am inceput-o dar am lasat-o in stand by pana la titularizare). Si in august voi fi oficial in vacanta! wink1.gif
Un sfarsit de saptamana frumos si relaxant! hug.gif
Nessie
Inca o viitoare soferita! cheer.gif Spor la invatat! pupic.gif
Andreea-Rodica
Mi-e si teama sa ma gandesc la examenul pentru permis. Mi se pare ca scoala asta e cea mai grea pe care am facut-o vreodata. Mi se pare foarte greu sa conduc, dar nu ma las. Sper sa-mi iasa pana la urma! hug.gif
Nessie
Parerea mea e sa nu-ti canalizezi toate resursele pe scoala de soferi indiferent de situatie. pupic.gif Vezi cum merge pana la sfarsti si daca e bine, e perfect, daca merge mai greu, las-o ca e bine si cu sofer. )).gif
Andreea-Rodica
Deocamdata scoala de soferi e in stand by pana dupa 16 iulie. Apoi om mai vedea.
pupic.gif
aki
pupic.gif Ce nasi frumosi ati fost hug.gif .Sa va fie de bine si sa aveti stima de la fini floare.gif
crissy
Cuma', te vad online pupic.gif .
Ce mai faceti voi?
Va asteptam in week-end la noi. Daca ai uitat, lasa-ma sa-ti reamintesc )).gif : Zilele Humorului
Sambata avem zi de teatru wink1.gif
Andreea-Rodica
Eu zic ca dam o fuga in weekend la Gura Humorului, mai ales ca examenul meu e miercuri. Dar sa vedem cand si cum termina B muncile la tara (daca le termina, ca eu nu-s prea increzatoare biggrin.gif ) Sper sa venim macar duminica. hug.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.