Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Cartea zilelor mele (alaturi de Montignac)
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33
Panda
uite ca eu am venit sa aerisesc deja.... si am udat si florile.... )).gif
aki
Pozele cheer.gif
Andreea-Rodica
Am ajuns acasa! A fost frumos, dar foarte obositor. Am facut peste 2000 de km intr-o saptamana si am aterizat si la Galati la botezul nepotelei mele.

Pozele sunt in camera, nu stiu cand vor ajunge pe calculator. hug.gif
aki
CITAT(Andreea-Rodica @ 18-08-2008, 08:40 AM) *

Am ajuns acasa! A fost frumos, dar foarte obositor. Am facut peste 2000 de km intr-o saptamana si am aterizat si la Galati la botezul nepotelei mele.

Pozele sunt in camera, nu stiu cand vor ajunge pe calculator. hug.gif

Asteptam cheer.gif
O saptamina frumoasa iti doresc pupic.gif
onushca85
Si eu astept poze, mai ales ca nu am fost niciodata pe acolo.
O saptamana minunata!
Andreea-Rodica
Offff, ori toate hainele mele au intrat la apa dupa concediu, ori m-am ingrasat peste masura. bang.gif Si cum cantarul nu e prietenos deloc, inclin spre a doua varianta. Dar ce ma mir, ca doar eu is vinovata, si nu pot sa ma amagesc ca m-am ingrasat in cele 10 zile de concediu.
E timpul sa ma mobilizez: azi am mai calcat eu pe de laturi (pana ma reobisnuiesc cu principiile lui Monti), dar incet - incet voi reusi sa ma tin de treaba. wink1.gif
Panda
aha... cu monti te iubesti! )).gif

asteptam o rodica mobilizata...
ps: si pe mine ma cheama si rodica... dar nu am folosit niodata numele asta...
Andreea-Rodica
Nici eu nu am folosit numele Rodica, pana aici pe OneDen. wink1.gif Parca nici nu-s eu ....

Am recitit, cu multa nostalgie, primele pagini scrise aici. Au trecut mai bine de doi ani ... cat de mult am evoluat. Ce ambitie aveam, desi eram bata in ale dietelor! ohmy.gif (si in ale internetului). Am un zambet nostalgic in coltul gurii, dar din pacate nu am talentul necesat de a-l transforma in cuvinte. clover.gif
Nessie
CITAT(Andreea-Rodica @ 19-08-2008, 06:02 PM) *
Am un zambet nostalgic in coltul gurii, dar din pacate nu am talentul necesat de a-l transforma in cuvinte. clover.gif
Ai reusit fara sa-ti dai seama macar. hug.gif Si eu imi amintesc de inceputurile tale. Cat ai studiat si ce hotarata ai intrat in "paine". grin.gif

Revinea ea si ambitita odata cu toamna... La mine asa am vazut ca merge. Cel mai bine slabesc toamna si primavara. wacko.gif
Andreea-Rodica
hug.gif
aki
Neata pupic.gif
onushca85
Neata!!!!! kisses.gif
Andreea-Rodica
Buna dimineata! cafea.gif
Inca o zi de cucerit lumea! (dupa cum spune prietena noastra Ganesha) O zi buna tuturor! hug.gif
onushca85
O zi minunata si tie si bafta la slabit
Andreea-Rodica
Cateva poze din concediu.
onushca85
Ce frumosi sunteti !!!!!!!!
dany
Aaaaaa , frumoase poze , si voi la fel hug.gif Mi-ai adus aminte de Sarmisegetuza ....am fost acolo cand aveam vreoooooo 15 ani ( cred ) . Frumosss !!

Ia, zi repede-repejor , ce bei in ultima poza ?? Sa nu zici ca bei ceai cu paiu` ca nu te cred blum.gif )).gif
Panda
off...iar oftez cand vad muntii pe la altii prin poze... noroc cu voi ca-mi mai potolesc si eu dorul sa pun piciorusul pe ei si sa-i colind bine
multumim de poze floare.gif

dany
Eu ce , puii mei , sa mai zic ? Am plecat de la munti la mare .....Le iubesc pe amandoua darrrrr.....Aici am marea ff aproape dar nu e marea noastra cu valuri mari si cu terase si cu chefuri si cu alta muzica la fiecare terasa batista.gif crying.gif
onushca85
Cand te intorci in tara o punem de un munte, ce puii tai wink1.gif
Andreea-Rodica
CITAT(danyhoney @ 20-08-2008, 11:25 PM) *

Ia, zi repede-repejor , ce bei in ultima poza ?? Sa nu zici ca bei ceai cu paiu` ca nu te cred blum.gif )).gif

Limonada! blushing.gif era tare buna!

Andreea-Rodica
Meniul zilei de miercuri, 20 august 2008

MD 3 in 1, iaurt cu cereale
P pui la cuptor cu sos de rosii
G pepene rosu, 1 nectarina
C bors de pui
G pepene rosu

Incet, incet ma reobisnuiesc. wink1.gif
onushca85
Bors de pui?
Despre ce este vb?
Andreea-Rodica
Ciorba de pui acrita cu bors de putina.
De unde esti? Se pare ca nu din Moldova, ca aici e foarte folosit borsul. wink1.gif
onushca85
ba folosim si noi bors numai ca nu stiam de ciorba de pui acrita cu bors, la noi in casa ciorba de pui se mananca dulce smile.gif

Sunt din Bucuresti, am crescut in Teleorman si nici acolo nu se face asa. Nu am fost niciodata in Moldova, cred ca avenit timpul sa merg

Va astept la mine in jurnal, am pregatit ceva tare bun sa va servesc, bun si sanatos
Andreea-Rodica
Am uitat sa adaug la pranzul de ieri o mana de alune crude.
onushca85
Ce ai papat azi?
Andreea-Rodica
CITAT(onushca85 @ 21-08-2008, 11:49 AM) *

Ce ai papat azi?

Deocamdata am luat doar micul dejun: 1 rosie, cas si muschi file. Plus cafeaua de dimineata, adica 3 in 1.
Andreea-Rodica
Meniul zilei de joi, 21 august 2008
MD 3 in 1, o rosie, cas, muschi file
P bors de pui
C saramura de pui
G pepene rosu

Am mai avut o gustare, care m-a scos din cumintenia pe care o speram, am mancat o cupa de inghetata inainte de pranz. blush.gif
Mai tarziu daca ma apuca vreo pofta dau iama in frigider ca am un castron cu fructe.
onushca85
Sa stii ca inghetata aia la vafa de la joe nu are decat 140 calorii o inghetata, cred ca din aia poti manca
bubbles
Neata pupic.gif Am trecut sa iti las o floare.gif si sa iti urez un week placut hug.gif
onushca85
Gazda nu-i acasa?
Andreea-Rodica
Umblu si eu pe aici. Tocmai am venit de la cosmetica, am mancat si trec la calcat ca mergem duminica la o nunta si trebuie sa pregatesc hainele de gala. Dar nu ma pot apuca de treaba pana nu citesc un pic pe aici sa vad ce mai faceti. hug.gif
Nessie
pupic.gif Mi-a mers la suflet poza cu Coloana Infinitului. Cladirea aia mica din spate, cu acoperis rosu e liceul meu. blushing.gif Ce vremuri, dom'le...ce vremuri!
Andreea-Rodica
Imi pare tare rau ca soferul (adica al meu sot) era tare obosit si nervos si nu am mers sa vedem si Masa tacerii si Poarta Sarutului. Ce-i drept era pe la pranz si te topeai de caldura. Dar sper sa mai ajung pe acolo. wink1.gif
onushca85
noi suntem bine, ne gandeam pe unde umblii cu atata foc dar daca ne-ai zis ca ai fost sa te faci frumoasa te iertam
Andreea-Rodica
Meniul zilei de vineri, 22 august 2008
MD 3 in 1, branza de vaci dietetica, 1 rosie
P saramura de pui
C pastrav in folie

Maine dimineata decolam spre socri, asa ca meniul de sambata si duminica va fi cu sarituri printre farfurii in cautarea unor produse cat de cat Monti. Si voi incheia weekendul apoteotic cu o nunta duminica seara. Dar promit ca de luni sunt iar pe baricade, parca mi-am regasit puterile de acum 2 ani.

Weekend placut tuturor! hug.gif
Andreea-Rodica
Dupa cum am prevazut am facut un slalom printre farfurii in acest weekend. In mare, mi-a iesit, dar din pacate s-a prelungit si azi. Am mancat conform, dar aiurea ca mese si ore de masa din cauza ca m-am trezit foarte tarziu (cine a chefuit azi noapte ?!) si de aici s-a dat peste cap tot programul. Dar imi revin eu repejor, ca kg nu asteapta .... vor la plimbare si eu m-am hotarat sa le trimit de tot de la mine. wink1.gif
aki
Bafta draga Rodica pupic.gif
Vad ca esti pusa pe fapte mari w00t.gif
onushca85
Multa bafta si tine-o tot asa!
crissy
BAU!
pupic.gif
onushca85
Noi suntem aici sa te sustinem!!!!
Andreea-Rodica
CITAT(crissy @ 28-08-2008, 09:03 AM) *

BAU!
pupic.gif

Ai reaparut din vacanta! Bine ai revenit! Cum a fost acasa la mama? hug.gif
Andreea-Rodica
Din pacate iar am lasat-o mai moale cu Monti al meu. Nu stiu ce am de nu ma pot mobiliza deloc. bang.gif Aseara am avut chef de ceva bun si am sfarsit (si cu ajutorul sotului meu) prin a face gogosi. El se uita la TV (ca doar era inainte de meciul cu Steaua si comentau care mai de care) si eu la tigaie. Sper incet-incet sa ma mobilizez. wink1.gif
Ramo
Arunca si aici o gogoasa...sper ca au mai ramas....macar una, asa de pofta ca promit sa o impart cu iubi, nu o pap toata singura!
Andreea-Rodica
Mai sunt ca nu prea m-am omorat cu mancatul lor. Nu ca n-ar fi bune, dar astept sa manance iubi mai multe, sa se ingrase el. laugh.gif
Ramo
Si la mine cand arunci una??? hug.gif
onushca85
Neata, eu am mancat 2 gogosi in dimineata asta sad.gif
Ramo
CITAT(onushca85 @ 29-08-2008, 09:00 AM) *

Neata, eu am mancat 2 gogosi in dimineata asta sad.gif

Sper ca din alea virtuale devil.gif
onushca85
Virtuale pe [*****], din alea de patiserie sad.gif((
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.