Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Cartea zilelor mele (alaturi de Montignac)
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33
Ramo
Si cate calorii te-au costat stii??? blink.gif
onushca85
Nu stiu sad.gif Ma ajuti pls?
Ramo
Pai mai da ceva detalii...cu ce erau? Cam cat cantareau?

Da sa nu te astepti sa aiba mai putin de 350-400/100 doh.gif
onushca85
O dai D.r.a.c.e. 400 cal? Nu stiu cat cantareau ca erau de la patiserie. gogosi simple sad.gif((((((((((((((((
hell_yeah
buna fetelor !!
am inceput si eu nudemult cu dieta montignac .acum 2 saptamani recunosc blushing.gif

1)am reusit sa scap de problema zaharul(din ceai,cafea nu beau deloc),insa nu reusesc sa ma abtin de la ciocolata ,mai ales cand sunt cu prietenele si vad ca ele mananca wacko.gif . problema e in ceea ca daca incep sa maninc cioco sau mai ales rulada imi e pofta de mai mult si mai mult si pina cand nu o mananc pe toata si stiu ca nu a mai ramas nimic nu ma las doh.gif
2)cu bautura alcoolica am renuntat,rareori se intimpla sa beau adica ocazional naughty.gif
3)piine maninc numai dimineata,fiind integrala,insa am o problema cu ce pot combina piinea integrala?in dieta lui montignac scrie ca grupa1 trebuie combinata cu grupa 2.adica fainoasele cu legume si verzeturi .deci cu ce o pot savura.pina acum o mincam cu brinza si cascaval.cred ca am comis o greseala mare.nu?

Deci ,pana acum mancam astfel:
MC:o cana ceai verde,dupa care peste 15-30 min savuram biscuiti din cereale cu fibre sau piine integrala cu cascaval ori brinza topita
G:0.5l apa plata si un fruct
P:o cana ceai verde,carne cu legume sau peste cu legume
G:0.5l apa plata si un fruct
C: fructe cit poftesc ,un biscuit de cereale cu fibre si 1 cana apa, peste aproximativ 2 ore inca 2 cani cu apa,chiar daca nu vreau.asa stiu ca am baut 8 cani de apa pe zi,cum e indicat celor care vor sa slabeasca... blum.gif

va rog mult sa ma ajuta-ti cu ceea ce am gresit,ceva sfaturi utile. cheer.gif

Andreea-Rodica
Painea integrala (dar atentie ca in comert se gaseste paine integrala care are faina alba, deci nu e Monti) o poti manca cu branza degresata, cu salata de vinete (dar fara ulei sau maioneza), cu iaurt degresat, cu zacusca (tot fara ulei). Nu uita sa mananci fructele la 2-3 h dupa masa si cel putin 1/2 h inainte de masa.

Eu is buna la teorie, ca la prcatica is varza. bang.gif
Te mai astept cu intrebari si pareri despre Monti. hug.gif
schweppes
Buna Andreea-Rodica. Din cate am inteles, regimul Montignac nu e asa de strict, nu? Deci kg chiar daca se duc printr-un mod sanatos, se duc mai greu. Ai spus ca inainte sa incepi regimul acesta, ai inceput dieta prin 2 saptamani de infometare si inca una in care ai spus NU zaharului. Asa e? smile.gif Spune-mi atunci, te rog, cum ai reusit sa te abtii de la mancare cand iti era foame? Mie sa imi fie si numai pofta si tot ma arunc pe ea. sad.gif Ajutor!
hell_yeah
CITAT(schweppes @ 31-08-2008, 08:37 PM) *

Buna Andreea-Rodica. Din cate am inteles, regimul Montignac nu e asa de strict, nu? Deci kg chiar daca se duc printr-un mod sanatos, se duc mai greu. Ai spus ca inainte sa incepi regimul acesta, ai inceput dieta prin 2 saptamani de infometare si inca una in care ai spus NU zaharului. Asa e? smile.gif Spune-mi atunci, te rog, cum ai reusit sa te abtii de la mancare cand iti era foame? Mie sa imi fie si numai pofta si tot ma arunc pe ea. sad.gif Ajutor!

am citit ca daca te obisnuiesti 50-100 zile maxim cu ,,mancand putin,, ,atunci depasesti aceasta bariera.
deci spor la abtinut si la slabit si nu uita daca nu incepi de maine ,atunci probabil ca nu vei incepe niciodata,asa ca ai incredere in propriile forte si spune nu mancarii nono.gif
mie mi s-a primit anul trecut si sunt sigura ,ca si acum mi se va primi,pur si simplu uneori imi e indiferent daca ma voi ingrasa,oricum nu sunt grasa.
eu te sustin si chiar sunt sigura ca vei putea trece si peste asta,daca ai vointa. cheer.gif hug.gif good.gif
schweppes
CITAT(hell_yeah @ 31-08-2008, 09:01 PM) *

am citit ca daca te obisnuiesti 50-100 zile maxim cu ,,mancand putin,, ,atunci depasesti aceasta bariera.
deci spor la abtinut si la slabit si nu uita daca nu incepi de maine ,atunci probabil ca nu vei incepe niciodata,asa ca ai incredere in propriile forte si spune nu mancarii nono.gif
mie mi s-a primit anul trecut si sunt sigura ,ca si acum mi se va primi,pur si simplu uneori imi e indiferent daca ma voi ingrasa,oricum nu sunt grasa.
eu te sustin si chiar sunt sigura ca vei putea trece si peste asta,daca ai vointa. cheer.gif hug.gif good.gif

DA,DA,DA! Asta e ceea ce am nevoie, de sustinere. Deci cum spuneam, de maine (ca tot e prima zi din toamna si prima zi din saptamana) sunt la dieta. Si de data asta, nu se repeta vesnica poveste cu ziua de maine )).gif pe care o stie pana si bunica )).gif. Sunt fata serioasa, o sa ma tin de treaba. Tu cum stai cu greutatea? Zici ca nu esti grasa. Faci ceva sa te mentii sau..?
hell_yeah
UITE MAINE INCEPEM AMBELE SI NE ZICEM REZULTATELE ,OK?
MAI INTAI DE TOATE VOM RESPECTA CU STRICTETE REGIMUL MONTIGNAC ,ADICA FARA PRAJIT,DULCE,ALCOOL,CAFEA S.A.
DE JUM DE AN NU CONSUM IN LICHIDE ZAHAR,ALCOOL NU MAI CONSUM SAU F RAR,PRAJIT DELOC SAU CAND SUNT IN OSPETIE,UNICA DE CE NU MA POT ABTINE E CIOCOLATA,DAR DECAT SA-MI VAD KG IN PLUS,AM ZIS CA NU MAI PUN MANA PE EA!MAXIM O DATA PE LUNA!!!
STII CAND ERAM MICA DACA LUAM CIOCOLATA SAU ORICARE ALIMENT DULCE,PUTEAM SA VOMIT,MA TINEAM MULT DE CHIPS,SNACKSURI S.A.
PFF...ACUM NICI NU MA UIT LA ELE,DAR MA ATRAGE CIOCOLATA CU LAPTE wacko.gif
SI STII CUM TOTUL A INCEPUT? ACUM 2 ANI ERAM FFFFFF SLABA PARCA AVEAM 2 BETE IN LOC DE PICIOARE , MULTI IMI ZICEAU CA SEAMAN CU UN [*****] DE GRAU dry.gif ,VA ASIGUR CA NU ERA CHIAR FRUMOS,SI BAGAM CU DEASILA CIOCOLATA IN MINE,CU TOATE CA NU-MI PLACEA,MANCAM CATE UN SNICKERS SAU 2 MARI PE ZI SI MA INDOPAM CU CE E MAI RAU SI CU CE NU MI-AS PERMITE ACUM SA MANANC...ASA SI AM DEVENIT DEPENDENTA cry.gif
SI ASTA M-A FACUT SA AM ACUM LA 166 CM 56 KG sorry.gif bang.gif bang.gif ,ACUM AM 54-55KG
MANCAND ATIT DE MULT NICI NU AM OBSERVAT CA M-AM INGRASAT,PENTRU CREDEAM CA INCA SUNT SLABA,DAR... bang.gif bang.gif bang.gif
IN PLUS ALIMENTELE CU CARBOHIDRATI IMI FAC MAI MARE POFTA DE MANCARE,DE ACEEA NICI NU LE MAI VREAU IN LISTA MEA DE ALIMENTE,PENTRU CA INAINTE ERAM DEPENDENTA DE NAPOLITANE,CUM AM INCETAT SA LE MANANC -NICI NU LE IAU IN SEAMA SI STIU CA VOI PUTEA SI CU MANCATUL IN EXCES SI CU CIOCOLATA LA FEL PANA CAND MA VOI DA CU NOUL REGIM.UITE EU SPRE EXEMPLU AM INCEPUT CU 6 CANI PE ZI DAR AM CITIT IN NET CA NU E DE AJUNS CA TREBUIE 8 CANI DE LICHID PE ZI.SI DE ACUM BEAU 8 CANI PE ZI.NU CONTEAZA BEI APA,LAPTE,SUPA SAU MAI STIU EU CE,PRINCIPALU E SA FIE LICHID!!
UITE REGIMUL MEU EX:

7:30-MC:
2 CANI CEAI VERDE(CU 30 MIN INAINTE DE MASA SI PENTRU CA AJUTA BINE LA DIGESTIE) + PAINE INTEGRALA+BRANZA 0% SAU 1/2 OUA FIERTE+O FELIE PAINE INTEGRALA
SAU
2 CANI LAPTE 0%+CEREALE INTEGRALE FITNESS

11:30-GUSTARE:
0.5 L APA PLATA+UN FRUCT

14:30-PRANZUL:
1 CANA CEAI VERDE+LEGUME+TON IN CONSERVA
SAU
1 CANA CEAI VERDE+PIEPT DE PUI+LEGUME

17:00-GUSTARE:
0.5L APA PLATA(O CANA JUMATE)+UN FRUCT

19:00-CINA:
CEAI VERDE 2 CANI SI ATAT...

STII SA CONSUMI 2L DE APA PE ZI E SUPER ,DE LA INCEPUT VA FI GREU DAR TE VEI DEPRINDE salut.gif
TOTI MI-AU ZIS CA AM SLABIT ,AM INCEPUT ACUM 2 LUNI SA BEAU 2 L APA PE ZI SI A FUNCTIONAT IN PLUS ITI TAIE POFTA DE MANCARE naughty.gif PROBLEMA NOASTRA...

CU SPORTUL NU MA OCUP DELOC .CHIAR DELOOOOC ,NICI LA LICEU PENTRU CA NU IMI PLACE PROFA
biggrin.gif ,DAR DIN SEPT AM ZIS CA MERG LA SALA DE FORTA PENTRU A-MI INTARI MUSCHII SI FORMA ABDOMENUL w00t.gif
VREAU SA DEVIN DEPENDENTA DE SPORT rolleyes.gif ...VOI VEDEA PENTRU CA ACUM DOAR VISEZ doh.gif
...

DECI MAI INTAI DE TOATE INCEARCA SA BAGI CELE 6 CANI DE LICHID ,DUPA CARE 8 SI VEI AJUNGE SA OBSERVI CA ITI TAIE SI POFTA DE MANCARE blum.gif

ITI UREZ SUCCES DIN TOATA INIMA SI SPER SA TE TII DE CUVANT pray.gif
hug.gif
Andreea-Rodica
Sa o iau pe rand:

Niciodata nu m-am infometat. Era vorba de doua saptamanai de informare. book.gif

Cel mai bine nu este sa incepi dieta de maine, ci de azi. wink1.gif

Painea integrala de dimineata se combina numai cu glucide (deci nu merge cu ou). Si nu e interzisa prajeala la Monti, dar e de evitat ca nu e sanatoasa. Atentie la cerealele Fitness, au zahar. Poti folosi cereale integrale de la Sanovita, dar sa nu aiba zahar, fructe sau alte adaosuri.
Pentru un pic de dulce e conforma ciocolata cu cel putin 75% cacao, dar nu in fiecare zi.

Mult succes! Va mai astept cu pareri si daca va pot ajuta, nu ezitati sa ma intrebati. Si eu sper de azi sa ma tin de treaba cu Monti. hug.gif
hell_yeah
doh.gif nu stiam ca cerealele fitness au zahar,m-am oprit la faptul ca sunt integrale.voi citi mai atent eticheta...
iti multumesc andreea ca mi-ai deschis ochii hug.gif
deci ,dimineata voi putea manca numai paine integrala cu branza topita degresata 0% sau iaurt degresat cu cereale integrale fara zahar,da?hmm...p/u ca am citit ca laptele e bine sa nu-l combini nu nimic,pentru ca se digera greu sad.gif si cel mai bine e sa-l consumi seara inainte de culcare,pentru un somn mai linistit. cow.gif
Andreea-Rodica
Laptele este un eliment glucido-lipidic (cred ca am zis bine) si deci nu prea e Monti. Cel mai bine e sa-l consumi singur. Mai este si laptele 0,1%, deci glucidic, dar e un pic controversat.
Ar fi bine ca cina sa fie din cand in cand glucidica: de exemplu orez brun cu legume (fara ulei).

Ma bucur ca te pot ajuta, te mai astept cu intrebari si meniuri. hug.gif
dany
Am trecut sa dau o hug.gif gazdei si sa-i urez succes in impacarea cu Monti ! give_rose.gif

Hell_yeah , nu crezi ca e prea devreme sa incepi cu dietele ? La inaltimea si greutatea ta sigur arati bine si ai doar 16 ani . floare.gif
hell_yeah
buna fetelor wave.gif hug.gif
dany merci mult blush.gif wub.gif ,dar monti nu consider ca e o dieta ,ci mai bine zis un regim sanatos.in plus am cativa colacei pe burtika biggrin.gif si sunt bolfosica si nu-mi place cry.gif ...ma gandeam daca pot sa arat mai bine de ce nu ?naughty.gif
sper sa incep sa practic si sportul dry.gif pentru ca sunt f lenoasa si pofticioasa doh.gif
bafta fetelor la slabit !! cheer.gif cheer.gif hug.gif wave.gif
schweppes
Scuza-ma, Andreea-Rodica, inseamna ca am inteles eu gresit. Infometat in loc de Informat. blum.gif Niciodata nu mi-am dat seama cum se combina corect alimentele. De exemplu, micul dejun daca e format din o felie paine neagra cu o felie de salam si cu o rosie, e bine? Si cerealele integrale cu musli au multe calorii, nu? Cam cate calorii are sute de grame de cereale fara zahar? E diferenta mare?

hell_yeah Eu trebuie sa ma documentez bine in legatura cu regimul Monti si pana atunci o sa incerc doar sa mananc mai putin. Incepe inaintea mea cu el si te ajung din urma )).gif .
ella_mina
CITAT(schweppes @ 01-09-2008, 12:11 PM) *

Scuza-ma, Andreea-Rodica, inseamna ca am inteles eu gresit. Infometat in loc de Informat. blum.gif Niciodata nu mi-am dat seama cum se combina corect alimentele. De exemplu, micul dejun daca e format din o felie paine neagra cu o felie de salam si cu o rosie, e bine? Si cerealele integrale cu musli au multe calorii, nu? Cam cate calorii are sute de grame de cereale fara zahar? E diferenta mare?

hell_yeah Eu trebuie sa ma documentez bine in legatura cu regimul Monti si pana atunci o sa incerc doar sa mananc mai putin. Incepe inaintea mea cu el si te ajung din urma )).gif .

eu am de la sanovita si cereale simple fara fructe care au 325 cal si musli cu fructe care au 332 cal....deci nu e diferenta mare...
schweppes
CITAT(ella_mina @ 01-09-2008, 12:30 PM) *

CITAT(schweppes @ 01-09-2008, 12:11 PM) *

eu am de la sanovita si cereale simple fara fructe care au 325 cal si musli cu fructe care au 332 cal....deci nu e diferenta mare...

Singura diferenta e ca pe cele cu musli le mancanci de placere, deci cantitate mai mare pe cand de cele simple nu iti e asa drag. )).gif
Andreea-Rodica
Schweppes, te sfatuiesc sa citesti cartea lui Monti pentru a intelege mai bine principiile lui. Acest regim de viata nu se bazeaza pe nr de calorii, ci pe evitarea alimentelor cu indice glucidic mare. De aceea sunt de evitat cerealele cu fructe, acestea contin deobicei banane sau alte fructe / alune cu IG mare. Painea aia de dimineata combin-o doar cu alimente glucidice, deci fara salam, branza grasa sau chestii din astea. Daca vrei, fa-ti un jurnal sau scrie aici ce vrei sa manaci si eu sau alte cunoscatoare in ale lui Monti te ajutam.

PS Acum am vazut ca ai deja jurnal. Am sa urmaresc pe acolo sa-ti spun daca combini bine sau mai gresesti un pic. Si eu greseam mult la inceput, dar fetele de aici m-au sprijinit si citind si cartea am devenit experta .... la teorie, la practica mai lucrez un pic caci m-am lenevit si se cam vede. dar de azi sper sa ma cumintesc.
bubbles
pupic.gif hug.gif
hell_yeah
cum fetelor va merge cu slabitul? cheer.gif cheer.gif

ieri mi-am luat branza degresata 0% pe care o voi manca de azi inainte fara paine.sper sa ma dezvatz de paine.pentru ca o mananc prea des,cu toate ca e integrala.am cautat cereale integrale fara zahar,dar cele de la fitness au zahar si mi se pare ca si amidon sad.gif nu sunt sigura...
ce cereale integrale stiti fara amidon sau ceva biscuiti?
aaah si inca ceva fetelor,am citit intr-o revista ca pentru a slabi nu cumparati iaurt cu fructe,chiar daca gasiti si de 0,1%,pentru ca au multa fructoza,zahar nu mai shtiu.si in general nu se recomanda,chiar daca procentajul e mic.ar fi mai bine sa amestecati un pahar de lapte degresat (eu folosesc pasteurizat ,as vrea sa stiu daca e bine sau nu ?are 1,5,dar voi cauta si mai slab) cu un iaurt natural si il lasati sa se prinda timp de 28-48 ore ...e mult mai sanatos si dietic salut.gif
mult succes fetelor in continuare.v-am poopat pupic.gif floare.gif
schweppes
CITAT(hell_yeah @ 03-09-2008, 02:07 PM) *

cum fetelor va merge cu slabitul? cheer.gif cheer.gif

ieri mi-am luat branza degresata 0% pe care o voi manca de azi inainte fara paine.sper sa ma dezvatz de paine.pentru ca o mananc prea des,cu toate ca e integrala.am cautat cereale integrale fara zahar,dar cele de la fitness au zahar si mi se pare ca si amidon sad.gif nu sunt sigura...
ce cereale integrale stiti fara amidon sau ceva biscuiti?
aaah si inca ceva fetelor,am citit intr-o revista ca pentru a slabi nu cumparati iaurt cu fructe,chiar daca gasiti si de 0,1%,pentru ca au multa fructoza,zahar nu mai shtiu.si in general nu se recomanda,chiar daca procentajul e mic.ar fi mai bine sa amestecati un pahar de lapte degresat (eu folosesc pasteurizat ,as vrea sa stiu daca e bine sau nu ?are 1,5,dar voi cauta si mai slab) cu un iaurt natural si il lasati sa se prinda timp de 28-48 ore ...e mult mai sanatos si dietic salut.gif
mult succes fetelor in continuare.v-am poopat pupic.gif floare.gif

Eu una nici nu ma omor dupa iaurtul cu fructe, asa ca nu e o problema. In schimb, am vazut ca a aparut unul de la Tnuva mi se pare, nu mai stiu exact, cu niste cereale in capac. Arata foarte bine. A, si foarte buna e branzica cu gem de la Milli. Foarte buna si daca vrei sa se puna sunculita pe tine! )).gif
aki
Buna draga Andreia.Iiti revii si tu lamurind fetelor principiul Monti w00t.gif
Andreea-Rodica
In ultimul timp sunt in continua acomodare cu Monti, adica merg bine o perioada, mai scap in nepermise, ma ridic si o iau de la capat. Dar sunt intr-o perioada tare dificila si nu am timp si nici tragere de inima sa scriu ce mananc. Dar o consider perioada de acomodare si tot e bine. Oricum m-am mai cumintit. wink1.gif
O zi buna tuturor! hug.gif
Nessie
hell_yeah, poti manca paine integrala cu branza degresata (0% grasime). floare.gif
Cereale integrale fara adaosuri sunt doar cele care le gasisi la plafar. Marca cea mai cunoscuta este Sanovita. Daca tii Monti ia cereale simple, fara musli sau fructe.

pupic.gif Andreea! Sper sa treaca mai repede si cu bine perioada asta grea!
crissy
pupic.gif pupic.gif pupic.gif
ce mai faci? vad ca te-ai reapucat de monti! sa dea DD sa te tina, nu ca ai fi cine stie ce grasuna, dar daca asa te simti tu mai bine, eu iti tin pumnii!
pupici si sper diseara cand te sun sa-mi dai o veste buna. eu tin pumnii stransi, prin cancelarie se vb ca azi e sedinta publica.
Andreea-Rodica
Eu intru in sedinta publica dii 11 septembrie, am facut o cerere de detasare .... nu stiu ce sperante sa-mi fac. sad.gif
Poate cine stie, reusesc sa gasesc altceva, ca tare mi-as dori.
Azi am obtinut o certificare pentru care am invatat in ultimul timp si sunt in dubii mari de tot ca nu stiu multe amanunte despre ce poate urma daca merg pe filiera asta.
Monti al meu e cand pe baricade, cand pe langa, dar sincer nu mai pot sa ma gandesc prea tare si la asta. Incerc sa ma mentin, ca e important sa nu mai pun prea multe kg (ca si asa am pus in concediu cateva).
Fetelor, sper sa am minte limpede zilele astea, ca am tare nevoie, sa nimeresc drumul cel bun. wacko.gif
O zi buna tuturor, nu prea mai apuc sa citesc pe la voi! hug.gif
luchi
CITAT(Andreea-Rodica @ 04-09-2008, 12:43 PM) *

Fetelor, sper sa am minte limpede zilele astea, ca am tare nevoie, sa nimeresc drumul cel bun. wacko.gif

Te imbratisez strans, Andreea draga, si sa-ti mearga din plin orice ti-ai propus. hug.gif Succes mult!
bebeingeras
CITAT(Andreea-Rodica @ 04-09-2008, 02:43 PM) *

Eu intru in sedinta publica dii 11 septembrie, am facut o cerere de detasare .... nu stiu ce sperante sa-mi fac. sad.gif
Poate cine stie, reusesc sa gasesc altceva, ca tare mi-as dori.
Azi am obtinut o certificare pentru care am invatat in ultimul timp si sunt in dubii mari de tot ca nu stiu multe amanunte despre ce poate urma daca merg pe filiera asta.
Monti al meu e cand pe baricade, cand pe langa, dar sincer nu mai pot sa ma gandesc prea tare si la asta. Incerc sa ma mentin, ca e important sa nu mai pun prea multe kg (ca si asa am pus in concediu cateva).
O zi buna tuturor, nu prea mai apuc sa citesc pe la voi! hug.gif

intrebare andreea lucrezi cumva in invatatmant ca mine?

Andreea-Rodica
Da, sunt profesor de matematica. Nu stiam ca lucrezi in invatamant.
bebeingeras
sunt profa de franceza de 4 ani
smile.gif , dar si eu ca si tine sper ca intr-o zi sa gasesc altceva
revin ma duc ca am varza pe foc
hell_yeah
fetelor am incercat sa fac chestia aia din revista(sa amestec iaurt natural cu lapte degresat si sa-l las sa se prinda 28-48 ore,pentru a fi mai dietitc si mai sanatos) si nu a functionat...laptele pe care l-am cumparat e pasteurizat 1.5%.hmm... credeti ca trebuia sa-l iau mai gras sau pur si simplu e ridicol ce zice revista? baby.gif

v-am poopat fetelor! fiti atente la ce papati floare.gif cow.gif wub.gif
Andreea-Rodica
CITAT(luchi @ 04-09-2008, 02:45 PM) *

Te imbratisez strans, Andreea draga, si sa-ti mearga din plin orice ti-ai propus. hug.gif Succes mult!

Bine ai revenit! hug.gif Nu te-am vazut de mult pe aici. give_rose.gif
Nessie
CITAT(hell_yeah @ 04-09-2008, 06:07 PM) *

fetelor am incercat sa fac chestia aia din revista(sa amestec iaurt natural cu lapte degresat si sa-l las sa se prinda 28-48 ore,pentru a fi mai dietitc si mai sanatos) si nu a functionat...laptele pe care l-am cumparat e pasteurizat 1.5%.hmm... credeti ca trebuia sa-l iau mai gras sau pur si simplu e ridicol ce zice revista? baby.gif

Nu trebuie pasteurziat, ca aia inseamna ca are deja distruse toate "animalutele" care fac din lapte iaurt. Trebuie lapte crud.
ganesha
CITAT(Nessie @ 05-09-2008, 05:55 PM) *

Nu trebuie pasteurziat, ca aia inseamna ca are deja distruse toate "animalutele" care fac din lapte iaurt. Trebuie lapte crud.

Animalutele care fac din lapte iaurt locuiesc in iaurt nu in lapte. Daca nu s-a facut iaurt inseamna ca iaurtul pe care l-ai folosit nu avea culturi active de bacterii (indiferent de ce scria pe eticheta). Incearca alt iaurt sau cauta lapte prins la tarani in piata si mai incearca.
hell_yeah
CITAT(ganesha @ 05-09-2008, 08:13 PM) *

CITAT(Nessie @ 05-09-2008, 05:55 PM) *

Animalutele care fac din lapte iaurt locuiesc in iaurt nu in lapte. Daca nu s-a facut iaurt inseamna ca iaurtul pe care l-ai folosit nu avea culturi active de bacterii (indiferent de ce scria pe eticheta). Incearca alt iaurt sau cauta lapte prins la tarani in piata si mai incearca.

aham deci m-ati lamurit blushing.gif doh.gif no sa mai comit greaseala asta biggrin.gif dar decat sa consum lapte crud si de tara mai bine pasteurizat,p/u ca nu-mi place ,in plus daca nu are ''animalute'' il pot consuma si cu alte alimente ,nu? w00t.gif eu la trezire il beau ,dupa care mananc branza degresata de vaca 0%.va rog sa ma corectati,in caz ca gresesc bataita.gif
la voi cum sta treaba cu monti? sper ca e tot ok rolleyes.gif
saptamana viitoare ma apuc de sala de fitness...sper sa ma incadrez in timp:)

fetelor va multumesc mult de tot,sunteti cele mai bune!!toti imi spun ca am slabit rolleyes.gif si totul datorita voua.a sfaturilor si sustinerii voastre.va multumesc din suflet floare.gif blushing.gif wub.gif
ganesha
Imagine

La Multi Ani, sa fii fericita si sanatoasa si sa depasesti cu bine perioadele grele, sa te astepte numai zile senine!
crissy
party.gif bday.gif band.gif partytime2.gif
LA MULTI ANI!
floare.gif pupic.gif
...si distractie placuta la nunta )).gif
Andreea-Rodica
Multumesc pentru urari! hug.gif
Am incercat sa pun o poza, dar nu mi-a iesit. Cand am timp revin cu tortul ... virtual.
dany
LA MULTI ANI !!!! hug.gif give_rose.gif
ella_mina
La multi ani si de la mine pupic.gif party.gif flowers1.gif bday.gif
hell_yeah
happy b-day dear!!!! bday.gif partytime2.gif party.gif haninoroc.gif floare.gif hug.gif wub.gif .iti doresc multa sanatate,neuroni ,noi prosperari in viata si adrenalina cheer.gif . floare.gif wub.gif wub.gif wub.gif
bebeingeras
la multi ani cu fericire, sanatate si iubire give_rose.gif give_rose.gif give_rose.gif party.gif bday.gif
Ramo
La multi ani si toti ce iti doresti pupic.gif
Te asteptam diseara cu poza cheer.gif
Grasutza
La multi ani! Petrecere frumoasa!

ImagineImagine
Sexymom
La multi ani sa fii sanatoasa si iubita pupic.gif
May
LA MULTI ANI! Distractie placuta si asteptam poze cheer.gif pupic.gif
Andreea-Rodica
Multumesc mult pentru urari! hug.gif Poze nu am prea facut, dar ne-am distrat pe cinste. Sambata am facut un gratar in familie, duminica am fost la nunta si de azi la treaba. Numai ca entuziasmul nu mi-a fost prea folositor, intampinand niste probleme organizatorice in proiectul nou cu care sper sa ma descurc. Mai nou sunt implementator Ael si Asm, dar nu prea avem unde implementa, scolile neavand loc de noi. Sper sa se rezolve problema aparuta si sa pot sa impac si capra, si varza si lupul; adica si chestia asta si munca la scoala (caci nu stiu inca la ce scoala voi fi). Dar sunt optimista, desi mi-e cam frica, neavand experienta deloc in instalari et comp.
Va doresc o saptamana minunata! floare.gif
aki
Buna ziua Andreia.Bafta in ceia ce-ti doresti w00t.gif
bubbles
La multi ani cu intarziere pupic.gif pupic.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.