CITAT(buretel @ 08-10-2008, 09:39 AM)

ps: cumatra ce mai face? la ea s-a asternut praful in jurnal

si eu te
despre mine nu am ce sa spun, am spus in mare in ulimul mesaj. adevarul e ca parca mi-au intrat zilele in sac, desi Elise merge la camin 8-15.30 logic ar fi sa am mai mult timp liber dar se pare ca nu e asa. mai avem multe de facut la casuta, acuma punem izolatia la exterior ca deja avem igrasie la 2 colturi. banuti nu mai sunt de mult asa ca facem noi cum putem (daca aveti vreodata nevoie de mesteri... la noi sa apelati

ca am devenit experti in tot ce tine de constructii. daca l-ati vedea pe stef cu sta si masoara cu polobocul fiecare placa pe care o pune si cat de dreapta i-a iesit lucrarea nu ati zice ca a terminat fac. de informatica

). duminica avem o nunta la tg. frumos. sincera sa fiu... asta ne mai lipsea si un buboi pe... si le aveam pe toate. dar suntem cumva obligati pana peste cap sa onoram invitatia, cel care ne-a invitat (nasul nostru care este din nou nas la nunta asta) ne-a ajutat de cate ori a putut si nu putem sa-i intoarcem spatele. deci duminica nunta la tg frumos, facem cam 1h30 pana acolo, luni am ore de la 8-15 si sunt si de serviciu pe scoala. daca o sa supravietuiesc inseamna ca sunt TARE! fata o plasam la socri, sa vad poate scap si de dusul la camin sa mai castig 10 min de somn.
ma duc sa spal biberoanele

si sa fac ghiozdanelul pt maine
Tot timpul gasesc cate ceva de facut