Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Cartea zilelor mele (alaturi de Montignac)
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33
Andreea-Rodica
CITAT(bubbles @ 10-09-2008, 03:26 PM) *

La multi ani cu intarziere pupic.gif pupic.gif

Multumesc! hug.gif
dany
CITAT(Andreea-Rodica @ 08-09-2008, 12:01 PM) *

Sper sa se rezolve problema aparuta si sa pot sa impac si capra, si varza si lupul; adica si chestia asta si munca la scoala (caci nu stiu inca la ce scoala voi fi). Dar sunt optimista, desi mi-e cam frica, neavand experienta deloc in instalari et comp.
Va doresc o saptamana minunata! floare.gif

Optimismul face multe !
Bafta din partea mea !! Totul va fii bine ! Daca obtii ceva fara munca ...parca nu are farmec rezultatul , nu ? hug.gif
Andreea-Rodica
Nici nu stii ce bine vine incurajarea ta. hug.gif Ma simt intre ciocan si nicovala. bang.gif
bubbles
Salut.Ce-ai facut la sedinta publica? pupic.gif
crissy
pupic.gif
am net din nou yahoo.gif
si tel fix wink1.gif. Ghici ce face Stef la buda blushing.gif ?
raspuns: amortizeaza fixul, cu cine altcineva decat cu cumatrul lui lol.gif . Asta doar daca e acasa si i-a raspuns la tel.

P.S. Cumatra e ocupata pana peste cap cu scoala.
Andreea-Rodica
Pe langa faptul ca sunt ocupata, am o stare..... n-am chef de nimeni si de nimic. Va rog sa nu va suparati, dar nu prea mai intru pe aici. hug.gif
crissy
hug.gif
bubbles
pupic.gif hug.gif Ce faci?
onushca85
Buna! Ce mai faci?
Andreea-Rodica
Nici eu nu prea stiu ce fac. Ma straduiesc sa supravietuiesc: sunt pana la urma profa la o scoala din apropierea orasului, naveta e destul de grea, am ore dupa amiaza, ceea ce-mi distruge toata ziua. Sper totusi sa fie bine, mai ales ca de la inceputul anului scolar m-am plimbat prin mai multe scoli. Se intrezaresc si aici ceva probleme, provenite din sfera politicului, dar ma sper sa nu ma afecteze.
In alta ordine de idei, m-am inscris la un masterat si am fost admisa. Asa ca, din nou la scoala. Abia astept!
O zi buna tuturor! hug.gif
luchi
Felicitari pentru admiterea la master si bafta cu noul post. Mi-am dat seama ca nu prea esti in apele tale dupa citatul de la semnatura. pupic.gif Insa faptul ca investesti in tine mergand din nou la scoala cu siguranta te va scoate din starea pe care o ai acum. De dieta nu intreb nimic, sa nu risc sa-mi iau una dupa ceafa laugh.gif . Oricum, in poze arati bine give_rose.gif
Andreea-Rodica
Multumesc!
In poze aratam bine, ca acum .... mi-e frica sa ma urc pe cantar. bang.gif
buretel
Felicitari Andreea!! cheer.gif
Sper sa reusesti sa vezi si partea buna a lucrurilor, asa cum a spus si Luchi, e o investitie in tine pupic.gif
Bafta multa, si nu mai fi tristuta hug.gif hug.gif
Mai vino pe aici give_rose.gif
Andreea-Rodica
Azi am reusit sa frunzaresc jurnalele de pe aici.
Despre mine .... nimic nou. Scoala, casa, vineri si sambata am copt un sac de ardei, am tocat zarzavat pentru iarna si l-am pus frumos la congelator. La dieta nici nu ma gandesc, imi trebuie liniste in suflet pentru asta. Nici nu as sti sa spun de ce sunt un pic nesigura, toate imi tuna si-mi fulgera, desi aparent e bine. Sper totusi sa ma mentin in limite acceptabile.
Va pup cu drag! hug.gif
ella_mina
CITAT(Andreea-Rodica @ 28-09-2008, 10:19 AM) *

Azi am reusit sa frunzaresc jurnalele de pe aici.
Despre mine .... nimic nou. Scoala, casa, vineri si sambata am copt un sac de ardei, am tocat zarzavat pentru iarna si l-am pus frumos la congelator. La dieta nici nu ma gandesc, imi trebuie liniste in suflet pentru asta. Nici nu as sti sa spun de ce sunt un pic nesigura, toate imi tuna si-mi fulgera, desi aparent e bine. Sper totusi sa ma mentin in limite acceptabile.
Va pup cu drag! hug.gif

stai linistita k o sa fie bine si o sa te linistesti curand!!!
uite un pupic.gif si un give_rose.gif sa te mai inveselesti
crissy
pupic.gif
Ce harnicuta e cumatra mea clap.gif ... Ai copt un sac de ardei w00t.gif ? Pe aragaz? Noi zicem pas anul asta la ardei copti sorry.gif , pt ca deja au ajuns la 5 ron/kg. Nici la congelator nu am pus decat putin, astept sa iau salarul, poate nu vor disparea de pe piata pana atunci doh.gif .
Sexymom
Pup o fata frumoasa si harnica pupic.gif .
Eu de mult am renuntat sa pun ceva de toamna.
In general faceam pungute pt.ciorba, congelate.Asta ca erau fetele mici si aveau nevoie de toate legumele.
Taiam ardei cubulete, gogosari, pastarnac, telina, morcovi si dovlecei, le amestecam si aveam toata iarna.
Nu trebuia sa mai pun la ciorbita decat ceapa, cartofi si pasta de tomate.

Duminica frumoasa pupic.gif
Andreea-Rodica
CITAT(crissy @ 28-09-2008, 10:45 AM) *

pupic.gif
Ce harnicuta e cumatra mea clap.gif ... Ai copt un sac de ardei w00t.gif ? Pe aragaz? Noi zicem pas anul asta la ardei copti sorry.gif , pt ca deja au ajuns la 5 ron/kg. Nici la congelator nu am pus decat putin, astept sa iau salarul, poate nu vor disparea de pe piata pana atunci doh.gif .

Ardeii i-am copt in cuptor, ca se fac mai multi odata. A luat Bogdan un sac de la piata en gross, cu 3 ron/kg. Am pus si copti si taiati in pungute cu morcov si telina, pentru ciorbe si alte mancarici.

buretel
pupic.gif Pup fata harnica si sper sa alunge tristetea hug.gif
Andreea-Rodica
Hop si eu pe aici, cu chef de viata si de cucerit lumea. (am incheiat citatul wink1.gif ). Va doresc o zi minunata! hug.gif
Panda
CITAT(Andreea-Rodica @ 01-10-2008, 08:34 AM) *

Hop si eu pe aici, cu chef de viata si de cucerit lumea. (am incheiat citatul wink1.gif ). Va doresc o zi minunata! hug.gif

mult succes la cucerit lumea..
crissy
CITAT(Andreea-Rodica @ 01-10-2008, 08:34 AM) *

yahoo.gif Ce-mi place ca te "vad" mai vesela un pic pupic.gif
Nessie
cheer.gif Bine ai revenit, Andreea! pupic.gif
bubbles
pupic.gif Andreea.Ce mai faci tu?
Andreea-Rodica
CITAT(bubbles @ 01-10-2008, 07:00 PM) *

Eu in linii mari fac bine. Ma straduiesc sa ma acomodez cu programul, am ore dupa amiaza si se duce toata ziua. Naveta nu e grea, dar trebuie sa traversez orasul la o ora cand e super aglomerat.
Sper sa ma obisnuiesc, ca sa mai pot face si altele, ma simt asa .... nu stiu cum sa spun ..... ramasa in urma cu multe. Si nu am putere sa ma apuc de ele, dar imi fac.
In ultimul timp mi-e somn mereu, si-s moale. Probabil si stresul acumulat de la inceputul lui septembrie isi spune cuvantul.
bubbles
CITAT(Andreea-Rodica @ 01-10-2008, 07:07 PM) *

CITAT(bubbles @ 01-10-2008, 07:00 PM) *

Eu in linii mari fac bine. Ma straduiesc sa ma acomodez cu programul, am ore dupa amiaza si se duce toata ziua. Naveta nu e grea, dar trebuie sa traversez orasul la o ora cand e super aglomerat.
Sper sa ma obisnuiesc, ca sa mai pot face si altele, ma simt asa .... nu stiu cum sa spun ..... ramasa in urma cu multe. Si nu am putere sa ma apuc de ele, dar imi fac.
In ultimul timp mi-e somn mereu, si-s moale. Probabil si stresul acumulat de la inceputul lui septembrie isi spune cuvantul.

Ma bucur ca esti mai bine ca la inceputul scolii pupic.gif
Andreea-Rodica
Vai ce vreme! Ma deprima rau. sad.gif
Sper sa nu tina prea mult, ca si asa dorm mult in ultima vreme, parca vad ca nu ma mai dau jos din pat. biggrin.gif
hell_yeah
buna fetelor floare.gif
am si eu o intrebare referitor la regimul montignac blushing.gif
cu ce pot combina cascavalul la micul dejun? biggrin.gif
din cate am citit ,am inteles ca nu e bine sa combini lactatele cu fainoasele.pai si cum ramane cu cerealele combinate cu lapte? sad.gif ohmy.gif
pot combina cascaval topit cu crackeri integrali? baby.gif unsure.gif
cow.gif
crissy
CITAT(hell_yeah @ 05-10-2008, 10:53 PM) *

buna fetelor floare.gif
am si eu o intrebare referitor la regimul montignac blushing.gif
cu ce pot combina cascavalul la micul dejun? biggrin.gif
din cate am citit ,am inteles ca nu e bine sa combini lactatele cu fainoasele.pai si cum ramane cu cerealele combinate cu lapte? sad.gif ohmy.gif
pot combina cascaval topit cu crackeri integrali? baby.gif unsure.gif
cow.gif

Sper sa-mi amintesc bine blushing.gif :
- lapte degresat poti amesteca cu cereale integrale, gen "cereale din carton" cum le boteaza fetele pe forum (din alea cumparate de la un magazin de naturiste, fara zaharuri si alte adaugiri)
- cascavalul il poti combina cu legume )).gif , poti face tartine dintr-o felie de rosie / ardei / castravete si cascaval, fara paine
- nu poti combina cascaval cu crackeri pentru ca monti nu recomanda combinarea fainoaselor cu grasimi. doar daca gasesti un cascaval cu 0% grasime. In schimb cred ca e permis paine integrala+branza 0%.
No, sper ca te-am lamurit cat de cat. Spor si o saptamana usoara.

pupic.gif si gazda in fuga. trebuie sa fac ghiozdanele pt maine )).gif
Andreea-Rodica
Crissy, iti aduci aminte bine! wink1.gif

Cascaval 0% nu exista, asa ca ramane de combinat cu legume sau/si alte lipide. referitor la cerealele de carton, cel mai bine e sa la combini cu iaurt degresat (combinatia lapte+cereale nu e prea fericita). Cu crackeri integrali poti combina iaurt degresat sau branza de vaci degresata. Spor!
Andreea-Rodica
M-am hotarat sa-mi cumpar cantar de bucatarie, ca m-am ingrasat un pic bang.gif de cand mi s-a schimbat programul la scoala. Mananc prost si la ore foarte nepotrivite. blush.gif Cum am timp de alergat prin magazine imi cumpar cantar si ma apuc de numarat calorii. Promit! wink1.gif Mi-e si rusine sa mai scriu pe aici, cand vad lumea asa de motivata si eu .... dorm pe mine.
O zi buna tuturor! hug.gif
Nessie
pupic.gif Ma bucur ca te-ai hotarat sa apuci taurul de coarne. )).gif Asteptam meniuri cand ai timp!

Succes! hug.gif
onushca85
Neatza!!

Neatza!!
Andreea-Rodica
Neata! Bine ai revenit, Oana!
Multumesc pentru incurajari, Nessie! hug.gif Deocamdata sunt in stadiul de plan, dar merg inainte.
onushca85
Si eu ma bucur ca am revenit wink1.gif

Si ca v-am regasit bine si sanatoase
hell_yeah
buna fetelor wub.gif wub.gif
merci mult pentru rasp hug.gif floare.gif

CITAT(Andreea-Rodica @ 06-10-2008, 08:24 AM) *

Crissy, iti aduci aminte bine! wink1.gif

Cascaval 0% nu exista, asa ca ramane de combinat cu legume sau/si alte lipide. referitor la cerealele de carton, cel mai bine e sa la combini cu iaurt degresat (combinatia lapte+cereale nu e prea fericita). Cu crackeri integrali poti combina iaurt degresat sau branza de vaci degresata. Spor!

pai uite chestia cu iaurtul degresat sau laptele pasteurizat nu mi-am putut-o explica niciodata.mai precis combinatia careale integrale+lapte 1% sau cereale integrale+ iuart 0,1% de fructe (contine amidon si fructoza.).cum e mai bine iaurt 0.1% insa de fructe sau cel natural de 3% de la activia baby.gif ?
si in legatura cu crackeri ,daca au fibre integrale ,oricum nu e ok? biggrin.gif blushing.gif

huglove.gif
Andreea-Rodica
Iaurtul care are amidon nu e Monti, si din cate cred eu nu e bun pentru nici o dieta. La fel, iaurtul cu fructe. Crackerii integrali (dar sa nu aiba si faina alba, ci doar integrala) sunt Monti, dar merg combinati numai cu produse degresate, sau legume. La fel, cerealele integrale merg numai cu lactate degresate. Sper ca te-am lamurit, ca nu stiu daca am inteles bine nelamurirea ta. Daca mai ai vreo intrebare, te astept.
buretel
E bine ca te-ai hotarat sa-ti achizitionezi cantar de bucatarie, pt mine a devenit indispensabil.
Spor la toate pupic.gif

ps: cumatra ce mai face? la ea s-a asternut praful in jurnal unsure.gif
Andreea-Rodica
Buretel, hug.gif
Cumatra e bine, dar foarte ocupata, scoala, casa, gradinita! Mai intra pe aici, dar pe la ea prin casuta nu prea o vedem. wink1.gif
buretel
Atunci o pupic.gif aici blum.gif

Tu ai inceput masterul, ai mers la vreun curs pana acum? smile.gif
crissy
CITAT(buretel @ 08-10-2008, 09:39 AM) *

ps: cumatra ce mai face? la ea s-a asternut praful in jurnal unsure.gif

si eu te pupic.gif
despre mine nu am ce sa spun, am spus in mare in ulimul mesaj. adevarul e ca parca mi-au intrat zilele in sac, desi Elise merge la camin 8-15.30 logic ar fi sa am mai mult timp liber dar se pare ca nu e asa. mai avem multe de facut la casuta, acuma punem izolatia la exterior ca deja avem igrasie la 2 colturi. banuti nu mai sunt de mult asa ca facem noi cum putem (daca aveti vreodata nevoie de mesteri... la noi sa apelati lol.gif ca am devenit experti in tot ce tine de constructii. daca l-ati vedea pe stef cu sta si masoara cu polobocul fiecare placa pe care o pune si cat de dreapta i-a iesit lucrarea nu ati zice ca a terminat fac. de informatica wink1.gif ). duminica avem o nunta la tg. frumos. sincera sa fiu... asta ne mai lipsea si un buboi pe... si le aveam pe toate. dar suntem cumva obligati pana peste cap sa onoram invitatia, cel care ne-a invitat (nasul nostru care este din nou nas la nunta asta) ne-a ajutat de cate ori a putut si nu putem sa-i intoarcem spatele. deci duminica nunta la tg frumos, facem cam 1h30 pana acolo, luni am ore de la 8-15 si sunt si de serviciu pe scoala. daca o sa supravietuiesc inseamna ca sunt TARE! fata o plasam la socri, sa vad poate scap si de dusul la camin sa mai castig 10 min de somn.
ma duc sa spal biberoanele baby.gif si sa fac ghiozdanelul pt maine )).gif
Tot timpul gasesc cate ceva de facut
Andreea-Rodica
CITAT(buretel @ 08-10-2008, 10:02 AM) *

Tu ai inceput masterul, ai mers la vreun curs pana acum? smile.gif

Pe 17 octombrie e deschiderea la master, asa ca inca nu stiu mai nimic. Astept cu nerabdare sa vad orarul, sa vad ce cursuri voi face, chiar sunt entuziasmata. hug.gif

Crissy, pupici si voua ca nu mai apucam sa mai vorbim, noroc de Oneden ca ne mai citim pe aici. hug.gif
buretel
Ce frumos, emotii de inceput de an scolar rolleyes.gif rolleyes.gif Bafta Andreea!

Crissule, nu te mai necaji pt toate, o sa fie frumos la nunta pupic.gif
hell_yeah
CITAT(Andreea-Rodica @ 08-10-2008, 09:27 AM) *

Iaurtul care are amidon nu e Monti, si din cate cred eu nu e bun pentru nici o dieta. La fel, iaurtul cu fructe. Crackerii integrali (dar sa nu aiba si faina alba, ci doar integrala) sunt Monti, dar merg combinati numai cu produse degresate, sau legume. La fel, cerealele integrale merg numai cu lactate degresate. Sper ca te-am lamurit, ca nu stiu daca am inteles bine nelamurirea ta. Daca mai ai vreo intrebare, te astept.

merci mult asta e exact ce ma interesa biggrin.gif
floare.gif floare.gif floare.gif merci mult de tot hug.gif
p.s. si eu am nevoie de un cantar,p/u ca sora l-a daramat pe ala precedent(enervindu-se de 3 kg acumulate dry.gif ,la cat papaaaaaaaaaaa ea ar trebui sa aiba 150 nu 54 happy.gif )
aki
Andreia, bafta in toate si multa ambitie la slabit w00t.gif pupic.gif
onushca85
ce mai faci? Pe unde esti?
crissy
CITAT(onushca85 @ 09-10-2008, 11:12 AM) *

ce mai faci? Pe unde esti?

Sambata si o parte din duminica au fost la noi wink1.gif . Si au venit cu o prajiturica buuuuna rau drool.gif care s-a terminat imediat (o tava intreaga w00t.gif ). Bateti-o la cap sa va zica si voua reteta. Eu o am blum.gif:
pupic.gif Indata e week-end. )).gif . Ati facut ceva planuri? O punem de-un remi / yams etc?
dany
Se pare ca azi e seara mea de salvat jurnalele de pe pag 2 ......

Ce faci , cum esti ??? Unde e reteta aia ????????? O pui , da ???

hug.gif
crissy
Buzz!!!
pupic.gif pupic.gif
Ce mai faci? Nu mai dai niciun semn? Cum merge dieta grin.gif ?
Andreea-Rodica
Nu mai dau nici un semn, pentru ca intru foarte rar pe aici din lipsa de timp, iar ganduri de dieta nu am. Dar cand pot citesc pe la voi prin jurnale (pe diagonala). Si ma gandesc ca o sa am eu timp sa va citesc si sa va scriu. wink1.gif
Duminica placuta! hug.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.