Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Cartea zilelor mele (alaturi de Montignac)
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33
aki
Andreia te-a invitat aici? hug.gif Hai ca ne inmultim )).gif )).gif )).gif
Andreea-Rodica
Bine ai venit, cumatra!
Fetelor, mi-am adus si prietena aici. hug.gif
Aseara am mancat ce-am gasit prin frigider ca nu am avut timp sa stau la cratita.
Meniul de miercuri, 11.10
MD ceai, cereale cu iaurt degresat
P ciorba de varza

Mai vedem ce timp avem azi pentru cratiti si oale. chef.gif
Lacry
Buna seara, buna seara! Abia astept sa reincep si eu Monti... dar sa vedem cat mai pofteste domnul Mocutza sa mai fie alaptat la san...pana atunci... tu o sa-ti atingi targetul naughty.gif
Suntem, oricum, cu okii pe tine )).gif
aki
Uf da eu stau de flori de cuc aici pe forum.Stau de dragul vostru pupic.gif ,dar nu tin nici o dieta devil.gif .Si cred ca ar trebuie sa incep deja ca ma fac mare,frumoasa si multa devil.gif
Andreia salut pupic.gif
lliliana
Andreius...salutare matinala:)...Ce mai faci? Vad ca esti cumintica la papa. Imi place, nu te dai batuta. Bravos! hug.gif Iti salutam prietenuta. Sa fie-ntr-un ceas bun. pupic.gif
Andreea-Rodica
Buna ziua tuturor! Abia astept weekendu-ul dar parca mult mai este.
Am prins si o raceala cu tuse nasoala si nas infundat, ce mai...o duc foarte bine.
Aseara am mancat o salata cu de toate (rosii, gogosari, branza, salam, ou fiert) si mai am si pentru azi o inghititura.
Meniul zilei de joi, 12.10
MD ceai, crenwusti fierti
P ciorba de varza, salata
Pentru cina vroiam sa prajesc niste peste, dar n-am gasit in drum spre casa. Daca cumpara Iubi meu, prajesc, daca nu, iar dam iama in frigider sa vedem ce gasim.
Azi am gasit, dupa indelungi cautari, la un magazin mititel, paste integrale. Noroc ca m-am uitat cu atentie la ingrediente, au si amidon din porumb. De vreo doua luni caut si nu gasesc decat cu ou, acum cu amidon. Nici nu stiu unde sa mai caut. La Metro, Kaufland n-am gasit, la magazine cu produse naturiste, nici atat.
Dar mai caut, trebuie sa gasesc.
Va doresc o zi cat mai buna si calda. hug.gif
Andreea-Rodica
Fetelor as manca o bucatica de cioco Anidor, e voie?!
Eu tot o gust un pic. Am un chef de dulce, dar asa e la mine inainte de perioada. Dar am tot 65 de kg, asa ca ma duc sa o gust. Cine mai vrea?
Nessie
Un patratel nu e foc! biggrin.gif Mancam si un rand cand eram inainte de perioada... asa ca iti urez distractie placuta (pentru ca stiu ca pofta buna ai deja)! w00t.gif
crissy
Aoleo, cuma', esti bolnavioara? hug.gif ca sa-ti treaca repede.
crissy
'Neata!
Tocmai savurez un iaurt dietetic cu fibrosan. Oare cat e de Monti fibrosanul ca vad ca e preparat din: faina de grau 650 (?), faina 1350 (?) si restu'? Sper sa nu fi calcat in strachini sad.gif
lliliana
CITAT(Andreea-Rodica @ 12-10-2006, 02:11 PM) *

Azi am gasit, dupa indelungi cautari, la un magazin mititel, paste integrale. Noroc ca m-am uitat cu atentie la ingrediente, au si amidon din porumb. De vreo doua luni caut si nu gasesc decat cu ou, acum cu amidon. Nici nu stiu unde sa mai caut. La Metro, Kaufland n-am gasit, la magazine cu produse naturiste, nici atat.
Dar mai caut, trebuie sa gasesc.
Va doresc o zi cat mai buna si calda. hug.gif

Roaga pe cineva sa-ti aduca de afara... biggrin.gif Aboneaza-te... biggrin.gif

Salut. Pupici multi...zile de weekend frumoase. hug.gif
Nessie
CITAT(crissy @ 13-10-2006, 09:55 AM) *

'Neata!
Tocmai savurez un iaurt dietetic cu fibrosan. Oare cat e de Monti fibrosanul ca vad ca e preparat din: faina de grau 650 (?), faina 1350 (?) si restu'? Sper sa nu fi calcat in strachini sad.gif
Buna, Crissy! Faina 650 e monti, pentru ca e amestecata cu tarate si din este rezultata din bobul integral, dar faina 1350 e semi-monti. )).gif Adica e semitratata chimic. Cred ca daca nu abuzezi de fibrosan, e ok.
Andreea-Rodica
Pe fibrosanul meu scrie la ingrediente doar: tarate, apa, vitamine.
Nu stiu de unde-s vitaminele astea, dar in rest mi se par ok. Eu le-am luat de la Mopan, poate o mai fi vreo firma care face fibrosan. Nu stiu ce sa zic.
Eu mananc fibrosan la greu, e pachetelul meu de la scoala.
Peste n-am mai cumparat, deci n-am mai mancat.

Aseara am mancat o omleta cu gogosari.
Meniul de vineri, 13.10
MD ceai, fibrosan
P ciorba de varza, 3 crenwusti
C va fi tarzie, pentru ca mai am ore mai pe seara (pana la 20). Asa ca voi manca cand vin de la scoala.

In weekend-ul asta am treaba, pun gogosari pentru iarna, fac si ceva de mancare, am si de lucru pentru scoala. Unde o fi distractia?!
Andreea-Rodica
Tocmai ce a venit al meu din piata. Asa ca in seara asta fac pastai inabusite, maine fac conopida la cuptor si intre timp pun si niste gogosari pentru iarna. Poate fac si ceva bun, daca-mi vine vreo idee monti, ca tot e weekend si meritam ceva dulce. Urati-mi spor la treaba ca am nevoie. chef.gif chef.gif chef.gif
aki
Salut Andreia.Vad ca te faci si tu casnica,faci mincare.Bafta floare.gif .Ce vreai sa faci bun? pupic.gif
crissy
Andreeeiaaaa, maine e sarbatoare mareeeee. E Sf. Paraschiva (iti mai aduci aminte de Iasi?) Lasa conservaraia pe luni. Si fibrosanul meu tot de la Mopan e.
lliliana
CITAT(crissy @ 13-10-2006, 05:58 PM) *

Andreeeiaaaa, maine e sarbatoare mareeeee. E Sf. Paraschiva (iti mai aduci aminte de Iasi?) Lasa conservaraia pe luni. Si fibrosanul meu tot de la Mopan e.

Dap...e foarte mare sarbatoare...ai grija iubita...Mua. pupic.gif
Andreea-Rodica
Pe azi mi-e ramas numai un rest de treaba, in rest am facut aseara.
As face ceva bun, dulce si Monti, dar sunt in pana de idei. Cred ca ma duc sa-mi fac un ceai. cafea.gif il indulcesc putin si-mi trece. biggrin.gif
Uitam sa notez ca aseara am mancat pastai inabusite si gogosari in sos. (abia i-am facut asa ca trebuiau gustati)
Andreea-Rodica
Gata conopida mea la cuptor, dar cred ca nu am respectat instructiunile. Bucatile de conopida erau cam mari, oul s-a dus la fundul vasului si branza a ramas deasupra si s-a cam uscat.
Dar a iesit bunicica. Am sa mai incerc si sigur o sa iasa mai buna.
Meniul de azi, 14.10
MD ceai, rondele de grau expandat
G 2 feliute de kaiser (conopida era in cuptor si eu eram moarta de foame)
P conopida la cuptor

Cumatra, tu scrii meniul de dimineata, dar te poti tine de el? Eu de asta scriu dupa ce mananc, ca am mereu impresia ca imi vine sa mananc altceva decat ce mi-am propus. Stiu ca e doar o impresie, ca oricum stiu ce am in frigider si in general ma gandesc dimineata cam ce am sa mananc. Idei preconcepute ! bang.gif
crissy
Cuma', eu postez dimineata meniul pe ziua de ieri grin.gif . Ca la fel ca si tine, nu-mi iese intotdeauna ce-mi propun, asa ca prefer intai sa mananc si apoi sa scriu. pupic.gif si lasa ca o sa-ti iasa conopida buna data viitoare. Eu am amestecat conopida cu branza si pe deasupra am turnat ouale.
Am gasit azi la brutarie paine Digesta facuta de Mopan. O sa-ti scriu mai tarziu ce contine ca acum nu o am la indemana.
crissy
Revin cu ingredientele din painea Digesta: faina alba de grau 650, fainea neagra de grau 1350, faina de grau graham, premix multicereale, drojdie, sare, seminte floarea soarelui ( eusa_think.gif ), fulgi ovaz, apa potabila. O fi sau n-o fi monti... o sa ma infrupt din ea ca am o poftaaaaaa oops.gif
lliliana
"branza a ramas deasupra si s-a cam uscat."
Iubita...daca vezi ca se usuca...pune o folie de aliminiu deasupra, inteap-o nitel cu furculitza. Nu se mai usuca asa rau. O iei jos mai la sfarsit, sa prinda crusta. Iarta-ma ca ma bag in seama. Poate stiai si tu... floare.gif
hug.gif
luchi
Salutare, Andreea cea harnicuta!
Pot sa ma amestec si eu aici, sa-ncerc sa-i raspund cumetrei tale? Faina tip 650 nu e faina integrala. La un moment dat gasisem niste cereale/fulgi de la Dobrogea -dieta parca se numeau, aratau maroniu, asa, insa, pe ambalaj scria ca ar contine faina tip 650. Am cautat sa vad ce fel de faina au, si nu era ok.
uite, am gasit aici - baneasa o numeste faina standard faina
crissy
Of, of, mai, mai...
M-am lamurit si cu faina 650. Deci nici fibrosan si nici paine nu-i voie sad.gif , deci am mai facut o gafa astazi...
Andreea-Rodica
Azi am fost plecata in vizita la viitorii socri, asa ca am mancat cam dezorganizat.
MD ceai, fibrosan
P friptura de pui, branza cu smantana
G struguri (n-am respectat cele 3 ore dupa masa bang.gif )
C ciorba de pui si mai tarziu lapte
bang.gif Am mancat si o bucatica de prajitura cu mere facuta de cumnata mea (proaspat casatorita), dar imi era asa o pofta ca n-am putut sa o refuz.
Dar nu-i nimic, maine e o noua zi si sper sa ma cumintesc. inocentul.gif
Referitor la fibrosan, nu stiu ce sa zic. Eu eram convinsa ca e monti si nu stiu cu ce sa-l inlocuiesc. E foarte comod de luat la pachet la scoala. Am sa vad, dar si maine tot fibrosan am in meniu. Oricum cred ca e mai bun decat cine stie ce biscuiti.
amalia0701
CITAT(crissy @ 14-10-2006, 08:07 PM) *

Revin cu ingredientele din painea Digesta: faina alba de grau 650, fainea neagra de grau 1350, faina de grau graham, premix multicereale, drojdie, sare, seminte floarea soarelui ( eusa_think.gif ), fulgi ovaz, apa potabila. O fi sau n-o fi monti... o sa ma infrupt din ea ca am o poftaaaaaa oops.gif

Nu-i Monti, caci faina 650, e cea alba de paine iar semintele sunt lipide. pupic.gif
aki
Salutare Andreia si multi pupici pupic.gif
Andreea-Rodica
Salutari si o saptamana foarte buna tuturor! hug.gif
Nessie
Eu stiam ca faina 650 e monti. sorry.gif Dar care e? In cifre daca se poate. Eu cautasem anul trecut cand tineam monti si gasisem pe site-ul unei fabrici de paine cum ca faina 650 e neagra. Acum nu mai gasesc. dry.gif
Andreea-Rodica
Cu faina nu stiu cum e treaba mad.gif
Ieri seara, am mai mancat si conopida la cuptor.

Meniul zilei de luni, 16.10
MD la ora 6 ceai
G la ora 11 pastai inabusite (e de fapt un pranzisor mai devreme)
Mai tarziu, mai vedem.
julyalina
'neatza andreea floare.gif
eu zic sa inlocuiesti painica cu wasa blum.gif e facuta din faina de secara si in functie de sortiment au altele
uite o poza Imagine
in magazine gasesti mai multe varietati . eu prefer wasa leger blum.gif
Andreea-Rodica
Eu m-am obisnuit deja fara paine si nu-mi lipseste, dar am sa caut si eu Wasa, arata bine si e bine sa ai o alternativa la indemana.
lliliana
Salut Andreea. O saptamana plina de bucurie. floare.gif hug.gif pupic.gif

Nu prea sunt prietena cu painea din poza. Si eu m-am lasat de paine. Nu-i simt lipsa decat foarte rar...cand am chef de-un sandwich cald, facut la aparat. biggrin.gif
aki
Dar eu am nevoie de pine numai la tartine la ceai dimineata baby.gif
Sexymom
Buna Andreea, saptamana frumoasa si lejera.
cum ai gatit conopida? eu nu stiu cum sa o prepar in afara de pane cu sos de usturoi sau cu branza si verdeata la cuptor. sad.gif
Andreea-Rodica
Dupa cum am mai spus pe aici pe undeva mie nu mi-a iesit prea bine conopida. Reteta spune sa amesteci conopida (fiarta cam 15 minute in prealabil) cu branza rasa si oua batute si sa o coci la cuptor. Eu am facut in vas yena uns cu unt. Greseala mea a fost ca nu am amestecat la inceput, am pus in straturi in speranta ca se amesteca usor in vas, dar n-a fost asa. A, si mai merge si verdeata, eu nu am pus.

aki
Pare sa fie tare gustos.O sa tin cont pupic.gif
crissy
Aha, ti-ai facut de cap la soacra-ta, ai? angry2.gif
Conopida cu branza si oua la cuptor am facut io azi si am pus si marar, dar parca mai buna a iesit cand nu am pus. Azi mi-am facut singura branza dietetica. Dintr-un litru de lapte 0.1% cu 4 pastile de Ca si restul zeama de lamaie. Stii cat mi-a iesit? Ezact un pumn... lol.gif Pai mai bine o cumpar ca ma ajunge mai ieftin.
Andreea-Rodica
Mi-am facut de cap, dar nu e ea de vina. Ca ea stie ca tin regim si nu insista cu nimic, dar eram si eu in pofte, asa-i cu fetele astea!
Dar nu-i nimic o luam de la capat, adica de unde am ramas.
aki
w00t.gif Andreia ai ceva si nu vreai sa ne spui noua blink.gif ?Aud eu bine?Pofte yahoo.gif
lliliana
Salut Andreiusa....o zi frumoasa si calda... floare.gif
Andreea-Rodica
Poftele erau de la sindromul premenstrual. Bebe-ul trebuie sa mai astepte un pic. mai intai nunta, poate o casuta a noastra (un apartament) si apoi scutece si alte minuni.
Continuarea meniului de luni, 16.10
P bors de pui cu smantana
C struguri

Meniul zilei de marti, 17.10
MD ceai, crenwusti fierti
P bors de pui
C pentru cina am in plan sa fac pulpe la cuptor si salata de varza.
Probabil voi mai lua si o gustare - struguri.
luchi
give_rose.gif Buna seara fetei cuminti si constiincioase!
Suna taaare bine meniul tau, imi fac cu ochiul pulpele alea cu salata de varza. smile.gif Mai ales ca am varza gata taiata in frigider - mi-a vandut Mirruna un pont: tai varza si o pastrez intr-o casoleta cu capac, in frigider, asa simpla, fara sa o framant cu sare; cand mi-e pofta, iau cat imi trebuie si o prepar.
o seara placuta!
Andreea-Rodica
Stelista infocata ce sunt ma pregatesc de meci. Si chiar daca jucam cu o echipa mult mai bine pregatita decat noi, o spun cu tot sufletul: HAI STEAUA! partytime2.gif cheers.gif
lliliana
CITAT(Andreea-Rodica @ 17-10-2006, 08:23 PM) *

Stelista infocata ce sunt ma pregatesc de meci. Si chiar daca jucam cu o echipa mult mai bine pregatita decat noi, o spun cu tot sufletul: HAI STEAUA! partytime2.gif cheers.gif

Nu tre' sa dau drumu' la TV. Se aude Becali urland lol.gif Da cum bine zici, sunt romani de-ai nostri...Hai Steaua... cheer.gif cheer.gif cheer.gif
Andreea-Rodica
E deja 1-0 pentru Real, dar nu-i nimic luptati baieti ! Aveti galerie! cheer.gif cheer.gif cheer.gif
lliliana
CITAT(Andreea-Rodica @ 17-10-2006, 09:59 PM) *

E deja 1-0 pentru Real, dar nu-i nimic luptati baieti ! Aveti galerie! cheer.gif cheer.gif cheer.gif

Am vazut...nu sper la prea mult...sper doar sa nu se faca rau de ras. biggrin.gif Hai Steaua!!!
Andreea-Rodica
Meniul zilei de miercuri, 18.10
MD ceai, fibrosan
P bors de pui, carne de pui la cuptor
G struguri
C oua fierte, branza, gogosar

Obositoare ziua asta de miercuri si tare friguroasa. In rest toate bune.
hug.gif hug.gif hug.gif
Lacry
O scurta ultima vizita , dar nu la cea "de pe urma", pupi pupic.gif si succes in continuare cu dieta lui nenea Monti. Te-oi prinde si eu candva din urma )).gif
Uite ca am folosit de 2(3) ori cuvantul "urma", hihihi
Andreea-Rodica
Multumesc de vizita, mamicuta manechin! hug.gif
Meniul de joi, 19.10
MD ceai, fibrosan
P bors de legume (mai multe pastai) cu smantana
G mere
C nu stiu inca, dar as face o omleta la cuptor si poate o salata (sau niste rosii)
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.