Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Cartea zilelor mele (alaturi de Montignac)
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31
crissy
Cam slabut meniul tau. Se vede ca nu prea ai timp de gatit. Am venit sa trag cu ocihul ca poate fur si eu o idee de meniu... dar nik, nik. Tu dupa micul dejun te simti satula? Ca mie mi se pare putin tare un ceiut cu fibrosan.
Andreea-Rodica
Am schimbat planurile pentru cina: am pregatit un orez brun cu legume.

Referitor la micul dejun, e cam greu sa mananc la 6.30. Asa ca beau un ceai si la scoala mananc fibrosan. In zilele cand am ore mai tarziu mananc un mic dejun mai consistent, de obicei lipidic (crenwusti sau oua).

Azi as fi avut mai mult timp de gatit, dar nu stiu de ce in ultimul timp n-am chef de bucatarit. O fi din cauza ca nu pot face prajituri?!

lliliana
Buna Andreea. Numai bine si veselie. floare.gif
luchi
CITAT(Andreea-Rodica @ 19-10-2006, 07:09 PM) *

Azi as fi avut mai mult timp de gatit, dar nu stiu de ce in ultimul timp n-am chef de bucatarit. O fi din cauza ca nu pot face prajituri?!

pupic.gif Cum mai e cu monti? se vad ceva rezultate?
crissy
CITAT(luchi @ 19-10-2006, 08:31 PM) *

CITAT(Andreea-Rodica @ 19-10-2006, 07:09 PM) *

pupic.gif Cum mai e cu monti? se vad ceva rezultate?

Eu zic ca DA!
lliliana
'Neata... cheer.gif hug.gif Pup dulcic...o zi frumoasa. floare.gif
Andreea-Rodica
Daca zice cumatra mea ca se vad rezultate inseamna ca se vad. Si se mai vad pe pantaloni, ca nu-mi mai vine dacat o pereche lol.gif si se vede si la cantar. Cantarul meu arata 64 de kg, dar inca nu schimb tickerul, ca vine weekend-ul si duminica vine si un pachet de la mama. Si nu se stie ce gasesc in el blush.gif
julyalina
CITAT(Andreea-Rodica @ 20-10-2006, 01:49 PM) *

Daca zice cumatra mea ca se vad rezultate inseamna ca se vad. Si se mai vad pe pantaloni, ca nu-mi mai vine dacat o pereche lol.gif si se vede si la cantar. Cantarul meu arata 64 de kg, dar inca nu schimb tickerul, ca vine weekend-ul si duminica vine si un pachet de la mama. Si nu se stie ce gasesc in el blush.gif

ceva bun? naughty.gif
Andreea-Rodica
Pachetul de la mama vine azi, asa ca weekendul o sa fie un pic nemonti. Mama stie de regimul Monti si sigur nu-mi va trimite prajituri sau late ingrasacioase, dar nu se stie ce gasim biggrin.gif
Meniul de vineri, 20.10
MD ceai, fibrosan
P ciorba de legume
G 1 mar
C oua fierte, parizer, si mai tarziu 1 patratica de cioco 75%

Am fost cumintica, deocamdata.
Andreea-Rodica
Meniul zilei de sambata, 21.10
MD ceai, fibrosan
P 2 mici, 1 felie de sunca afumata
C carne de pasare la cuptor, salata de varza

Am mancat cam alandala azi, ca am fost mai mult plecata. In plus am baut si un suc Cappy. blush.gif
Mama mi-a trimis printre altele o rulada aperitiv cu ciuperci (care nu e Monti nici pe departe) si o prajitura care arata tare bine si sigur nu e buna, dar mi-a trimis putin. Sigur e gustoasa si e de la mama asa ca am sa mananc in deplina cunostinta de cauza. Sa nu ma bateti tare, ca nu mananc decat 2 bucatele. Sau 3. unsure.gif
Maine cred ca nu mai scriu meniul poate scap de bataie lol.gif
hug.gif hug.gif hug.gif
luchi
Andreea, sa-ti fie de bine prajiturica (cele 4 sau 5 bucati laugh.gif ), eu sunt pasnica, nu bat pe nimeni, n-am vazut nimic rolleyes.gif pupic.gif
crissy
Andreea, cum e prajiturica de la mama? Pot sa pun pariu ca e cea mai buna prajitura de pe lumea asta...
Andreea-Rodica
Aseara am mancat si 2 bucatele de prajitura cu mere. Foarte buna, parca nu e nimic mai bun pe lumea asta. rolleyes.gif
Meniul zilei de duminica, 22.10
MD ceai, 2 bucatele prajitura de la mama, 2 feliute de rulada aperitiv cu ciuperci (abateri si iar abateri)
P pulpa la cuptor si salata de ardei (tot de la mama, cred ca are si un pic de zahar, dar nu-i mult)
Mai tarziu mai vad eu. Ma duc sa mai citesc ce ati mai scris pe aici caci am ramas in urma.
lliliana
Salut Andreea...Las' iubita...ca-ncepi iar de luni sa fi cuminte biggrin.gif Praji' de la mami merita un efort. pupic.gif
Si eu incep mereu de luni... biggrin.gif Nu specific insa niciodata care luni... biggrin.gif biggrin.gif Pup dulcic...O seara placuta. hug.gif floare.gif
Andreea-Rodica
Am ales caderea in ispita si datorita timpului indelungat de cand sunt fata Monti (aproape 3 luni), cu foarte putine abateri. Dar si rezultatele sunt pe masura. biggrin.gif
lliliana
Buna dimineatza. hug.gif O zi insorita si implinita. pupic.gif floare.gif
Andreea-Rodica
Buna dimineata tuturor! Si o saptamana extraordinara! clover.gif
Continuarea meniului de ieri:
G struguri
C sunca afumata (macra) si 2 feliute de rulada cu ciuperci blush.gif

In rest, toate bune. Am inceput o noua saptamana de munca voioasa si cu chef de treaba. cheer.gif cheer.gif cheer.gif Sa vedem cat ma tine. biggrin.gif
Andreea-Rodica
Dupa cum puteti observa am ajuns la jumatatea drumului !
cheer.gif cheer.gif cheer.gif
Karin
CITAT(Andreea-Rodica @ 23-10-2006, 10:31 AM) *

Dupa cum puteti observa am ajuns la jumatatea drumului !

Ma bucur si eu pentru tine! pupic.gif
O zi minunata si o saptamana pe masura asteptarilor!
Nessie
Felicitari pentru kilogramele pierdute!! party.gif Ma bucur ca merge bine, incet, dat sigur si fara stres la nievelul superior. Pe mine acolo ma deregleaza toate dietele. Te pup si iti urez o saptamana faina! pupic.gif
amalia0701
CITAT(Nessie @ 23-10-2006, 11:42 AM) *

Felicitari pentru kilogramele pierdute!! party.gif Ma bucur ca merge bine, incet, dat sigur si fara stres la nievelul superior. Pe mine acolo ma deregleaza toate dietele. Te pup si iti urez o saptamana faina! pupic.gif

Felicitari pentru jumatatea de drum parcursa pupic.gif
Nessie pe tine te deregelaza abaterile.
Ia nu mai tzione nci o cura dar stai departe de fast food.
Sau uite ca-s fata buna te las la salate de cruditatzi de acolo devil.gif
lliliana
clap.gif clap.gif clap.gif clap.gif clap.gif
crissy
Vad eu bine? S-a mai topit un kg? clap.gif clap.gif cheer.gif cheer.gif . Multe au fost putine au ramas. Spor in continuare SI MAI DA-MI SI MIE IDEI DE MENIU. Azi s-a oprit apa asa ca o sa mananc ce gasesc in frigider, adica bors de perisoare (NE-Monti) sau pulpe cu smantana (tot ne-monti). Ata ete oops.gif
P.S. Mi-a iesit painea o bunatate yahoo.gif. In schimb cu borsul de putina am dat rasol.
luchi
cheer.gif cheer.gif Ieiii! Ce fain arata tikerul tau! Si va arata si mai fain! smile.gif
p.s. rulada aia cu ciuperci nu era monti? unsure.gif
lliliana
Neatzaaaaaaa..... hug.gif hug.gif hug.gif floare.gif floare.gif floare.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif give_rose.gif give_rose.gif give_rose.gif blum.gif blum.gif blum.gif O zi de vis... biggrin.gif
crissy
Hello! Pe unde umbli? pupic.gif Ocupata cu scoala... Vorba lu' socru-meo: "Asa-ti trebuie daca nu ai invatat la timp! Acum mergi la scoala..."
Andreea-Rodica
Salutari tuturor!
Nu, rulada cu ciuperci nu era monti, am considerat-o abatere, dar nu mare ca era de la mama. blush.gif
Cristina, are dreptate socrul tau si tare imi pare rau cateodata ca nu am invatat la timp! dry.gif

Meniul zilei de luni, 23.10
MD ceai, crenwusti
P bors de legume
C 1 carnacior de casa, 2 bucatele de carne de porc (macra), iaurt

Meniul zilei de marti, 24.10
MD ceai, crenwusti
P crenwusti, iaurt
C peste prajit (fac fara malai)

Dupa cum vezi in meniurile mele, idei nu prea am nici eu. Azi am de gand sa prajesc niste peste. Dar maine iar apare problema "ce fac de mancare?" Poate maine fac o linte, dar nu mai stiu cum mi-ai spus ca ai facut. Ai inmuiat-o inainte, sau ai fiert-o separat? Si cam cat dureaza pana fierbe?
MIRRRUNA
andreea give_rose.gif
am tinut si eu o vreme monti, anu trecut primavara-vara. tin minte ca daduse rezultate (ca orice alta dieta de fapt, de care te tii serios).
ti'am trimis niste idei de meniuri monti wink1.gif sper sa te ajute!
luchi
Buna seara, buna seara!
Da, si io am tinut monti, la inceput imi era greu cu meniurile, combinatiile, ma mai inspiram din meniurile altora, ca Nessie, Mirruna, Amalia. pupic.gif si o scoateeem noi la capat cu kilele astea afurisite! wink1.gif
crissy
Lintea o pregatesti exact ca pe fasole. Adica o fierbi intr-o apa, o scurgi. Apoi prajesti legumele, adaugi lintea si lasi la fiert. Cred ca fierbe mai repede ca fasolea.
Luchi, vad ca si tu tot la inceputul dietei esti. Spor la slabit.

Vreau si eu idei de meniuri Monti! Mirruna.... cheer.gif
Lacry
Bine mai arata tickerul tau!

Felicitari, Rodicutz! Cand iti atingi targetul o sa fii cea mai cea! Doar va trebui sa te mentzii wink1.gif
lliliana
Neatza...o zi faina. pupic.gif hug.gif floare.gif
Cum nu ai idei biggrin.gif ...n-am mai papat de mult cremwursti...iaca o sa iau si eu. E o idee... pupic.gif
aki
Salut Rodica.O zi buna iti doresc pupic.gif
crissy
'Neața bună!
Ce părere ai de ticker-ul meu?
MIRRRUNA
CITAT(crissy @ 24-10-2006, 10:15 PM) *

Vreau si eu idei de meniuri Monti! Mirruna.... cheer.gif

trimis pupic.gif
Andreea-Rodica
Mirruna, multam fain! floare.gif
Cristina, bravo! Tickerul tau arata grozav. Sa nu te sperii cand vor veni si perioade de platou, e normal. Dar deocamdata zic ca stai foarte bine. hug.gif
In completarea meniului meu de ieri, trebuie sa mai mentionez o gustare de struguri si o bucatica de cioco mai pe seara. nu stiu ce-i cu mine, dar in ultimul timp as manca dulce nonstop.
Acum pregatesc un ghiveci, dar am sa postez meniul zilei mai pe seara.
hug.gif hug.gif hug.gif
Sexymom
Pupici Andreea.Probabil ti-a scazut putin glicemia si simti nevoia de dulce, sau nu mananci suficiente fibre care iti dau energie.
Andreea-Rodica
Cred ca e lipsa fibrelor. Trebuie sa am grija mai mare in viitor. Inainte mancam mai multe cereale, fibrosan. Acum cand am multe ore trebuie sa mananc mai consistent dimineata si apelez la un crenwusti sau ceva asemanator. Trebuie sa recunosc ca nici nu-mi prea plac cerealele, dar daca trebuie, trebuie.
Andreea-Rodica
Meniul zilei de miercuri, 25.10
MD ceai, fibrosan
P telemea de vaca, sunca afumata, 3 masline
G struguri
C ghiveci de legume

Imi trebuie o bataie buna ca numai la ingrasacioase ma gandesc. Parca vad ca in weekendul pe care-l aud cum se apropie am sa calc pe bec. Sper numai sa o fac cu masura. bang.gif
MIRRRUNA
Rodica, ce zici? promiti ca o sa mananci mai mult dimineata? give_rose.gif E atat de putiiiiin blushing.gif
In wee stiu ca e greu sa faci armata cu tine in fata bunaciunilor, asa e cu noi toti, dar daca ai "masura" la tine catastrofa nu e foarte mare wink1.gif
give_rose.gif O seara faina!

(cum e? merge ce ti'am trimis?)
Andreea-Rodica
Multam, merge. Auzisem de site, sa vad cata rabdare am sa citesc.
Dimineata nu pot manca mult cand am ore foarte dimineata (plec din casa inainte la 6.30). Si la scoala n-am timp sa ciugulesc, decat foarte rar si atunci un fibrosan sau rondele de grau. Nici nu ma trezesc foarte devreme, si de aici si nemancatul. Cu schimbatul orei din weekendul asta poate o sa fie mai bine.
luchi
CITAT(Andreea-Rodica @ 25-10-2006, 08:16 PM) *

Imi trebuie o bataie buna ca numai la ingrasacioase ma gandesc. Parca vad ca in weekendul pe care-l aud cum se apropie am sa calc pe bec. Sper numai sa o fac cu masura. bang.gif

Te inteleg asa de bine, nici nu-ti imaginezi! pupic.gif de ceva vreme imi vine sa rod si pietre, daca as sti ca sunt dulci. blushing.gif In seara asta am facut un mic compromis si mi-am luat bonboane fara zahar. Stiu ca Monti e impotriva indulcitorilor artificiali, dar crezi ca te-ar ajuta daca ai incerca si tu?
Andreea-Rodica
N-am incercat, dar eu as manca prajituri cu crema, pateuri cu branza etc. Nu neaparat dulce, dar parca mancarea nu mai are nici un gust. Sper sa-mi treaca repede. Of, greu cu dietele astea. Cred ca m-am si cam plictisit, na 3 luni nu e de ici de colo. bang.gif
Lacry
Cred ca ai ras de mine raaau de tot azi cand ai citit prostiile scrise de mine despre fulgii de porumb integrali blushing.gif sa stii ca sarcina asta si mamicitul m-au facut uituca si aeriana... Neuroni lipsa, tot tacamul! Numai kilograme in plus! Si un Praslea baby.gif dragalas, e drept...
Andreea-Rodica
N-am ras deloc. La cat sunt si eu de zapacita, ce sa mai zic?!
Pupici multi amandurora hug.gif hug.gif hug.gif
Andreea-Rodica
Deja merit bataie, in loc sa ma culc am mancat un ou prajit cu putina telemea si gogosar. Acum ma mai plimb prin casa poate s-o digera mai repede. Dar sa stiti ca Iubi meu e vinovat, ca mi-a facut pofta si m-a intrebta de3 ori: "dar tu nu vrei?" sad.gif Poate ma bateti mai putin!
Lacry
CITAT(Andreea-Rodica @ 25-10-2006, 10:39 PM) *

Deja merit bataie, in loc sa ma culc am mancat un ou prajit cu putina telemea si gogosar. Acum ma mai plimb prin casa poate s-o digera mai repede. Dar sa stiti ca Iubi meu e vinovat, ca mi-a facut pofta si m-a intrebta de3 ori: "dar tu nu vrei?" sad.gif Poate ma bateti mai putin!

Eu zic sa-l batem pe dumnealui grin.gif , nu pe tine!
julyalina
Buna dimineatza Andreea ! floare.gif
CITAT(Lacry @ 25-10-2006, 11:36 PM) *

CITAT(Andreea-Rodica @ 25-10-2006, 10:39 PM) *

Eu zic sa-l batem pe dumnealui grin.gif , nu pe tine!

lol.gif da, de acord cu lacry! el nu stie ca tu esti la dieta ?
lliliana
Neatzaaaaa... hug.gif floare.gif
Nu v-am spus de-atatea ori sa nu avetzi incredere in barbati ca sunt nishte sabotori? lol.gif Na? Acu' credtzi? )).gif
Sexymom
Buna Andreea, sa sti ca si sotul meu imi face tot asa cand suntem la masa, iar cand vede ca tin dieta ma ia la misto. devil.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.