Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Cartea zilelor mele (alaturi de Montignac)
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33
Nessie
Oh, da! doh.gif Subscriu si eu la "barbatii sabototri"!! devil.gif
Andreea-Rodica
Al meu pana acum n-a fost asa. A rezistat fara cartofi aproape 3 luni, abia saptamana trecuta i-am facut niste cartofi infundati. Si cand am facut prim adata paine monti (desi era un dezastru) el a zis ca-i buna si a ros vreo doua coji. laugh.gif Dar aseara nu stiu ce l-a apucat, si mie imi era o foame....
Meniul zilei de joi, 26.10
MD ceai fibrosan
P Ghiveci cu legume si un ou prajit
G mere
C niste telemea, ardei, putin peste afumat, 1 ou fiert
Cam atat pentru azi, ma duc sa mai citesc pe ici pe colo ca nu am apucat. hug.gif
midnight_talker
Ciao!Nu cred ca ti-a influentat foarte mult dieta.....poate ai visat urat cu stomacul plin....Hai ca odata se poate.Ce fain ca tineti dieta amandoi.
Pupici!
julyalina
' neatza andreea ! floare.gif

CITAT(Andreea-Rodica @ 26-10-2006, 08:04 PM) *

abia saptamana trecuta i-am facut niste cartofi infundati.

cum sunt cartofii infundati? unsure.gif
Andreea-Rodica
Cartofii infundati ii fac asa: pun un pic de ulei in ceaun, apoi cartofii si dupa ce se unduiesc un pic un ulei pun putina apa si condimente. Daca este nevoie, pe parcurs mai pun apa. La sfarsit pun verdeata tocata marunt si gata.
lliliana
Weekend de vis. pupic.gif hug.gif floare.gif Pup. pupic.gif
Andreea-Rodica
Multam de urare, ma asteapta un teanc de lucrari de corectat. hug.gif hug.gif hug.gif
crissy
floare.gif Spor la treaba. Fii indulgenta cu bietii elevi inocentul.gif
Andreea-Rodica
Am sa incerc sa fiu indulgenta mai ales ca am unele clase pline de catastrofe la matematica lol.gif
Meniul zilei de vineri, 27.10
In primul rand astept bataita.gif O merit
Azi mi s-a terminat provizia de fibrosan si rondele si am ramas fara pachetel pentru scoala. Asa ca am baut un ceai pe fuga si am plecat. La ora respectiva nu aveam de unde sa cumpar respectivele produse. La un moment al zilei, flamanda cum eram, o colega desface un mare pachet de biscuiti si ne serveste. Recunosc am mancat 2-3 biscuiti, gandindu-ma ca au faina alba, zahar si alte nepermise. Dar imi era foame rau si cand colegele mele mancau si stomacul meu facea scandal...n-am rezistat. Pe de alta parte erau asa de buni la gust. Nu, nu, nu, erau rai! bang.gif
P ghiveci de legume, 1 felie sunculita afumata
G praji cu gelatina
G 1 mar
C pentru cina am pregatit salata de vinete, mai gasesc prin frigider un ardei si o rosie, si gata. Poate si un pic de praji cu gelatina, care este Monti.
Va imbratisez si va doresc un weekend minunat si fara multe abateri (acuma una mica n-o fi foc) hug.gif hug.gif
luchi
pupic.gif Nu batem, nu dam tare!
Pentru ca astazi nu am avut timp sa-ti raspund in jurnal, trec pe la tine, cu scuzele de rigoare.
Stiu cum sunt cartofii infundati, faceam des in studentie rolleyes.gif De cand am tinut monti, anul trecut, mi-a ramas chestia cu cartofii, singurii pe care ii manac, si destul de rar, sunt aia copti. wink1.gif Daaar..nu, nu te gandi la ei, nu e buni!
Andreea-Rodica
Nu sunt buni, mai ales cu putin unt si un praf de sare!
crissy
Cre'ca n-ai mancat si tu, nu? Ca atata iti tre'be bataita.gif
Am fost pe la neuroni... nu am citit decat ultimele 2 pagini... As ajunge la pensie sa citesc tot albumul. Nu am gasit nicio discutie despre baby.gif sad.gif
Andreea-Rodica
Era o discutie azi, parca pe la pgina 243. Himere are o fetita cam de o varsta cu Elise. Si am impresia ca e galateanca de-a mea! hug.gif
Nu n-am mancat, n-am facut, nu poftesc. Asa ca am scapat de bataita!
Andreea-Rodica
Ma luasem cu vorba si uitam sa scriu
Meniul zilei de sambata, 28.10
MD ceai, rondele de grau expandat
P ciorba de varza (a iesit ceva intre ciorba si felul II)
G praji cu gelatina
C salata de varza, 1 felie telemea, 1 felie sunca
luchi
pupic.gif Pup galateanca! Si sotul meu e tot de acolo, si fratele lui e profesor de matematica, dar a terminat de ceva vreme facultatea. Tu tot pe la Iasi ti-ai petrecut studentia? smile.gif
Andreea-Rodica
Tot la Iesi! Unde-s anii studentiei? beach.gif
Eu de fapt sunt o fosta galateanca, ca m-a pacalit al meu si am venit mai in nord.
Andreea-Rodica
Meniul zilei de duminica, 29.10
MD ceai, rondele de grau expandat
G 2 feliute salam, 1 felie telemea de vaci
P piept de pui la cuptor, salata de varza rosie
G 1 mar
C pulpa de pui, salata de varza rosie

Am avut azi un spor rar intalnit: am scris 4 proiecte de lectie, am corectat lucrari, am facut subiecte pentru alte lucrari, am stat si la taclale cu o prietena. Si dimineata am facut cumparaturi cu Iubi si ne-am oprit si la o cafea (el) si o apa plata (eu).
In concluzie, o zi buna. floare.gif
Va doresc o saptamana cat mai buna!
hug.gif hug.gif hug.gif
crissy
Cineva a fost cumincioara in week-end clap.gif . Altcineva insa, nu spui cine, a fost OBRAZNICA bataita.gif .
Sa ai o saptamana in care sa pui numai note bune si sa ai copii cuminti. Pupuri.
P.S. Astazi au fost niste verisori la noi... Atat de bine ne-am simtit ca am intrat in butoiul cu melancolii: abia astept sa taiem moatele ca mi-e dooooor de o barfa grin.gif
Lacry
Buna seara, buna seara! Poate de maine incep si eu sa tin dieta k lumea... dar ma duc la servici si am o .... bucurie ... de numa' dulciurile o sa ma calmeze...

In fine, o sa-ncerc. Iti doresc o saptamana faina rau... grin.gif
julyalina
o saptamana frumoasa andreea! floare.gif
Andreea-Rodica
Multumesc de urari si de vizite! hug.gif hug.gif

Meniul zilei de luni, 30.10
MD ceai, fibrosan
G 2 feliute salam Victoria
G 1 mandarina
P ciorba de varza, putin piept de pui la cuptor
G 1 mandarina
C salata de varza rosie (poate si un patratel de cioco, mai tarziu)

floare.gif floare.gif floare.gif
lliliana
Salut. pupic.gif hug.gif floare.gif
lliliana
Neatza...O zi maxima. hug.gif floare.gif
julyalina
o zi frumoasa andreea ! floare.gif

CITAT(crissy @ 28-10-2006, 08:36 PM) *

Am fost pe la neuroni... nu am citit decat ultimele 2 pagini... As ajunge la pensie sa citesc tot albumul.

lol.gif crissy, mare dreptate ai pupic.gif acolo sunt multe fete si nu pot tine ritmul cu tot ce scriu ele sad.gif
crissy
'Neata cuma'
Ce mai faceti voi? Puup de la finutza.
Stii ce baiguia ea ieri prin casa? Na-na-naaa-na... Ete ca te striga... Eu-i zic: "Elise, zi MA-MA" si ea-mi raspunde "tia-tia-ta-taaaa" tease.gif
Andreea-Rodica
Pupuri la toata lumea! hug.gif hug.gif hug.gif
Meniul zilei de marti, 31.10
MD ceai, fibrosan
P ciorba de varza
G 1 mandarina
C 1 ou, mancarica de fasole (nu stiu cat e de monti dar in lista mea fasolea uscata are IG 30; am facut mancarea fara morcov dar a iesit o nebunie) Bine, trebuie sa recunosc ca-mi place fasolea in general si n-am mancat de mult, tare de mult. Si cu niste gogosari in sos, mama ce merge! chef.gif
hug.gif hug.gif hug.gif
Nessie
Am salivat toata drool.gif Parca e monti, fasolea... eusa_think.gif cea verdesigur e, dar parca si cea uscata. Mi se pare totusi ca mananci foarte putin, mai ales dimineata, iar eu cand aud de ciorba de varza mi se face rau bad.gif numai cu gandul la perioadele nasoale cand tineam "dieta cu supa devarza" (=infometare).
Andreea-Rodica
Dimineata recunosc sunt vinovata! Cateodata mananc mai mult, dar cand am ore de la 7 e imposibil. Si la scoala ciugulesc niste fibrosan sau rondele de grau. Altadata, cand am ore mai putine si ajung devreme acasa mai i-au o gustare inainte de pranz.
Dar ciorba de varza e consistenta, are afumatura, oua, varza, ceapa, ardei si e acrita cu otet (putin).
Andreea-Rodica
Tocmai am observat: sunt CIOCANITOARE! cheers.gif
crissy
Si mie imi place ciorba de varza dar sa mananc de 2 ori pe luna. De ce nu o acresti cu bors de putina? Eu nu am incercat niciodata sa acresc borsul cu otet... Puup si spor de scoala. Sa inveti bine, auzi?!

yahoo.gif Iaca si pe mine ma facura pestisor.
Andreea-Rodica
Nu-mi place borsul de varza (adica acrit cu bors de putina), dar dupa asta acrita cu otet ma dau in vant. Are un gust aparte de la afumatura si de la ou (fac omleta si o tai ca pe niste taietei), Am auzit ca ar semana cumva cu ciorba de burta (dar aia nu-mi place).
Am sa invat bine, daca n-am invatat cand trebuia?! lol.gif

Maine-poimaine ai sa fii si tu ciocanitoare. floare.gif
buretel
sorry.gif de cand n-am mai trecut pe aici blushing.gif give_rose.gif

o seara faina! pupic.gif

later edit: sau pe everybody am fost in vizita? e clar, ma lasa memoria )).gif ma ierti?
Nessie
CITAT(buretel @ 31-10-2006, 10:17 PM) *
later edit: sau pe everybody am fost in vizita? e clar, ma lasa memoria )).gif ma ierti?
blink.gif Scuze, dar eu tot ma uit in urma si nu vad intrebarea la raspunsul asta... Oare sa fi muncit atat de mult la sala? wacko.gif
buretel
CITAT(Nessie @ 01-11-2006, 12:56 AM) *

CITAT(buretel @ 31-10-2006, 10:17 PM) *
blink.gif Scuze, dar eu tot ma uit in urma si nu vad intrebarea la raspunsul asta... Oare sa fi muncit atat de mult la sala? wacko.gif

lol.gif
nope, ma intrebam retoric!
am venit sa o salut pe andreea, convinsa ca am mai fost pe aici candva, la inceputuri, dar ca nu mai trecusem de mult. cautand insa in urma, mi-am dat seama ca pe oneden totusi nu ne-am intalnit, desi imi amintesc ca am vizitat un jurnal de al ei, asa ca m-am gandit ca e vorba de cel pe pe fostul everybody smile.gif

deci n-ai muncit destul la sala yahoo.gif
lliliana
CITAT(Andreea-Rodica @ 31-10-2006, 10:29 PM) *

Grabeshte-te spre veveritza )).gif Mi nu mi-au placut viermishorii de nici o culoare...Oricum pupic si felicitari blum.gif ...o zi buna pupic.gif floare.gif
julyalina
CITAT(lliliana @ 01-11-2006, 09:27 AM) *

CITAT(Andreea-Rodica @ 31-10-2006, 10:29 PM) *

Grabeshte-te spre veveritza )).gif Mi nu mi-au placut viermishorii de nici o culoare...Oricum pupic si felicitari blum.gif ...o zi buna pupic.gif floare.gif

cheer.gif cheer.gif cheer.gif ciocanitoare si marmota pupic.gif io am ajuns veveritza blum.gif

Andreea-Rodica
Pe alt forum n-am mai scris, in afara de cel al profesorilor de pe edu, dar pe aici ne-am mai intalnit. Nici nu conteaza prea tare unde si cum, bine ca ne intalnim. hug.gif hug.gif hug.gif
Andreea-Rodica
Meniul zilei de miercuri, 1.11
MD ceai, rondele de grau
P mancarica de fasole (rece, ca nu era gaz) si 2 feliute de salam
G 2 patratele de cioco Anidor
C Inca nu stiu, dar a venit gazul, asa ca fierb 2 oua, un pic de branza si om mai vedea.
Va pup! hug.gif hug.gif hug.gif
lliliana
Buna dimineatza... pupic.gif Tzuc fetika frumoasa...urez de bine. Mai viu. pupic.gif hug.gif floare.gif
Andreea-Rodica
CITAT(lliliana @ 02-11-2006, 07:54 AM) *

Buna dimineatza... pupic.gif Tzuc fetika frumoasa...urez de bine. Mai viu. pupic.gif hug.gif floare.gif

Te astept!

Meniul zilei de joi, 2.11
MD ceai, fibrosan
G 1 feliuta mica-mica de pizza blushing.gif
P mancarica de fasole, o buc de carnacior (polonez, parca)
G 2 mandarine
C 1 buc de polonez fiert (e ca un crenwust) si ce-oi mai gasi prin frigider (branza, gogosar sau ardei)

Am avut niste zile de groaza. Ieri am aflat ca pentru dosarul de inscriere la definitivat imi mai trebuie o hartoaga (care trebuie sa o iau de la Iasi). Si care nu e gata, ca am vorbit la Rectorat si primesc acelasi raspuns: Sunati maine!
Azi am avut ore in mediul rural (asa e la mine joia si vinerea) si cand sa plecam spre casa, nu a venit autobuzul! Am mers pe jos cam 4 km, si apoi a venit cineva dupa mine. Cred ca km aia au fost buni, oare sa mai incerc?! blum.gif Si asta pe un ger de am inghetat toata.
Dar nu-i nimic, cum bine zicea cineva: Si maine e o zi!
Va pup pe toate, nu stiu daca mai am putere sa mai scriu pe la fiecare, dar voi ma intelegeti. hug.gif hug.gif hug.gif
Nessie
Andreea! hug.gif Imi pare rau, scumpa, ca ai o perioada mai grea! Suntem alaturi de tine! pupic.gif Mersul ala pe jos a compensat pizza, asa ca tot raul spre bine. wink1.gif

Un weekend frumos iti doresc si calduros! floare.gif
crissy
Ghici ce o sa facem peste exact o luna????
partytime2.gif giggle.gif haninoroc.gif party.gif band.gif chef.gif dance2.gif dance3.gif drinks.gif eat.gif
Andreea-Rodica
Peste exact o luna, sarbatorim party.gif
Ieri a fost ziua mamei mele. Sa-mi traiasca, si eu ei! bday.gif
Meniul zilei de vineri, 3.11
MD ceai, rondele de grau expandat, fibrosan
P branza cu smantana, crenwusti, 1 feliuta telemea de vaca
C peste prajit cu putin mujdei de usturoi

Acum gatesc de zor chef.gif Fac un bors de legume (fara cartofi) si varza a la Cluj (fara orez). Am multa treaba si n-am nici un chef, dar incet-incet am sa le fac eu pe toate.
Va pup si va doresc un weekend minunat. hug.gif hug.gif hug.gif
crissy
CITAT(Andreea-Rodica @ 04-11-2006, 01:37 PM) *

LMA mamei tale, multa-multa sanatate si tot ceea ce-si doreste give_rose.gif .
Ce gatesti bun? Primesti musafiri grin.gif ?
Eu ieri am facut budinca de orez cu mere, budinca de conopida (cu branza, carne si ciuperci) iar azi mi-am facut paine (in care am pus si o lingurita de chimen mnea, mnea drool.gif ) si linte.
Intrebare: eu castravetilor la otet le-am adaugat si morcov rondele. Pot sa mananc morcovul? Eu zic ca da ca doar e crud dar mai astept si alte pareri.
Nessie
La multi ani mamei tale, Andree! floare.gif

Ce sarbatoriti, fetelor? unsure.gif

Crissy, morcovul daca e fiert (prin distilarea borcanelor) nu e Monti. Prin fierbere se formeaza gelatina de care vorbea el ca are IG-ul mare. Asa zic eu...sa mai auzi si alte pareri. huh.gif
Andreea-Rodica
Multumesc pentru urari!
Pe 3 decembrie fina mea, Elise, implineste un anisor! party.gif Si uite asa se iveste ocazia sa ne facem un pic de cap (asa intre prieteni). haninoroc.gif
Lacry
CITAT(Andreea-Rodica @ 04-11-2006, 03:37 PM) *

Peste exact o luna, sarbatorim party.gif
Meniul zilei de vineri, 3.11
MD ceai, rondele de grau expandat, fibrosan
P branza cu smantana, crenwusti, 1 feliuta telemea de vaca
C peste prajit cu putin mujdei de usturoi

Acum gatesc de zor chef.gif Fac un bors de legume (fara cartofi) si varza a la Cluj (fara orez). Am multa treaba si n-am nici un chef, dar incet-incet am sa le fac eu pe toate.
Va pup si va doresc un weekend minunat. hug.gif hug.gif hug.gif

Ei, sa-ti traiasca, sa-i traiesti si sa NE traiesti... si tot asa give_rose.gif

Ce crezi, azi am reusit sa mananc cum trebuie. Si asta, pentru ca nu am avut TIMP sa mananc decat pe "furisate" )).gif )).gif WE placut in continuare pupic.gif
Andreea-Rodica
Multumesc!

Meniul zilei de sambata, 4.11
MD ceai, crenwust, branza cu smantana
G peste prajit
P bors de legume
G lapte cu cacao (mersi cumatra de idee)
C varza a la Cluj

chef.gif Am facut saratele Monti. Bunisoare, dar inca sunt calde.
midnight_talker
Ciao!Am trecut sa te salut si sa ma inspir din meniul tau....Azi am gasit la sora-mea ceva retete bune polo italiano si ceva pipt de curcan umplut si erau monti.
Inca n-am incercat sa fac ceva cu faina de soia.Poate o sa incerc reteta ta de saratele.
Pupici!
Andreea-Rodica
Eu pe la tine, tu pe la mine! Am inteles bine, tii Monti, nu? Poate ne mai inspiram una de la alta. Eu am deja trei luni si am slabit cam 5 kg. Poate nu e mult, dar eu sunt multumita. Inca 4 kg si trec la faza II.
Te mai astept pe la mine! hug.gif hug.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.