Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Cartea zilelor mele (alaturi de Montignac)
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33
midnight_talker
Andreea,sa ne cunoastem mai bine....
Am tinut Monti anul trecut cam 6 luni fara abateri si 2 luni cu abateri mici si mari.Slabisem 13 kg si eram fericita,dar cand am ajuns la stadiul asta,desteapta de mine....n-am mai trecut in faza 2...Ci mai mult in abateri si din abateri in excese si am pus inapoi tot.Dar de acum 2 sapt am inceput din nou,dupa mai multe tentative de Monti,si sper sa ma tina de data asta.Am tinut 2 sapt monti,dar am exclus inclusiv cerealele.De sapt viitoare le reintroduc treptat.Pana mai prind incredere si entuziasm,n-o sa scriu prea des,dar odata cu rezultatele o sa ma dezleg si eu la limba,ca doar eram midnight talker...
Pupici!

A...si inca ceva....tu nefiind multa ca si mine,ai avut chiar un ritm bun de slabire.Spor in continuare!
Andreea-Rodica
Ma bucur ca ti-ai recapatat increderea in acest regim si te astept cand ai sa vrei tu (si cand ai sa poti). Eu am avut noroc cu fetele de pe forum si sunt recunoscatoare. Sunt si prima data la un astfel de regim si nu stiam prea multe. Mie mi-a fost mai usor avand cui sa spun, sau cui sa adresez o intrebare. hug.gif
Nessie
Andreea, cum ti-au iesit saratelele pana la urma? blum.gif La gust ma refere.
Andreea-Rodica
Am ramas datoare cu
meniul zilei de duminica, 5.11
MD ceai, branza cu smantana
G saratele Monti
P bors de legume, varza a la Cluj
C omleta cu cabanos, gogosari in sos

Saratele au fost bune, dar branza pe care am pus-o a fost un pic cam iute. data viitoare fac cu telemea.

Meniul de azi il scriu mai pe seara, dar am facut deja o abatere mare. Am fost plecata la Iasi si desi am stat pe acolo doar 1h30' am mancat o placinta Macedonia cu branza. Mare abatere: are faina alba, zahar. Dar acum imi iau bataita.gif si merg mai departe cu regimul meu. Ce sa fac, nostalgia anilor studentiei m-a apucat taman langa vitrina cu placinte. Si cate mai erau pe acolo: branzoaice, cremsnit, pateuri, dar am cumparat 2 macedonii si una il asteapta cuminte pe Iubi meu. Doar cand eram studenti el se ducea sa cumpere pentru mine! smile.gif
lliliana
Buna seara Andreea... Urari de bine. hug.gif floare.gif
Andreea-Rodica
Meniul zilei de luni, 6.11
MD ceai, omleta
G placinta Macedonia cu branza blush.gif
P branza cu smanatana, crenwusti
C 2 mandarine, 2 mere
Am mancat cam putin in seara asta, dar am adormit bustean cand am venit de la Iasi. Sper sa ma obisnuiesc sa mananc mai mult dimineata si mai putin seara. rolleyes.gif
julyalina
buna dimineatza andreea ! floare.gif
CITAT(Andreea-Rodica @ 07-11-2006, 12:04 AM) *

placinta Macedonia cu branza blush.gif

yumiiiiiiii suna tare bine blum.gif dar nu stiu cum este . seamana cu dobrogeana ?
aki
Salut draguta.Iti las un pupic,citit tot pe la tine in jurnal fug mai departe
Andreea-Rodica
Nu stiu cum e placinta dobrogeana, dar Macedonia e cu foietaj si multa branza. Dar hai sa nu mai vorbim de ingrasacioase biggrin.gif

Meniul zilei de marti, 7.11
MD ceai, crenwusti, branza cu smantana
P bors d elegume, branza cu smantana (ramasese o lingura de dimineata)
C pentru cina e in curs de pregatire o mancarica de linte. Cred ca am fiert lintea cam prea tare, dar o iesi ceva-ceva.

hug.gif hug.gif
crissy
Ce zici? Macedona? Hmmmmmmmm mad.gif Eu as mai manca din pateurile alea cu ciuperci... sau cremsnit... sau langosi drool.gif
CITAT

dar am cumparat 2 macedonii si una il asteapta cuminte pe Iubi meu

....
CITAT

G placinta Macedonia cu branza

... si pana la urma tot tu ai mancat-o, asa-i?
lliliana
Salut shi buna sa va fie dimineatza. Buey...ce-i aici )).gif Placintele sunt kk...v-am mai spus...Nu sunt bune. Fac rau la ten shi la alea, alea. )).gif
Prin urmare...Sa ai cea mai frumoasa zi din viata. Pup dulcik. pupic.gif floare.gif hug.gif
Sexymom
Placinte cu mere si scortisoara, cu dovleac, cu branza de vaci si stafide sunt cele mai bune delicii, dupa parerea mea, eu renunt sa mai fac ca le mananc pe toate, ca in povestea ceea cu¨¨ fata care o terminat 3 tavi de placinte, 3 tavi de placinte azi..
aki
Salutari la gazda.Vreau sa resesc sa va vizitez pe toate pupic.gif
Andreea-Rodica
CITAT(crissy @ 07-11-2006, 10:14 PM) *

Ce zici? Macedona? Hmmmmmmmm mad.gif Eu as mai manca din pateurile alea cu ciuperci... sau cremsnit... sau langosi drool.gif
CITAT

dar am cumparat 2 macedonii si una il asteapta cuminte pe Iubi meu

....
CITAT

G placinta Macedonia cu branza

... si pana la urma tot tu ai mancat-o, asa-i?

Nu, gustarea care am scris-o in meniu era aia din Iasi! A mancat-o el, desi tot insista sa iau si eu, dar eu m-am tinut tare!
crissy
CITAT

Nu, gustarea care am scris-o in meniu era aia din Iasi! A mancat-o el, desi tot insista sa iau si eu, dar eu m-am tinut tare!

Aha. Scuze atunci ca am sarit la tine doh.gif give_rose.gif
Sexy, pai deja imi ploua in gura drool.gif Cel mai tare imi place placinta cu dovleac dar din pacate pt mine pe aici nu se gaseste. Te referi la bostanul turcesc, ala de placinta, nu? Anul trecut la Craciun mi-a adus mama unul de la Barlad. L-am curatat, l-am taiat si l-am bagat la congelator. Am facut placinte pana in vara.
Andreea-Rodica
Am facut iar Saratele Monti, de data asta cu branza de vaci si telemea. chef.gif O nebunie!
Meniul zilei de miercuri, 8.11
MD ceai, crenwusti, branza cu smantana
P mancarica de linte
G cateva saratele Monti
C mancarica de linte, 1 gogosar in otet

hug.gif hug.gif hug.gif
crissy
pupic.gif
Andreea, o intrebare. Cat timp lasi tu sa treaca intre o masa si o gustare? De exemplu, intre mancarica de linte si saratele.
Apropo, cum ti-a iesit lintea. Am citit ca ai fiert-o cam mult. Oare am uitat sa-ti zic ca fierbe mai repede ca fasolea blushing.gif ? flowers1.gif
Andreea-Rodica
Depinde de gustare! Daca este de acelasi tip cu masa (de ex lipidic), atunci nu conteaza. Deobicei 2-3 ore, depinde si cat am mancat, si de perioada. Nu e mereu la fel. Altadata la o ora dupa masa, daca mi-e foame, nu rabd, iau o gustare mica. Dar in general ma straduiesc sa am trei mese principale si o gustare in cursul dupa amiezei.
Daca sunt fructe-3 ore.
Lintea a fost foarte buna, am fiert-o un pic mai mult, dar nu s-a sfaramat prea tare. rolleyes.gif
aki
Salut Andreia.Pupici pupic.gif
julyalina
buna dimineatza andreea ! floare.gif
saratele ? yumiiiiiiiii eu sunt foarte pofticioasa blushing.gif pune si matalutza reteta la forumul de bucatarie si poate se inspira si altii sa puna mana sa faca blum.gif
crissy
pupic.gif
Ce parere ai de painea din soia? Cica se consuma cu grasimi.
luchi
De macedonie mi s-a facut si mie pofta. e altfel decat placinta dobrogeana de aici. Andreea, dar emiliane nu aveau? blushing.gif
julyalina
'neatza andreea ! floare.gif
ce mai faci? ce mai zici? cum se aude cu reteta aia de saratele ? blum.gif
Andreea-Rodica
A pus Nessie reteta de saratele si la Bucatarie. Daca nu, la mine, cateva pagini in urma este atasat fisierul cu reteta.
Ieri nu mi-a mers netul. Sunt datoare cu meniul de ieri si multe imbratisari celor care au trecut pe la mine.
Meniul zilei de joi, 9.11
MD crenwusti
P branza cu smantana, ciuperci inabusite
G 2 mandarine
C 1 felie de telemea de vaca

Intr-adevar, cred ca painea de soia se poate consuma cu grasimi caci are IG <30.
Va pup, iar ma duc la scoala.
Weekend placut celor care deja sunt libere! hug.gif hug.gif hug.gif
crissy
Saru'mana cumatra. Finutza e bolnavioara. Vino repede si da-i un pup sa-i treaca.
Mmmm, ciuperci drool.gif . De cand ma tot tin sa fac si eu. Dar nu mi se arata prea curand ca nu mai am in casa. Trebuie sa iesim sa facem aprovizionarea.
Week-end placut. pupic.gif
Andreea-Rodica
Repet pupicii si aici, cu cat mai multi cu atat mai bine pupic.gif pupic.gif pupic.gif

Meniul zilei de vineri, 10.11
MD crenwusti
G 1 para
P ciuperci inabusite
G 2 mere
C salata de oua fierte cu telemea

Va doresc un sfarsit de saptamana cat mai bun!
Andreea-Rodica
Ma pregatesc de plecat la viitorii socri in vizita. Nu e prea bine (desi ma inteleg super cu ei) caci soacra-mea se pregateste de Lasatul Secului. Sper sa gasesc printre atatea bunataturi chestii cat de cat Monti. Si mai facem si cateva vizite, dar imi fac curaj sa rezist ispitelor. Cantarul meu arata cu 1/2 kg mai putin, asa ca merg bine in continuare. Dar deocamdata nu modific tickerul ca nu se stie cu cate kg vin maine seara. blush.gif Oricum se apropie si perioada retentiei de apa, asa ca nu ma mai cantaresc o saptamana.
Meniul zilei de sambata, 11.10
MD ceai, rondele de grau expandat
P salata de oua fierte cu telemea, crenwusti fierti
Mai tarziu nu mai stiu, dar am sa scriu maine seara, cu tot cu eventualele abateri.
hug.gif hug.gif hug.gif
crissy
CITAT(Andreea-Rodica @ 11-11-2006, 12:32 PM) *

Cantarul meu arata cu 1/2 kg mai putin, asa ca merg bine in continuare. Dar deocamdata nu modific tickerul ca nu se stie cu cate kg vin maine seara. blush.gif

Exact asa si la mine. Eu ma cantaresc o data la 2 saptamani ca sa nu ma descurajez daca nu s-a miscat acul mai la stanga. Azi m-am cantarit de curiozitate ca ultimele 2 zile mi-am cam facut de cap si aveam emotii. Dar din fericire am cu juma' de kil mai putin decat luni. Si m-am catarit dupa ce mancasem micul dejun yahoo.gif
Andreea-Rodica
Iaca am ajuns si eu acasa! E bine in deplasare, dar parca nicaieri nu e ca acasa!
N-am facut cine stie ce abateri, dar tot au fost.
Continuarea meniului de sambata, 11.11
P bors de pui, branza cu smantana
C friptura de vita
Mai tarziu am baut un suc cu zahar blushing.gif

Meniul de duminica, 12.11
MD ceai, branza (cas si branza topita)
P branza cu smanatana, hribi cu smantana, bors de pui si o inghititura de friptura de iepure
C friptura de iepure si branza telemea
Abaterile de duminica au fost: cateva inghitituri de vin rosu, coltunasi cu branza si nuca (destui, noroc ca nu erau prea mari doh.gif)
Va salut si ma duc sa ma pregatesc pentru o noua saptamana de scoala.
Andreea-Rodica
Tot pe fuga, tot pe fuga
Si alerg si sunt grabita
Ca mi-i casa neingrijita.....

Pup toate fetele ca iar nu am timp sa intru pe la voi hug.gif hug.gif hug.gif
Meniul zilei de luni, 13.11
MD ceai, fibrosan
P mancarica de soia
G 2 mere
C mancarica de soia, salata de varza
Am facut o mancarica de soia boabe...grozava.
Pa, o saptamana frumoasa tuturor! floare.gif
Lacry
O saptamana frumoasa si tie pupic.gif
Eu am trecut azi razant pe langa Monti... da' nici abateri prea mari n-am avut, hihihi
aki
salut Rodica.Pupici pupic.gif
MIRRRUNA
Andreea give_rose.gif
Hmmm, cool.gif se apropie o zi anume naughty.gif cam pe la sf lunii naughty.gif mmm? bem bem? pupic.gif
julyalina
'neatza andreea! floare.gif
o saptamana placuta si tie ! pupic.gif
lliliana
Pup shi Andreea shi Rodica...Imbratzishez shi Rodica shi Andreea... pupic.gif hug.gif O zi de vis... cheer.gif
luchi
CITAT(Andreea-Rodica @ 12-11-2006, 09:59 PM) *

hribi cu smantana,

Am ramas blocata pe chestia asta. asa mi-e o poftaaaa! blushing.gif Si pe aici nu gasesc nici hribi, nici galbiori, numa' shampioane!
pupic.gif , o zi faina!
aki
Salutari gazditei pupic.gif
Melcu'
Salutare gazdei si tuturor lulptatoarelor cu kilogramele!

Am aparut si eu printre voi (de ieri) si ma inscriu la Monti. Am si eu un jurnal (Jurnalul mamicii descurajate), va rog sa treceti si pe la mine si sa ma incurajati sau sa ma trageti de urecchi cand gresesc.
Sper sa ma ajutati sa ma tin si eu de Monti asta cu cat mai putine abateri.

Andreea-Rodica, am vazut ca tu te-ai apucat din iulie. Ai reusit sa te tii tot timpul pana acum?
aki
Dar pe unde-i gazda? pupic.gif
Andreea-Rodica
Am reusit si eu in sfarsit sa intru pe forum. Chiar daca nu am avut timp sa scriu, sa stiti ca am fost cumintica. Acum am sa incerc sa scriu meniul pe ultimele doua zile.
Meniul zilei de marti, 14.11
MD ceai, crenwusti
P mancarica de soia
G 1 mar, 1 mandarina
C pui la ceaun, cu hrean si smantana

Meniul zilei de miercuri, 15.11
MD ceai, fibrosan
G 1 mar
P pui la ceaun, branza cu smantana
G lapte cu cacao si fructoza
C salata de vinete, crenwusti
Sper ca am scris tot.
Pentru azi sper sa reusesc sa scriu deseara.
Bine ai venit printre Montignace, Melcu'. Sau sa-ti spun mamica descurajata? Lasa ca te incurajam noi! hug.gif hug.gif hug.gif
Imbratisari tuturor fetelor care au trecut pe la mine in ultimele zile. hug.gif hug.gif hug.gif
Acum fug sa mai citesc si pe la voi, ca tare am ramas in urma! valea.gif
aki
Eu tocmai azi am reusit sa recuperez tot cu cititul prin jurnale cheer.gif
Melcu'
Andreea, multam de incurajare! Sa stii ca azi deja m-am tinut tare! yeah.gif
Ca sa nu mai zic ca am intalnit la sala o doamna la vreo 50 de ani, poate mai mult, care zicea ca a slabit 40 kg!!! shock.gif Asta chiar m-a ambitionat!
Lacry
CITAT(luchi @ 16-11-2006, 10:18 AM) *

CITAT(Andreea-Rodica @ 12-11-2006, 09:59 PM) *

hribi cu smantana,

Am ramas blocata pe chestia asta. asa mi-e o poftaaaa! blushing.gif Si pe aici nu gasesc nici hribi, nici galbiori, numa' shampioane!
pupic.gif , o zi faina!

am io murati, si galbiori, si ghebe. Vino de le ia! blum.gif Dar nu mai suport ciumpercile de cand am fost gravida... si inainte, mancam orice ciumperca in afara de champignon. Adoram mancarea chinezeasca cu tot soiul de ciumperci. Nu am mai mancat asa ceva de vreun an. Doar sosul de soia imi mai place...
lliliana
Neatza Andreea. Urari de bine. pupic.gif hug.gif floare.gif Copiez acushi toate meniurile voastre. Fac o dieta a dietelor. )).gif Poate m-ajuta la ceva. )).gif hug.gif
Andreea-Rodica
Fetelor am venit sa-mi iau bataita.gif . Nu stiu ce-i cu mine in ultima vreme dar numai peste ingrasaciose dau. Ieri am fost la o prietena si s-a lasat cu chef. Asa ca trec pe rabojul abaterilor 2 pahare cu vin si 3 lingurite de prajitura. Azi am fost la cercul profesorilor de matematica si o sa vedeti ce-am mancat la pranz...iar abateri. Dar scriu tot ca sa-mi iau bataie, nu gluma. Va astept cu vorbe grele, ca le merit. blushing.gif
Meniul zilei de joi, 16.11
MD rondele de grau, fibrosan, ceai
P bors de pui
C crenwusti cu hrean cu smantana
Un pic mai tarziu, preparate din carne (doar doua inghitituri), 2 pahare cu vin si prajitura de care spuneam mai sus. Dar n-am mancat-o toata! biggrin.gif
Meniul zilei de vineri, 17.11
MD ceai, rondele de grau
P preparate din carne, 2 sarmalute, un miniecler si o prajiturica mica
C pentru cina am pregatit o omleta cu ciuperci si mai am prin frigider niste branza cu smantana
De maine trebuie sa fiu foarte cuminte, nu de alta dar vine sfarsitul lunii si iar se lasa cu minipetreceri si ingrasacioase. Am inceput sa urasc cuvantul asta. mad.gif
Va pup si va doresc un sfarsit de saptamana cat mai frumos! hug.gif hug.gif hug.gif
Andreea-Rodica
De ce oare facem petreceri intre noi inainte de a ne marita, inainte de a
avea un copil, de ziua nasterii, sau cand ne pensionam? Ce s-ar face multe
dintre noi fara surori, confidente, prietene de cumparaturi, de luat masa,
de calatorie? Haideti sa ne sarbatorim una pe alta de dragul nostru!

Trimiteti acest e-mail tuturor prietenelor voastre! Daca primiti inapoi doua
sau mai multe, sunteti norocoase ca aveti mai mult de o prietena.
Fiti fericite!

Intotdeauna va fi o alta mai frumoasa ca tine.
Una mai desteapta.
Cu o casa mai mare.
Cu o masina mai scumpa.
Cu copii mai buni la scoala.
Cu soti ce repara mai multe in casa.
Asa ca, nu-ti mai bate capul, iubeste-te pe tine, accepta-ti circumstantele.

Gandeste-te:
Cea mai frumoasa femeie din lume poate avea o inima impietrita.
Cea mai apreciata femeie de la serviciu probabil nu poate avea copii.
Iar cea mai bogata femeie are masina, casa, haine...dar e singura.
Si vorba spune: "Si unde dragoste nu e, nimic nu e."

Asa ca, inca o data, iubeste-te. Accepta cine esti.

Priveste-te in oglinda dimineata cu un zambet si spune: "Dumnezeu m-a
binecuvantat, asa ca nu-mi permit sa fiu stresata. Si m-am saturat sa fiu
dezamagita."

"Invingatorii sunt cei ce fac lucrurile sa se intample. Invinsii lasa
lucrurile la voia intamplarii."

Fiti binecuvantate, doamnelor, si trimiteti aceste randuri ca sa usurati
inima altor femei.

"Pentru lumea larga, tu esti doar o singura persoana, dar tu poti insemna o
intreaga lume pentru cineva anume."
O zi excelenta!

Poate se potrivea mai bine la vitamine, dar am scris aici! Cred ca e important sa citim si sa luam aminte!
Lacry
E bune tot ce-ai scris )).gif

Cat despre menu, daca te opreai la un pahar de vin si nu te dadeai la prajiturica, te iertam... dar asaaaaa bataita.gif

blum.gif blum.gif
crissy
'Neata cuma'
pupic.gif de la noi toti. Tu bine zici cu pofta despre ingrasacioase blink.gif . Saptamana asta (o saptamana intreaga wacko.gif ) am mancat si am baut numai interzise. Maine ma urc pe cantar. Si apoi cred ca-l arunc pe geam... sau ma arunc eu. Rusine sa-mi fie. Asa ma pregatesc eu pt ziua CEA MARE?
Andreea-Rodica
Meniul zilei de sambata, 18.11
MD rondele de grau expandat, ceai
P branza cu smantana, mancare de soia (o lingura)
C salata de oua fierte cu branza telemea si o felie de salam
Iar mai tarziu un pic de cioco.
Acum ma chinui sa-l scot pe al meu din casa la niste cumparaturi, dar e tare lenes. Sper sa reusesc.
hug.gif hug.gif hug.gif
Andreea-Rodica
Meniul zilei de duminica, 19.11
MD ceai, fibrosan
G 1 cola light blush.gif (stiu ca nu e prea buna, dar nu aveau altceva fara zahar si ii promisesem lui Iubi ca daca merge la cumparaturi ne oprim la o bere)
P un ou prajit, o felie telemea, doua felii parizer pui, 1/2 gulie
Acum ma pregatesc sa ma duc la o prietena, o punem de o cuconada. Sper sa nu calc pe alaturi de monti.
hug.gif hug.gif hug.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.