Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Cartea zilelor mele (alaturi de Montignac)
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32
lliliana
Buna dimineatza. Sa ai o zi superba. pupic.gif hug.gif floare.gif
Sexymom
Pupici, saptamana cat mai frumoasa si linistita, fara abateri, sa ajungem tzar pana de sarbatori. pupic.gif
julyalina
buna dimineatza andreea hug.gif
sa ai o saptamana minunata si fara abateri pupic.gif
p.s. ... se apropie vacanta wink1.gif
luchi
floare.gif daaaa..vacantaaaa..
pup Andreea, nu e acusica sf Andrei? yahoo.gif
Andreea-Rodica
Pupuri la toata lumea! pupic.gif
Vine si vacanta, acus vine si Sf Andrei, asa ca fara abateri macar 10 zile.
Aseara am fost la o intalnire cu cateva prietene si am plimbat o cana de vin fiert toata seara. Mi-am muiat buzele de vreo doua ori, sa nu zica lumea ca sparg cuconada. In rest am mancat o bucatica de carnacior proaspat, 2 feliute de salam, un pic de branza topita. Asa ca am fost cumintica.
Va doresc o saptamana cat mai buna! hug.gif hug.gif hug.gif
Nessie
Felicitari ca te-ai abtinut! blushing.gif Eu sigur as fi dat pe gat cana aia de vin fiert... Mi-e o pofta acum de nu va spun. drool.gif Imi doresc un vin de tara, aromat, fiert cu muuuult zahar, piper, coaja de portocala si baut in varful patului cu iubi langa mine si vizionand un film bun. devil.gif
Na, ca mi-am spus si fanteziile in public. doh.gif

O saptamana frumoasa, Andreea! pupic.gif
Melcu'
Salut, Andreea, sa ai si tu o saptamana foarte buna si cu zero abateri!
Sa stii ca si pe fi-miu il cheama si Andrei, pe langa Rares, asa ca abia astept si eu acest sfant. E prima data cand e ziua lui! Bine, asta daca nu numar ziua de 3 din fiecare luna, cand ii zicem "La multi ani!" ca de, mai implineste o lunishoara.
crissy
CITAT(Melcu' @ 20-11-2006, 12:48 PM) *

Salut, Andreea, sa ai si tu o saptamana foarte buna si cu zero abateri!
Sa stii ca si pe fi-miu il cheama si Andrei, pe langa Rares, asa ca abia astept si eu acest sfant. E prima data cand e ziua lui! Bine, asta daca nu numar ziua de 3 din fiecare luna, cand ii zicem "La multi ani!" ca de, mai implineste o lunishoara.

Ce frumos e in primul anishor al copilului wub.gif Primesc in fiecare luna cate un cadou.
lliliana
Andreea...buna dimineatza. Fetelor terminatzi ca-mi facetzi o pofta sa mai fac unul de nu va spun. Shi nu e cazul la aproape 40 sa fac de-astea. E pericoloso sporgersi )).gif sau cum s-o scrie. Hihi...
crissy
CITAT(lliliana @ 21-11-2006, 07:34 AM) *

Andreea...buna dimineatza. Fetelor terminatzi ca-mi facetzi o pofta sa mai fac unul de nu va spun. Shi nu e cazul la aproape 40 sa fac de-astea. E pericoloso sporgersi )).gif sau cum s-o scrie. Hihi...

Am o matusa care a nascut al 5-lea copil la 48 de ani. Dar e casatorita in Iordania si acolo sunt interzise avorturile.
Cumatrica, frumusica, ce mai faci bun de papa? Mi-am cumparat soia boabe si nu stiu ce sa fac cu ea. Vanzatorul a ras de mine ca cica dupa ce o fierb vreo 6 ore o sa pot face ceva din ea. Oare merge sa o pun de o mancarica? O bag la oala minune si... cine stie? Dar asta in zilele urmatoare ca azi e sarbatoare mare.
Pup si ai grija sa pui numai de 10.
buretel
pupic.gif pupic.gif de cand n-am mai fost pe aici sorry.gif

muaaah, am citit de vin fiert, si am intrat in fibrilatie yahoo.gif de cand visez sa racesc, si sa-mi pregateasca cineva o cana de vin fiert cu scortisoara blum.gif merita sa fiu bolnava, numai pt asta laugh.gif

o zi buna, andreea hug.gif
luchi
Uau, soia bobe nu am vazut dar..am citit pe undeva ca s-ar coace la cuptor si s-a manca , coapte, cu sare. poate gasesti vreo idee pe culinar. pupic.gif
Andreea-Rodica
Buna seara tuturor!
Meniul zilei de luni, 20.11
MD ceai, perizer de pui
P mancarica de pui (cu ceapa, usturoi, ardei congelat si ardei copti)
G 2 mere
C mancarica de pui
Meniul zilei de marti, 21.11
MD ceai, parizer, telemea
P mancarica de pui
G 1 mar, 1 mandarina
C ptr cina avem in program o omleta si multa salata de varza

In legatura cu soia boabe, eu am de la soacra-mea. Am facut mancarica si am fiert-o ca pe fasole. Nu a fiert mai greu decat fasolea, poate chiar mai repede. A iesit foarte buna, un pic mai dulce decat iahnia de fasole.
Am auzit si eu ca boabele de soia se pot praji, dar n-am incercat niciodata.
Fug sa citesc ce ati mai scris pe aici si apoi, HAI STEAUA!
Sexymom
Andreea renunta la omleta, astea se mananca pana in ora 12 altfel cad greu la stomac, sti ce se spune de oua, ca dimineata le mananci tu, la pranz le dai prietenilor si seara dusmanilor.
Andreea-Rodica
Ai dreptate Sexymom, dar am luat doar doua inghituri de omleta si multa salata de varza. Bineinteles ca Iubi meu a servit invers! biggrin.gif
lliliana
Salutareeeee....o zi faina shi implinitaaaaa..... pupic.gif hug.gif floare.gif
Karin
Soia boabe? eusa_think.gif Ia baga si la mine o portie, ca sunt in stare sa rod coltul de la birou zilele astea! eat.gif laugh.gif
O zi frumoasa si calma sa ai! pupic.gif
Andreea-Rodica
Soia boabe mai am doar crude, daca vrei. Daca nu, te anunt cand fac prima oara (dar daca urmaresti menuil meu, ai sa vezi).
Meniul zilei de miercuri, 22.11
MD ceai, fibrosab
G omleta (o gura mare-mare)
P salata de fasole boabe cu ceapa rosie (sunt acasa si nu mai plec asa ca nu mai conteaza nici mirosul de ceapa, nici ca s-ar putea sa ma ia cu somn)
Pentru cina nu stiu, am sa scriu mai tarziu sau maine.
hug.gif hug.gif hug.gif
luchi
Buna ziua profei noastre preferate! De muuulta vreme zic ca fac si eu salata de aia, dar nu reusesc niciodata. poate azi?
E o idee foarte buna pentru mancat in post floare.gif
Melcu'
Buna seara, gazda draga! Am trecut si eu pe la tine sa mai iau o lectie de mancat corect. Eu eram convinsa ca nu am voie sa mananc fasole boabe si mazare la Monti. Am voie? Nu ca m-as omori dupa ele, dar asa, ca informatie.

Si sa va zic ceva: ce credeti ca face in acest moment mamaia mea, care e in vizita la mine? Clatite! bang.gif Si ce credeti ca voi face eu dupa ce le termina de facut? Ma voi uita cum mananca ea si sotul meu!!! bang.gif bang.gif bang.gif
Andreea-Rodica
Fasolea boabe are IG 30, iar mazarea are IG 35 sau 40. Eu am considerat ca e Monti. Mai ales ca ma innebunesc dupa amandoua. Asa ca am mancat, mai ales mazare. Acuma o fi monti 100%, nu stiu, dar nici departe nu e. Nici fetele care au tinut Monti nu mi-au zis ca n-ar fi. unsure.gif
Imi pare rau dupa clatitele alea, as manca si eu vreo doua bang.gif
Dar sunt rele bad.gif
Andreea-Rodica
Sa terminam de scris meniul de azi:
G 1 mar, 1 mandarina
C un ou fiert, 2 felii parizer, 1 gulie si o gura de salata de fasole (pana s-a fiert oul)
Cam atat pentru azi, va urez o zi buna maine si hug.gif hug.gif hug.gif
Lacry
mazarea e Monti "la limita" Si parca nu se combina cu orice...
dar e Monti )).gif
Mananci cam putin. La Monti conteaza CE, nu CAT. Miscare faci?

Pupam pupic.gif
buretel
am innebunit si eu cu salata asta de fasole cu ceapa. e prima pe lista la mancarurile de post naughty.gif
azi m-am infruptat virtual cu o portie, mi-a servit o prietena hug.gif

pupici profei pupic.gif nu stiam ca predai matematica, mi se pare super meseria ta!
lliliana
CITAT(Andreea-Rodica @ 22-11-2006, 05:20 PM) *

Soia boabe mai am doar crude, daca vrei. Daca nu, te anunt cand fac prima oara (dar daca urmaresti menuil meu, ai sa vezi).

io folosesc uneori soia...marunta...in loc de carne tocata biggrin.gif
Karin
M-ati innebunit cu salata aia de fasole! laugh.gif
Azi asta am in meniu, cand ajung acasa: salata de fasole! grin.gif
pupic.gif O zi buna!
Andreea-Rodica
CITAT(Lacry @ 22-11-2006, 10:24 PM) *

mazarea e Monti "la limita" Si parca nu se combina cu orice...
dar e Monti )).gif
Mananci cam putin. La Monti conteaza CE, nu CAT. Miscare faci?

Pupam pupic.gif

Intoarcem pupicii pupic.gif
Miscare nu fac decat spre scoala si spre casa. Doar daca nu vine autobuzul in satul in care am ore joi si vineri, o mai iau pe jos (dar nu s-a intamplat decat odata).
Nu cred ca mananc putin, oricum in unele zile mananc mai mult, in altele mai putin. Am avut mult de lucru in ultimul timp si am gatit mai putin si m-am pacalit cu preparate, oua fierte, chestii de-astea.

CITAT(Karin @ 23-11-2006, 08:29 AM) *

M-ati innebunit cu salata aia de fasole! laugh.gif
Azi asta am in meniu, cand ajung acasa: salata de fasole! grin.gif
pupic.gif O zi buna!

O zi buna si tie!
Salata de fasole si la mine in meniul de azi, ca al meu nu s-a ingramadit la ea, asa ca mananc eu tot. Dar nu-mi pare rau, ca e tare buna!
hug.gif hug.gif

CITAT(lliliana @ 22-11-2006, 11:00 PM) *

CITAT(Andreea-Rodica @ 22-11-2006, 05:20 PM) *

io folosesc uneori soia...marunta...in loc de carne tocata biggrin.gif

Dar cred ca nu e soia 100% naturala, o fi tratata cumva de fac ei snitelele alea si bucatele si marunta.... Foloseam si eu, dar nu sunt prea incantata.
hug.gif
Andreea-Rodica
Meniul zilei de joi, 23.11
MD ceai, preparate din carne, cascaval
P salata de fasole boabe cu ceapa
G 2 mandarine
C ou fiert, telemea, parizer de pui

Va pup si va doresc un inceput de weekend minunat! hug.gif hug.gif hug.gif
lliliana
Salut Andreea...sa shtii ca nici eu nu-s prea incantata de soia din magazinele romaneshti...Tot am spus ca o sa-l rog pe sotzul meu sa-mi aduca din Frantza. Iti doresc un weekwnd placut. hug.gif floare.gif
luchi
pupic.gif Intru in clubul celor care mananca salata de fasole! Am acasa fasole gata fiarta, trebuie sa o prepar cand ajung. la mine am fasole verde, ca asta n-are ceapa, sa-mi anesteziez colegii laugh.gif
Un we minunat, Andreea! floare.gif
Andreea-Rodica
Meniul zilei de vineri, 24.11
MD ceai, 2 mere (mai tarziu)
P crenwusti fierti si cateva smochine (nu mai stiu daca smochionele trebuie mancate la mult timp dupa masa, ca fructele, sau nu conteaza)
G cioco Heidi 75%
C branza cu smantana, crenwusti

Va pup pe toate si va doresc un weekend minunat! hug.gif hug.gif hug.gif
Sexymom
Hola Andreea, vreau si eu fasole, mananc numai odata in an ca la mine in casa nu mananca nimeni si pt.mine nu gatesc .....
vreau la mama sa mananc si eu fasole.... sad.gif sau la tine )).gif
Andreea-Rodica
Te astept la o portie de fasole (dar sa-mi spui cum iti place mai mult: sa fie un bors, o iahnie, fasole batuta cu usturoi si ceapa prajita). hug.gif hug.gif
Macar la o masa virtuala sa ne intalnim, daca altfel e cam greu.
Andreea-Rodica
Astazi am reusit sa gatesc si am facut o minunata racitura de pasare. N-am mai pus morcov, cum puneam de obicei, ca sa fie Monti. chef.gif
Meniul zilei de sambata, 25.11
MD ceai, 1 crenwusti
P piept de pui fiert cu hrean si smantana
G smochine, 1 mandarina
C racitura (sper sa se inchege)
Am de trecut si o abatere pe raboj: 1/2 sticla (cam 150ml) suc de morcovi si alte fructe(Tedi). Imi era asa o pofta si a fost atat de bun! blush.gif
Va pup si va doresc un weekend placut in continuare! band.gif
crissy
Suc de morcovi? Hi, hi, tu si cu Elise. Numai ca Elise bea suculetz proaspat preparat de mamik sa.
Andreea-Rodica
Meniul zilei de duminica, 26.11
MD ceai, fibrosan, apoi o tura prin oras
G 1 cola light, ca tot eram in oras nu puteam sa nu ne oprim la un suc, respectiv o bere
P racitura de pasare (care nu e inchegata foarte tare, dar e buna), 3 feliute stravezii de salam devara, cateva smochine (le-am terminat, am scapat de ispita)
C probabil tot racitura, ca nu ma pot opri pan anu se termina
Poate va mai fi si o gustare, un fruct ceva.
Va pup si va doresc o saptamana minunata. Imi pare rau ca nu am timp sa scriu la fiecare cate ceva. Am citit tot dar imi lipseste si inspiratia. wink1.gif
Andreea-Rodica
Fetelor sariti cu bataia ca nu se mai poate!
Meniul zilei de luni, 27.11
MD ceai, fibrosan
G 1 covrig (Eram la scoala, de serviciu, nu puteam pleca din scoala si in plus am cumparat covrigi pentru colegii mei de cancelarie. Pur si simplu am mancat si eu unul, si de foame si de pofta.)
P racitura de pasare (a fost un pranz cam tarziu)
C parizer, branza cu smantana

Nici azi, marti, 28.11, nu e mai bine blush.gif
MD ceai si atat din lipsa de timp
Am fugit la scoala si avand o fereastra zic sa fug sa iau ceva de mancare ca stomacul meu scotea niste zgomote ciudate laugh.gif Si nu pot cumpara decat un corn cu vanilie si ciocolata. dar chiar nu aveau nimic cat de cat dietetic.
Mai am cateva ore, dupa care fug spre casa ca ma asteapta cateva geamuri de spalat. Mai grav e ca nu am nimic gatit si iar nu stiu ce mananc. Si vine Sf Andrei si iar o dau in bara. Si in weekend ma duc la fina si la cumatrii mei, asa ca doar de luni am sa fiu iar 100 % MONTI.
Va pup si fug la ore! hug.gif
Nessie
la cat de cumintica esti tu de obicei, se trece cu vederea o abatere. pupic.gif Mai ales ca nu ai mancat de dimineata si nu ai combinat cu nimic cornul ala... Stai calma! Spor la lucru la geamuri! hug.gif
aki
Salut andreia.an trecut sa-ti las un pupic si sa-ti urez o saptamina linistita pupic.gif
Andreea-Rodica
Of timpul asta!
Nici nu mai stiu exact ce am mancat ieri si alaltaieri, dar stiu ca am mancat mancare Monti, cu orele de masa am stat cam prost. Ziua de azi nu se pune la regim si nici tot weekendul, asa ca mai vin cu meniu doar luni. Pana atunci va doresc un weekend minunat si sa va distrati mult!
hug.gif hug.gif hug.gif hug.gif hug.gif
lliliana
Pup Andreiusa zglobie. O zi frumoasa iti urez pupic.gif hug.gif floare.gif
Andreea-Rodica
Salutare! Am revenit. Am petrecut un weekend minunat, i-am luat si motul finutei, am mancat prea mult si prea de toate. Dar de azi sunt cuminte. Nu de alta dar vin sarbatorile si vreau sa arat bine. Declar urmatoarele trei saptamani saptamanile fara abateri (vedem noi ce-o iesi, ca poimaine e Sf Nicolae).
Sper sa nu se supere Cristina, dar incerc eu sa pun aici un link cu poze de la taiatul motului
Va salut si incerc sa recuperez ce ati mai scris pe aici.
Nessie
Buna, Andreea! Felicitari pentru decizia de a incepe saptamanile fara abatere! cheer.gif
Frumoase poze! smile.gif Ma bucur tare mult ca v-ati simtit bine si asta se vede din poze. wink1.gif Am si eu o intrebare... blushing.gif Eu stiam ca motul se taie numai la baieti...numai pe la voi se taie si la fete sau nu stiam eu bine?
Andreea-Rodica
La noi se taie motul si la fetite si la baietei. In alte zone, la fetite obiceiul se numeste ruperea turtei.
Intr-adevar ne-am simtit foarte bine party.gif party.gif
luchi
pupic.gif give_rose.gif
crissy
Psst! Te-ai cumintit? Nu ne zici si noua ce ai mancat ieri? Noi mai avem de terminat salata boef, sarmalutele si fripturica si apoi trecem pe mancaruri mai sarace cu duhul. Cred ca am pus 2 kg la loc crying.gif . Ma plang de parca ar fi altcineva vinovat, nu eu sad.gif
Sexymom
Andreea , sa ai o seara frumoasa, sper sa vina mosul si la tine plin de surprize. pupic.gif
Andreea-Rodica
Pana la urma n-am fost cuminte. Aseara am mancat 2 sarmalute de la cumatra, erau tare bune, n-am rezistat. Iar azi am dat-o in bara de tot: am reusit sa gasim restaurant pentru nunta si am mers la un suc sa sarbatorim si am mancat 1/2 de pizza. Doar erau si altele mai putin ingrasaciase in meniul ala, dar eu n-am vazut decat pizza. bataita.gif Si cum am sarbatorit si faptul ca de ziua mea am primit si inelul de logodna sleep.gif , am zis sa fiu cuminte de maine. blushing.gif
De maine scriu tot, promit. Vad ca daca nu scriu calc prin strachini. Pup toate fetele si promit sa recuperez la citit, dar acum am o perioada aglomerata cu tezele. hug.gif hug.gif hug.gif
Lacry
CITAT(Andreea-Rodica @ 05-12-2006, 11:31 PM) *

Pana la urma n-am fost cuminte. Aseara am mancat 2 sarmalute de la cumatra, erau tare bune, n-am rezistat. Iar azi am dat-o in bara de tot: am reusit sa gasim restaurant pentru nunta si am mers la un suc sa sarbatorim si am mancat 1/2 de pizza. Doar erau si altele mai putin ingrasaciase in meniul ala, dar eu n-am vazut decat pizza. bataita.gif Si cum am sarbatorit si faptul ca de ziua mea am primit si inelul de logodna sleep.gif , am zis sa fiu cuminte de maine. blushing.gif
De maine scriu tot, promit. Vad ca daca nu scriu calc prin strachini. Pup toate fetele si promit sa recuperez la citit, dar acum am o perioada aglomerata cu tezele. hug.gif hug.gif hug.gif

Inel de logodna! Wow w00t.gif Felicitari! floare.gif
Karin
Inel de logodna! floare.gif Sa fie intr-un ceas bun! pupic.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.