Nessie
04-08-2006, 01:41 PM
Andreea, ce faci?

N-ai facut ochisori azi pe aici!
Andreea-Rodica
05-08-2006, 08:09 AM
Am lipsit o singura zi, dar sa stiti ca am fost cuminte.
Ieri m-am tinut de Monti si am mancat:
MD cafea cu lapte degresat, cereale cu iaurt degresat si putina branza de vaci 0% grasimi
P piept de pui cu salata de rosii si branza
G (dupa 4 ore) 3 mere mici (din astea varatice)
C orez brun cu legume, 1 rosie, putina branza degresata
Mi se pare ca mananc mult mai putin ca inainte. Sper sa nu calc stramb.
Am lipsit o singura zi si am de citit

ce au mai scris fetele pe aici. Va pup
Andreea-Rodica
05-08-2006, 08:59 AM
Am inceput ziua cu o cafeluta cu lapte degresat.
Cand veni vorba de micul dejun, sa va povestesc. Am facut aseara niste turte din faina de secara integrala, dar nu au crescut si nici la gust nu sunt OK. (Cand ma gandesc ca al meu a gustat aseara si a zis ca sunt foarte bune, ca vrea si el!

)
Am sa mai incerc cu faina integrala de grau, dar mai las sa treaca cateva zile.
Asa ca am revenit la cereale cu iaurt degresat, niste branzica de "veci" si o lingurita de gem dietetic (pe care abia asteptam sa-l mananc cu turtitele alea).
Nessie
05-08-2006, 09:53 AM
Buna Andreea! Ma bucur ca ai fost cumintica!

Daca simti ca iti e foame poti sa mai maresti portiile. Mie asta imi placea la Monti, ca nu sufeream de foame!

Cu kg cum stai? Te-ai cantarit inainte sa incepi cura? Ai observat ceva modificari?
La paine ai grija sa respecti cantitatile din retete chiar daca o sa ti se para coca moale. Eu tin minte ca am inclocuit 1/2 de cana de faina cu 1/2 de cana de tarate si am pus cateva miezuri de seimnte in coca (de floarea soarelui, de susan, de in...ce am mai gasit la plafar). Super bune mi s-a parut, chiar daca nu era foarte crescuta.
Andreea-Rodica
05-08-2006, 01:02 PM

Nu m-am cantarit chiar inainte de cura. Ultima oara aveam cam 68 kg. Mi-am propus sa nu urmaresc modificarile deocamdata, dar sper sa-mi cumpar si un cantar in viitorul apropiat. Poate e bine ca nu am acum, ca m-as fi urcat pe el in fiecare zi.
Cu painea mea,

sigur am pus mai multa faina decat trebuia. Am sa-mi iau totusi faina integrala de grau si incerc iar.

Nu ma las eu asa usor!
Azi am fost o gospodina!
Am in cuptor ardei umpluti (fara orez). Trebuie sa iasa buni. Deasemenea am copt vinete pentru salata si ardei. Cu siguranta voi gusta putin, dar cu moderatie si cu atentie la combinatii.
Nessie
05-08-2006, 01:38 PM
Daca nu te cantaresti, poti sa te masori in zonele cheie (sold, talie, fund, pulpa etc) si vezi scaderea in cm. Oricum e mult mai sigur asa, pentru ca la cantar te poti pacali cand retii apa sau esti inainte de perioada dificila.
Succes cu painea! Sigur o sa iti iasa!

Eu nu am avut chef de gatit azi

Norroc ca iubi nu e mofturos!

La ardei poti folosi in loc de orez, ciuperci! ies foarte gustosi; la fel si daca faci sarmale sau perisoare. Salata de vinete daca o pui pe un ardei verde poti sa mananci si tu sau poti sa-ti opresti vinete fara ulei si e cu paine integrala sa reprezinte o masa glucidica.
Te-am pupat!

Pofta buna!
Andreea-Rodica
05-08-2006, 01:54 PM
Salata de vinete am de gand sa mananc cu rosii, dar are ulei salata, si deci e masa proteino-lipidica. Data viitoare cand fac, pastrez si fara ulei.
Pranzul meu a fost compus din piept de pui (la cuptor, fara ulei) si 2 ardei copti. Urmeaza un ceai

. Cine mai doreste?
Nessie
05-08-2006, 01:56 PM
La un ceai cu gheata ma bag eu!

Multumesc!
Andreea-Rodica
05-08-2006, 07:17 PM
Sa trec si cina pe raboj:

un ardei umplut, o grozavie de bun. Totusi nu pot baga mana in foc ca nu voi mai manca ceva mai tarziu. Dar sunt in grafic, asa ca e bine.
Andreea-Rodica
06-08-2006, 09:07 AM
Aseara, dupa cum ma asteptam, nu m-am multumit cu ardeiul ala.

A urmat salata de vinete cu o rosie. Nu trecusera decat vreo doua ore, dar bine ca erau proteino-lipidice amandoua cinele. Cred ca nu e mare greseala. N-am gasit nicaieri cat timp trebuie sa treaca intre doua mese de acelasi fel. Poate nu e foarte important.
De dimineata am inceput cu cafeaua. Mai tarziu mai vedem.
Nessie
06-08-2006, 01:38 PM
Nu ai gresit cu nimic aseara! Intre mese de acelsi fel nu conteaza cat timp trece. Sa-ti fie de bine!
Andreea-Rodica
06-08-2006, 04:15 PM
La pranz am mancat un ardei umplut si o salata(rosie, ardei, branza, ou fiert, sunca).
Nu am idee ce o sa pregatesc pentru cina, mai ales ca as manca ceva bun. Ma duc sa citesc prin retetele adunate pentru Monti. Sa vad ce gasesc.
Andreea-Rodica
07-08-2006, 09:46 AM
Si aseara am mancat potrivit (salata de vinete, rosie, ardei copt) si uite asa a trecut deja o saptamana.
Astazi ma duc la magazinul naturist unde am dat comanda de fructoza. Sa vad ce mai gasesc pe acolo.

Trebuie sa mai studiez si retetele alea Monti ca sunt in pana de inspiratie.
Nessie
07-08-2006, 09:53 AM
Buna, Andreea!
Ar tebui sa te cantaresti sau sa te masori, ca daca nu scazi sa vezi ce e de facut. Eu de exemplu tineam bine, dar nu slabeam. Am constatat ca din cauza ca mancam prea multe lactate. Pot fi diverse cauze.
Succes la fructoza! Sper sa iti fi gasit.
Andreea-Rodica
07-08-2006, 12:48 PM
Fructoza mea nu a venit

Dar cica vine maine.
M-am masurat sambata, zic sa ma masor odata pe saptamana, nu?
Dar as zice ca da rezultate, parca simt asa un pic. Sau o fi numai inchipuit?!
Andreea-Rodica
07-08-2006, 01:29 PM
MD cafea cu lapte degresat si zaharina, rondele de grau expandat (una bucata). Care o fi singularul de la rondele? Rondea?
P pastai innabusite cu trei feliute de rulada de pui
Pentru cina, mai vedem.
Nessie
07-08-2006, 01:34 PM
Imi place ca esti cumintica rau!!

Esti obisnuita cu dietele sau e prima incercare?
Cu cantarirea/masurarea e bine o data pe saptamana, dimineata, pe stomacul gol, dupa ce ai fost la baie. Ma bucur daca incepe sa se simte ceva miscare.
Salut Andreia.Imi pare bine ca-ti reuseste sa tii dieta.Bravo

.
Imi place ambitia ta
Andreea-Rodica
07-08-2006, 02:33 PM
Nu eram deloc obisnuita cu dietele. Am mai incercat odata (acum vreo trei ani) un regim disociat si a dat ceva rezulatate. Dar cred cu tarie ca ambitia mea se datoreaza si acestui forum.
Nessie
07-08-2006, 02:43 PM

Ce ma bucur! Daca nu ai tinut toate viata diete peste diete (ca mine

) o sa slabesti usor cu Monti! Depinde foarte mult de rezistenta la diete a organismului, pentru ca e un proces lent.Iti dau un site care pe mine m-a ajutat sa ma monitorizes:
http://www.mybodycomp.com/. Iti faci cont, dupa care te duci la Body Fat Monitor si masori ce iti cer ei acolo. Faceam masuratorile 1 data pe luna si se vedeau rezultatele.
De ce nu-ti pui poza sa te vedem si noi
Andreea-Rodica
07-08-2006, 02:55 PM
Intra la membri pe Andreea-Rodica si este acolo o poza cu mine. Nu e grozava, dar e simpatica.
Nessie
07-08-2006, 02:55 PM
Aki, Andreea are poza la profil!
Merci Gabit.Felicitari esti ciocanitoare
Nessie
07-08-2006, 03:13 PM

daaaaaa nu-mi mai tace gura!
Gabit cum reusesti sa muncesti si sa fii moderator?
alandana
07-08-2006, 03:28 PM
Am scris la neuroni - in week end a venit in vizita un prieten din copilarie - a tinut Monti - si a slabit 14 kg in 2 saptamani. Suficienta motivatie?
Nessie
07-08-2006, 03:36 PM
CITAT(aki @ 07-08-2006, 04:22 PM)

Gabit cum reusesti sa muncesti si sa fii moderator?
printre ele!

Tu cum reusesti sa muncesti si sa raspunzi pe forum?

CITAT(alandana @ 07-08-2006, 04:28 PM)

Am scris la neuroni - in week end a venit in vizita un prieten din copilarie - a tinut Monti - si a slabit 14 kg in 2 saptamani. Suficienta motivatie?

Wow!! In doar 2 saptamani???

Stiu ca barbatii slabesc mai repede cu Monti, dar atat de mult nu am auzit niciodata!!
Andreea-Rodica
07-08-2006, 08:19 PM
Cu un orez brun cu legume, am mai incheiat o zi Monti. La mai multe!
Andreea-Rodica
08-08-2006, 12:42 PM
MD cafea cu lapte degresat, cereale cu iaurt degresat
P salata de varza+trei feliute de rulada de pui
Sunt in pana de inspiratie ptr cina, dar mai am timp sa citesc niste retete pana atunci.
Andreea-Rodica
08-08-2006, 01:22 PM
Sper ca am inteles eu bine: fructoza se poate fierbe, nu?
Nessie
08-08-2006, 01:25 PM
Buna!

Da, fructoza se manifesta exact ca zaharul, o poti fierbe, o poti carameliza, poti sa-ti faci compoturi, dulceturi pentru iarna.
Andreea-Rodica
08-08-2006, 01:27 PM
OK! Multumesc. Chiar vroiam sa fac un compot si ma gandeam ca nu am inteles eu bine.
Salut Andreia.Pupici pentru ambitie
Andreea-Rodica
08-08-2006, 01:38 PM
Salut Aki! Multumesc, hai sa bem un ceai
Hai sa bem.Uite al meu chiar acum se raceste
Andreea-Rodica
08-08-2006, 03:34 PM
Desi nu m-am cantarit si aproape sigur am mai putin de 70 kg am incercat si eu sa-mi fac un ticker. Sa vad ce-o iesi.
Nu merge, oare unde am gresit?
Andreea-Rodica
08-08-2006, 04:28 PM

Pentru cina pregatesc o ciorba de varza ca la mama acasa: varza, ceapa, ardei, putina sunculita afumata, omleta din 2 oua mici, acrita cu otet.
Eu zic ca e proteino-lipidica si e potrivita la Monti.
Abia astept sa vad ce-mi iese.
Nessie
08-08-2006, 04:38 PM
Varza calita e mancarea mea nr.1!!

Suna bine meniul tau!
In legatura cu ticker-ul spune-ne ce ai facu exact: de pe ce site ai vrut sa-ti pui, ce cod ai copiat etc.
Andreea-Rodica
08-08-2006, 04:41 PM
De pe TickerFactory.com, si am copiat de la HTML apoi am scris la semnatura. Dar nu mi-a aparut tickerul, ci codul HTML.
Am sa mai incerc dupa ce ma cantaresc. Curand
Nessie
08-08-2006, 05:11 PM
Trebuie sa iei bbCode; este primul. HTML Code nu este permis in semnatura.
Andreea-Rodica
08-08-2006, 05:15 PM
Asta era! Multumesc. Sper maine sa ma cantaresc si atunci va comunic si voua prin ticker.
Andreea-Rodica
08-08-2006, 07:05 PM
Cina: 1 farfurie (mare) de ciorba de varza.
Andreea-Rodica
09-08-2006, 09:36 AM
Buna dimineata!
Dupa o cafea si un castron de cereale cu iaurt degresat, cine bea cu mine un ceai cu lamaie? Va astept.
Salut draga.Mi-ai dat si mie un imbold,deseara fac si eu ciorba de varza.
Nessie
09-08-2006, 09:46 AM

Salutari la fete! Ce faceti? Eu sunt cu moralul ridicat azi si ma simt bine!!
Andreea, te-ai cantarit?
Andreea-Rodica
09-08-2006, 01:56 PM
Dupa cum se vede, m-am si cantarit si am reusit si cu tickerul. Sunt foarte multumita si-mi pare tare rau ca nu m-am cantarit chiar la inceput. Consider ca la capitolul cantar asta este inceputul, desi cred ca aveam macar un kg in plus.
La pranz am servit o delicioasa ciorba de varza si putina rulada de pui.
De acum ceai pana la cina, sau poate o piersica dupa cele trei ore.
Nessie
09-08-2006, 02:05 PM
Ma bucur ca te-ai cantarit si ca ai reusit cu ticker-ul!

Kilu' ala care zici tu ca s-a dus, lasa-l sa fie dus si sa nu se mai intoarca. Sa vedem peste 1-2 saptamani daca apar ceva modificari.
Eu nu pot manca ciorba de varza ca imi aduce aminte de perioadele nasoale in care tineam cura cu ciorba de varza.

Numai mirosul ma da pe spate!

In schimb imi place mult varza calita, dar e prea grasa si nu pot acum.
Andreea-Rodica
09-08-2006, 08:48 PM
Raportez: o piersica la ora 18.
Cina a fost alcatuita din pastai inabusite, pulpa de pui la cuptor.
Dupa cele trei ore necesare va urma probabil o piersica sau doua.
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rog
click aici.