Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Cartea zilelor mele (alaturi de Montignac)
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32
Nessie
De cate motive de bucurie aud pe aici! w00t.gif Inel de logodna, ziua ta? Felicitari! pupic.gif Sa fiti fericiti!

eusa_think.gif Acum mi-a picat fisa doh.gif ziua ta = Sfantul Andrei, nu ziua de nastere, nu? laugh.gif
Andreea-Rodica
Multumesc mult! floare.gif floare.gif floare.gif
Da, ziua mea onomastica.

Sa va arat ca sunt cumintica, meniul zilei de miercuri, 6.12
MD ceai, crenwusti
G 1 mar
P crenwusti fierti, 1/2 iaurt
Mai tarziu mai vedem, acum ma pregatesc sa fac o mancare fasole cu ciolan afumat si cred ca o voi gusta deseara.
hug.gif hug.gif hug.gif
crissy
pupic.gif Cineva a fost cumincioara astazi. Bravo floare.gif
crissy
pupic.gif Sa-ti traiasca barbatu'
lliliana
CITAT(Andreea-Rodica @ 04-12-2006, 01:10 PM) *

La noi se taie motul si la fetite si la baietei. In alte zone, la fetite obiceiul se numeste ruperea turtei.
Intr-adevar ne-am simtit foarte bine party.gif party.gif

Eu shtiu ca numai la baietei se taie motzul shi se da un miel...Fetitele sunt date de grinda cu colacelul pe cap...shtii?...Sa creasca mari shi sanatosi.

Salut Andreiusha...io-s mai tare de cap...care se logideshte acilea?...Cui urez shi eu casa de beton armat in viitorul apropiat? hug.gif )).gif
luchi
Sa fie intr-un ceas bun, Andreea! Si din pozele de la luatul motului, esti slabuta, nu trebuie sa-ti faci griji prea mari. give_rose.gif Numai bine!
Sexymom
Andreea iti doresc sa fi fericita pupic.gif sa ai o familie frumoasa, un sot bun, liniste in familie, intelegere, dragoste multa.
Arati super , chiar nu ai nevoie sa slabesti. pupic.gif
crissy
Don'soara! Pun absent, sa stii! NEMOTIVAT! grin.gif
Ai terminat subiectele pt teza?
Andreea-Rodica
In primul rand va multumesc pentru urari. Chestia asta cu inelul m-a luat un pic prin surprindere, dar noi faceam si inainte planuri pentru nunta de la anul. Dar acum e asa, mai oficial, pe 28 aprilie 2007 ma voi marita cu barbatul pe care-l iubesc wink1.gif (mult ne-a mai luat sa facem pasul asta biggrin.gif ) De acuma sa vezi treaba, liste si altele.
In alta ordine de idei, nici nu m-am apucat de subiectele pentru teza, ca am abia saptamana viitoare. Era bine daca le faceam din timp, dar sper sa le fac in weekend pe toate.
Aseara dupa cum am banuit am mancat o fasolica tare buna cu cativa gogosari in sos (adica cateva feliute de gogosar).
Meniul zilei de joi, 7.12
MD ceai, fibrosan
G 1 mar
P crenwusti fierti
G 1 portocala
C mancare de fasole cu salata de varza (mai multa varza si mai putina fasole)
Dupa cum ar zice Nessie, ar fi trebuit sa inversez cina cu pranzul, dar n-am avut timp sa incalzesc mancarea si sa fac salata de varza. sad.gif
Va pup si ma duc la citit prin jurnale read.gif
hug.gif hug.gif hug.gif
crissy
doh.gif Tocmai am gasit sticla de Sangria. doh.gif doh.gif NEDESFACUTA. doh.gif Roza-scleroza e in floare blushing.gif . O lasam pentru rev.
Andreea-Rodica
Lasa ca o bem cu prima ocazie! haninoroc.gif
Meniul zilei de vineri, 8.12
MD ceai, crenwusti
G 2 mere
P mancare de fasole cu salata de varza
C ou fiert, cascaval, 1/2 de iaurt

Va pup si va doresc un weekend minunat! hug.gif hug.gif hug.gif
amalia0701
Felicitari pentru logodna cheer.gif
Sa ai un weekend fain pupic.gif
Andreea-Rodica
CITAT(amalia0701 @ 09-12-2006, 10:15 AM) *

Felicitari pentru logodna cheer.gif
Sa ai un weekend fain pupic.gif

Multumesc! give_rose.gif

Meniul zilei de sambata, 9.12
MD ceai, crenwusti fierti
G 1 pahar de suc blushing.gif
P ciuguleli (cascaval, ou fiert, sunca de curcan, masline)
Acum se face in cuptor o mancarica de vinete si ardei cu carne tocata (ar fi trebuit sa fie musaca, dar s-au cam terciut feliile de vinete puse la borcan pentru iarna), asa ca asta voi manca la cina.

hug.gif hug.gif
crissy
CITAT(Andreea-Rodica @ 09-12-2006, 10:04 AM) *

Lasa ca o bem cu prima ocazie! haninoroc.gif

blushing.gif E deja bauta. Ca Stefan m-a tocat la cap toata ziua ca Nu dau si eu ceva de baut de ziua mea? Dar nu-i bai, ca gasim in Kaufland.
Andreea-Rodica
Meniul zilei de duminica, 10.12
MD ceai, paine integrala vita star cu gem dietetic
P preparate din carne (salam, cabanos, sunca). Am fost la o aniversare si m-am straduit sa mananc numai chestii Monti, dar am dat-o in bara cu o gura de tort blush.gif si o gura de vin blush.gif
C un pic de peste afumat, mancare de vinete cu carne tocata, stropita cu putina smantana (ca sa nu mai fie asa sarata, ca nu stiu ce s-a intamplat cu conservele mele de anul asta de au iesit asa sarate)
Maine incepe o noua saptamana, asa ca va doresc spor la treaba si o saptamana cat mai usoara! hug.gif hug.gif hug.gif
Nessie
Andreea, ai dat-o in bara cu o gura de tort, dar e ok! Eu am mancat weekendul asta vreo 4 portii de tort si o data cartofi prajiti. crying.gif Asa ca esti cuminte foc, nu-ti mai face griji! hug.gif O saptamana minuata sa ai!
Andreea-Rodica
Meniul zilei de luni, 11.12
MD ceai, branza cu smantana
P mancare de vinete cu smantana
C carnacior de casa cu gogosari in otet
Poate mai tarziu mananc 1 mandarina.
Va pup! hug.gif hug.gif hug.gif
luchi
give_rose.gif Spor la slabit si la..corectat teze! Fii blanda cu elevii blum.gif
Sexymom
Andreea vad ca esti printre putinele fete cumintele care mananca echilibrat inainte de sarbatori.Bravo tie.
Succes la scoala, cred ca te asteapta o perioada frumoasa cu copii, serbari, brad, cadouri...frumos.
Eu am pe 21 serbarea fetelor si o sa va pun poze multe.
midnight_talker
Ciao!Vad ca te tii de treaba,nu gluma.....Spune-mi si mie reteta,te rog frumos!
Si mai spune-mi cum e mancarea aia de vinete cu smantana.
Pupici si felicitari pt logodna!
Lacry
FELICITARI PENTRU LOGODNA, DAR SI PENTRU ... CUMINTENIE! AU VREO LEGATURA UNACU ALTA? )).gif
Andreea-Rodica
N-am avut net acasa trei zile, foarte rau! Dar am fost cuminte, numai ca nu mai stiu exact de marti pana azi ce am mancat in fiecare zi. Dar sigur era Monti, inclusiv ciocolata care am mancat-o aseara blush.gif
Cred ca nu e nici o legatura intre cumintenia mea si logodna noastra, dar ma gandesc ca daca am grija pana la Craciun, si de Sarbatori sa fiu temperata la mancare. Problema principala sunt dulciurile, turtele de Craciun facute de bunica mea, cu multa miere si multa nuca. Dar merita!
In alta ordine de idei, mancarea de vinete nu era cu smantana, i-am pus eu un pic de smantana pe deasupra. Era de fapt o musaca de vinete (dar facuta le ceaun, caci vinetele puse la borcan felii s-au cam rupt la sterilizat). Dar n-am fost prea incantata, parca cand fac vara mancarea asta e mult mai buna.
Va doresc un weekend cat mai placut (eu am de corectat multe teze) si incerc sa recuperez ce s-a mai scris pe aici.
hug.gif hug.gif hug.gif
buretel
doh.gif eu sunt ultima la curent cu stirile blushing.gif
draga andreea, felicitari pt logodna, ma bucur nespus! give_rose.gif floare.gif
minunat sfarsit de an ai wink1.gif
te pup si-ti doresc numai bine pupic.gif hug.gif

ps: si tare cumintica esti. cum ziceam si la 'cumatra' ta in jurnal, de azi am inceput si eu dieta. pana la ora asta sunt in termeni yahoo.gif
Andreea-Rodica
Meniul zilei de vineri, 15.12
MD ceai, grau expandat
P crenwusti, 1 felie sunca
G o salata cu de toate
C 2 crenwusti fierti
Poate am timp azi sa gatesc ceva, dar nici nu stiu ce sa fac. Poate fac o mancarica de soia, desi asta dureaza cam mult pana fierbe. Mai vad eu, acum abia ma dezmeticesc langa o cana de ceai.
hug.gif hug.gif hug.gif
crissy
CITAT(Andreea-Rodica @ 16-12-2006, 09:06 AM) *

Poate am timp azi sa gatesc ceva, dar nici nu stiu ce sa fac. Poate fac o mancarica de soia, desi asta dureaza cam mult pana fierbe. Mai vad eu, acum abia ma dezmeticesc langa o cana de ceai.
hug.gif hug.gif hug.gif

Nu ai oala minune? Parca te-am mai intrebat dar... doh.gif am uitat. Parca ai una dar e dusa garnitura, nu?
Daca nu ai, da-ne de stire grin.gif ca sa nu ne mai batem noi capul cu cadoul de nunta grin.gif .
Spor la bucatarit si sa-mi zici si mie cum ai facut si cum ti-a iesit soia. Ca am si eu o punga pe stoc de vreo luna (poate si mai bine) dar nu mi s-a lipit de mana lol.gif .
Fug ca mi-a venit un damf la nas swoon.gif
Andreea-Rodica
Am o oala sub presiune dar merge numai cand vrea ea, ba nu merge garnitura, ba sare supapa (sau cum s-o fi chemand aia). Dar soia oricum n-o fierb la oala minune, ca nu pot schimba des apa. La fel ca la fasole. Eu am facut soia, exact ca pe fasole, numai ca fierbe un pic mai repede, ca e mai mic bobul, dar nu e mare diferenta.
Pana la urma am pus la fiert 4 copanele si am sa le fac cu un sos cu smantana si ciupercute.
Azi dimineata aveam 63 kg. Dar nu modific tickerul ca se apropie cu pasi repezi Sarbatorile. Unul din obiective e sa nu trec de 65 dupa Sarbatori. O fi mult, o fi putin, nu stiu. Dar mi-am propus sa fiu atenta la cum combin mancarea. Ca de mancat tot mananc de toate (fara paine, fara cartofi si cat mai putine fainoase).
Andreea-Rodica
meniul zilei de sambata, 16.12
MD ceai, crenwusti
P mancarica de pui cu ciuperci si smantana
C idem pranz
Au mai fost doua sucuri, ca am fost sa ascultam o formatie pentru nunta.
Duminica placuta in continuare! hug.gif hug.gif
Andreea-Rodica
Meniul zilei de duminica, 17.12
MD ceai, 2 crenwusti, 2 feliute de sunculita afumata
P omleta cu cabanos si gogosari in sos
C am mancat cam tarziu la pranz, asa ca la cina am sa ciugulesc doar o felie de branza sau cam asa cevaa

Va doresc o saptamana minunata! Mai am o saptamana si vine vacanta.....cu trenul din Franta! Nici cand eram eleva nu asteptam vacanta cu atat nerabdare! hug.gif hug.gif hug.gif
crissy
CITAT(Andreea-Rodica @ 17-12-2006, 08:01 PM) *

Mai am o saptamana si vine vacanta.....cu trenul din Franta! Nici cand eram eleva nu asteptam vacanta cu atat nerabdare! hug.gif hug.gif hug.gif

cheer.gif Da, cheer.gif da, si vine si Mos Craciun santa2.gif
julyalina
cheer.gif si noi asteptam vacanta smile.gif
pupic.gif andreea
Andreea-Rodica
Meniul zilei de luni, 18.12
MD ceai
P crenwusti
C pulpa la cuptor, salata de varza
Multi pupici tuturor! hug.gif hug.gif hug.gif
midnight_talker
Andreea,te invidiez pt ca esti asa de ferma intr-o perioada atat de tentanta de chiul la dieta.
Pupici!
Lacry
CITAT(midnight_talker @ 18-12-2006, 11:42 PM) *

Andreea,te invidiez pt ca esti asa de ferma intr-o perioada atat de tentanta de chiul la dieta.
Pupici!

ei, tentatiile abia urmeaza naughty.gif dar Rodica noastra le va tine piept wink1.gif
Andreea-Rodica
Nu cred ca le voi tine piept (tentatiilor) mai ales ca ma duc la mama la Galati si va da-ti seama ca ma asteapta cu toate bunatatile de pe lume. La fel si bunica mea. Dar am sa incerc sa fiu cat de cat cuminte, adica fara paine, cartofi, fainoase (aici intra si prajiturile? ohmy.gif ). La prajituri nu promit nimic, i-am transmis bunicii sa-mi faca un platou mare cu turte de Craciun. In zona asta de sus a Moldovei nu se face asa ceva. huh.gif
Va doresc o zi cat mai buna! hug.gif hug.gif hug.gif
buretel
ce frumos ca mergi de sarbatori acasa rolleyes.gif e minunat sa fii langa cei dragi in astfel de momente.
pupic.gif doamnei profesoare wink1.gif
Sarbatori Fericite! give_rose.gif
dany
SARBATORI FERICITE SI UN 2007 MAI BUN CA 2006 !!!!!
Andreea-Rodica
Multumesc pentru urari! hug.gif hug.gif hug.gif
Ieri am fost cumintica cu exceptia catorva fursecuri pe care le-am mancat de foame. Eram la cumparaturi cu cumetrii mei si al meu logodnic si cu ochii prin magazine am ciugulit acele fursecuri. Si nici macar nu erau asa de bune.
Astazi am fost cuminte deocamdata, dar pe seara am sa o fac un pic lata cu snitele de piept de pui. Nu mai scriu tot meniul ca parca nu mai are rost acum cand ne pregatim de Sarbatori cu prajituri si altele. Am sa consider ca intru in vacanta nu numai la scoala, dar si la regim (asa un pic). Dar zic ca am teme de vacanta si nu las nebunia culinara de Craciun sa ma prinda si pe mine.
Va doresc niste Sarbatori de vis, un An Nou mai bun ca cel care se pregateste de plecare si multa fericire! floare.gif floare.gif floare.gif
Sexymom
Andreea iti doresc iun Craciun fericit alaturi de cei dragi, fie ca anul nou sa iti aduca numai bucurii, sa ai o casnicie fericita plina de intelegere, copii in jurul tau si tot ceea ce iti doresti pt. viitor, pt. ca meriti. pupic.gif
ina_ceva
Sarbatori fericite si un an nou plin de bucurii, Andreea!!

Nu te mai gandi la dieta acum, de sarbatori; amana pana trec si nu vor mai fi asa de multe tentatzii.
luchi
Imagine

Un Craciun fericit langa cei dragi sufletului tau, si la anu' sa ne bucuri cu poze de la nunta! Pastram urarile aferente pentru atunci!

give_rose.gif Ma bucur ca ne-am cunoscut anul acesta!

p.s. si bunica mea facea turte de craciun, cu nuca si julfa, undeva prin zona Bacaului pupic.gif
crissy
Cu ocazia Sfintelor sarbatori va dorim sanatate, impliniri, bucurii hug.gif , viata lunga in pace si intelepciune.
Craciun Fericit santa2.gif si La Multi Ani!

Elise-Stefania si Cristina va pupa si va imbratiseaza.

Reteta pentru un an bun

- Se iau 12 luni si se curata foarte bine de amaraciune, mandrie, ura, invidie, frica, irascibilitate si stress.
- Se imparte fiecare luna in 28 - 31 zile, dupa caz, astfel ca proviziile sa ajunga exact 1 an!
- Fiecare zi se prepara separat: 1 parte munca, 1 parte liniste, 1 parte veselie si umor. Se mai adauga 3 linguri optimism, 1 lingurita toleranta, o priza de bun simt si ... o picatura de speranta!
- Peste aluatul astfel obtinut se toarna apoi dragoste din belsug!
- Preparatul gata facut se impodobeste cu un buchetel de curaj si incredere in sine.
- Se serveste zilnic, cu bucurie, la o ceasca de cafea invioratoare si cu incredere inepuizabila in Dumnezeu!

Prezenta reteta nu se compenseaza, ea este gratuita si se transmite liber de la om la om, insotita de urarea "LA MULTI ANI!"
Karin
Sarbatori Fericite! pupic.gif
Lacry
A venit Mosu'?

Am trecut sa-ti uram Sarbatori fericite!Imagine
Melcu'
Andreea, la multi ani, sarbatori fericite, un An Nou foarte bun, cu sanatate, fericire, bucurii, impliniri si fara cele 4 kilograme!
buretel
LA MULTI ANI Andreea! Sa ai un An Nou fericit! hug.gif

Imagine

Iti doresc o nunta de vis pentru anul ce urmeaza! wink1.gif floare.gif
Lacry
La multi ani si un An Nou fericit!
Imagine

Si subscriu la ce a zis buretelu' )).gif
julyalina
La Multi Ani Andreea ! pupic.gif Sa dea Domnul ca anul asta sa ne implinim, daca nu toate dorintele, macar o mare parte din ele hug.gif
Andreea-Rodica
Multumesc tuturor pentru urari! floare.gif
Am avut o vacanta fara calculator, net si alte chestii de astea. Dar a fost frumos, desi cam obositor. Mai am cateva zile la dispozitie sa ma odihnesc si sa ma pregatesc de scoala. Sper sa incep anul cu mult chef de munca, ca mi-am propus multe pentru 2007. Si de luni, din nou Monti 100%.
Va imbratisez cu drag, hug.gif hug.gif hug.gif
Andreea-Rodica
Gata, din nou pe baricade! Restart Monti de la 65 de kg. cow.gif
Meniul zilei de luni, 8 ianuarie
MD ceai
MD (mai tarziu) crenwusti
P varza a la Cluj
G lapte dulce
C 1 portocala si 2 mandarine
Va urez o zi buna si o saptamana excelenta hug.gif hug.gif hug.gif
Nessie
Multa ambitie si succes iti doresc! pupic.gif

Daca te-ai cantarit, poate iti actualizezi si tickerul. grin.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.