Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Cartea zilelor mele (alaturi de Montignac)
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32
Andreea-Rodica
Meniul zilei de luni, 22.01
MD ceai, parizer de pasare, masline
P pastai cu carne de pasare
G 2 kiwi
G tarta cu cacao
C racitura de pasare + tarta de cacao
Nessie
Cum e tarta de cacao? Nu are si faina?
Andreea-Rodica
Nu are faina, vezi reteta la retete Monti.
crissy
Ghici ce o sa gateasca Cristina maine? Lighten.gif Tarta de cacao drool.gif
Am vazut pozele si arata delicios. Cat de mare era tava in care ai copt blatul? Mie mi s-a parut ca l-ai rasturnat pe o farfurie intinsa, asa-i? Oare merge si insiropat? Cat e de tare blatul? Eu i-as face si un siropel din apa cu fructoza caramelizata (si poate o lingurita de ness).
Am vazut subiectul creat de tine. Cu siguranta o sa pun si eu ceva retete, dar momentan am mult de lucru, stii tu, cartea aia care imi da de furca.
julyalina
'neatza Andreea ! floare.gif
crissy
Gata, m-am lamurit cu tarta. pupic.gif
Andreea-Rodica
Nu-i nevoie sa insiropezi blatul, e ca de chec, dar nu are faina, doar cacao. Tava mea are 17/ 24 cm. Acum am incercat o rulada cu carne tocata, dar am pus prea multa carne si am rasucit-o tare greu (s-a rupt si folia....). Am sa scriu reteta dupa ce e gata, ca sa aproximez din ce cantitati trebuia sa fac sa iasa si mai bine.

Meniul zilei de marti, 23.01
MD ceai, rondele de grau
P pastai cu carne de pasare + tarta cu cacao
G 2 kiwi
C racitura de pasare si hrean cu smantana, iar un pic mai tarziu tarta cu cacao.
Sa stiti ca am mancat eu de doua ori tarta, dar erau bucatele mici.
Andreea-Rodica
Meniul zilei de miercuri, 24.01
MD ceai, rondele de grau
G 1 mar
P racitura de pasare cu hrean, 1 felie de parizer, 2 masline, tarta cu cacao
C ciuperci cu piept de pui si smantana, 1 felie de rulada din carne tocata (mai contine ou, castravete murat, gogosar acru si cascaval)
Am sa aman scrisul retetei de rulada pentru ca nu a iesit grozav. E buna la gust, dar am pus prea multa carne, n-am mai putut sa o rulez bine, n-a incaput in tava de chec si de aceea s-a cam desfacut in cuptor. Dar imi place la gust, combinatia de carne tocata cu acrituri si cascaval (cred ca si din asta am pus prea mult )
Va doresc o seara minunata! hug.gif
Andreea-Rodica
Meniul zilei de joi, 25.01
MD ceai, rondele de grau
P Ciuperci cu piept de pui cu smantana
G 2 mandarine, 1 kiwi
C rulada de carne tocata, prajitura cu branza de vaci si zmeura.
Deocamdata nu scriu reteta prajiturii ca a iesit si prea dulce si mult prea insiropata. Buna la gust dar mai trebuie sa modific pe ici pe colo in reteta. Cand va fi OK, voi trece reteta la Retete Monti.

cheer.gif cheer.gif Vine weekendul! As gati ceva bun, sa vad ce reteta mai gasesc si ce inspiratie am!
Va doresc un weekend minunat! hug.gif hug.gif hug.gif
Andreea-Rodica
Nu stiu ce s-a intamplat cu vechiul meu ticher (cu kg), dar a trebuit sa-mi fac altul si cu ocazia asta m-am cantarit .... cheer.gif am aproape 64 de kg (spre 63 nu spre 65 blum.gif ). Si asta dupa masa (ca azi dimineata nu m-am cantarit, ca-mi planuiam sa ma cantaresc duminica).
crissy
CITAT(Andreea-Rodica @ 26-01-2007, 02:24 PM) *

Nu stiu ce s-a intamplat cu vechiul meu ticher (cu kg), dar a trebuit sa-mi fac altul si cu ocazia asta m-am cantarit .... cheer.gif am aproape 64 de kg (spre 63 nu spre 65 blum.gif ). Si asta dupa masa (ca azi dimineata nu m-am cantarit, ca-mi planuiam sa ma cantaresc duminica).

cheer.gif Bravooooo. Hai ca mai ai un pic (si cu kg si cu nunta grin.gif )
Sexymom
Bravo Andreea, tine-o tot asa , la vale.....
Week-end placut si tie si linistit. pupic.gif
ina_ceva
CITAT(Andreea-Rodica @ 26-01-2007, 02:24 PM) *

cheer.gif am aproape 64 de kg (spre 63 nu spre 65 blum.gif ). Si asta dupa masa (ca azi dimineata nu m-am cantarit, ca-mi planuiam sa ma cantaresc duminica).

Felicitari, andreea! Mult spor in continuare!
Andreea-Rodica
hug.gif hug.gif

Meniul zilei de vineri, 26.01
MD ceai, rondele de grau
P Ciuperci cu piept de pui si smantana
G 2 minole + 2 kiwi
C parizer de pui, cascaval, masline

Andreea-Rodica
Meniul zilei de sambata, 27.01
MD ceai, parizer de pui, cascaval, masline
P peste prajit
G fructe (2 kiwi, 2 minole)
C mancare de ciuperci cu piept de pui si masline, iar mai tarziu tarta cu cacao
julyalina
buna dimineatza Andreea! floare.gif
incepe o noua saptamana smile.gif si eu iti doresc sa fie cat mai frumaosa si cu mult spor la dieta ! pupic.gif
Karin
Neatza Andreea! pupic.gif
Imi place tare mult sa te vad constiincioasa! Nu stiu dom'le de unde atata ambitie! grin.gif
pupic.gif hug.gif
crissy
Da, da, prea multa ambitie. Sa mai dea dom'le si la altii...
Andreea-Rodica
Am incercat sa las putina ambitie si la tine in jurnal. Dar azi am mancat tare aiurea.
Meniul zilei de duminica, 28.01

MD ceai
P friptura de porc (macra), salata de varza
C salata de varza, 1 ou si o inghitura de carne

Meniul zilei de luni, 29.01
MD ceai, parizer de pui, cascaval
P parizer, o bucatica de carne (un rest), masline, branza topita, un rest de tarta de cacao.
G fructe
C nimic, dar mi-e o foame de lup si e cam tarziu. Poate iau doar o inghititura de ceva, poate rezist fara.
Va pup hug.gif hug.gif
Uitasem sa pun meniul zilei de duminica.
julyalina
'neatza Andreea! floare.gif
ce spui tu ca ai mancat aiurea? blink.gif
crissy
Chiar, de ce zici ca ai mancat aiurea?
Ma uimeste cat de mult a tinut la tine tarta. Se vede ca esti cumpatata. La mine nu a rezistat decat 2 zile. Bine, a mai gustat si Stef, soacra si Andreea, dar cate o feliuta mica-mica.
Andreea-Rodica
La mine tinea si mai mult tarta cu cacao, dar i-a dat cineva de gust. Ca cica el nu mananca dulciuri, dar asta era buna. Chiar ma bate gandul sa mai fac una.
Ziceam ca n-am mancat prea sanatos, parizer dimineata, parizer la pranz nu prea e ok. Meniul era el Monti, dar cam repetat.
Azi a fost si mai si ca m-am trezit tarziu, trebuia sa trecem si pe la biserica asa ca am sarit peste micul dejun. Dar promit sa incerc sa nu se mai repete. Saptamana asta e mai grea la mine, cu inceiat medii, ascultat corijenti si alte de astea. Dar de luni sunt in vacanta cheer.gif (tot merg la scoala, dar e mai usor si mai putin decat in rest).
Meniul zilei de marti, 30.01
MD ceai si atat
P omleta cu cabanos si salata de varza murata
C om vedea mai acus si om scrie maine blum.gif
Ma duc ca mai am ceva de lucru pentru scoala si de citit un pic prin jurnale. Va pup! hug.gif
midnight_talker
Andreea,de cat timp tii Monti?
Si...sa-ti intre bine in cap:Micul dejun nu se sare!e cea mai importanta masa!
Pupici multi!
Andreea-Rodica
Am inceput Monti in august 2006. Si stiu chestia cu micul dejun, doar ca niciodata nu reusesc sa fac asa. blush.gif
Andreea-Rodica
Meniul zilei de miercuri, 31.01
MD ceai, cereale integrale cu iaurt "usurel"
P salata de branza cu castraveti (asa am cumparat-o), tare buna; cascaval, parizer, masline
C 1 ou, carnacior de casa, 1 iaurt "zdravan"
Asa ma distreaza denumirile la lactatele astea: iaurt usurel, smantana gospodar, iaurt numa' bun, zdravan laugh.gif
hug.gif hug.gif
julyalina
'neatza Andreea!
CITAT(Andreea-Rodica @ 31-01-2007, 11:09 PM) *

Asa ma distreaza denumirile la lactatele astea: iaurt usurel, smantana gospodar, iaurt numa' bun, zdravan laugh.gif

si mie imi plac denumirile astea )).gif si sa adaugam iaurtul ulcica blum.gif

Andreea-Rodica
Am venit foarte fericita din oras, dar astept bataita. Nu da-ti tare, am mancat 1/2 de pizza (parol ca era jumatatea mai mica lol.gif ). Nu era Monti, dar imi era o pofta... de vreo saptamana, daca nu mai bine, ma gandeam la ea.
Meniul zilei de joi, 1.02
MD ceai, rondele de grau
P parizer, salata de branza, 1 rosie
G 1 mar
G 2 linguri de mazare (era proaspat facuta si cerea gustata)
C 1/2 pizza (ABATERE)
De maine sunt iar 100% cuminte, iar maine sau poimaine ma cantaresc sa vad ce parere are dumnealui Cantarul!
hug.gif hug.gif
Sexymom
E o abatere mica si nu faci asta zi de zi, deci nu se pune la socoteala, maine o sa fi mai cuminte si gata pupic.gif
Andreea-Rodica
Salutare, salutare!
Azi am fost la croitoreasa care-mi face rochia de mireasa! Sunt super incantata. Abia astept sfarsitul lunii cand ma duc la proba.
Andreea-Rodica
Ieri am mancat cam prost, adica doat doua mese, sa le zic pranz si cina, desi au fost cam pe la 11 si apoi pe la 18. Nu e ok, dar m-am dat jos din pat tarziu (ca la mine a inceput vacanta de ieri) si apoi am intarziat neprevazut prin oras si n-am avut ce face.
Meniul zilei de vineri, 2.02
MD ceai
P parizer, cascaval, masline
C mancare de mazare

La Suceava ninge frumos, dar e cam rece. Va doresc odihna placuta! hug.gif hug.gif
julyalina
buna seara Andreea floare.gif
weekend placut si vacanta linistita ! pupic.gif
Andreea-Rodica
Am schimbat tickerul. Si nu erau chiar 63 (era un pic mai putin) cheer.gif

Meniul zilei de sambata, 3.02
MD ceai, rondele de garu expandat
P ciorba radauteana cu tzatzichi
C rulada de carne tocata, iar mai tarziu tarta de cacao (la care nu s-a intarit crema, dar e gustoasa. crema moale a cam cazut de pe tarta, si acum parca e un blat insiropat cu un sirop gros)

O duminica frumoasa tuturor! hug.gif
Lacry
CITAT(Andreea-Rodica @ 04-02-2007, 12:43 PM) *

Am schimbat tickerul. Si nu erau chiar 63 (era un pic mai putin) cheer.gif

Meniul zilei de sambata, 3.02
MD ceai, rondele de garu expandat
P ciorba radauteana cu tzatzichi
C rulada de carne tocata, iar mai tarziu tarta de cacao (la care nu s-a intarit crema, dar e gustoasa. crema moale a cam cazut de pe tarta, si acum parca e un blat insiropat cu un sirop gros)

O duminica frumoasa tuturor! hug.gif

Felicitari cheer.gif

Rodelele de grau expandat sunt integrale? blink.gif

Vezi mesaj in jurnalul meu. O duminica minunata! floare.gif
ina_ceva
Bravo! give_rose.gif cheer.gif
crissy
cheer.gif Bravo!
La fel am patit si eu cu crema de la tarta. Eu dau vina pe amestecul smantana-fructoza. Probabil fructoza nu incheaga la fel de bine ca zaharul. Oare se poate pune putina gelatina?
Ti-am scris si la Mancaruri Monti... Astept reteta de ciorba radauteana cu tzatziki.

P.S. Nu ti s-a acrit de ceai cu rondele de grau?

CITAT(crissy @ 04-02-2007, 03:32 PM) *

Ti-am scris si la Mancaruri Monti... Astept reteta de ciorba radauteana cu tzatziki.

bag.gif grin.gif Ai scris-o deja...
Andreea-Rodica
Am incercat odata sa pun gelatina in crema tartei, dar nu mi-a iesit grozav. Probabil combinatia smantana+gelatina nu e cea mai inspirata.
Mai probam si o sa ne iasa din ce in ce mai bine. chef.gif
Andreea-Rodica
Meniul zilei de duminica, 4.02
MD ceai, rondele de grau
P ciorba radauteana
G 2 kiwi, 2 minole
C un pic de ciorba, rulada de carne tocata, cascaval.

Va doresc o saptamana minunata! cheer.gif cheer.gif Eu sunt in vacanta. Ma mai duc eu pe la scoala, dar mai din 2 in 2. Mai am de lucru niste proiecte de sfarsit de semestru si cateva pentru semestru II, dar am de gand sa ma odihnesc bine, bine. lazy.gif si sa mai citesc cate ceva book.gif
Karin
Esti cuminte in continuare.... wink1.gif
Fa cumva si arunca putina ambitie d'aia si la mine! grin.gif
pupic.gif hug.gif
lliliana
Salut mey...bine te-am gasit. Maine pomaine numai slabaturi pe-aici...Dar voi fi io shefa graselor...ca m-am ingrasat. )).gif Mi-e bine...ce bine e...Adreea Rodica...ce bine ca esti... pupic.gif
crissy
pupic.gif
Am o veste buna. Maine vreau sa fac din nou tarta si am facut crema din seara asta. Mi s-a intarit instantaneu. Mi-am adus eu aminte ca am citit in Silvia Jurcovan ca pt frisca intai se bate bine doar smantana si abia la urma se adauga zaharul. Asa am facut si, desi inca nu era inchegata smantana dupa mixat, cand am adaugat fructoza si cacaoa s-a intarit instantaneu. Acum se odihneste la rece in frigider, numai buna de pus pe blat maine.
Pup si vacanta placuta si odihnitoare.
Andreea-Rodica
Meniul zilei de luni, 5.02
MD ceai, parizer, cascaval, masline
G fructe
P mancare de mazare
G 1 cola light, 2 felii pizza (abatere, dar n-am reusit sa scap de ele la o iesire cu niste amici)
C tarta cu cacao, ciorba radauteana

Poate azi voi fi si mai cuminte! blush.gif
amalia0701
Dragele mele, ce -i nebunia asta cu dulcirile, aveti mila pray.gif
Andreea-Rodica
Offf! Si eu ma gandeam ca ar fi mai bine sa o raresc cu dulciurile, dar parca acum in vacanta tot imi vine sa fac ceva bun! Si maine vine si soacra-mea in vizita si parca as gati ceva. Dar de saptamana viitoare cand incep iar scoala nu mai fac dulciuri, sper. blush.gif
amalia0701
CITAT(Andreea-Rodica @ 06-02-2007, 11:37 AM) *

Offf! Si eu ma gandeam ca ar fi mai bine sa o raresc cu dulciurile, dar parca acum in vacanta tot imi vine sa fac ceva bun! Si maine vine si soacra-mea in vizita si parca as gati ceva. Dar de saptamana viitoare cand incep iar scoala nu mai fac dulciuri, sper. blush.gif

La cat esti de slaba iti permitzi si dulciuri pupic.gif
Andreea-Rodica
Meniul zilei de marti, 6.02
MD ceai, parizer, cascaval
P ciorba radauteana
G tarta cu cacao
C branza cu smantana, parizer
crissy
salut.gif
Vreau sa fac ceva cu dovleacul ala turcesc de la voi. Numai ca nu am gasit ce indice glicemic are. E voie in Monti? Pentru mine l-as amesteca doar cu putina fructoza, apa si ulei. Pentru restul o sa fac o prajitura.
crissy
Stii ca mi-am cumparat paste din grau dur... Am cautat pe net. Din pacate (pentru mine) graul dur este doar o specie de grau din care se fac pastele.
Eu vreau sa-mi fac niste biscuiti de secara dar nu gasesc nicio reteta. Sper sa pot improviza ceva. Oare e voie combinatia fructoza-faina de secara-unt-oua?
Andreea-Rodica
Am vesti rele: dovleacul nu e Monti (intra in aceeasi categorie cu cartoful), din cate stiu eu.Iar faina integrala si cea de secara nu se pot amesteca cu ou sau unt. Doar cea de soia, dar mie nu-mi place.
Andreea-Rodica
Meniul zilei de miercuri, 7.02
MD ceai, prajitura cu branza
P mancare de mazare
G kiwi
G sandwish (2 feliute de cascaval+1 feliuta de sunca)
C 1 ardei umplut, 1 bucatica de rulada de carne tocata
julyalina
'neatza Andreea !
w00t.gif ce cumintzica esti smile.gif pupic.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.