Multumesc pentru urari, fetelor! Noi ne-am cunoscut pe 13 martie, dar ne-am cuplat pe 20 martie. Asa ca aniversam toata saptamana! Iubi meu zice ca de anul asta avem o alta zi de aniversat, ziua casatoriei, 28 aprilie. Ca doar de asta a tinut mortis sa o inscriptionam pe verighete, sa nu uite cand sa-mi aduca o floare...
Cristina, am avut si eu paine din aia dar nu mi-a placut la gust. Din pacate a ajuns la gunoi. Si atentie cum zicea si Nessie mai sus, o poti manca doar la mesele glucidice, deci fara branza sau ulei. Doar branza 0%, salata de vinete fara ulei sau maioneza, zacusca fara ulei. (or mai fi si altele dar asta imi vine in minte acum).
Daca face mama ta placinta de bostan sa mananci si pentru mine macar o bucatica mica.
Meniul zilei de miercuri, 14.03
MD ceai
G un corn (la scoala).

Binenteles ca era cu faina alba si late chestii ingrasacioase. Oare cand m-oi invata minte sa mananc dimineata?!

Si ca sa nu fie deajuns, vine Iubi sa ma ia de la scoala sa mergem sa cumparam pantofi (pentru nunta). Si nu putea parca masina decat langa un chiosculet unde tocmai ieseau din cuptor pateurile acelea mici si tare rele (cred ca n-am voie sa fac reclama?!). Bine macar ca am mancat doar doua, dar tot e rau. Am sa ma ingras si n-am sa incap in rochie. Si nici macar nu am gasit pantofi.
P bors de pui, salata de pui, ciuperci si maioneza
C inca nu stiu, daca am timp poate imi fac un orez cu sos de rosii.