Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Cartea zilelor mele (alaturi de Montignac)
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31
Andreea-Rodica
Maine ma duc sa-mi iau si pantofi cu toc pentru nunta. Am ochit unii si cred ca raman la ei. Sunt cam decupati dar au o curelusa fina pe glezna. Sper sa reusesc sa ma tin pe ei, ca nu-s prea obisnuita. lol.gif
bubbles
pai si eu tb sa imi caut dar inca nu stiu ce sa imi iau ca daca imi iau cu toc mai mare il depasesc pe babu si vom fi gen irinel si monica(columbeanu) lol.gif si plus ca mai mult de 3-4 ore nu cred ca rezist cu tocuri lol.gif uff
ina_ceva
Spor la varuit! Stiu ca e greu cu spatiul, dar va descurcati voi; o sa fie bine wink1.gif
Mi-au placut si mie pantofiorii tai comozi de nunta cool.gif
crissy
cheer.gif hug.gif pupic.gif De la Negara family.
Gata vacanta crying.gif batista.gif . Din nou la stress caramida.gif .
Ati terminat de varuit? Imi pare rau pentru mobila. Cred ca ai cobit cand ai spus ca e prea multa sorry.gif
crissy
pupic.gif
Diseara venim in inspectie, sa vedem cum a iesit varuiala naughty.gif
Andreea-Rodica
hug.gif Sa stiti ca nu v-am uitat! Si nici pe Monti nu l-am lasat de tot deoparte. Dar am fost super ocupata si super obosita. Asa ca am sa revin cu meniuri dupa Paste. dar intre timp ma straduiesc sa-l impac pe Monti cu postul si cu durerea de stomac care ma tine de ieri.
in rest, curatenia e gata, cu varuit si smotru de dupa. Cu intamplari mai putin placute (niste oameni "de bine" ne-au usurat de 2 corpuri de biblioteca din fata usii, cand dadeam cu var), cu multumirea ca ne-am luat o canapea si doua fotolii extensibile.
Imi faceam planuri sa petrec ultimul Paste ca domnisoara, nefacand nimic. Dar, din pacate soacra mea si-a rupt mana dreapta si pentru ca mergem la ei de Paste, trebuie sa o ajut cat pot. Dar Dumnezeu e mare si voi trece peste toate!
Ma bucur ca o revad pe Teo si-mi incarc bateriile cat pot. Mai am o saptamana de munca, dupa care o mult asteptata saptamana de vacanta.
Va citesc printre picaturi si scriu cand pot. Mi-ati lipsit. hug.gif
crissy
sad.gif Of, of, mai, maaaai...
Poate vine si Iulia si nu o sa ai chiar asa mult de muncit.
crissy
Hristos a inviat!
Andreea-Rodica
Adevarat a inviat!
In sfarsit am ajuns acasa la noi! Adevarata vorba cu nicaieri nu e mai bine ca acasa! Am sarbatorit binisor, ne-am simtit bine, ne-am intalnit cu prieteni vechi, dar suntem foarte obositi. Pe langa asta, m-a rapus o raceala serioasa de abia ma misc. Dar mai am cateva zile de vacanta si sper sa ma odihnesc si sa ma pun pe picioare. De maine demaram si analizele necesare pentru nunta, mergem sa stabilim meniul, pe scurt avem de alergat serios.

In legatura cu prietenul meu Monti, deocamdata nu sunt foarte stricta, dar nu pot sa nu va spun ca am avut azi o surpriza placuta. M-am cantarit (pe la pranz, caci atunci am ajuns acasa) si aveam 61-62 de kg. Nu-mi venea sa cred, dar m-am cantarit de 3 ori. O fi si de la oboseala, poate si de la raceala, dar sa stiti ca n-am exagerat cu mancarea de Paste. Mai rau am mancat vineri si sambata, ca am mancat niste cartofi. Totusi saptamana asta mai gust un pic din cozonac (facut impreuna cu soacra) si de luni Monti 100%. Deocamdata imi doresc sa nu ma ingras. Mai tarziu mai vedem noi.
Ma duc sa-mi fac un ceai fierbinte si va urez aici la mine in casuta toate cele bune, ca nu ma simt in stare sa trec prin toate jurnalele sa va scriu doua vorbe. Dar sa stiti ca am citit aproape tot din urma, vad ca umbla viroza pe oneden.
hug.gif pupic.gif
bubbles
Seara pupic.gif Te preg de nunta? hug.gif
Andreea-Rodica
Ne pregatim intens. Azi am facut analizele, iar luni depunem actele. cheer.gif
crissy
CITAT(Andreea-Rodica @ 11-04-2007, 04:07 PM) *

lol.gif Asta da cadou pt cumatru'!
Inseamna ca tot luni aflati si la ce ora o sa fie cununia civila? Ca as vrea sa ma programez la coafor...
buretel
CITAT(Andreea-Rodica @ 11-04-2007, 03:07 PM) *

pupic.gif pupic.gif ce putin mai aveti! emotii, ceva? tease.gif eu as fi daramata w00t.gif
hug.gif
crissy
pupic.gif
Cumatra, ti-ai mai revenit?
Tzutzi80
WOW w00t.gif 2 saptamani au mai ramas si pot sa te strig Duaaaammmnaaa???!!!!
julyalina
CITAT(Tzutzi80 @ 14-04-2007, 12:40 PM) *

WOW w00t.gif 2 saptamani au mai ramas si pot sa te strig Duaaaammmnaaa???!!!!

daaaaa, abia asteptam blum.gif
Andreea, vrem poze multe sa stii naughty.gif
Andreea-Rodica
Sa ma iertati ca nu mai apuc nici sa va citesc, nici sa mai scriu. dar a inceput Marea Agitatie! Nu mai avem nici timp prea mult, dar nici stare, n-am fost asa agitata in viata mea. Poze vor veni, fiti fara grija, ca avem prieteni buni!
Lacry
Deja depuneti actele? w00t.gif Cand a trecut timpul? blink.gif
Acum nici dieta nu-ti ma trebuie, sigur o sa dai vreo 2-3-4 kilos jos numai de la alergatura si emotii wink1.gif
buretel
cheer.gif cheer.gif cheer.gif mai putin de 2 saptamani!
pupic.gif pupic.gif pupic.gif
spor la pregatiri!
crissy
pupic.gif
Sa-ti traiasca barbatul multi ani, un pup de la noi 3 (in special de la finutza) si sa fiti fericiti. Petreceti si astazi?
julyalina
doh.gif am uitat ca de wk -ul viitor o sa te strigam Douamna blum.gif
ziceam ca poate ne vedeam ... ca in perioada 01 -04.05 sunt la Suceava dar tu o sa fi in luna de miere sad.gif

si sa nu uit smile.gif la multi ani viitorului mire !
Andreea-Rodica
Multumesc de urari! hug.gif
crissy
pupic.gif Mult a fost, putin mai este! hug.gif
Morcovei? Ceata de iepuri in urma? grin.gif
Abia asteptam sa treaca si saptamana asta! Nunta voastra o sa fie evenimentul anului 2007... Prietenii stiu de ce wink1.gif
Andreea-Rodica
Ce impresii sa va spun, ca suntem cu capul in nori, nu ne mai vedem capul de griji, nu prea am ce sa povestesc. Abia acum imi dau seama de ce am amanat atat acest eveniment. biggrin.gif Binenteles, ca nu ne-am imaginat ca va fi atat de stresant. Dar mai este un pic si gata....saptamana viitoare pe vremea asta dansam valsul. wink1.gif
Andreea-Rodica
Ultimele poze cu pregatiri de nunta.
lliliana
Muama...te las fata shi te gasesc aproape maritata!!!! Hai sa traiesti fericita!!! Lasa stresu', o sa iasa bine oricum pupic.gif Relaxeaza-te, lasa-i pe altii sa se streseze )).gif Numai bine pupic.gif floare.gif
buretel
CITAT(Andreea-Rodica @ 22-04-2007, 08:16 PM) *

Ultimele poze cu pregatiri de nunta.

pupic.gif pupic.gif mai ai 5 zile cheer.gif cheer.gif cheer.gif
frumoase pozele give_rose.gif abia astept sa 'dantuim' virtual blum.gif
Andreea-Rodica
Mai avem cateva zile, si din pacate cateva nopti. Spun din pacate, fiindca deja nu pot dormi, sper sa reusesc sa ma odihnesc pana sambata, nu de alta dar m-o apuca un somn la petrecere, de n-am sa stiu cum sa fac invitatii sa plece mai repede. biggrin.gif Sau poate adorm pe un scaun, pe undeva! lazy.gif lol.gif
Va multumesc ca sunteti alaturi de mine in aceste momente! Promit poze multe, doar sa aveti putintica rabdare. hug.gif hug.gif
Karin
Din experienta proprie, iti spun ca nici nu o sa simti cand o sa treaca noaptea! O sa te simti atat de bine si atat de fericita incat nu o sa iti vina sa crezi! pupic.gif
Si eu eram stresata si nelinistita pana in ziua nuntii! In acea zi, toata lumea era a mea, eram fericita, eram linistita si relaxata! Mi-a placut cum a iesit totul si m-am simtit ca o printesa! Am dansat de la 8 seara pana la 7 dimineata, incaltata cu pantofii, apoi cu slapi primiti de la chelneritze, apoi desculta! grin.gif
O sa vezi cat de bine o sa te simti, aceste ultime zile inaintea evenimentului trec foarte repede! hug.gif pupic.gif
buretel
CITAT(Andreea-Rodica @ 23-04-2007, 10:41 AM) *

Mai avem cateva zile, si din pacate cateva nopti. Spun din pacate, fiindca deja nu pot dormi, sper sa reusesc sa ma odihnesc pana sambata, nu de alta dar m-o apuca un somn la petrecere, de n-am sa stiu cum sa fac invitatii sa plece mai repede. biggrin.gif Sau poate adorm pe un scaun, pe undeva! lazy.gif lol.gif
Va multumesc ca sunteti alaturi de mine in aceste momente! Promit poze multe, doar sa aveti putintica rabdare. hug.gif hug.gif

pupic.gif pupic.gif pupic.gif eu de la momentul cererii in casatorie pana la momentul cununiei civile (inca nu am facut nunta) n-am putut dormi lol.gif adica o luna de zile )).gif
tu sa nu faci ca mine, ca la petrecere abia asteptam sa plece invitatii mai repede, sa ajung acasa sa dorm lol.gif lol.gif
dar chiar si asa, obosita, m-am simtit, cum zice si bubu, ca o printesa wink1.gif
pupic.gif pupic.gif o sa fie cea mai frumoasa zi din viata ta, bucura-te hug.gif
si noi suntem aici oricum, nu scapi asa usor blum.gif blum.gif
pt tine give_rose.gif
crissy
CITAT(Andreea-Rodica @ 23-04-2007, 11:41 AM) *

Numai sa nu adormi cand trebuie sa zici DA lol.gif
Vorba fetelor, noaptea o sa treaca de nici nu o sa simti.
lliliana
Fata mea draga...amintirile ma chinuiesc, amintirile ma rascolesc lol.gif Somnu' e interzis mireselor incepand cu cel putzin o saptamana inainte lol.gif Shi mai ales in noaptea respectiva...io zic sa ai grija sa nu adormi cand e vorba de fapte mai serioase...ca unele persoane pe care le cunosc biggrin.gif lol.gif lol.gif au adormit in timpul a stim noi ce lol.gif lol.gif lol.gif Shi sotzul, ramas perplex ...se gandea...oare am ales bineeee??? lol.gif lol.gif lol.gif
Andreea-Rodica
lol.gif lol.gif lol.gif
Liliana pupic.gif hug.gif
Sexymom
O sa fie bine, nu te mai gandi la asta.O sa te descurci, o sa fii cea mai frumoasa mireasa si o sa profiti din plin. pupic.gif
In ziua nuntii mele am ras de cand m-am sculat si pana a plecat ultimul musafir.A fost o zi minunata. pupic.gif Si o noapte pe masura zilei. )).gif
crissy
yahoo.gif cheer.gif AMR: 2 zile. pupic.gif
julyalina
pupic.gif andreea, distractie placuta !
crissy
Cei mai frumosi si mai fericit miri:
Imagine
Nessie
unsure.gif Eu nu vad poza
julyalina
nici eu sad.gif
bubbles
Neata hug.gif casa de piatra si petrecere frumoasa !!!
crissy
CITAT(Nessie @ 29-04-2007, 11:41 PM) *

unsure.gif Eu nu vad poza

Eu o vad. Poza o gasiti la link-ul pus la mine in jurnal.
Andreea-Rodica
Iata-ma ca revin si eu pe aici dupa o lunga absenta, dar motivata.
A fost foarte frumos, foarte repede a trecut si inca nu m-am dezmeticit. Imediat ce reusesc fac album cu poze de la nunta, dar nu ma grabiti ca ma ia cu ameteala. Deocamdata fug de colo-colo, sa-mi fac buletin, au inceput si tezele si altele.
Cu dieta.... o las pe luni ca se mai anunta niste vizite in weekendul asta.
Sa stiti ca ma straduiesc sa va citesc si in curand voi scrie mai mult si mai des (asta daca am sa m ce sa spun).
P.S. Va multumesc pentru urari! hug.gif
luchi
Vazut poza cu mirii frumosi si fericiti..inca o data "Casa de piatra!". floare.gif
crissy
Buna dimineata, cumatra!
V-ati revenit? Cum a fost noaptea nuntii grin.gif blushing.gif ? valea.gif sa nu arunci cu ceva dupa mine.
Va asteptam la un gratarel in gradina. pupic.gif
lliliana
No? O fo ghini? biggrin.gif Doamne ajuta!!!! Sa avetzi o viatza de basm...fericitzi pana la adanci batrantetze pupic.gif hug.gif
lliliana
Pup insuratzeii pupic.gif Hip, hip uraaaaaa!!! Sa traiasca, sa-nfloreasca!!! Ca merii, ca perii in mijlocul verii hug.gif
Andreea-Rodica
De noaptea nuntii, mai sa nu avem timp din motive fiziologice (ale mele). Dar recuperam. blush.gif
Cu cantarul, iar am revenit la 64 de kg, si cand ma gandesc ca la nunta aveam 62. O fi si de la motivele mentionate mai sus...
Cica de azi sunt iar Monti. Dar mi-am bagat nasul in 2 bomboane (au ramas de la nunta, ce sa fac daca mama mi-a adus prea multe?!) si o cana de suc (dar jumate a ajuns pe gresia din bucatarie). Dar nu ma las....ori termin bomboanele in seara asta (si-mi iau de o grija), ori mananc cate una pe zi toata saptamana. lol.gif
Dar in rest mananc destul de cuminte.
Meniul de luni, 7.05
MD cascaval, muschi file
P bors de pui, 2 crenwusti
C branza cu smantana, rosii, castraveti si poate mai rod un crenwusti
De bomboane, am scris deja. Si am o pofta de dulce ceva de groaza. Dar trece, nu de alta dar vine vara si eu tot rotunjoara, tot rotunjoara. blush.gif
axe10
Sunt pozele pe aici si eu nu le vad?....sorry...vreau si eu poze...
Si ca veni vorba....daca ai inca documentele de Monti le-as mai vrea si eu ca tare vad cum ma pregatesc de un Monti...poate o i-au si eu in jos mai cu avant ca m-am saturat....dau pe privat mailul....merci anticipat...
Andreea-Rodica
Cateva poze de la nunta.
Am sa incerc sa mai atasez si altele printre picaturi.
Despre dieta mea, astept sa sariti cu bataia ca nu se mai poate. Dupa ce am luat-o de luni cu bomboane de ciocolata, marti am mancat o inghetata si daca tot calcasem stramb si doua bomboane. Si azi am inceput ziua cu un corn (la scoala). Si ziua nu s-a terminat, asa ca nu promit ca voi fi cuminte. Dar poate va veni si ziua in care ma voi cuminti, nu de alta dar vine vara si eu iar am 64 de kg. Asa ca nici nu mai scriu meniul deocamdata. Dar am facut o mancarica de soia, o nebunie, ma duc sa o pun la incalzit.

bubbles
Andreea Casa de Piatra iti doresc pupic.gif
dar de acum gaat cu destrabalatul pokey.gif bataita.gif ..(vb regina destrabalarii adica JE lol.gif ) Asteptam meniurile tale hug.gif si acum fug sa ma uit pe poze blum.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.