Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Cartea zilelor mele (alaturi de Montignac)
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31
crissy
CITAT(Andreea-Rodica @ 09-05-2007, 03:02 PM) *

Cateva poze de la nunta.
Am sa incerc sa mai atasez si altele printre picaturi.
Despre dieta mea, astept sa sariti cu bataia ca nu se mai poate. Dupa ce am luat-o de luni cu bomboane de ciocolata, marti am mancat o inghetata si daca tot calcasem stramb si doua bomboane. Si azi am inceput ziua cu un corn (la scoala). Si ziua nu s-a terminat, asa ca nu promit ca voi fi cuminte. Dar poate va veni si ziua in care ma voi cuminti, nu de alta dar vine vara si eu iar am 64 de kg. Asa ca nici nu mai scriu meniul deocamdata. Dar am facut o mancarica de soia, o nebunie, ma duc sa o pun la incalzit.

Si eu is cuminte foc unsure.gif . Am venit de la dentist si... ca sa nu vin cu mana goala, mi-am luat un tort de inghetata de 1 kg tease.gif Sa nu mai zic de pachetul de tigari cumparat aseara si care mai are doar cateva tigari in el bang.gif cuplu.gif bataita.gif caramida.gif Nu am niciun pic de ambitie mad.gif
Te-ai apucat de invatat?
Daca e frumos, va asteptam in week-end la un gratarel drool.gif
Andreea-Rodica
Venim, venim, doar sa nu ploua! clap.gif Ca daca toarna ca acum, lasam pe weekendul urmator. Trebuie sa ma harnicesc sa-mi corectez tezele si sa termin de facut subiectele, ca sa nu am treaba in weekend. Si poate de luni ma cumintesc si la capitolul mancare si la invatat ca mai sunt doar doua luni. bang.gif
bubbles
Frumoasa rochita ai avut.cat te`a costat?Auzi voi doua chiar sunteti cumatre ? lol.gif
crissy
CITAT(bubbles @ 09-05-2007, 09:24 PM) *

Frumoasa rochita ai avut.cat te`a costat?Auzi voi doua chiar sunteti cumatre ? lol.gif

yep. Sotul Andreei mi-a botezat fetita (nu au putut boteza impreuna pentru ca nu erau cununati si prin botez deveneau rude spirituale).
Andreea-Rodica
Rochita am facut-o la o croitoreasa in Falticeni, si m-a costat 500 ron, cu tot cu capa, voal, esarfa de pus pe cap dimineata, posetuta. Din pacate este foarte ocupata si greu ajungi la ea. Eu am avut noroc de o buna prietena.

Nu am putut boteza impreuna, dar scumpetea de Elise este si va fi intotdeauna fina mea!
axe10
Frumusei amandoi...sa aveti o viata fericita impreuna!
Andreea-Rodica
Multumim de urari!

Desi n-am avut timp sa scriu aici, deocamdata am fost cumintica.
Meniul zilei de luni, 14.05.2007
MD ceai
P 2ochiuri cu salata de rosii si castraveti (pe la 11)
G sunca presata, cas, ridiche, un rest de salata
C capsuni

Meniul zilei de marti, 15.05.2007
MD ceai, crenwusti fierti
P ciorba de fasole cu afumatura
G cas
C muschi de porc (facut in yena), cas, rosii, castraveti, ridichi
Poate vreo doua capsuni, ca mi-au ramas de ieri.
Fug sa vad ce a mai scris lumea pe aici, ca am ramas in urma rau hug.gif
crissy
clap.gif Ia uite ce cumincioara esti... eu nu ma pot mobiliza. Si ma supara si o amarata de masea sad.gif Mai trec pe aici poate ma molipsesc si eu.
Andreea-Rodica
Meniul zilei de miercuri, 16.05.2007
MD ceai, crenwusti fierti, 1 bucatica de muschi de porc
P ciorba de fasole cu afumatura, 1 bucatica de muschi porc
G 2 sandwish (1 sandwish=1 feliuta cascaval+1 feliuta sunculita)
C un iaurt degresat. Nu au trecut 5 ore de la gustarea lipidica, dar nu vreau sa mai mananc altceva.
Maine ma duc la o aniversare, sper sa nu calc prea stramb. biggrin.gif

hug.gif
Andreea-Rodica
Meniul zilei de joi, 17.05.2007
MD ceai
P Cirba de fasole cu afumatura
G crenwusti fierti, pastrama de vita
Am luat o gustare serioasa, ca ies cu fetele in oras si nu vreau sa mananc prostii pe acolo. dar si asa nu se stie ce se va intampla biggrin.gif
Karin
CITAT(Andreea-Rodica @ 17-05-2007, 04:33 PM) *

Meniul zilei de joi, 17.05.2007
MD ceai
P Cirba de fasole cu afumatura
G crenwusti fierti, pastrama de vita
Am luat o gustare serioasa, ca ies cu fetele in oras si nu vreau sa mananc prostii pe acolo. dar si asa nu se stie ce se va intampla biggrin.gif

Ciorba de fasole cu afumaturaaaaaaa.... drool.gif
Am udat tastatura! laugh.gif
Noroc ca-s la regim, ca altfel rapid executam una! )).gif
pupic.gif hug.gif
Andreea-Rodica
Putina afumatura, numai de gust. Si la Monti merge. rolleyes.gif
Andreea-Rodica
Degeaba am mancat serios in dupa-amiaza asta. Cand e sa o faci lata, numai e nimic de facut! Raportez multe abateri: 2 (sau sa fi fost 3) pahare de garonne (bine ca erau de 50ml biggrin.gif ), doua felii de pizza (o-i fi numarat bine?! ca era dupa beutura) si doua clatite uriase cu ciocolata. blush.gif blush.gif blush.gif
Dar de maine pe baricade, ca nu ma las! Parol!
Si eu aveam in plan in seara asta un iaurt usurel...
axe10
Intalnirile astea sunt cele mai pacatoase...dar recuperezi tu!
crissy
CITAT(Andreea-Rodica @ 17-05-2007, 11:47 PM) *

Degeaba am mancat serios in dupa-amiaza asta. Cand e sa o faci lata, numai e nimic de facut! Raportez multe abateri: 2 (sau sa fi fost 3) pahare de garonne (bine ca erau de 50ml biggrin.gif ), doua felii de pizza (o-i fi numarat bine?! ca era dupa beutura) si doua clatite uriase cu ciocolata. blush.gif blush.gif blush.gif
Dar de maine pe baricade, ca nu ma las! Parol!
Si eu aveam in plan in seara asta un iaurt usurel...

bataita.gif Unii se disciplineaza si altii se destrabaleaza?!
Lasa, important este ca te-ai simtit bine. kg vin si trec wink1.gif . Si eu te cred pe cuvant cand spui ca te cumintesti. pupic.gif de la toti, in special de le Elise care si dupa ce ati plecat voi a ma strigat vreo doua zile prin casa: nana, nanai.
Pupuri Dianei din partea nostra ca ni-i tare draga.
Andreea-Rodica
Nici nu mai tin minte de cand n-am mai atins tastatura...
De mancat...nici nu indraznesc sa ma gandesc. Vineri am fost in grafic, sambata pe aproape, dar duminica am dat-o in bara. Am avut si musafiri de la Galati si am fost si la Arghira la soacra-mea, ca azi e ziua ei. Asa ca astept sa se termine mancarea de prin frigider (cu care am venit aseara la pachet) si revin, sper cu forte proaspete.
Va pup cu drag, hug.gif
julyalina
si noi pupic.gif
acum am vazut pozele de la nunta blum.gif frumosi foc smile.gif
crissy
Uite copilutzul tau, se da UTA lol.gif . Si aici, spectacolul.
Bai, ssst, sa nu ma spui, dar cred ca i-au ajuns blestemele mele (ca nu te-a adus si pe tine si ca eu trebuia sa stau in casa cu fata si ei, cavalerii, sa stea si sa se distreze) de aia a plouat si le-a stricat planul maret. Dar oricum a fost, ei tot s-au simtit bine wink1.gif .
amalia0701
Am vazut pozele, sunteti minunatzi!
pupic.gif
Andreea-Rodica
Multumim!
Numai eu numai sunt asa minunata, ca nu ma pot mobiliza, si ma tem sa nu se intoarca kg. Deocamdata ma mentin la 64 de kg. E bine si asa!
crissy
CITAT(Andreea-Rodica @ 26-05-2007, 08:42 PM) *

Multumim!
Numai eu numai sunt asa minunata, ca nu ma pot mobiliza, si ma tem sa nu se intoarca kg. Deocamdata ma mentin la 64 de kg. E bine si asa!

Maine ajung prin Suceava. Sa te pregatesti ca vin sa-ti dau o bataita.gif . Ntz, ntz, ntz... Macar invatatul merge? Ca la mine alearga )).gif ca melku' caramida.gif.
bubbles
Hello yahoo.gif .Andreea vz ca ,crenwusti sunt cam rai pt organism..si au si grasimi multe...ca altfel nu i`ar fi cotat si la mine la WW cu 8 p la 100g ceea ce e foarte mult ohmy.gif .Mai bine mananci sunca de pui sau altceva mai slab hug.gif .Inveti pt examen?
Andreea-Rodica
Ma straduiesc sa invat pentru examene, dar merge cam greu. Abia cand am sa intru in vacanta sper sa am randament bun.
Despre crenwusti, nu prea vreau sa aud, ca-s mancarea mea preferata. Stiu ca nu-s prea buni, dar macar cumpar numai dintr-un singur loc, unde am gasit cei mai buni. Nu prea lasa grasime in apa la fiert, si nici nu se coloreaza apa ca la altii.
bubbles
Seara yahoo.gif .Esti scumpa la vedere blum.gif .Cand ai examenul? Mi se pare ca si eu pt necalificati tb sa depun dosarul in iunie nu?
Andreea-Rodica
Chiar nu stiu cand trebuie sa depui dosarul, dar daca aflu te anunt.
Eu am examen de titularizare pe 16 iulie, si apoi am si definitivatul in august. Sunt terminata! Nici macar nu e aceeasi materie... bang.gif
Si nici posturi nu au scos astia cine stie ce, ca sa ma mai motiveze si pe mine la invatat.

Nu sunt scumpa la vedere, dar aici, la mine, nu prea am ce sa scriu. Incerc doar sa nu fac abateri prea mari si vad ca ma mentin la 64 de kg. Poate in vacanta reiau Monti faza I.
hug.gif
luchi
floare.gif bafta la examen, sigur te vei descurca, duamna wink1.gif!
E bine ca te mentii, si daca simti ca nu poti tine dieta acum, nu-i bai: mai oboseste omul uneori si simte nevoia unei pauze. Macar stii ca poti tine un regim echilibrat, oricand. pupic.gif
crissy
pupic.gif Cum merg treburile?
Indata vine vacanta
Cu trenu' din Franta )).gif
Andreea-Rodica
Indata intru in vacanta (mai mult elevii, ca noi profesorii... parca vad ca ne cheama in activitate). Oricum eu am de invatat, dar macar nu ma mai tin de orar. Azi, printre note, medii si elevi cu note proaste, am mancat Monti. Sper sa ma tina, asa ca scriu aici meniul. Si m-am hotarat sa scriu, chiar daca fac abateri. Poate ma mobilizez cand vad cat am de scris (si mai ales ce).

Meniul zilei de luni, 11.06
MD cereale cu iaurt degresat
G rondele de grau expandat
P spanac cu carne de pui
Pentru cina planuiesc o salata mare cu de toate (rosii, castraveti, ceapa, telemea, salam)
As gustari ceva, dar incerc sa ma abtin.
May
Nu poti sa ai 2 gustari? unsure.gif Si eu scriu ce mananc, chiar daca fac abateri pt ca apoi citesc si a doua zi nu imi mai permit ca imi e rusine blushing.gif
bubbles
Bravo andreea cheer.gif .Eu numar puncte WW dar mananc aproape Monti lol.gif .Si eu acum am luat masa :50g telemea,50 g suncac urcan si o rosie grin.gif .
Andreea-Rodica
Raportez si o gustare: cateva caise uscate.

CITAT(bubbles @ 11-06-2007, 05:14 PM) *

Bravo andreea cheer.gif .Eu numar puncte WW dar mananc aproape Monti lol.gif .Si eu acum am luat masa :50g telemea,50 g suncac urcan si o rosie grin.gif .

Multumesc, sper sa ma tina. Ca as manca acum numai chestii nocive organismului meu. Dar ma fac eu cuminte. blushing.gif
De cand nu mai mananci cartofi, esti foarte aproape de Monti.
bubbles
Cred ca am depasit o luna cu cartofii .. am mancat o data 120g paste fierte si atat .. acasa cand face bunica bors cu cartofi si carnita mananc numai zeama si carnea grin.gif
La monti ai voie ton in apa?
Andreea-Rodica
Da, la Monti e voie si ton in apa si chiar in ulei. Dar nu combinat cu glucide (paine Monti, iaurt dietetic). Mi-e imi place sa fac salata de ton cu oua fierte. Seamana cu ouale umplute, dar evit maioneza (pun doar un strop de ulei).
bubbles
Misto .. se pare ca fara sa reau le cam combin lol.gif .
Tb sa`mi preg dosarul pt suplinitor yahoo.gif si apoi sa ma apuc de invatat sorry.gif
axe10
Andreea, buna dimineata. Parerea mea e ca Monti e cea mai buna dieta...te dezvata de alimentele care nu fac bine la organism:orez, paste, paine, cartofi....eu nu le consum decat super ocazional...cel putin cartofii la mine in casa lipsesc cu desavarsire;cumpar numai la musafiri...i-am inlocuit cu dovlecei. Mi se par deliciosi si ii prepar in multe feluri. Atat am de reprosat lui Monti....cantitatea mare de grasime care iti permite sa o consumi inn timpul dietei...ca nu-ti impune decat separarea glucidelor de lipide...

Te pup si-ti urez bafta la examene si o vacanta cat mai placuta!
Andreea-Rodica
Incerc si eu sa nu folosesc multe grasimi, mai fac carne de pui la yena (fara ulei), dar in general m-am impacat cu Monti. Mai greu e cu dulciurile, cartofi, paste am mancat foarte putin in ultimul an, mai folosesc orez brun. In periada asta in care am mult de invatat, imi cam lipsesc ciugulelile (un biscuite, ceva sarat). Am facut saratele Monti, dar nu ma prea impac cu faina de soia.

hug.gif

PS Pentru aseara, mai am de raportat 1 patratica cioco (binenteles Monti).
bubbles
Neata ... si spor la invatat ca la mine .. nana.gif invatat ca eu am nunta peste 2 luni .. numai gandul la carte nu`mi sta acum lol.gif
axe10
CITAT(Andreea-Rodica @ 12-06-2007, 08:58 AM) *

Incerc si eu sa nu folosesc multe grasimi, mai fac carne de pui la yena (fara ulei), dar in general m-am impacat cu Monti. Mai greu e cu dulciurile, cartofi, paste am mancat foarte putin in ultimul an, mai folosesc orez brun. In periada asta in care am mult de invatat, imi cam lipsesc ciugulelile (un biscuite, ceva sarat). Am facut saratele Monti, dar nu ma prea impac cu faina de soia.

hug.gif

PS Pentru aseara, mai am de raportat 1 patratica cioco (binenteles Monti).

Gasesti tu in cartea lui chestii care sa te faca sa uiti de rontaieli...
Andreea-Rodica
Sa ma gandesc ce am mancat in ultimele zile.... nu ca as fi fost tare cuminte, dar nici n-am calcat prea rau pe alaturi.

Meniul zilei de marti, 12 iunie
MD cereale cu iaurt usurel
G 1 covrig blush.gif
P spanac cu carne de pasare
C salata cu de toate (rosii, castraveti, ardei, ceapa, telemea, salam)

Meniul zilei de miercuri, 13 iunie
MD cereale cu iaurt degresat
P spanac cu carne de pasare
G 2 kiwi
C crenwusti fierti, castravete

Meniul zilei de joi, 14 iunie
MD sunculita, salam, masline, cateva alune blush.gif
P salam uscat, kaizer, 2 rosii mici

Mai am mancare de spanac, care e buna si gustoasa, dar parca nu mergea pe caldurile astea. Pentru gustare si cina mai vedem.
Nu prea reusesc sa fiu foarte cuminte cu dieta, dar mai bine decat deloc. De fapt Monti asta nici nu se vrea a fi o dieta, ci un regim de viata. Dar la mine, mai ales cand am de invatat, tare bine merg niste alune, un crantanel, ceva acolo... Nu mai zic de o inghetata (mai ales ca am in congelator o inghetatat tare buna de portocale si nu va pot promite ca nu-mi bag un pic nasul in ea). Dar pe de alta parte, obiectivul meu, deocamdata, este sa ma mentin. Mai vad eu cum ma descurc.
hug.gif
bubbles
Ziua yahoo.gif .Ehh lasa ca trece odata si examenul asta hug.gif .Si eu de luni in o sapt ma duc sa imi depun dosarul cheer.gif
crissy
Ce fel de cereale mananci? Cini-minis drool.gifgrin.gif sau din alea de carton bad.gif?
caramida.gif pe mine m-a anuntat bona astazi ca de luni nu mai vine ca merge la mare si sta toata vara crying.gif. Ma vad obligata sa merg la mama daca pana luni nu se iveste ceva mad.gif . Numai chef de plimbari nu am eu acuma...

CITAT(bubbles @ 14-06-2007, 05:18 PM) *

Ziua yahoo.gif .Ehh lasa ca trece odata si examenul asta hug.gif .Si eu de luni in o sapt ma duc sa imi depun dosarul cheer.gif

pentru casatorie? sau pt examen?
Andreea-Rodica
Eu mananc cereale de carton. Si mi-am luat niste chestii ca pufarinele, dar fara zahar.

Nasol cu bona... ce sa zic. Daca te-as putea ajuta... Poate gasesti ceva pana luni.
hug.gif
bubbles
Pt examen Crissy hug.gif .Se pune dosar pt casatorie blink.gif ?
bubbles
Imagine
Andreea-Rodica
Se depun actele cu aproape 2 saptamani inainte. Aveti grija cum calculati, ca analizele sunt valabile doar 14 zile, si actele trebuie sa stea la Primarie minim 10 zile. Dar va descurcati voi.

Aseara am mai mancat omleta cu kaiser, rosii si castraveti.

Am invatat de la 7.30 pana acum, fac o pauza si reiau. M-am speriat cand am vazut cati suntem inscrisi pentru titularizare. wacko.gif
aki
CITAT(Andreea-Rodica @ 15-06-2007, 11:52 AM) *

Se depun actele cu aproape 2 saptamani inainte. Aveti grija cum calculati, ca analizele sunt valabile doar 14 zile, si actele trebuie sa stea la Primarie minim 10 zile. Dar va descurcati voi.

w00t.gif
Pai pentru dosarul de examen nu pentru casatorie Andreia

CITAT(aki @ 15-06-2007, 02:08 PM) *

w00t.gif

Am uitat sa ma salut.Pupici si un weekend linistit iti doresc give_rose.gif
Andreea-Rodica
CITAT(aki @ 15-06-2007, 02:09 PM) *

w00t.gif

Am inteles, dar Andreea a intrebat daca se depune dosar si pentru casatorie, iar raspunsul este da.

Un weekend minunat tuturor. Eu sper la un weekend invatacios
Andreea-Rodica
Meniul zilei de vineri, 15 iunie
MD ceai, cereale de carton cu iaurt usurel si o sticluta de iaurt dietetic (330ml)
P kaiser, salam uscat, 2 rosii
G cirese
C telemea cu rosii, salam uscat, muschi file
Pe langa acestea, am baut si un ceai instant (desi are zahar).

Am luat cina foarte devreme pentru mine, la ora 18. Poate si din cauza ca m-am trezit la 6. Dar dezmatul culinar abia urmeaza: sotul meu a fost la Iasi astazi, si se pare ca va veni cu o emiliana si poate si o branzoiaca. blush.gif Promit sa nu le mananc singura, dar abia astept sa simt parfumul studentiei prin ele. wink1.gif
S-ar putea sa ies si la o terasa cu o prietena si atunci va mai fi si un suc pe lista. Dar sunt destul de multumita, desi nu am mancat mancare gatita. Aveam in casa, dar n-am avut chef. Bine ca am avut cat de cat chef de invatat.
Va pup si va doresc un sfarsit de saptamana asa cum va doriti. hug.gif
crissy
Emiliana aia nu vreti sa o mancam in trei? drool.gifgrin.gif
Andreea-Rodica
Din pacate am dat-o gata de aseara...plus o branzoaica.
Dar de dimineata am trecut pe cereale de carton cu iaurt usurel.
hug.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.