Hai sa-ti zic una tare de tot. Eram la calculator, Elise cotrobaia prin sacul cu jucarii. La un moment dat o aud: "ninu, ninu, ninu, gooooo". Ma uit la ea si ce crezi ca tinea in mana? Mingea aia cu clopotei care a primit-o de la voi acum mult timp in urma si cu care s-a jucat numai atunci cat ati stat voi la noi

.
Pentru cine nu stie, "ninu" inseamna "nanu" iar "goooo" inseamna "gool". Deci mandra mea si-a amintit ca aia e de la "ninu" si ca au jucat amandoi "goooo"

.
Zau daca nu mai uimeste de la o zi la alta. Daca iti zic ca recunoaste unele taste, ma crezi? Este un site care are un fel de joculet cu gradina zoologica (in lb. engleza). Elise apasa o tasta, ii apare un animal al carui nume incepe cu litera de pe tasta, apoi se aude cum face animalul respectiv. Stie sa-mi arate: elefantul, camila, ursul, tigrul, leul, maimuta, berbecul

.
bubbles, hai ma nu-mi cotonogi cumatra ca e stresata rau, nu are timp sa se gandeasca nici macar la mancare dar sa mai si gateasca si sa tina si dieta. Tu ai dat examenul? Pentru suplinitori parca...