Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80
iepurash
Salutare fetele!
Bine v-am gasit pe noul forum!
Multumesc lui Michelle ca m-a anuntat! Ma tin si eu de card biggrin.gif !Eu sunt cam suparici ca m-am cantarit astazi dim si aveam 60 sad.gif ..nu stiu de ce..ca doar in we am sarit un pic numarul de puncte ca am mancat niste sarmale si o friptura de porc..poate imi revin pana la sf sapt! Sper sa nu ma descurajez
nusarich
neata neuroni!
mersic mult de invitatie miha, esti o draguta!
v-am citit si aseara dar nu am reusit da ma inregistrez, asa ca astazi m-am aruncat pe pc si ... am aparut!
danuta, felicitari pentru bebe! ma gandeam eu ca va fi baiat, dupa simptomele pe care (nu) le-ai avut, ca si sorela mea. la nepotul meu n-a avut pic de pofte sau rau sau ceva, desi locuia deasupra unei cofetarii, in schimb la nepotica mea... mama - mama, visa in ianuarie-februarie ca mananca piersici si caise... innebunise pe toata lumea...
crengu, frumos inelusul. pe cand continuarea?

asa, eu aseara m-am destrabalat la greu, inclusiv cu berica, deh, era cald in casa blushing.gif . si pe la 23 si ceva un ditamai pepenoiul... ca mi-era sete. cine credeti sa a dormit pe tron azi-noapte? corect, eu... m-as fi mutat acolo daca era mai comod, atatea drumuri am facut.
azi am luat-o iar cu diverse ingrasacioase, ca trebuie sa le terminam, nu?

cam asta e pe la mine. va pup dulce si va urez o zi superba!
Ella79
da... la mine nu merge sa pun poza pe avatar. Zice ca ceva nu e in regula cu adresa mea de e-mail.
Tulip
Crengu,frumusel inel!
Mie imi place cum iti sta cu ochelari,parca semeni un pic cu sora-mea blum.gif
michelle
Ella, citeste aici:
http://forum.oneden.com/index.php?showtopic=250&st=60#
Ella79
CITAT(michelle @ 01-08-2006, 10:03 AM) *

Am incercat si cu imagetrak dar nu merge. O sa mai incerc zilele urmatoare.
Tulip
CITAT(Ella79 @ 01-08-2006, 10:07 AM) *

Ella,dar ce s-a intamplat cu floarea galbena de la avatarul tau?
Ella79
CITAT(Tulip @ 01-08-2006, 10:09 AM) *

CITAT(Ella79 @ 01-08-2006, 10:07 AM) *

Ella,dar ce s-a intamplat cu floarea galbena de la avatarul tau?

aaaaaaaaaaa huh.gif habar n-am. Cred ca am sters-o eu din gresala tot controbaind pe acolo sa-mi pun ilustra mutra la avatar.

Mie imi apare o chestie... "Avertizare: < 0 ( ) 10 > " Stie cineva ce reprezinta?? Am facut ceva gresit??
daconst
Pisik,te vad online...ce mai faci?Cum te mai simti?
Sper ca ti-a trecut ameteala si azi e mai bine fata. pupic.gif

Ella,tocmai mi s-a explicat si mie ca asta vedem fiecare la profilul nostru.Vezi mai sus ca mi-a scris mie Lyon. biggrin.gif

Nusa,oare ai spus citi ani ai implinit?ca eu sunt cam uituca. blushing.gif
aki
CITAT(daconst @ 01-08-2006, 10:20 AM) *

Pisik,te vad online...ce mai faci?Cum te mai simti?
Sper ca ti-a trecut ameteala si azi e mai bine fata. pupic.gif

Ella,tocmai mi s-a explicat si mie ca asta vedem fiecare la profilul nostru.Vezi mai sus ca mi-a scris mie Lyon. biggrin.gif

E sarbatorit azi cineva? unsure.gif
iepurash
Am reusit sa-mi pun avatarul si semnatura ! yahoo.gif
Ella79
CITAT(iepurash @ 01-08-2006, 10:25 AM) *

Am reusit sa-mi pun avatarul si semnatura ! yahoo.gif

Esti super tare!!
Eu tocmai m-am dat batuta. sad.gif sad.gif sad.gif
michelle
CITAT(daconst @ 01-08-2006, 10:20 AM) *

parca 20.. cheer.gif
alandana
Ce-mi place la site-ul asta e ca vezi cine e on si cine scrie.
Pisik
Buna fetelor!
Danuta, m-ai ghicit! Sunt on-line dar mai mult va citesc ca nu prea am timp; nu ma laud cu prea multe, decat ca azi am dat avansul la masina cheer.gif Sa fie intr-un ceas buna, cum se zice!
Diseara ma duc la mani si pedi, maine la coafor si joi dimineata plecam la mare; sunt cam necajita ca a aparut o chestie neprevazuta la serviciu pe care o ratez din cauza plecarii dar nu mai rezist aici...va povestesc eu astazi.
Cu regimul evident ca nu am reusit sa tin asa drastic cum ziceam ieri, dar nu am mai papat dulce si am papat cat de cat ok, macar atat sa reusesc, ca de regim strict nu am putere acum; pctele le aproximez, ca nu am putere sa le numar; sper sa mearga asa
Va pup pe toate dulce si ne mai auzim astazi
Tulip
Eu nu am ticker...deocamdata ma simt mai bine asa...imi aduce aminte de cantar blushing.gif wink1.gif blushing.gif
aki
CITAT(Pisik @ 01-08-2006, 10:29 AM) *

Buna fetelor!
Danuta, m-ai ghicit! Sunt on-line dar mai mult va citesc ca nu prea am timp; nu ma laud cu prea multe, decat ca azi am dat avansul la masina cheer.gif Sa fie intr-un ceas buna, cum se zice!
Diseara ma duc la mani si pedi, maine la coafor si joi dimineata plecam la mare; sunt cam necajita ca a aparut o chestie neprevazuta la serviciu pe care o ratez din cauza plecarii dar nu mai rezist aici...va povestesc eu astazi.
Cu regimul evident ca nu am reusit sa tin asa drastic cum ziceam ieri, dar nu am mai papat dulce si am papat cat de cat ok, macar atat sa reusesc, ca de regim strict nu am putere acum; pctele le aproximez, ca nu am putere sa le numar; sper sa mearga asa
Va pup pe toate dulce si ne mai auzim astazi

Sa vatie masina draga si sa aveti parte de o vacanta minunata hug.gif
iepurash
CITAT(daconst @ 31-07-2006, 05:58 PM) *

Am aparut si eu de la dr...si se pare ca vom avea un baietel cheer.gif
Tati e fericit de nu mai poate si eu m-am obisnuit cu ideea. grin.gif
Sanatos sa fie ca restul nu mai conteaza.

Daconst, felicitari ! Iti doresc o sarcina usoara si sa nastere usoara! Cred ca taticul e cel ai fericit ca va avea un baietel yahoo.gif . Si eu imi doresc o fetita..dar nu se stie ce va fi...si bine inteles ca sotul vrea baiat! A zis ca e mai greu sa cresti fete decat baieti! Uite cum vor sa scape de responsabilitati biggrin.gif . Ce-o fi o fi..snatosi ssa fie..cu siguranta indiferent ce va fi, va lumina casa de fericire!
Nessie
Ella79 ai mesaj privat in legatura cu avatarul.
daconst
Multumesc,Iepurash,asa e cu taticii...la fel spune si al meu,dar si daca era fetita se topea dupa ea. grin.gif

Pisik,sa fie intr-un ceas bun si cu noroc! floare.gif
Tulip
Fetelor,ce mai gatiti ca sunt in pana de idei... chef.gif
michelle
Eu vreau sa fac iar o tocanita-zacusca din ardei, vinete, dovlecei, morcovi, ceapa: le dau pe robotul de bucatarie si le arunc in cratita. O sa fac niste pastai cu smantana si usutroi (sper sa iasa.. nu am mai incercat decat cu maioneza).
Ma bate gandul sa incerc si dovlecei cu cartofi la cuptor (reteta Danei)
Ella79
Nessie, multumesc frumos!!! floare.gif
Tulip
CITAT(michelle @ 01-08-2006, 10:54 AM) *

Eu vreau sa fac iar o tocanita-zacusca din ardei, vinete, dovlecei, morcovi, ceapa: le dau pe robotul de bucatarie si le arunc in cratita. O sa fac niste pastai cu smantana si usutroi (sper sa iasa.. nu am mai incercat decat cu maioneza).

Mi-a scapat mie aceasta reteta??Dovlecei cu cartofi....Imi spui,te rog frumos?Ma tenteaza... biggrin.gif
aki
CITAT(michelle @ 01-08-2006, 10:54 AM) *

Si eu iubesc zacusca blum.gif
Nessie
CITAT(Ella79 @ 01-08-2006, 10:54 AM) *
Cu placere! S-a rezolvat! pupic.gif
Ella79
CITAT(Nessie @ 01-08-2006, 11:01 AM) *

pupic.gif pupic.gif multumesc mult!!
michelle
Asta e de la Danutella biggrin.gif - nu am incercat-o pana acum dar pare buna

Sufleu de cartofi cu zuchini(dovlecei)

800g cartofi se curata si se feliaza-2p
1 zuchini se taie felii
250ml lapte-1,5p
1 ou-2p

Se unge o forma de sufleu cu margarina sau putin ulei,se pune un rand de cartofi,apoi un rand de zuchini si tot asa pina raman cartofii deasupra.
Laptele si oul se bat impreuna si se condimenteaza cu sare,vegeta si usturoi.
Se toarna peste cartofi si se da la cuptor 40min.
Se poate pune cascaval deasupra
himere2005
salutare neuroni, ma bucur ca m-ati anuntat, ma tin si eu scai de voi yahoo.gif merg sa va citesc ca s-au facut ceva pagini
daconst
Ella,vezi ca ai schimbat sexul la profil... grin.gif
aki
CITAT(Ella79 @ 01-08-2006, 11:02 AM) *

CITAT(Nessie @ 01-08-2006, 11:01 AM) *

pupic.gif pupic.gif multumesc mult!!

Ne cunoastem?Ai fost pe idieta?
michelle
da, aki, toate am fost.. si inca mai asteptam neuroni cheer.gif
nusarich
danutella, am facut (vorba celor care ziceau ca numai iaurtul "se face") 32. si miha are dreptate, zici ca am 20. oricum multa lume imi da mult mai putin din cauza faptului ca sunt blonda probabil. norocul meu!
intreba cineva daca avem azi sarbatoriti, eu am fost ieri, asteptam in continuare leutzi...
himere2005
felicitari daconst, stiu ca preferai fetita, sa mai stati la taclale etc, insa adu-ti aminte ca si pe tati tot cum vrei tu il imbraci biggrin.gif

aki, tu esti de fapt akidor?
Nessie
CITAT(himere2005 @ 01-08-2006, 11:41 AM) *
aki, tu esti de fapt akidor?
Vad ca nu e prin zona, asa ca iti raspun eu: DA, ea e! biggrin.gif
michelle
nusa, nu ne pui poze cu noul tau look? cool.gif
himere2005
nessie, tu ai avut alt id inainte, nu's de ce, dar parca toate fetele ne cunoastem de-o viata

in rest, ce mai e nou sub soare? eu am reusit sa intru de dimineata pe calculator, "s-a facut singur la loc tease.gif ". adevarul e ca poate sa pice in orice moment calculatorul, dan crede ca sursa e de vina pentru restartarea calculatorului
Nessie
CITAT(himere2005 @ 01-08-2006, 11:50 AM) *
nessie, tu ai avut alt id inainte, nu's de ce, dar parca toate fetele ne cunoastem de-o viata
Asta asa este! grin.gif Eu ma bucur ca ne-am strans aici! Imi era tare dor de voi! pupic.gif
himere2005
tulip, cred ca sunt cam lenesa, astept sa se remedieze mai intii problema de care vorbeau administratorii, pina atunci va fac pofta cu pepene. sa speram ca pina la iarna, cind sunt pepenii scumpi, se remediaza blum.gif

mai trageti si voi de nusa, ca e printre putinele fete pe care nu stiu cum arata, v-am spus eu ca e misterioasa biggrin.gif
daconst
CITAT(himere2005 @ 01-08-2006, 12:41 PM) *

felicitari daconst, stiu ca preferai fetita, sa mai stati la taclale etc, insa adu-ti aminte ca si pe tati tot cum vrei tu il imbraci biggrin.gif

lol.gif Ce tare esti!!! pupic.gif
Da,asa e...deja ma uit in reviste la baietei sa vad cum se mai imbraca. biggrin.gif
daconst
Nusa,n-ai scapare...vrem poze. dry.gif
michelle
Ce cadouri faine ai primit? biggrin.gif
himere2005
ca sa scapi mai ieftin nusa eu zic sa faci poze si cucadourile in mina cccccccccccccccc biggrin.gif pupic.gif

scuze, asta a fost de la bia
daconst
Ascult o melodie haioasa si ma gindeam ca poate v-ar placea si voua grin.gif :

http://youtube.com/watch?v=kNLXjXxj3J8
alex25
CITAT(daconst @ 01-08-2006, 12:37 PM) *

Ascult o melodie haioasa si ma gindeam ca poate v-ar placea si voua grin.gif :

http://youtube.com/watch?v=kNLXjXxj3J8

Faina smile.gif

Eu incerc sa mentin un fel de radio pe forum smile.gif Merge si cu dedicatii.

Aici:
http://forum.oneden.com/index.php?showtopic=240
luchi
Dana, e super melodia!!! Si videoclipul..n-am cuvinte, ca sa nu mai vorbesc de protagonista biggrin.gif (e fetita lui Stratan, nu-i asa smile.gif ).

Salutari, neuroni!
May
HERE I AMMMMMMM yahoo.gif

Super misto noua casutza, ma bucur ca m-ati invitat. Incerc sa ma obisnuiesc pe aici.. sa imi pun o poza la avatar, sa va citesc din urma & stuff wink1.gif
alandana
Cate grame de fructe avem voie intr-o zi de fapt? Ma uitam pe lista WW si am vazut ca la 0 p scrie cand 1 fruct, cand 1/2 cand 100 g. Deci de exemplu la pepene - 100 g e o portie -- deci 300 g ar fi cele 3 portii zilnice. Tot ce mananci in plus ar trebui punctat, nu? De exemplu eu mi-am luat pepene rosu la servici - 700 g ( miez cantarit). Deci 400 g ar trebui sa-l punctez. Din numarul de calorii asta inseamna 2 p.

Deci azi am mancat asa :
1 borcan iaurt de baut Danone - 3.7 p
pepene rosu - 2 p ( si orice fruct in plus de acum il voi puncta)
Digesta - ratia zilnica de fibra - 1.5 p
michelle
Ha ha ce simpatica e pustoaica biggrin.gif

Dana, problema fructelor si a legumelor a tot fost dezbatuta. Pana la urma a ramas ca fiecare sa mai reduca portiile de fructe daca nu slabeste sau sa le puncteze cu 1p daca au depasit. Partea cu un fruct, 100 g e pusa orientativ. Nu stiu daca sta cineva sa cantareasca un cotor de mar. biggrin.gif
CITAT
Se mananca 5 portii de legume si fructe pe zi, adica 2 portii legume care inseamna 300 g, si 3 portii de fructe, care inseamna 3 fructe de marime normala (adica nu 3 mere uriase de care 500g fiecare) cum ar fi: 1 mar, 1 portocala si o para, de exemplu.

Daca se depaste aceasta cantitate orientativa poti puncta cu 1p la punctajul final din ziua respectiva.
Nessie
Alandana, daor o sugestie legata de fibre daca imi permiti. Nu e mai bine sa mananci cereale integrale sau biscuti wasa? Din cate am observat eu in perioada Monti imi faceau foarte bine la stomac. Nu stiu daca au mai multe fibre decat iaurtul, dar eu cand aud de el parca nu vad decat E-uri, conservanti si coloranti. cry.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.