Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80
Ramo
CITAT(himere2005 @ 07-08-2006, 03:34 PM) *

de azi multe numaram. si eu m-am ingrasat 1,5 kg din cauza piinii si prostiilor

eu 2,4 kg... doh.gif
himere2005
o sa fac si sport azi. sigur dau jos pina miine ceva, sa vad cit
alandana
pupic.gif
CITAT(Pisik @ 07-08-2006, 03:16 PM) *

Multumesc pt urari
AM stat de joi pana ieri si se pare ca am stat prea mult la spoare, pt ca ieri m-am umflat un pic dar nu f tare, am luat niste pastile antiinflamatoare dar se pare ca nu ce trebuia pt ca ayi dimineata m-am trezit cu ochiul inchis si f umflat, si fata e umflata, sunt superba ce mai...
si ma oftic ca de azi mi-a venit noul sef si va sta numai cu colegul meu binevoitor, stiti voi... mad.gif
Cu silueta sunt VARZA!!! veti vedea din poze de fapt blushing.gif Am nevoie de pareri sincere. la mare am innotat, am mers f mult si am mancat dar cat de cat in limite, mai putin ieri...
azi am inceput ceva mai light, nu voi numara, dar mi-am propus asa: dimineata consistent (azi am scapat pe langa bolul cu iaurt si muesli si o liniuta de cioco si un biscuit, au venit socrii din italia si au umplut iar frigideru mad.gif), la pranz carnita, cartofiori sau un pic de painica (depinde de cata carnita, ca pot renunta la cartofi si paine), salata si iaurt fructe sau fruct si seara pe cat putinta numai pepene sau alte fructe, sa vedem...dar trebuie neaparat pt ca costumul de cununie (fusta) pocneste pe mine, nu o pot imbraca asa doh.gif

Pozele

Edit moderator: corectat link poze.

Eu o sa fiu foarte sincera ( stiu ca mai supar lumea cu sinceritatea). La inceput m-as fi repezit sa spun ca arati super . Dar cand m-am uitat mai cu atentie :
De la talie in sus esti OK.
De la talie in jos - mai trebuie muncit .
Cand ai nunta? Daca e curand eu as investi in niste sedinte anticelulitice - parafango , alea alea, ca nu ma pricep pentru ca numai cu dieta si chiar si cu gimnastica nu se duce usor.

Pisik - asta daca vrei perfectiune.

Ce inaltime si ce greutate ai?
Tulip
cheer.gif Am facut 15 min. tae-bo...nu radeti de mine,stiu ca nu-i mult,dar decat sa am o febra musculara maine,mai bine incet-incet grin.gif Seara pedalez la televizor yahoo.gif
maria
CITAT(Pisik @ 07-08-2006, 03:28 PM) *

e clar...am avut mult curaj sa-mi pun si eu poze in costum de baie pe langa miche, pisik... dar o sa le sterg blum.gif
michelle
Pisik, tare dragalasa micuta din poze.. cine e? grin.gif
Tu arati foarte slabaaaaa.. dar daca nu te mai incape costumasul, trebuie sa iei masuri blum.gif
nusarich
mai, ce harnicute sunteti!
bravo celor care s-au reapucat de numarat! eu nici nu m-am lasat...
am vazut pozele, pisik, eu cred ca ar trebui sa te apuci un pic de sport, iti ridica si moralul si psihicul. de aratat arati bine, cu sportul s-ar alungi fibra mai mult si ai fi mai "felina", intelegi tu... in rest, sanatate multa si ai grija la curent. pentru arsuri sunt buni si castravetii cruzi si iaurtul si (parca) cartofii. oricum, daca te-ai ars tare de tot mai bine iti iei niste oximed (fostul bioxiteracor), ca iti potoleste arsurile. ai grija de tine!
gigelu, ia-le incet la serviciu, n-are sens sa te apuci sa muti muntii din nou, mai ales ca nu-ti ridica nimeni statuie. mai importanta e linistea ta si sanatatea. cand te duci la interviuri?
antonia n-ai mai scris nimic, inveti, inveti?
eu mai am un pic si merg catre casa, dupa o zi super obositoare. ce ma mai enerveaza unii ca pleaca asa acasa cum li se nazare si ma lasa cu ochii-n soare, macar sa-mi zica, sa nu ma mai enervez ca stau si ii astept...
bubbles
a..si eu m`am ingrasat vreo 300g dar cred ca pana maine scapeu de ele...uof nu maia jung odata macar la 60 sad.gif
Pisik
Va multu mult pt urari, mai astept fetele obiective - Michelle si Dana si strictele, adica Aladana si Maria.
Problema mea nu e atat cu aratatul, ci cu hainele: fusta de la cununie v-am zis deja de ea, mai am niste pantaloni bej care pocnesc si erau largi si blugii din poza care au fost stramtati in talie si pe picioare sunt inca ok, dar la talie nu...
Ramo, dar tu din ce te-ai ingrasat, ca te auzeam ca ai papat f f f corect
cine mai numara de azi?
eu nu numar dar sa va zic c eam papat
MD - 2 iurt zero la suta cu musli si abaterile, cioco si fursec doh.gif
P - cartof fiert (nu cred ca de 2p), pui (in jur de 50-75 gr), branza vaci (2-3 furculite), salata. Totul fara pic de sare, bleah, de la pastile
Si un mar
si pana diseara as vrea doar fructe
sa vedem...
hai ca m-am intrerupt, sa vad ce ati mai scris.
Gigelu
merci, Miha, asadar supica o punctez cu 3,5p yahoo.gif
pana acum, inafara branzei Philadelphia pe care o calculez diseara, am papat 11,5p smile.gif
sper sa nu scap haturile diseara cand ajung acasa blushing.gif

Pisik mama, unde vezi tu grasime, ca eu n-am vazut decat coastele grin.gif
Pisik
revin...
maria, nu ai exagerat deloc punand poze in costum, mie nu mi se pare ca sunt mai breaza sincer...
alandana, merci, stiam eu ca tu esti critica si ai mare dreptate, dar din pacate acum nu am nici bani nici timp de toate minunile alea...o sa mai incerc niste masaj, si ceva sport acasa
nunta e in oct
miche, micutele din poza sunt- cea mai maricica este nepotica noastra, fetita cumnatului meu si cea mai mica este fetitra varului lui iubi
alandana
A incercat cineva gelul anticelulitic de la Galenic - Elancyl? Am inteles ca e foarte eficient. Costa cam 1 milion. Daca as stii ca e eficient si efectul dureaza macar cateva luni...
maria
CITAT(Pisik @ 07-08-2006, 03:49 PM) *

revin...
maria, nu ai exagerat deloc punand poze in costum, mie nu mi se pare ca sunt mai breaza sincer...

pisikule, eu cred ca amandoua avem nevoie de sport, si nu atat de slabit (bine, tu tre sa intri la loc in fusta de la costum, ca altfel ma omori blushing.gif pt sfatul de a ti-o lua fixa)...ca important e sa aratam bine, nu sa "licitam" kg pe care le avem...dar eu de sport nu am cum sa ma apuc pana ma intorc din conced, adica pe la inceputul lui oct..iar la tine se amana si mai mult...asta e....

CITAT(alandana @ 07-08-2006, 03:53 PM) *

A incercat cineva gelul anticelulitic de la Galenic - Elancyl? Am inteles ca e foarte eficient. Costa cam 1 milion. Daca as stii ca e eficient si efectul dureaza macar cateva luni...

l-a incercat o prietena, este ff eficient cica...dar efectul nu dureaza cateva luni decat daca te dai cateva luni...adica asa am inteles de la ea...ca e f bun pe perioada pe care il folosesti
alandana
Vai fetelor am uitat sa va povestesc - prietenii nostri care au venit in vizita tineau toti regim . Asa ca a fost un week end foarte interesant ( musafirii erau 2 tipi si prietenele lor). Unul dintre baieti a slabit in 2 luni 14 kg cu Monti - nu e fain sa fii barbat? Si vreau sa spun ca a baut o lada de bere.
Ramo
Pisik, chiar nu stiu cum am reusit. Adica pe haine nu se vede deloc, dar m+am cantarit ayi dimineatya si asa arata. Adevarul e ca sunt cam constipata....si probabil de aceea. A, si mai astept si musafirii.........
michelle
Eu mai numar puncte de azi, Pisik cheer.gif

Am postat de dimineata meniul fara cina. Iaurturile au 0.4p/bucata. Deci toate 3 au 1.2p tease.gif (sunt de la ProdLacta, 0%)
Tulip
Oare sportul practicat acasa da rezultate?sau ma amagesc singura? blushing.gif
alandana
Parca am vazut ca efectul apare dupa 2-3 saptamani.
Ramo
CITAT(Tulip @ 07-08-2006, 03:58 PM) *

Oare sportul practicat acasa da rezultate?sau ma amagesc singura? blushing.gif

Normal ca da rezultate. Conteaza unde faci miscareaz?
Cine vorbeste.... Eu nici acasa nu fac. Dar poate ma apuc si eu de tae-bo.
Nu stiu cand...........
michelle
Da, Dana.. si eu ma oftic cand vad cat de repede pot slabi barbatii (daca vor) - cam de 2 ori mai repede decat femeile mad.gif
ALICE
Normal ca are efect.Eu tot timpul zic ca daca nu se vede in afara se vede inauntru.Te simti mai bine.Sa pun si meniul meu.
ochi-2p
ulei masline-1p
paine-3,5 p
sunca-0,5 p
margarina-1p
salata de vinete-1,5p
fructe-1p
branza vaci -0,5 p
Total=11p
Tulip
CITAT(michelle @ 07-08-2006, 04:03 PM) *

Da, Dana.. si eu ma oftic cand vad cat de repede pot slabi barbatii (daca vor) - cam de 2 ori mai repede decat femeile mad.gif

Nu-i corect!!! box.gif
bpaula
saluti fetiliii

eu cu munca si cautat apartament...greu tare ca astia vor sa ia si pielea de pe tine....dar ce sa fac....caut si caut pana voi gasi si eu ceva ce imi permit

alandana la ce liceu ar vrea sa mearga baiatul tau? eu am terminat Liceul de Informatica Spiru Haret....era bun pe atunci pentru cei ce vroiau informatica...acum nu mai stiu cum e

va pup pe toate hug.gif

acusi plec sa mai vad niste apartamente...ce-o sa fie o sa vedem
alandana
CITAT(bpaula @ 07-08-2006, 04:22 PM) *

saluti fetiliii

eu cu munca si cautat apartament...greu tare ca astia vor sa ia si pielea de pe tine....dar ce sa fac....caut si caut pana voi gasi si eu ceva ce imi permit

alandana la ce liceu ar vrea sa mearga baiatul tau? eu am terminat Liceul de Informatica Spiru Haret....era bun pe atunci pentru cei ce vroiau informatica...acum nu mai stiu cum e

va pup pe toate hug.gif

acusi plec sa mai vad niste apartamente...ce-o sa fie o sa vedem

Stefan cel Mare. Si el e foarte interesat de informatica - dar ma gandesc ca daca o sa mai fie si cand termina liceul - o sa faca la facultate. Stefan cel Mare e foarte aproape de casa - 5 min pe jos , Spiru Haret - e cam departe. Nu stiam ca esti din Suceava.
Ramo
Fetelor, eu ca ma fac? De la cat pepene mananc, nu mai pot bea lichide. Nici macar ceai rece........

E bai mare????????
alandana
CITAT(ramonavlas @ 07-08-2006, 04:28 PM) *

Fetelor, eu ca ma fac? De la cat pepene mananc, nu mai pot bea lichide. Nici macar ceai rece........

E bai mare????????

Cat la suta apa - e pepenele? Calculeaza cata apa obtii din el - si vezi cata mai trebuie sa bei. Dar vezi ca 100 g pepene are 30 cal - deci 0.5 p. Ai voie 300 g / zi de fructe. Restul eu as puncta.
May
ramo la cat pepene mananci nu cred ca mai trebuie sa bei 2 l de apa. Pepenele are f multa apa.. dar daca mai poti sa bei si ceva pe langa, ar fi ideal pupic.gif

pisik arati foarte bine, dar nu mai bine decat la 60-61 ... acum nu tii se mai vede acel gol intre picioare pe care toate il vrem cu ardoare hug.gif
antonia05
CITAT(bubbles @ 07-08-2006, 09:25 AM) *

eu nu mai vreauk nu imi place sa fiu obosita...plus k tb sa am pauc de invatat...fetele dau examen in toamna pt suplinitor la romana baby.gif

Salutare fetele!!Iata ca am citit si eu din urma si acum am zis sa si dau cu semnatura n condica.

BUBBLES, pana la urma esti femeie sau barbat ca ma induci in eruare cu sexul de la avatar.Acolo scrie sex:masculin si vad ca vorbesti despre tine la feminin.Dezvaluie misterul!!! smile.gif Sper ca nu te superi prea tare pe mine!!! give_rose.gif

O zi minunata va doresc in continuare !!!Pupici dulcici!!! hug.gif floare.gif
Ramo
Pai pepenele are 90% apa. Pai nu am cantarit cat pepene am mancat. Dar cu sigurantza mai mult de 300 de grame. Pai numai bine ca il punctez, mai fac ceva puncte, ca altfel..........
O sa pun 5 puncte pepenele. E ok?
antonia05
CITAT(alandana @ 07-08-2006, 03:53 PM) *

Am avut si eu produse de la ELANCYL si e frectie la picior de lemn si dai si o gramada de bani pe ele(parerea mea).Mie mi se par bune cele de la SUPLIFORM.
bpaula
CITAT(alandana @ 07-08-2006, 04:24 PM) *

Stefan cel Mare. Si el e foarte interesat de informatica - dar ma gandesc ca daca o sa mai fie si cand termina liceul - o sa faca la facultate. Stefan cel Mare e foarte aproape de casa - 5 min pe jos , Spiru Haret - e cam departe. Nu stiam ca esti din Suceava.

am facut liceul in Suceava...sunt de pe undeva de langa Campulung Moldovenesc....acum am ajuns in Timisoara

am terminat si facultatea de info de la Iasi...mi-a placut, asta am facut
cand am ajuns la liceul de info nici macar nu stiam cum arata in realitate un calculator ci doar de la tv
maria
CITAT(Maybeline @ 07-08-2006, 04:32 PM) *

ramo la cat pepene mananci nu cred ca mai trebuie sa bei 2 l de apa. Pepenele are f multa apa.. dar daca mai poti sa bei si ceva pe langa, ar fi ideal pupic.gif

pisik arati foarte bine, dar nu mai bine decat la 60-61 ... acum nu tii se mai vede acel gol intre picioare pe care toate il vrem cu ardoare hug.gif

hehe...si mie mi-a reaparut acu vreo saptamana a treia gaura intre picioare, sus, intre pulpe (stiam ca ideal e sa ai 3 gauri, dar eu de muuulta vreme nu mai aveam 3...)..si eram vesela, desi nu-mi place cum imi sta carnea, doar asa...ca erau la numar biggrin.gif..oricum, sotzul le-a vazut mai greu )).gif
alandana
CITAT(ramonavlas @ 07-08-2006, 04:35 PM) *

Pai pepenele are 90% apa. Pai nu am cantarit cat pepene am mancat. Dar cu sigurantza mai mult de 300 de grame. Pai numai bine ca il punctez, mai fac ceva puncte, ca altfel..........

Am cantarit eu pepenele - o felie mare de la un pepene de 10 kg dupa ce dai jos coaja are 700 g. Cu miezul poti umple o casoleta de inghetata de aia de 1000 ml. Destul de bine aranjate.

Ramo - nu esti suparata pe mine, sper.
bubbles
CITAT(antonia05 @ 07-08-2006, 04:32 PM) *

CITAT(bubbles @ 07-08-2006, 09:25 AM) *

eu nu mai vreauk nu imi place sa fiu obosita...plus k tb sa am pauc de invatat...fetele dau examen in toamna pt suplinitor la romana baby.gif

Salutare fetele!!Iata ca am citit si eu din urma si acum am zis sa si dau cu semnatura n condica.

BUBBLES, pana la urma esti femeie sau barbat ca ma induci in eruare cu sexul de la avatar.Acolo scrie sex:masculin si vad ca vorbesti despre tine la feminin.Dezvaluie misterul!!! smile.gif Sper ca nu te superi prea tare pe mine!!! give_rose.gif

O zi minunata va doresc in continuare !!!Pupici dulcici!!! hug.gif floare.gif

nu am stiut ca apare masc...tb sa apara fem tease.gif
alandana
Eu am 3 gauri ( sper ca si voi). lol.gif

Cea despre care cred eu ca vorbiti - n-am avut-o niciodata - nici macar la 45 kg. mad.gif
michelle
Ramona, pepenele are 2/3 parte comestibila. Deci daca iei unul de 6 kg, 4 kg papi, iar 2 kg arunci. w00t.gif
Tulip
Bubbles,si eu masculin vad dry.gif
Ramo
CITAT(alandana @ 07-08-2006, 04:38 PM) *

CITAT(ramonavlas @ 07-08-2006, 04:35 PM) *

Am cantarit eu pepenele - o felie mare de la un pepene de 10 kg dupa ce dai jos coaja are 700 g. Cu miezul poti umple o casoleta de inghetata de aia de 1000 ml. Destul de bine aranjate.

Ramo - nu esti suparata pe mine, sper.

Eu????????? Suparata pe tine?????????? Mi-a scapat ceva??????????
maria
CITAT(alandana @ 07-08-2006, 04:40 PM) *

Cea despre care cred eu ca vorbiti - n-am avut-o niciodata - nici macar la 45 kg. mad.gif

pai dc ai 3 e ok, nu?!

mie mi se intalnesc picioarele la glezne, la gambe, la genunchi si sus biggrin.gif (cand stau cu gleznele lipite)
Ramo
CITAT(michelle @ 07-08-2006, 04:40 PM) *

Ramona, pepenele are 2/3 parte comestibila. Deci daca iei unul de 6 kg, 4 kg papi, iar 2 kg arunci. w00t.gif

Da, stiu........... Am luat unul de 11 kg.............si duuuuuuulce........
himere2005
eu va scriu acum de la mama
nici nu va spun la ce gauri ma gindeam eu blushing.gif si ma gindeam de ce nu le-ati pus la socoteala si pe cele de la urechi lol.gif lol.gif
alandana
Si nas
michelle
He he fetele se refera la paranteze
()
()
()
tease.gif
alandana
CITAT(maria @ 07-08-2006, 04:44 PM) *

CITAT(alandana @ 07-08-2006, 04:40 PM) *

pai dc ai 3 e ok, nu?!

mie mi se intalnesc picioarele la glezne, la gambe, la genunchi si sus biggrin.gif (cand stau cu gleznele lipite)

Si mie la fel - mi-ar place sa nu se mai intalneasca picioarele la pulpe. Dar cum spuneam nici macar la 45 kg nu se intampla asta.
peach
Salutare fetelor cheer.gif

Am aparut si eu dupa 2 saptamani de vacanta cu un kg in plus sad.gif
Incerc sa recuperez..dar sunt multeeeeeee pagini

Deea cum iti merge? obosita tare? baby.gif

stie cineva cit sta Geo in concediu?

Uka am citit o data ca te-ai despartit de prietenul tau ..nu-i nimic..fiecare sut in fund e un pas inainte. Data viitoare sti ce NU vrei so ce NU trebuie sa faci.

Felicitari celor care au slabit sau mentinut!
alandana
CITAT(peach @ 07-08-2006, 05:22 PM) *

Salutare fetelor cheer.gif

Am aparut si eu dupa 2 saptamani de vacanta cu un kg in plus sad.gif
Incerc sa recuperez..dar sunt multeeeeeee pagini

Deea cum iti merge? obosita tare? baby.gif

stie cineva cit sat Geo in concediu?

Uka am citit o data ca te-ai despartit de prietenul tau ..nu-i nimic..fiecare sut in fund e un pas inainte. Data viitoare sti ce NU vrei so ce NU trebuie sa faci.

Felicitari celor care au slabit sau mentinut!

Bine ai venit!! Foarte bine doar 1 kg in tot concediul! Asteptam povestile.
himere2005
se vede aiurea rau siteul de aici, se blocheaza si imi lipseste si rotita de la mouse, dar important e ca pot sa va citesc si sa scriu

ina_ceva, tu esti suparata pe noi? nu ai mai intrat. trebuia sa pleci in grecia. ai fost?
michelle
CITAT(peach @ 07-08-2006, 05:22 PM) *

stie cineva cit sta Geo in concediu?

Bine ai revenit! give_rose.gif
De azi esti inapoi pe baricade, nu? Cand e nunta? Parca acu' in august..
Geo parca zicea ca 12 zile sta..

CITAT(himere2005 @ 07-08-2006, 05:28 PM) *

ina_ceva, tu esti suparata pe noi? nu ai mai intrat. trebuia sa pleci in grecia. ai fost?

INAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!! yahoo.gif
Asteptam pozeleeeee!!!! cheer.gif
Ella79
De azi ma alatur si eu la numaratul punctelor.
Acum fug la sala si va citesc la intoarcere, ca am ajuns la pagina 70...
himere2005
miha, fetelor, stiti sa faceti budinca cu putine puncte? am luat niste brinza cu vanilie pe care bia de abia a gustat-o. mi se pare ca are un miros putin de acru, desi expira pe 9. as baga-o intr-o budinca, mi-e mila sa o arunc
ar fi pastele, 1ou, cam 250g brinza slaba si zahar, dar nu stiu cit zahar sa pun sa iasa bun dar cu putine puncte
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.