Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80
Nessie
Exista vreo diferenta la puncte intre zaharul brun si cel rafinat? Am calculat ca 100g de zahar brun ar avea 6,6p. O lingurita de zahar cate grame o avea? eusa_think.gif 5-10?
ina_ceva
Buna fetelor!!!!!
Mi-a fost dor de voi, dar abia azi am reusit sa va citesc si am ajuns abia pe la pagina 35, dupa ce am terminat si dincolo si am aflat ca v-ati mutat.
Multumesc mult michellle!!!!
nu stiu cum e cu rezumatul pt cele care pleaca in concediu doh.gif , dar as cam avea nevoie de ajutor.
Pt inceput:
Deea, sa-ti traiasca fetitza si sa fie sanatoasa , sa nu ai probleme cu ea; e o scumpica.Imi place f. mult numele.
Iepurash, iti doresc sa ai parte de multi ani alaturi de sotul tau.Ai fost o mireasa scumpica rolleyes.gif
Monic, imi pare rau de problemele cu tatal tau, sper sa se faca bine.Vorba alandanei, tratamentele par a fi mai eficiente in ziua de azi.
Michelle, arati superb; ai slabit foarte frumos.Trebuie doar sa te mentii.
Crengu, imi pare bine ca starea ta s-a mai imbunatatit; sanatate multa in continuare.
Mi-a placut culoarea aleasa pt par, himere ; te prinde f bine si parca te intinereste.
Mi-a placut mult si 'oficialul';

superbe sunt pozele care le-ati pus may, anca-veselie, ramona, infine, daconst si echipa blum.gif
Ai un spate f sexy, may; mi- a placut rochia pe care ai purtat-o la nunta, andreea.
La multi ani, nusa!!!!! cheer.gif give_rose.gif
La multi ani lui Cata, michelle!!!!
Pisik, odihna mai multa ca sa nu ai probleme mad.gif
Super soacra ai may, slabutza...
Tulip, scapa de dulciuri imediat ca sa nu-ti mai faca cu ochiul;
Cred ca e mai bine ca e baietel, daconst, pt ca ai mai putine griji cu el.Sarcina usoara!!

Sper sa mai recuperez; o sa revin si cu poze din grecia.
Pana atunci va pupic dulce, aveti grija de voi!!!! hug.gif give_rose.gif
michelle
Pt himere:
Pasca fara aluat
8 portii, 2p/portie

5 oua (10p), indulcitor, 3 linguri faina (1.5), coaja de lamaie rasa, esenta de vanilie, 2 lingurite stafide (0.5) si 500g branza dulce (Quark-6p, Esquisa-5p).

Se freaca galbenusurile cu zahar,apoi se adauga faina,lamaia,vanilia,branza si stafidele.
Albusurile se bat spuma si se incorporeaza cu grija in compozitie. Se pune intr-o forma rotunda si se baga la cuptor la foc mic (pe 1) cca 50min
Puteti inlocui branza cu mere si scortisoara sau cacao si stafide.

Poti aproxima la cantitatile tale.
Daca nu, incearca papanasi la cuptor. Mie imi plac si fara zahar, dar pune dupa gust. Poti face si cu zahar, si fara ..eu asa fac blum.gif grin.gif
ina_ceva
Felicitari pt examene, crys!!!!
Din cate am auzit, e destul de aiurea sa te duci in grecia cu masina personala, alandana; asta nu inseamna ca nu-ti recomand; e mai rau pt ca tre sa treci pe la bulgari, si sunt f multe taxe atat pt masina cat si pt persoanele din masina, platesti mai mult ( spaga).
E mai placut pt ca opresti pe traseau acolo unde vrei, nu depinzi de autocar.
Dany-dulce, sper sa profiti de saptamana oferita de la serviciu si sa te distrezi grin.gif smile.gif
Uka, imi pare rau sorry.gif
michelle
Nessie, zaharul nu conteaza de care e, la punctaj e la fel. Doar ca cel brun e mai sanatos grin.gif
himere2005
multumesc michelle, mai bine papanasi, cred ca ies mai bine la puncte. cite oua bagi in papanasi si cit ii lasi la cuptor?focul mare sau mic? eu ii faceam prajiti pina acum, dar ies f grasi, iar la cuptor nu m-a dus capul sa-i bag. iar daca o sa adaug 3 lingurite de zahar, care nu se puncteaza, e ok. eu am auzit ca indulcitorii, mai ales aspartanul sunt cancerigeni
Ramo
CITAT(himere2005 @ 07-08-2006, 06:12 PM) *

multumesc michelle, mai bine papanasi, cred ca ies mai bine la puncte. cite oua bagi in papanasi si cit ii lasi la cuptor?focul mare sau mic? eu ii faceam prajiti pina acum, dar ies f grasi, iar la cuptor nu m-a dus capul sa-i bag. iar daca o sa adaug 3 lingurite de zahar, care nu se puncteaza, e ok. eu am auzit ca indulcitorii, mai ales aspartanul sunt cancerigeni

Si eu asa stiu. Dar folosesc zaharina de vreo 7 ani. Numai zaharina.......
Bine, nu si in prajituri... ca nu fac.

Sunt furnica?????????? Sunt elefant, nu furnica...........
May
Numai mie mi se putea intampla, daca nu va dati seama ce e in poza: am scapat cutia cu scobitori pe jos... nu erau decat 500 imprastiate prin toate bucataria... am fotografiat doar intr-o parte unde era gramada mai mare doh.gif

Imagine

Aici aveti poza cu friptura de la pranz grin.gif nu imi vine sa cred cat de buna e.. mai ales ca e facuta de mine doh.gif

Imagine

Peste max 20 min o sa va pun poza si cu placinta cu mere care inca e in cuptor biggrin.gif

Si, da, inca mai numar puncte lol.gif
Ramo
CITAT(Maybeline @ 07-08-2006, 06:25 PM) *

Numai mie mi se putea intampla, daca nu va dati seama ce e in poza: am scapat cutia cu scobitori pe jos... nu erau decat 500 imprastiate prin toate bucataria... am fotografiat doar intr-o parte unde era gramada mai mare doh.gif

Imagine

Aici aveti poza cu friptura de la pranz grin.gif nu imi vine sa cred cat de buna e.. mai ales ca e facuta de mine doh.gif

Imagine

Peste max 20 min o sa va pun poza si cu placinta cu mere care inca e in cuptor biggrin.gif

Si, da, inca mai numar puncte lol.gif

Fie-ti mila si nu mai posta asa ceva.. Vrei sa ma innec in propria saliva? Chiar u ai gatit???????
bubbles
atat sunt de suparata...prietenul meu vrea sa dea la o unitate militara dar acolo primesc numai cu 165cm iar el are 164 si nu vrea doctorita sa ii mia dea un cm.altul,un fost col de armata cu el da si el examen iar ala e mai scund ca prietenul meu...la naiba ca se vede si din oki k e mai mic ca el ... si nu nuami unu...oricum daca nu se rezolva ii fac raport la bucale la dna si nu se mai scoate niciodata
May
ramona chiar eu blushing.gif cred ca a inceput sa ma pasioneze gastronomia lol.gif . Adevarul e ca arata mult pre bine fatza de cat de simplu e de facut. Pur si simplu pui pulpele condimentate in tava si torni pe langa ele lichidul ( apa cu vegeta, pasta de tomate, usturoi, foi de dafin) si iese ce vezi dupa vre-o 2 ore jumate de cuptor biggrin.gif

E gata placinta, la masa toate fetele, sa nu uitati sa va spalati pe maini. Si fiti bune si aduceti niste zahar tos sa punem pe deasupra caci eu nu gasesc aparatul sa imi fac zahar tos doh.gif

Imagine

Imagine
ina_ceva
Arata delicios!!!
Ramo
Hai tu May, ca la cum arata, merge si fara zahar. M-am spalat pe maini........... dar sunt la dieta si..........ma abtin....numai de data asta.....
ASrata delicios. Nu o sa pot dormi la noapte............
bubbles
mayyyyyyyyy mad.gif suntem la dieta....vai ce bine arata...nu mai ies din casa ca sa nu vad ceva dulce si sa imi trebuiasaca apoi..k mi`ai facut o pofta de dulce...ma duc sa bag un 3in1...cu cat punctati 3in1 la festa?
May
Multumesc, sunteti prea dragutze, ca de obicei blushing.gif ... si daca tot v-am invitat la masa virtual, atunci va spun ca nu are puncte placinta si puteti sa ``va imaginati ca mancati`` cat vreti lol.gif hug.gif
michelle
May, salivez aici de numa.. Felicitari pt creatie!!!!
Cum ai facut aluatul la placinta? Ca mie imi iese mereu tare blushing.gif

Eu o sa fac peste la cuptor, din nou.. grin.gif
Tulip, cum a iesit al tau?
May
Placinta ca la mama acasa biggrin.gif

Intr-un castron se bate un ou cu furculitza ca pt omleta, apoi se adauga 2 linguri de margarina si 2 de zaha plus un praf de sare. Se freaca impreuna pana se omogenizeaza dupa care se adauga treptat 2 pahare de faina ( aprox 200 gr) si se amesteca asa cum se poate mai bine ( desi e cam greu). Apoi se adauga un pic de apa caldutza ( 100 ml) si se amesteca bine, bine dupa care se mai toarna faina cat sa se obtina o coca. Intr-un paharel se stinge cu putin otet jumatate de linguritza de bicarbonat ( de sodiu biggrin.gif ) si se pune peste coca.. o amestecati putin cu mana apoi o scoateti din castron si o puneti direct pe masa ( nu uitati sa dati cu faina pe masa ) si se framanta bine. Se face apoi ca o minge si se pune pe o farfurie acoperindu-se cu un prosop ca sa creasca putin. In acest timp se rad merele, se amesteca cu zahar ( depinde cate mere puneti ) si cu scortisoara si se prajesc in putin ulei pana se rumenesc putin.

Din coca intindeti 2 foi. Tapetati tava bine cu ulei si faina, asezati o foaia de coca, apoi merele rase ( sa nu uitati sa le scurgeti zeama pe care o lasa in urma prajitului), apoi cealalta foaie si se da la cuptor. Verificati daca este gata infigand o scobitoare in placinta ( sa nu scapati toate scobitorile pe jos, ca si mine doh.gif ) si daca pe scobitoare nu ramane coca, e gata placinta
Ramo
GATA TENTATIILOR!!! Am toate ingredientele in casa.............
Dar mai bine imi iau cina: paine prajita cu branza de vaci si pepene. Parca e mai de dieta, nu?
michelle
Multumim de reteta, May, am notat-o. pupic.gif
Eu fac cu foi de placinta - are 20p toata tava, merele au 0p si zaharul dupa gust. Ies cam 63 de buc., deci 0.3p/buc blum.gif Cu zaharul 0.5p/buc grin.gif
Ramo
Parca a venit WE. Suntetzi asa de tacute. Trezirea, e luni...............
May
miha as face si eu daca as gasi niste foi ca lumea aici dry.gif toate miros a branza stricata mad.gif
soranutza
Ma chinui sa-mi fac si eu album pe yahoo sa va arat niste poze de ieri. Pana se incarca pozele mai scriu cate ceva.

Himere, eu mi-am luat "plasture" de scos punctele negre si n-a functionat. Nici nu prea imi imaginez cum ar putea functiona... Eu raman la metoda clasica si anume mi le scot singura grin.gif

Peach, bine ai revenit! Doua saptamani de concediu si doar un kilogram? Esti tare! A pus Dana niste poze din livingul tau, imi place la tine give_rose.gif

Pisik, mie mi-e frica sa zic ceva ca sa nu ti-o iei in cap. Mie imi place cum arati. A se citi: te vad slaba si in nici un caz grasa. Cum spuneau si fetele, probabil ca daca ai face si ceva sport ai arata si mai bine. Sincera sa fiu eu una te prefer asa decat mai slaba.

May, si eu zic ca-ti sta foarte bine in fusta neagra, te avantajeaza si da, parca ai mai slabit. Si eu am patit tot ca si tine cu gatitul... cand am ajuns aici nu stiam sa fac nimic! iar acum tot chestii sofisticate gatesc.

Luchi; pupic.gif ca vad ca nu ne mai intersectam pe cai virtuale. Tu dormi cand ajung eu acasa blum.gif
Gigelu
hello,
am ajuns si eu acasa; am avut accident cu taxiul sorry.gif din fericire n-am patit nimic, aveam centura, ca daca nu ma lipeam cu fata de parbriz blink.gif
m-am lovit putin la un genunchi, dar nu e mare branza.
sperietura a fost mare

stiu ca o sa radeti de mine dar incep sa ma gandesc ff serios ca mi s-au facut blesteme blushing.gif am mai trecut o data prin asa ceva
May
Vai crengu, sigur esti bine? sad.gif Ce naiba te lovesc pe tine toate una dupa alta dry.gif
Gigelu
CITAT(Maybeline @ 07-08-2006, 08:04 PM) *

Vai crengu, sigur esti bine? sad.gif Ce naiba te lovesc pe tine toate una dupa alta dry.gif

da, is bine.putin cam socata huh.gif , dar fizic sunt ok
soranutza
Pozele alea cred ca nu se incarca in veci mad.gif
Ramo
CITAT(soranutza @ 07-08-2006, 08:09 PM) *

Pozele alea cred ca nu se incarca in veci mad.gif

intr-adevar se incarca greu. Abia astept sa le vad... pupic.gif
himere2005
si eu care imi facusem sperante...
sorana, tu in poza esti bronzata cu dove?
bubbles
eu ma lupt cu mirosul de mici sad.gif ...k iubitul meu gras vrea mici...si cum sa nu ii fac pe plac..oare cat are un mic...maimult de 2p? sorry.gif
himere2005
2-3p micul
bubbles
multumesc...sa mananc ... sa nu mananc... huh.gif ...daca am punctat o jumatate de piept de pui fiert fara pielita 3 p e prea mult?
soranutza
In poza de la avatar nu. Aia e de cateva luni de cand mi-am pus prima data parul pe bigudiuri si aratam de parca aveam capul patrat. Poza era facuta pentru mama grin.gif de aia-s in pijama. In pozele pe care ma chinui sa le pun sunt bronzata cu Dove.
peach
Fetele intrebare care arde: Am nevoie de site-ri romanesti cu rochii de mireasa
soranutza
Na ce am facut? Am vrut sa dau paste cu linkul si sa scriu in mesajul precedent ca sa nu consum prea mult spatiu. Tehnica asta doh.gif

http://pg.photos.yahoo.com/ph/sorana_c/alb...ana_c/my_photos
soranutza
CITAT(peach @ 07-08-2006, 07:57 PM) *

Eu nu stiu dar si pe mine ma arde sa te intreb de ceeeeeeeee? Te mariti iar? Se marita Dylly?
peach
Frumoase poze Soranutza. Eu cu cititul din urma stau cam prost blushing.gif cum a fost la concert?

lol.gif Nu Dylly Nu inca..sau poate nu stiu eu prietena mea cea cu nunta in August.nu i-au facut nemtii rochia ..si ei nu s-au interesat la timp si s-a trezit cu 2 saptamani inainte de nunta ca nu are rochie mad.gif
Nessie
CITAT(peach @ 07-08-2006, 08:57 PM) *
Uite un search pe Google cu multe rezultate bune! Nu pun toate linkurile ca sunt prea multe.
himere2005
foarte exotice pozele. unde ati fost? in egipt?
michelle
http://www.agnestoma.ro
http://www.donnaalba.ro
http://www.gabrieladeluca.ro/
http://www.enunta.ro/rochii_mireasa.html

crengu, sper sa nu mai ai parte de ghinioane.. ai grija te tine hug.gif
soranutza, unde sunt facute pozele?.. tu arati foarte bine, nu stiu unde mai vrei tu sa slabesti blum.gif

In seara asta am facut orez cu ton si porumb.. mm delicios grin.gif
Daca intereseaza pe cineva reteta, o postez unsure.gif
himere2005
si eu m-am incadrat in puncte. am mai minacat seara niste pepene si 1 ou cu salata, putina brinza si carnita, de restul punctelor. sper sa nu ma mai apuce foamea. bia a adormit.
Ramo
Suna bine Michelle, normal ca sa postezi retzeta. Prima zi de dieta dupa ceva timp, a trecut bine. Dar dupa diaeta asta, ma tenteaza retzeta ta.
Eu imi fac planuri de mare. Sa merg si eu in concediu. Nu, nu cu oficialul .M-am cam saturat de el. Ma duc cu gasca de la Cluj, printre care si fostul prieten..............
Maine ma duc la agentie sa iau bilete. Sa vad pe cand mai gasesc. Vrem sa mergem cu trenul.
Acum ma duc in pat.
Noapte buna...............
soranutza
Nu, pozele sunt facute ieri in Belgia (Blankenberge) si la o expozitie de sculpturi in nisip. Am niste poze foarte frumoase cu sculpturile si apusul dar mie tare greu mi se incarca pe yahoo. N-oi fi facut ceva bine? Ca nici macar n-am pus multe poze si mi-a luat o gramada de timp. Vad fetele care au peste 100 de poze puse in album pe yahoo, ma gandesc ca ele or fi avand alta tehnica.
ina_ceva
Si eu vreau reteta michelle
himere2005
si eu am aceleasi probleme cu postatul pozelor sorana, de aia postez doar citeva ca ma apuca toti dracii grin.gif
ma apuc de exercitii fizice fetelor. pina nu cad rupta nu ma las.sper sa nu se intimple asta numai dupa 5 minute lol.gif miine dau raportul in ceea ce priveste slabitul, imi pun mari sperante

tulip, tu cum stai?
Tulip
Sorana,ce frumoasa esti!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Miha,pestele a iesit ff. bun,nimai ca s-a cam deformat doh.gif oare de ce?Ce foi de placinta folosesti?
Si la mine a fost ok prima zi de dieta...
michelle
Ok, hai ca postez reteta: se fierb 2 morcovei cu 1/2 cana de orez si putina sare. Separat se caleste o ceapa intr-o lingura de ulei, se adauga o conserva de ton in apa si porumb din conserva. Aprox. 5-6p/portia

Meniul de azi:
ou 2
paine 1
lapte 1,5
fulgi 1

iaurt, 600g 1
fulgi 3
salata 0
cas 2
banana 0,5
paine 2

ton cu porumb 5
Total 19p.
O sa incerc sa mananc undeva intre 17-20p.
dany
Buna,fetele si pupici !

Am venit de la job..... Am avut o zi ingrozitoare !!!!! Nu va spun ca ma dor degetele cand scriu,acum.....toate unghiile mi s-au rupt din carne........Parca imi vine sa-mi dau demisia .......dar ma gandesc ca vin ceva banutzi .....Pana sa plece sefa mea noi am fost "fracise partner" la firma mare....acum apartinem firmei mari......sunt 100000000000 de schimbari :incepanad de la preluarea marfii pana la facut bilantul de 5 zile si la cel lunar.....parca imi pare rau ca sefa mea m-a recomandat ca fiind loctiitoarea ei.....mai bine ramaneam doar casierita,in liniste,fara batai de cap....
Tulip
Himere,ce exercitii faci? grin.gif
ina_ceva
Suna bine, am sa incerc si eu in viitor.
La mine dieta incepe maine; daca incep de luni, am observat ca seara ma dau in barci, asa cum am facut de dimineatza: am papat 2 ciocolate(26p sorry.gif ), 3 stiuleti de porumb fiert, 1 snikers, 5- 6 felii de paine cu sunca.
Pt maine am gratar, iaurt cu 0.1%gr, pilaf; sper s ma descurc. In cele 3 saptamani cat am lipsit de pe aici am reusit sa ma mentin la 45, deci e k.
Tulip
Maine vreu sa fac ficatei de pui...voi cum le pregatiti,sa fie cat mai ieftine la punvte? wacko.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.