Ati scris azi ,nu v-ati jucat....Incerc sa va iau pe toate la rand...sper sa nu uit pe nimeni...
In primul rand : bafta celor care de azi numare ( Himere,Tulip,Ramo.Miha....am uitat pe cineva ? scuze !!!!!! )
Maria....bravooooooooooooooooooooooooo pentru cantar !!
Alandana...felicitari pentru minus cm si ma bucur ca te-ai distrat in WE.
Andreea....bafta la gasirea unui post asa cum iti doresti .
May.....ce bucatareasa ai devenit !!!!!! Felicitari !!!!! Norocul meu ca nu imi place placinta cu mere....lui Dirk ii place tare mult dar el nu intelege ce scriem noi aici deci...nici o sansa sa-mi ceara sa-i fac placinta..In legatura cu tombola pentru garsoniera....nu stii de unde sare norocul !! Bafta multa !!!In poze arati tareeee bine !!!!
Pisik....imi pare rau ca nu te simti bine .Eu am scapat de insolatie prin infasarea intr-un cearceaf inmuiat in otet.Foarte faine pozele !!!! Tu nu esti grasa !!!!!! Ai putea sa mai faci ceva pentru partea de jos a corpului( de la talie in jos) dar...nu mult...trebuie sa te incapa fusta pentru cununie,nu ?
Miha.....in lista cu alimentele gratis /zi....1 lingurita dintr-un aliment e gratis......deci nu 3 linguritze de smantana !!!!!!!!!!! Adica : 1 linguritza de smantana,1 de miere,1 de zahar ( doar un exemplu )....
Dana...parca tu spuneai de ceva puncte la pepene.....nu are puncte.....doar daca depasesti cantitatea /zi ...punctezi extra.Asa stiu eu...
Sorina......bine ai revenit !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ma bucur ca ai avut un concediu fffff placut,pozele mi-au placut tare mult ( poate data viitoare veniti la mine ,in nord...mergem si in Danemarca

),tu ( adica voi) arati super bine....si da-l incolo de 1 kg.....macar te-ai distrat si te-ai simtit bine .Oricum nu trebuie sa-ti bati capul ca ai luat 1 kg in 2 saptamani .......e cumva egal cu zero
Ina_ceva....saptamana aceea nu va prea fii distractie...va fii doar invatat:in ultima zi de stat acolo dau examen
Crengu....offffffffffffffffffffffffff,de ce dau necazurile doar peste tine ????? Daca crezi ca ai un blestem...du-te la biserica!!!
Sorana....excelente pozele si tu arati tare bine ...dar,parca am vazut un colacel micutz pe acolo ( scuza sinceritatea......si eu am unul )....dar il rezolvi tu !!!
Sper ca nu am uitat pe nimeni......si daca ,totusi da....imi cer scuze...nu a fost cu intentie.