Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80
Tulip
Himere,ciuperci proaspete sau din conserva?
himere2005
proaspete, alea din conserva nu au nici un gust unsure.gif eu am gasit in supermarket cu 70 mii kg
uka
bluzitza e de la terranova...
theo il keama p logodniocul meu ( ex.... sper sa nu), o sa fiu indiferenta, p zi c trece ma conving k faza cu el nupoate st acu o singura femeie e vrajeala.... am vb si cu sora lui si ea a zis k d frik d singuratate a reactzionat asa... k el nu poate sta singur...
si adev e k duminica cand am ajuns la el mi-a zis k vrea sa vin acum la brasov, k nu mai poate pana la anul... el nu poate sta singur...kiar dk sta cu un coleg e un strain ptr el...si eu i-am zis k dk vrea sa fac asta ar fi ca si cum m-ar pune sa aleg intre el si tata si nu pot face alegerea asta si stie f bine... k dk as pleca acum din buc ar inseamn sa ma cert cu tata si nu as avea unde sa mai stau in cazul in care vreau sa vin o data, d 2 ori p sapt in bucuresti...
sora lui m-a sfatuit sa-i zik k vreau sa vin... desi i-am spus asat si inainte sa plec... k am sa vin la brasov sa stau cu el.. sa ia banii sa bage benzina in masina si sa vina sa ma ia...
a incercat si ea sa vb cu el.. dar faar sa-i spuna k am vb si eu cu ea... si l-a intrebat d mine c mai fac.. si el a spus ca nu mai vb cu mine, ca s-a cam stricat rel dintre noi si k o sa treaca el sapt ast ap la ea sa vb mai multe...
ea a zis k ma sprijina si k e alaturi d mine, o sa vb cu el sa vada c s-a intanmplat si o sa-l sfatuiasca sa ne vedem pe 19 si sa stam d vba...
adev e k dk as mai avea ocazia as pleca acum la bv fara sa ma uit in urma...
nusarich
azi imi iau si eu pepene.

bravo fetele care reusiti sa nu mai mancati seara. eu inca ma obisnuiesc sa mananc dimineata la 6, cand ma trezesc... deocamdata merge binisor, sper sa ma tin de treaba.
Tulip
Nana,pozeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!
Ramo
Pai, cu meniul....v-ams psus ca vineri merg la mare , nu? Si ac ieri m-am apucat de dieta cu pepene. Si ac am scapat de 700 de grame? Pai ma gandeam eu asa: daca luni, marti, miercuri, joi, u\tin dieta, sa nu cumva sa pun repede si dublu inapoi la mare. Asa ca am deviat PUTZIN de la dieta aceea. Numar puncte dar nu mananc ce scrie acolo.
Eu zic ca e bine si asa.
Pana acum am mancat 50 de grame de paine prajita - 2 si o necatrina - 0.
Painea am mancat-o azi dimineatza cand nu stiam cand si daca merg la mare, ca altfel nu mancam paine. Asta este. Cand ajung acasa mananc o salata, ca imi e dor.
Am fost acum la cumparaturi (in timpul programului) si cand iesi din magazin este o terasa.....unde se fac gratare........... mmmmm ce mirosuri. Si am si eu pofta de gratar. Dar NU piept de pui. Nu pot sa il mai va d. m-am scarbit de el intr-un hal...... Si mia-m luat cotlet de porc slaaab, bine mai are el ceva alb pe acolo, dar tai jos tot, doar carnea sa ramana. Si ma gandeam ca diseara sa mananc cotlet de porc la gratar cucastraveti covasiti (stiti cum sunt aia?). SUPER!!!
Cam ce ziceti de meniu????
Cand ajung acasa si mananc, scriu ce am bagat n salata si cate puncte are.
Spor la treaba, ca eu nu mai am nici un chef. Cred ca merg imediat acasa.
ALICE
Da,da poze ca si eu sunt curioasa tare. rolleyes.gif Sa ma mai inspir si eu d la altii.Ca azi maine imi cereti mie poze
michelle
CITAT(himere2005 @ 08-08-2006, 01:43 PM) *

eu pun la calit morcov, ceapa, pastai,ciupercute apoi pe toate la fiert, impreuna cu 1 cartofel, vegeta. la sfirsit adaug usturoi, marar, ketchup sau suc rosii. delicios

sar'na, notat

Tulip, faci cu ciupercute proaspete sau din conserva? Mie mi-e lene sa le curat si prefer din conserva blushing.gif
Pisik
Da, Tulip, gata curatenia, au si venit socrii si au stricat tot doh.gif e, glumesc, au facut dezordine dar au apreciat cate schimbari am facut grin.gif

Nana, casa de piatra! si pune repede poze pt Alice si pt mine ce noi urmam biggrin.gif
ALICE
Cand ajung acasa o sa pun poza cu cosuletul meu pentru verighete.Am muncit vreo doua zile,dar a iesit.
Tulip
CITAT(michelle @ 08-08-2006, 01:55 PM) *

CITAT(himere2005 @ 08-08-2006, 01:43 PM) *

eu pun la calit morcov, ceapa, pastai,ciupercute apoi pe toate la fiert, impreuna cu 1 cartofel, vegeta. la sfirsit adaug usturoi, marar, ketchup sau suc rosii. delicios

sar'na, notat

Tulip, faci cu ciupercute proaspete sau din conserva? Mie mi-e lene sa le curat si prefer din conserva blushing.gif

Ciuperci proaspete....le scot coada,le curat,le bag in cuptor...in gaura de la codita pun un pic de sare,se face o zeama buuuna....cand is aproape gata,pun branza peste(ma rogeu am cascaval,dar cu branza sarata e excelenta!)
himere2005
eu uneori mai faceam ciupercutele umplute si cu putina afumatura, amestecata cu piciorusele de la ciuperci calite. asta era umplutura, pe deasupra radeam brinza
michelle
Suna bine ce ziceti voi acolo.. numai ca la mine lenea e mare.. Cate ciuperci curatati ca sa va saturati voi si familia voastra? blushing.gif
himere2005
gata...am mincat si cartofii nature cu putina margarina (2,5p). am ajuns la 10p. perfect. cit stau departe de piine, e ok. eu nu stiu cum va saturati voi cu te miri ce si mai nimic, ca eu trebuie sa-mi umplu zdravan burdihanul de punctele alea lol.gif
Nana
CITAT(Tulip @ 08-08-2006, 01:52 PM) *

Nana,pozeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!

pune fata poze dar intai sa le vad si sa hotarasc care dintre ele. Sa fiti sigure ca o sa vedeti butoiashul alb biggrin.gif
Tulip
CITAT(michelle @ 08-08-2006, 02:05 PM) *

Suna bine ce ziceti voi acolo.. numai ca la mine lenea e mare.. Cate ciuperci curatati ca sa va saturati voi si familia voastra? blushing.gif

Am 1/2kg...pt. 2 persoane sper sa ajunga wacko.gif
michelle
CITAT(Tulip @ 08-08-2006, 02:12 PM) *

Asa am luat si eu o data.. si dupa ce au stat in firigider cateva zile pt ca nu am avut chef sa le curat - le-am aruncat. De atunci iau la conserva blushing.gif
nusarich
CITAT(michelle @ 08-08-2006, 02:25 PM) *

CITAT(Tulip @ 08-08-2006, 02:12 PM) *

Asa am luat si eu o data.. si dupa ce au stat in firigider cateva zile pt ca nu am avut chef sa le curat - le-am aruncat. De atunci iau la conserva blushing.gif

pai ideea e sa le iei atunci cand ai chef, ca sa le si faci atunci grin.gif
Tulip
Si eu folosesc ciuperci la conserva...dar unele mancaruri au un gust muuult mai bun cu ciupercile proaspete smile.gif
Nana
fetelor va pup acum ca trebuie sa plec la tara. Vorbim cand ma intorc. PUPICI MULTI!

PS: poza de la avatar e cu subsemnata smile.gif
Tulip
M-am hotarat,vreau sa ma tund un pic...nu stiu unde-mi gasesc ceva modele de frizuri...ma puteti ajuta? give_rose.gif
himere2005
am incercat sa adorm, dar pot?

sotului meu i-ar trebui o femeie ca tine, uka, tare mi-ar place sa-l vad saturat de sex lol.gif

da si tu un search pe google cu tunsori, coafuri
michelle
MAAAAAAYYYYYYYYYYY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Te-ai trezit? Ce mai mestesugaresti acolo? tease.gif

Tulip, cum ai parul? Drept, ondulat, mediu, lung?
Tulip
Caut,dar nu prea gasesc.....
Monic,nu ne mai scrii nimic?vad ca esti pe aici...Ce-i cu tine?
himere2005
pisik, nu mai tin minte daca te-am mai intrebat...parca urma sa plecati cu cortul, dar tie nu-ti convenea. l-ai convins pe iubi sa renunte la idee?

da, monic, si eu ma tot gindesc la tine de cite ori de vad on. ai probleme mari?

bpaula si luchi, voi nu prea ati scris...mai povestiti-ne ceva de voi
Tulip
Miha,am parul lung(nu ff. lung),ondulat-cret,tuns in scari...ideea e ca nu-mi mai stau buclele nicicum,nu stiu ce sa le mai fac...As vrea sa ma tund cam pana la ureche,sau mai lung un pic,nu stiu.....sotul o sa ma omoare grin.gif lui i-ar placea sa am parul luuuuuuuuuuuuung si cret...dar nu se poate,asta e...
dany
Am terminat curatenia...cateodata imi doresc sa nu avem atat de mult spatiu biggrin.gif biggrin.gif

Tocmai am primit scrisoare de la agentia imobiliara....vom face o programare sa mergem sa vedem casa ( pe interior ca pe exterior am vazut-o)...si sa vedem cum e cu pretul .

Am o intrebare : ce faceti ca sa nu vi se vada cearcanele ????? Ale mele sunt pana in barba la ora asta... Avand in vedere ca eu nu folosesc nici fond de ten,nici vreo crema de fata,nici machiaj.....aveti vreo solutie pentru mine ????
bpaula
CITAT(himere2005 @ 08-08-2006, 03:12 PM) *

pisik, nu mai tin minte daca te-am mai intrebat...parca urma sa plecati cu cortul, dar tie nu-ti convenea. l-ai convins pe iubi sa renunte la idee?

da, monic, si eu ma tot gindesc la tine de cite ori de vad on. ai probleme mari?

bpaula si luchi, voi nu prea ati scris...mai povestiti-ne ceva de voi

eu la ora asta dorm cu ochii deschisi la birou....de cand am inceput sa caut apartament nu mai am somn, ma agit, ma invart in pat...dimineata parca sunt beata, azi-noapte am dormit doar 2 ore si un pic si in rest am facut sport (invartit in pat stanga dreapta, la margine, la mijloc, cu fundul in sus si iar in jos, plimbat la baie)
azi am fost la banca sa iau actele ce trebuie completate si acum astept un raspuns de la o agentie pentru oferta care am facut-o la un apartament...si daca nu s-a vandut poate ma apuc si eu de facut dosarul la banca altfel mai caut...

in rest am o groaza de munca si nu sunt in stare de nimic...diseara merg la masaj si sper sa dorm mai bine la noapte...

eu va salut pe toate...va felicit pe cele care ati slabit...am vazut si poze la cele care au pus, numai fete frumoase pe aici...

o dupa amiaza placuta sa aveti
himere2005
eu folosesc anticearcan, dar altfel, nu stiu dany. casa urmatoare e si mai spatioasa?

cit mai sunt preturile la apartamente? sau cauti cu chirie?
Ramo
Nana, frumoasa tare poza de la avatar. Abia astept sa vad si restul pozelor, sa vedem ce miresica sexy ai fost.

Eu am ajuns acasa, mi-am facut salata si acum pap. Sa vedem cate puncte are salata:
- 150 gr sunca slaba - 3.8;
- 1 ou - 2;
- 2 wasa - 2; (nu mai stiu cate puncte are.....);
- 80 gr branza de vaci dietetica - 1.5.
Dimineata am mancat 50 gr paine prajita - 2.
si am mai mancat 3 necatrine.
Total pana acum...........11.3 din 22. Deci diseara imi permit sa mananc cotlet de porc........la gratar.
dany
Himere....acum avem 110 m patrati si cam 400 m patrati gradina.casa care ne intereseaza are 135 m patrati lucuibili si 900 m patrati gradina .....Asa ca iti dai seama ca imi va trebui o saptamana sa fac curat peste tot biggrin.gif

Am plecat sa fac putin curat in gradina,apoi sa calc si sa pun noile draperii la dormitor si apoi la cumparaturi. Am si eu o zi libera si nici atunci nu ma odihnesc...offffff.

Pup fetele...poate pe mai tarziu.
Tulip
Cam asa arata parul....La burtica sa nu va uitati blushing.gif
himere2005
pai tie iti convine la 22p.eu ma chinui sa ma incadrez in 17p, am baut un capuccino de 1,5p dar parca imi tremura mina pe ceasca, caci tebuia sa scad din total grin.gif

antonia, te vedem online. tu mai numeri?
Tulip
Himere,ce inaltime ai??
himere2005
1.61
eu ma chinui s-o conving pe bia sa-mi dea mouseul macar ptr refresh lol.gif e optic si are un led albastru si unul rosu care clipeste grin.gif
Ramo
Himere, nici mie nu imi convine ca am 22 de puncte. Asta inseamna ca am mai multe kg de dat jos....... sorry.gif
ina_ceva
Casa de piatra, nana!!!!!!
himere2005
oare nu poti minca si tu de 20-21, poate merge mai repede asa? ce zici miha? se intorc kilogramele daca faci economie de 1-2 p pe zi si la sfirsit nu-ti mai maninci punctele?
Ramo
CITAT(himere2005 @ 08-08-2006, 03:42 PM) *

oare nu poti minca si tu de 20-21, poate merge mai repede asa? ce zici miha? se intorc kilogramele daca faci economie de 1-2 p pe zi si la sfirsit nu-ti mai maninci punctele?

Pai oricum nu imi mananc toate punctele. Pe la 19-20 ma opresc.... Si nici nu recuperez in WE
bpaula
CITAT(himere2005 @ 08-08-2006, 03:25 PM) *

eu folosesc anticearcan, dar altfel, nu stiu dany. casa urmatoare e si mai spatioasa?

cit mai sunt preturile la apartamente? sau cauti cu chirie?

caut sa cumpar...in Timisoara sunt mai ieftine decat in Bucuresti dar nu cu mult si oricum depinde si aici de zona si amenajari si etaj....cele la etajele intermediare au preturi cam mari pentru buzunarul meu...momentan nu imi permit sa dau mai mult de 49.000...si asa o sa am de platit rata de o sa ametesc
in fine....macar sa reusesc sa fac un credit ca tot cresc chiriile sad.gif
Ramo
Anul trecut exact pe vremea asta imi luam si eu apartametul in care stau acum.... cheer.gif
Tulip
CITAT(himere2005 @ 08-08-2006, 03:37 PM) *

1.61
eu ma chinui s-o conving pe bia sa-mi dea mouseul macar ptr refresh lol.gif e optic si are un led albastru si unul rosu care clipeste grin.gif

Si timea e incantata de mouse...cred ca le avem identice... lol.gif
Wow...si ai 53 kg?eu m-as multumi cu 53 la 1,62 ai mei...

CITAT(ramonavlas @ 08-08-2006, 03:45 PM) *

Anul trecut exact pe vremea asta imi luam si eu apartametul in care stau acum.... cheer.gif

In ce cartier stai?
michelle
Tulip, ai putea sa gasesti o vedeta care se aseamana la par cu tine si dai cautare pt poze dupa ea. De ex. Andie MacDowell, Sarah Jessica Parker, Shakira cool.gif blum.gif
Mie imi plac Meg Ryan si Heather Locklear
Tulip
Imi place si mie Meg Ryan...am gasit niste poze cu ea blum.gif
bpaula
uitasem sa va zic despre numarat puncte....binenteles ca de o saptamana nu am mai numarat nika...per ansamblu saptamana trecuta am depasit punctele pentru dulciuri...si le-am depasit binisor
insa cantarul e dragut si mi-a arata minus 200 gr...deci sunt exact pe 63 kg acum....oare o sa mai vad si eu in viata asta mai jos, aproape de 60 macar...

sa fiu optimista ca se poate daca imi dau silinta, nu-i asa?

sa nu uit sa imi cumpar pepene ca asa pacalesc pofta de dulce si de rontait blushing.gif
ALICE
Faina gagica asta ,Tulip. wink1.gif .Cam asa am si eu formatul.Burtica nu ma paraseste.
nusarich
si mie imi plac cele doua, miha, dar ele au parul mai drept decat al meu... al meu e cam ca al tau, tulip, dar acum ca e mai lung e ceva mai drept, mai ales ca mult timp e strans, ca sa nu ma deranjeze...

fetelor v-am pupat, ma duc acasa in sfarsit. o zi superba in continuare!
Deea
Pup fetele;

ce harnicute ati fost; am de recuperat 30 de pagini; sper ca pana maine sa ma pun si eu la curent cu ce s-a mai intamplat.
Noi am fost plecati in we cu Alexia, o sa o fac plimareata tare smile.gif , i-a placut in excursie si noi ne-am mai odihnit; am fost la finii parintilor mei, eu au o casuta pe malul lacului Snagov, cu mama si cu fina noastra acolo nici n-am apucat sa stau cu Alexia, doar cand manca mi-o dadeau smile.gif
Himere am vazut ca intrebai daca ma ajuta cineva; teoretic o am pe soacra mea care sta acasa dar prefer sa ma ocup eu de Alexia, sunt cam posesiva din fire si mai ales acum prefer sa ma bucur de fiecare moment alaturi de ea, prin toamna va trebui sa-mi caut un loc de munca, nu vreau sa stau prea mult acasa pt. ca va fi mai greu sa-mi gasesc dupa; asa ca o voi lasa pe Alexia cu socara mea cand o sa ma duc eu la munca; deocamdata stam toata ziua asa hug.gif
Ieri am fost sa iau certificatul de nastere... ma innebuneste birocratia din Romania; m-am dus la primaria sector 1 ( acolo apartine spitalul), programul de ridicat certificate de la 3-4; a mai tipat si individa respectiva la mine ca trebuia sa vina sotul ca el a depus actele... lui nu i-au spus ca e obligatoriu sa vina el.... de acolo am plecat la spital sa las o copie a certificatului si sa imi iau buletinul...de la spital m-am dus in alt loc sa dau o declaratie ca nu beneficiez deja de alocatie pt. Alexia... aici am fost in 2 birouri situate in 2 caldiri diferite...programul era pana la 16:30.... si acum mai trebuie sa merg si la primaria unde am domiciliul pentru alte declaratii..... vb. lui Mircea Badea "Traim in Ro si asta ne ocupa tot timpul!"

pupic.gif
Ramo
CITAT(Tulip @ 08-08-2006, 03:50 PM) *

CITAT(himere2005 @ 08-08-2006, 03:37 PM) *

1.61

Si timea e incantata de mouse...cred ca le avem identice... lol.gif
Wow...si ai 53 kg?eu m-as multumi cu 53 la 1,62 ai mei...

CITAT(ramonavlas @ 08-08-2006, 03:45 PM) *

In ce cartier stai?

Eu stau in Targu Murea, in Centru. Am cautat mult apartamentul asta. Am vazut o gramada. Erau oribile. De asta m-am indragostit de cum l-am vazut.De fapt, anul trecut pe vremea asta eram la mare si m-a sunat tati ca mi-a luat apartamentul care imi placuse mie. Va dati seama ca de acolo l-am udat....
Ramo
Ma duc si eu in oras putzin sa ma enervez ca iar nu gasesc nimik frumos. Dar poate...
Vreau sa imi iau o geanta de plaja ca nu o mai gasesc pe aia de anul trecut. Si oricum nu mai imi placea. Cine stie cu ce mai vina acasa. Ca asa fac de obicei.
Inainte de sesiune, m-am dus la librarie sa imi iau o carte. Bineinteles ca nu am gasit-o. Stiti cu ce am venit acasa? Cu pantofi. Sunt eu de vina ca libraria era langa magazinul de pantofi???Si cum sunt innebunita dupa incaltzaminte....cum sa rezist la asa ceva???????
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.